İnşallah kuzum yaa alırız sizin de güzel haberlerinizi ilk önce Hiloşumdan, Ebruşumdan ve Nilüden bekliyorum bu haberleri sonra da sizlerden gelir inşallah...
Siz de günübirlik görüşürsünüz bir çarşı izninde canım hiç görüşememekten iyidir değil mi
İnşallah hepimiz tez zamanda sağ salim kavuşalım da başka bir şey istemiyorum
bende bakmaz olaydım pişmanım şu anOnlar birazda ruhu sapık olanlar heralde ya valla ama çok merak ediyorum ne muhabbetler ederler diye keşke üstüne bi örümcek kameralardn yapıştrsaydk elbet vardır sapkın tipler
Sevdiceğimin yemin töreni videolarını izliyorum tüylerim diken diken oldu gene
Hehehe baktın ama artık geri dönüşü yok Begüşşşşşş
Çip taktırsaydın kıss askerineYapıyorlarmış canım yaa böyle muhabbetler eşim anlatıyor da ordan biliyorum benim eşim bel altı muhabbeti olunca kızar müdahale eder hep ama yapanlar oluyormuş
Ne güzelBenim eşimin yemin töreni olmadı o yüzden bilmiyorum yani içimde uhdedir
yapıyolardır tabii ya bizimkide çok kızar ama tabi ortamı bilemiyoruz
Yaa özür dilerim üzdüysembenimde babam sağolsun izin verdi gitmiştm ..
ayy en sevdiğim yarenler burdaaatabii burda olmayanları da seviyorummm selam kızlaaar
ayy en sevdiğim yarenler burdaaatabii burda olmayanları da seviyorummm selam kızlaaar
Kızıyorsa girmiyordur muhabbete canım
Yok canım üzmedin olur mu öyle şeyBenim eşim devre kaybı gitmişti 7-8 kişi kişi vardı öyle birliğinde kendi aralarında yaptırmış komutanları büyük tören olmadı yani
Hoş geldin holocum firacım
Seni seni hem bizi sev hem onları değil mi
Hesna abla : girersede kendisi utansın ne diyimanladmm amann olsun bak geliyooo şimdi ne güzel...
Nilüşşş hoşgeldinnnn özledik ya ne var ne yok ?
hoş buldum hesnoşummmnasıl özlemişim seni ben yaa, şükür kavuşturana nasılsın canım şafağın gözlerimi kamaştırıyor
begüş ben de özledim yavruşum, iyilik sağlık yuvarlanıp gidiyorum sen ne alemdesin
Hesna abla : girersede kendisi utansın ne diyimanladmm amann olsun bak geliyooo şimdi ne güzel...
Nilüşşş hoşgeldinnnn özledik ya ne var ne yok ?
hoş buldum hesnoşummmnasıl özlemişim seni ben yaa, şükür kavuşturana nasılsın canım şafağın gözlerimi kamaştırıyor
begüş ben de özledim yavruşum, iyilik sağlık yuvarlanıp gidiyorum sen ne alemdesin
Kızıyorsa girmiyordur muhabbete canım
Yok canım üzmedin olur mu öyle şeyBenim eşim devre kaybı gitmişti 7-8 kişi kişi vardı öyle birliğinde kendi aralarında yaptırmış komutanları büyük tören olmadı yani
bugün şey dedi çarşıya çıkıp kurtlarımızı da dökemedik dedi vay be dedim o da işte pes falan filan oynamadk sıkıldm dedi,neyse ben senin ne şeytani şeyler düşündüğünün farkındayım ama emin ol benim kalbim temiz ve saf dedi yemin ederm utandmbende bişi ima etmemştm aslında aramzda öyle bi problem yok ama kurtun aklına kuzu getirme dedi güldü
Bak ağzının payını vermiş işte çocuk senin için fesat
Bir de şey derler eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürme
benimde bi niyetim yoktu aslında ama dedi
Nasılda karnım tok canım hiç yemek istemiyo gene sahur saati
Nilüüüüüüüüüü roman mı yazıosun kızım sahur yapcaz
İşte çocuk senin içini biliyor da ondan demiş
Benim de canım istemiyor zaten sahurda genelde meyve yiyorum yine az bir çorba içip meyve yicem
Hesna ablacımm sohbetin için teşekkürler bi günü daha sabahladık valla ben mutfağa doğru yol alıyorum atıştırıyım hemen yatmıyorum yoksa mideme oturuyo
Kendine iyi bak görüşürüzzz
iyiyiz bebeğim ya bildiğin gibi bazen iyi bazen kötü alıştık artık
Sende durumlar nasıl,Mehmetle düzeldinz mi
Girmez girmez canım aklına kötü şey getirme
Evet geliyor canım çok da takmıyorum artık askerlikle ilgili olayları
Nilücüm ben de seni çoook özledim beee şafak azalıyor işte tek hanelere inecez az kaldı
Sen nasılsın mehmetinle aran nasıl
Nilüüüüüüüüüü roman mı yazıosun kızım sahur yapcaz
düzeltmeye çalışınca değişen bir şey olmuyırsa koyvercen gitcek bacım elden ne gelir başkaiyiyiz canım mehtap sayıyorum ben de bi aksilik çıkmazsa 39 gün sonra yanındayım
ohh ne güzel canımmm çok seviniyorum sizin içinhazırlıklar başlamıştır sende, heyecan da zirveye tırmanıyordur, nasıl güzel bir şey di mi askerliğin bitmesi
canım mehmetle yazışıyordum yaa kusuruma bakmayınşimdi de mutfağa doğru yol almam gerekiyor. öpüyorum ikinizi de
Demekk öylee nilüüü hanımm heeee en sevdiğin yarenlerr ordaydıı heeeeayy en sevdiğim yarenler burdaaatabii burda olmayanları da seviyorummm selam kızlaaar
İnşallah kuzum yaa alırız sizin de güzel haberlerinizi ilk önce Hiloşumdan, Ebruşumdan ve Nilüden bekliyorum bu haberleri sonra da sizlerden gelir inşallah...
İnşallah hepimiz tez zamanda sağ salim kavuşalım da başka bir şey istemiyorum
Kaynatırız tabii ben Ağustosun 22 sinden sonra uygun olurum, o zaman kadar eşime zaman ayıracağım, tatile gideceğiz ama Ağustos sonundan sonra yine düşerim buralara gitti sanmayın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?