Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle ablacım hakkımızda hayrlısı...

Aminnn valla hepimizin temennesi askerlik bitince büyük bi engel kalkıcak...Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın ...

Hehehe baktın ama artık geri dönüşü yok Begüşşşşşş

Çip taktırsaydın kıss askerine Yapıyorlarmış canım yaa böyle muhabbetler eşim anlatıyor da ordan biliyorum benim eşim bel altı muhabbeti olunca kızar müdahale eder hep ama yapanlar oluyormuş
Sevdiceğimin yemin töreni videolarını izliyorum tüylerim diken diken oldu gene

Ne güzel Benim eşimin yemin töreni olmadı o yüzden bilmiyorum yani içimde uhdedir

yapıyolardır tabii ya bizimkide çok kızar ama tabi ortamı bilemiyoruz

Yaa özür dilerim üzdüysem benimde babam sağolsun izin verdi gitmiştm ..

Son düzenleme:
yapıyolardır tabii ya bizimkide çok kızar ama tabi ortamı bilemiyoruz

Yaa özür dilerim üzdüysem benimde babam sağolsun izin verdi gitmiştm ..

Kızıyorsa girmiyordur muhabbete canım

Yok canım üzmedin olur mu öyle şey Benim eşim devre kaybı gitmişti 7-8 kişi kişi vardı öyle birliğinde kendi aralarında yaptırmış komutanları büyük tören olmadı yani

ayy en sevdiğim yarenler burdaaa tabii burda olmayanları da seviyorummm selam kızlaaar

Hesna abla : girersede kendisi utansın ne diyim anladmm amann olsun bak geliyooo şimdi ne güzel...

Nilüşşş hoşgeldinnnn özledik ya ne var ne yok ?

Hoş geldin holocum firacım

Seni seni hem bizi sev hem onları değil mi

Hesna abla : girersede kendisi utansın ne diyim anladmm amann olsun bak geliyooo şimdi ne güzel...

hoş buldum hesnoşummm nasıl özlemişim seni ben yaa, şükür kavuşturana nasılsın canım şafağın gözlerimi kamaştırıyor

begüş ben de özledim yavruşum, iyilik sağlık yuvarlanıp gidiyorum sen ne alemdesin

iyiyiz bebeğim ya bildiğin gibi bazen iyi bazen kötü alıştık artık

Sende durumlar nasıl,Mehmetle düzeldinz mi

Girmez girmez canım aklına kötü şey getirme

Evet geliyor canım çok da takmıyorum artık askerlikle ilgili olayları

Nilücüm ben de seni çoook özledim beee şafak azalıyor işte tek hanelere inecez az kaldı

Sen nasılsın mehmetinle aran nasıl

bugün şey dedi çarşıya çıkıp kurtlarımızı da dökemedik dedi vay be dedim o da işte pes falan filan oynamadk sıkıldm dedi,neyse ben senin ne şeytani şeyler düşündüğünün farkındayım ama emin ol benim kalbim temiz ve saf dedi yemin ederm utandm bende bişi ima etmemştm aslında aramzda öyle bi problem yok ama kurtun aklına kuzu getirme benim aklım kimde dedi güldü

Son düzenleme:

Bak ağzının payını vermiş işte çocuk senin için fesat

Bir de şey derler eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürme

benimde bi niyetim yoktu aslında ama dedi

Nasılda karnım tok canım hiç yemek istemiyo gene sahur saati

İşte çocuk senin içini biliyor da ondan demiş

Benim de canım istemiyor zaten sahurda genelde meyve yiyorum yine az bir çorba içip meyve yicem

Nilüüüüüüüüüü roman mı yazıosun kızım sahur yapcaz

İşte çocuk senin içini biliyor da ondan demiş

Benim de canım istemiyor zaten sahurda genelde meyve yiyorum yine az bir çorba içip meyve yicem

Hesna ablacımm sohbetin için teşekkürler bi günü daha sabahladık valla ben mutfağa doğru yol alıyorum atıştırıyım hemen yatmıyorum yoksa mideme oturuyo

Kendine iyi bak görüşürüzzz

Hesna ablacımm sohbetin için teşekkürler bi günü daha sabahladık valla ben mutfağa doğru yol alıyorum atıştırıyım hemen yatmıyorum yoksa mideme oturuyo

Kendine iyi bak görüşürüzzz

Ben teşekkür ederim canım sana da iyi geceler iyi sahurlar öptüm çok

iyiyiz bebeğim ya bildiğin gibi bazen iyi bazen kötü alıştık artık

Sende durumlar nasıl,Mehmetle düzeldinz mi

düzeltmeye çalışınca değişen bir şey olmuyırsa koyvercen gitcek bacım elden ne gelir başka iyiyiz canım mehtap sayıyorum ben de bi aksilik çıkmazsa 39 gün sonra yanındayım

ohh ne güzel canımmm çok seviniyorum sizin için hazırlıklar başlamıştır sende, heyecan da zirveye tırmanıyordur, nasıl güzel bir şey di mi askerliğin bitmesi

Nilüüüüüüüüüü roman mı yazıosun kızım sahur yapcaz

canım mehmetle yazışıyordum yaa kusuruma bakmayın şimdi de mutfağa doğru yol almam gerekiyor. öpüyorum ikinizi de

İyi olmanıza sevindim canım 39 gün varmış daha mehtaba ama bu günler de güzel oluyor canım yaa hepsinin ayrı tadı var, kavuşunca mutlu oluyor insan...

Heyecan şaşkınlık mutluluk karışık duygular var bizde şu sıralar, bir yandan da günler sanki geçmiyor gibi Vallahi tee geçen haftadan başladı hazırlık yavaş yavaş evi temizliyorum bir yandan tatil hazırlığı öyle işte

Sana iyi sahurlar canım afiyet olsun görüşürüz yine öptüm

ayy en sevdiğim yarenler burdaaa tabii burda olmayanları da seviyorummm selam kızlaaar
Demekk öylee nilüüü hanımm heeee en sevdiğin yarenlerr ordaydıı heeee

Kaynatırız tabii ben Ağustosun 22 sinden sonra uygun olurum, o zaman kadar eşime zaman ayıracağım, tatile gideceğiz ama Ağustos sonundan sonra yine düşerim buralara gitti sanmayın yani

Benn sıramııı begüşeee verebilirmm ablacıkkk bana daha varr çünküü kızcağızz benii beklemesinn şimdiii
Bu arada sen de mi benimm dpüğümdee olamicaksıınnmısınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…