Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa söylemeyi unuttum sizeee benim askerimin birliğinden bir kişi firar etmiş sıkı yönetim var dedi dün konuştuğumuzda ya anlamıyorum gerçekten öylede böylede biticek o askerlik kaçış yok böyle kendilerini yakıyorlar yemin törenine 2gün kalmış sonrada 1 hafta dağıtım izni var zaten...

Bnm şafağa aldanma üstüne eklencek

Kız siz adam mı öldürdünüz ne o şafak ( sakın alınma dalga geçiyorum çünkü bizlede geçtiler )
Bizde zamanında öldürmüştük o adamı beğüş şaka maka geçti valla o günler darısı 200lerden düşmeye inşallah

Şaşırma kuzum, bunlar hep oluyo Onlar öyle düşünemiyorlar işte.. Allah bilir ne sıkıntısı vardı :26:
Acemi birlikte biri firar edip, intihar etmişti hatırladığım kadar :44:

yok balım ya ben kızmam öle şeylere şu 93/3 ler gelsinde bende onları ezcemmm

bizi kimse ezmedi valla burdaki kızlar gidenlerde var tezkeresini alıp direkt derdimize derman oldular ama ben azcık devrecilik yaptım

Aynen kuzum bizim de ustada ankarada firar edenler oluyomş çarşıya çıkıp dönmeyenler onlar hakikaten sorunlu böyle bi yer bulmşlar yanii bitanesi geri dönmüş ama psikolojisi iyi değilmş 45 gün hava değişimi almş

Zor oluyor canım ama uğurlamaya gitme bence daha bir zor oluyor öyle gittiğini görmek arkasından bakmak ama tabi yinede sen bilirsin.Herşey gececek niloş sen o anın tadinı çıkart yanında zaman dursun inşallah ama bize aksın

OOO Daha neler duyacaksın canım intihar edenlerde vardı psikolojisi bozuk çok insan var Allah yardımcıları olsun bizim esinle askerlerimiz aynı yerde yaptı acemiliklerini olay oldumu birbirimize haber verirdik o zaman kafam çok rahattı.

Heyy benim şaheserim bayanlaar
Gittiğinden 1 hafta sonra yapmştım ah ahh

Şaşırma kuzum, bunlar hep oluyo Onlar öyle düşünemiyorlar işte.. Allah bilir ne sıkıntısı vardı :26:
Acemi birlikte biri firar edip, intihar etmişti hatırladığım kadar :44:

Allah yardımcıları olsun hepimizinkilerin ya ...

[video=youtube;bxwyeXgzv_I]http://www.youtube.com/watch?v=bxwyeXgzv_I[/video]

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel boynuma gel
akşam gözlü esmer...

safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halim
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

Bu şarkı çok güzel çok anlamlı ...

Son düzenleme:

son anına kadar yanında olmak istiyorum yawrum birde son sarıldığı ben oliyim...

inşallah yawrum hepiniz için bir hafta su gibi aksın, ama bize yawaş yawaş geçsin

son anına kadar yanında olmak istiyorum yawrum birde son sarıldığı ben oliyim...

inşallah yawrum hepiniz için bir hafta su gibi aksın, ama bize yawaş yawaş geçsin
İnşallah niloşum yaa tek isteğimiz bu zaten sende doya doya sarıl sevdiceğine

İnşallah niloşum yaa tek isteğimiz bu zaten sende doya doya sarıl sevdiceğine

zaten heycandan duramıyorum yerimde ya, sanki ilk böyle sevgili olduğumuzda buluştuğumuz günde içim nasıl kıpır kıpırdı karnım ağrıyodu heycandan kalbim yerinden çıkıcak gibiydi, seneler geçti ama o anın büyüsünü unutamam ve şuan o durumdayım, ilk gördüğümde napıcam falan die düşünüyorum sokak ortasında sarılıp öpücekmiyim bilmiyorum çok tuhaf bi duyguymuş gerçekten

Aslında çok güzel bir duygu geleceği gün gör sen daha çok heyecan oluyor ben ilk gördüğümde ağlamıştım elim ayağım titriyordu insan gerçekten aşık olduğunu o zaman daha iyi anlıyorBol bol resim çekilin niloş gidince en çok bakacağın şey resimler oluyor

Haklısın yawrum yaa, zaten ilk acemi birliğine giderken sadece 1tane başbaşa fotoğrafımız var ondada ağlamaklı gözlerim kızarmış falan bu gelişinde bisürü çekilicez ama iyi hatırlattın kızz başucumda duruyo ikimizin resmi uyanır uyanmaz önce çerçeveye bakıyorum yanımdaymış gibi öyle başlıyorum güne o bile yetiyor bazen ....

Bizim çok varda ama ben en çok dağıtıma geldiğinde çekildiğimiz resimlere bakıyorum o anlar kısıtlı zamanda çekildiği için sanırım kıymetli geliyor bana sende bol bol çekil lazım oluyor yanlız olduğun zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…