Bizim çok varda ama ben en çok dağıtıma geldiğinde çekildiğimiz resimlere bakıyorum o anlar kısıtlı zamanda çekildiği için sanırım kıymetli geliyor bana sende bol bol çekil lazım oluyor yanlız olduğun zamanlarda
Ben çıkıyorum kızçeler öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinizeniloş görüşemezsek sanada askerinle iyi eğlenceler güzel vakitler
Çok güzel olmuş hamarat gelin
ellerine sağlık ne güzel olmuş öylee
Esintoş eline sağlık çok güzel olmuşşş
Sağolun bayanlaarTek sevdiğim işş bu iş arkadaş Babamdan sözü de kopardım, çeyizime küçük dikiş makinesi alacak
Akşam misafirliğe gideceğiiz gelemem yani kızlar, öpüldünüüz
Bu akşaaamm çok sıkıcıı.. Kimseee yoookkk muu! :26:
Bu akşaaamm çok sıkıcıı.. Kimseee yoookkk muu! :26:
Napıyım begümcüm şu paylaştığım şarkıyı dinliyordm sen napıosn
İnşallah ya ben bencillik yapmak istemiyorum zaten sonuçta evli değiliz ki yanyana olalım onunda ailesi var ben evlenince sorcam bunun hesaplarını kendisi yalnız kalmak istediğinde annemleri çağrıyım bakalım nasıl olcak
Şu askerlik bitsin başka bişi istemiyorum ya bide kendime iş istiyorum
İnş gidebiliriz anlcm konaklayınca ayrı olur tabi..evet son ada da güzeldi leylanın evide öyle
görüşürüz ablacım kolay gelsin çokta yorma kendini oruçlu oruçlu zor oluyor...
Yamur iyidir yağsın hesne abla.Kolay gelsin bu arada tatlı bir telaş var evde sanırım Allah sağ salim kavuştursun sizi canım.
Selam Kızçeler kimsecikler gelmemiş iftardan sonra bakıyorum da
Göze göz dişe diş heheYaparsın sen Her şey gönlünce olur inşallah kuzum
Zülfü Livaneli' ye hayranım ben okumadığım kitabı kalmadı hepiciği güzel benim gözümde
Teşekkür ederim canım evet çok zor oluyor ama ben de yavaş yavaş yapıyorum her gün az biraz iş ayırıyorum ki zaman da çabuk geçsin, işler de bitsin bir yandan diye
Bir yandan iş bir yandan zaman geçirme canım, hazırlık yapıyorum artık şaka maka 10 gün kadar kaldı geliyor eşim
Ellerine sağlık Esincim, seni hamarat kız seni...
Naber Hesna abla naptın topladın mı evini ?
Ben her zamanki gibi demirbaşıyım buranın iftardan sonradaşimdi askerimle konuştuk öyle sesi durgun geliyo bu hafta bi sorun yok ama işler var yorgunluk gece uyanmak oruç sıcak etkiliyo diyo ,,geçen haftakiyle alakası yok geçen hafta da o kadar iyiydi ki ...çok değişik bu askerlik valla gün günü tutmuyo nerdese
Çok yormadım kendimi canım günlere bölüyorum yavaş yavaş işteHalıları fırçaladım bugün sadece Eşim de aradı gündüz bir süre onunla konuştuk beni alıkoydu
Askerlik zor bir süreç canım yaa günleri birbirini tutmuyor, tabii şimdi oruç da var daha çok geriliyorlardır, kolay değil, aranız nasıl peki :44:
valla oruçlu oruçlu iyi yapıosun he maşallahben bugün koltukta uyuyakalmşm sahura kadar oturuyorum
Gerçekten tutmuyo ya ,,aramız fena değil ya bi problem yokçarşıya çıkamadılar bu hafta millet hiç çıkamıyo ama sıkılmş işte kafa dağıtamamş pes oynayamamşlar hiç dedim bizi göremedin diye değil onlar varmşta zaten dile getirmiomş içine bazen kalas kaçıyo dedm
Ama gerçekten zor ya ses tonu değişik gelse hemen acaba bi derdi mi var diosun...Sizin de böyle olmuşmuydu yani hani ne bilim tavırlar bazen tutmuyo bazen çok duygusal bazen gayet normal oluyolar bazende çok umarsız ...
İyiyim canım aynı iftar sonra çay ,,tv ye bakıyodum askerim aradı onla konştk şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?