Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çıkıyorum kızçeler öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize niloş görüşemezsek sanada askerinle iyi eğlenceler güzel vakitler

Bu akşaaamm çok sıkıcıı.. Kimseee yoookkk muu! :26:

Selam Kızçeler kimsecikler gelmemiş iftardan sonra bakıyorum da

Göze göz dişe diş hehe Yaparsın sen Her şey gönlünce olur inşallah kuzum

İnş gidebiliriz anlcm konaklayınca ayrı olur tabi..evet son ada da güzeldi leylanın evide öyle

Zülfü Livaneli' ye hayranım ben okumadığım kitabı kalmadı hepiciği güzel benim gözümde

görüşürüz ablacım kolay gelsin çokta yorma kendini oruçlu oruçlu zor oluyor...

Teşekkür ederim canım evet çok zor oluyor ama ben de yavaş yavaş yapıyorum her gün az biraz iş ayırıyorum ki zaman da çabuk geçsin, işler de bitsin bir yandan diye

Yamur iyidir yağsın hesne abla.Kolay gelsin bu arada tatlı bir telaş var evde sanırım Allah sağ salim kavuştursun sizi canım.

Bir yandan iş bir yandan zaman geçirme canım, hazırlık yapıyorum artık şaka maka 10 gün kadar kaldı geliyor eşim

Eki Görüntüle 757736

Heyy benim şaheserim bayanlaar
Gittiğinden 1 hafta sonra yapmştım ah ahh

Ellerine sağlık Esincim, seni hamarat kız seni...

Naber Hesna abla naptın topladın mı evini ?

Ben her zamanki gibi demirbaşıyım buranın iftardan sonrada şimdi askerimle konuştuk öyle sesi durgun geliyo bu hafta bi sorun yok ama işler var yorgunluk gece uyanmak oruç sıcak etkiliyo diyo ,,geçen haftakiyle alakası yok geçen hafta da o kadar iyiydi ki ...çok değişik bu askerlik valla gün günü tutmuyo nerdese

Çok yormadım kendimi canım günlere bölüyorum yavaş yavaş işte Halıları fırçaladım bugün sadece Eşim de aradı gündüz bir süre onunla konuştuk beni alıkoydu

Askerlik zor bir süreç canım yaa günleri birbirini tutmuyor, tabii şimdi oruç da var daha çok geriliyorlardır, kolay değil, aranız nasıl peki :44:

valla oruçlu oruçlu iyi yapıosun he maşallah ben bugün koltukta uyuyakalmşm sahura kadar oturuyorum

Gerçekten tutmuyo ya ,,aramız fena değil ya bi problem yok çarşıya çıkamadılar bu hafta millet hiç çıkamıyo ama sıkılmş işte kafa dağıtamamş pes oynayamamşlar hiç dedim bizi göremedin diye değil onlar varmşta zaten dile getirmiomş içine bazen kalas kaçıyo dedm

Ama gerçekten zor ya ses tonu değişik gelse hemen acaba bi derdi mi var diosun...Sizin de böyle olmuşmuydu yani hani ne bilim tavırlar bazen tutmuyo bazen çok duygusal bazen gayet normal oluyolar bazende çok umarsız ...

El mahkum yapıyorum işte canım yaa bir anlamda yaz temizliği

Aranız iyiyse gerisi önemli değil canım Çarşıya çıkmayınca da etkileniyorlar, benimki çıkamadığında bozulurdu ama şimdi Allah var çok çıktı çarşıya hele son 10 gündür

Yani askerlik süresince eşimin bana karşı tavrı hiç değişmedi hep ılımlı, yumuşacık, özlem dolu geldi sesi ama askeriyede canını sıkan bir durum olduğunda hemen sesine yansırdı bir de muhakkak hemen anlatır bana zaten... Orada bir çok şeyle karşılaşabiliyorlar bu da etkiliyor ister istemez bir de bazı erkekler vardır ki paylaşmak istemez sevdikleriyle, biraz gurur meselesi yapabilirler o zaman da sevdiklerinden alıyorlar işte hınçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…