Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hesna abla bişi sorcam sen yazıosun ya altta online gözükmüosn niye gizlisin merak ettim çok

Bizimde öyle standart gidiyo bazen ruh hali değişebilio tabi aynı benm erkek arkadşmda eğer açıklancak bişiyse anlatır konşr ,,bu hafta sesi durgun gelince merak ettm bende ama bişi yok dedi önemli olcak öyle iyi dedim bnde ...işte beyfendi çarşıya çıkıp kafa dağıtamamş şu kalan zamanda sorunsuz bitse ya valla bazen diyorum bi tek benm askerimde mi böyle oluyo ruh halleri değişebiliyo çünkü...

Profilimden çevrimdışı ayarı yapıyorum da o yüzden Sadece KK Pro üyeleri yapabiliyor, sen bilmiyorsun tabii ki benim adım bu topikte sevimli hayalet Casper hehe

Her insan farklıdır canım, her durumda herkes aynı şekilde etkilenmeyebilir, bazı insanları askerlik çok kötü etkiliyor bazıları ise askere mi gitmiş ne olmuş hiç fark ettirmiyor, eşimin birliğinde bazı askerler askerlik bitmesin diye dua ediyormuş mesela öyle tipler de var halinden memnun bazıları intihar bile edebiliyor yani her asker aynı psikolojide değil tabii her asker de aynı derecede askerlik yapmıyor kimi rahat kimi sorunlu yapıyor, önemli olan sağ salim dönmeleri, bir de ilişkinize zarar vermemesi için bu sürecin dikkatli olmak

Son düzenleme:

Casper hee küçükken çok izlerdim

Aynen ablacım olabilcek en sorunsuz şekilde bitmesi inşallah sağ salim gelsinlerde...bizimkinin yeri rahat hep şükrediyo zaten bazen işte geliyolar o da doğal heralde bazende ben kafama takıyorum aslında sorgulamasam sorun yapmıcam ama o da elimde değil mesela işte kıyaslıyorum geçen hafta daha güzel geçti niye bu hafta böyle falan bizimde psikolojiler değişiyo vallahi ya
Haftaya senide kocacığına depüklücez ne güzel ama bizi unutma gel yine arada ...

Ben de çok izlerdim yaa Casper çok tatlıydı

Kıyaslama yapma işte kıyaslarsan böyle üzülürsün Sonra da psikolojim değişti dersin

Vallahi baktım da tickerima canım 10 yazıyor Haftaya pazar depüklersiniz artık ama geleceğim tabii gelmez miyim hiç bırakmam burayı ama kızlara da söz verdim geyik topiği de açacağım ama buraları bırakmam hem şafak attırıyorum hem de daha sizi depükleyeceğiz

Evet o hatayı yapmıcam

Balıkesirr en sevdiğim şehirlerden biri yazlık yerlerede yakın olduğundan orda okuduğumdan
Kaynatırız tabi ben zaten buralardan çıkmıyorum her topikte mevcutum

[video=youtube;o_L24QbRiFI]http://www.youtube.com/watch?v=o_L24QbRiFI[/video]

Koğuşşş kalk ... O şimdi askerrr birazda eğlenelim ama ya hep hüzünlü şarkılar

Evet o hatayı yapmıcam

Balıkesirr en sevdiğim şehirlerden biri yazlık yerlerede yakın olduğundan orda okuduğumdan
Kaynatırız tabi ben zaten buralardan çıkmıyorum her topikte mevcutum

Hatasız kul olmaz gülüm Sen yine de yapma

Balıkesir' i ben de çok severim pek bir bağım yok ama...

Kaynatırız tabii ben Ağustosun 22 sinden sonra uygun olurum, o zaman kadar eşime zaman ayıracağım, tatile gideceğiz ama Ağustos sonundan sonra yine düşerim buralara gitti sanmayın yani

İşte sanki biz her gün normaliz bide onlardan normallik bekliyoruz

ohhh çok güzel bi tatil olsunn sizede inşallah tatil deyince aklıma Hiloş geliyo cadıyı özledim

İşte sanki biz her gün normaliz bide onlardan normallik bekliyoruz

ohhh çok güzel bi tatil olsunn sizede inşallah tatil deyince aklıma Hiloş geliyo cadıyı özledim

Hee anormaliz biz kısss ondan anormal eşler düşüyor payımıza

İnşallah tatil gelsin artık yaa hak ettik

Hiloş cadısını ben de özledim faceden gördüğüm kadarıyla Zaferiyle birlikte Kelebek Vadisindeydi bugün, kelebek gördüler mi acaba biz görememiştik

ohhh geziyo kumrucuklar

sıra sizdee artık balayı gibi olur

ohhh geziyo kumrucuklar

sıra sizdee artık balayı gibi olur

Gezsinler canım yaa dönüşte güzel haberler bekliyorum ben Hiloşumdan

Ağva' da nikah tazeledik zaten kuzum, teskereden sonra da balayı yaparız artık yaa

Eccük sallanak

[video=youtube;SohhrGaaeUQ]http://www.youtube.com/watch?v=SohhrGaaeUQ[/video]

Gezsinler canım yaa dönüşte güzel haberler bekliyorum ben Hiloşumdan

Ağva' da nikah tazeledik zaten kuzum, teskereden sonra da balayı yaparız artık yaa

Biliyorum yazmştın ya böyle ne güzeldi heralde evli olmanın en güzel yanı o olmştur ,bizde nasıl görüşcez diye karalar bağlıyoruz

İnşallah ya güzel haberler gelir insan yanyanaken sorun olmuyo ne zaman ayrı kalıosun başlıo dertler

Eccük sallanak

[video=youtube;SohhrGaaeUQ]http://www.youtube.com/watch?v=SohhrGaaeUQ[/video]

aman gelsinler yaa

çok güzelmiş bu ya

bu arada o şimdi asker videosunda bi yorumlar var izleyenlerin çoğu asker yok bunu tabura gönderin sağ çıkarmı falan

Son düzenleme:

Askerdeyken evli olmanın bir sürü avantajı vardı evet biz çok faydalandık, tamam sıkıntı da çok yaşandı ama yine de güzeldi

Sevgiliyken ve nişanlıyken biz de çok sorun yaşadık canım yaa oluyor işte görüşememe, konuşamama, tartışmalar falan, bunlardan kaçamıyorsun yani mecbur oluyor bunlar, ne zaman ki evlendik zamanla düzene girdi ilişkimiz O yüzden karalar bağlama

aman gelsinler yaa

çok güzelmiş bu ya

bu arada o şimdi asker videosunda bi yorumlar var izleyenlerin çoğu asker yok bunu tabura gönderin sağ çıkarmı falan

De mi çok güzel bayılıyorum ben buna

Hadi yaa bakmadım hiç youtubedan Demek ki o kadar azmışlar aman allahım Türk askerine bak sen

Bizde artık evlenip ayrı kalmak istemiyoruz gelince inşallah söz-nişan bişeyler olcak mutlaka size yazarım ....
Ben mesela Ankaraya gitmeyi düşünüyodm eğer gelmezse ama soyadı tutmuyo dışarı çıkaramıosun çift çarşıda şüpheli genede hani günübirlik gidip görcektim bakalm bunu düşününce ah be dio keşke evli olsaydk falan ama nasip kısmet...

Allah tabi geçici ayrılıklar versn inşallah sen şimdi kavuşucan bizde seneye Allah ayırmasın bi daha ...

De mi çok güzel bayılıyorum ben buna

Hadi yaa bakmadım hiç youtubedan Demek ki o kadar azmışlar aman allahım Türk askerine bak sen

bende bakmaz olaydım pişmanım şu an Onlar birazda ruhu sapık olanlar heralde ya valla ama çok merak ediyorum ne muhabbetler ederler diye keşke üstüne bi örümcek kameralardn yapıştrsaydk elbet vardır sapkın tipler

İnşallah kuzum yaa alırız sizin de güzel haberlerinizi ilk önce Hiloşumdan, Ebruşumdan ve Nilüden bekliyorum bu haberleri sonra da sizlerden gelir inşallah...

Siz de günübirlik görüşürsünüz bir çarşı izninde canım hiç görüşememekten iyidir değil mi

İnşallah hepimiz tez zamanda sağ salim kavuşalım da başka bir şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…