Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ŞAFAK: 21 Diyarbakır..!
Memleketime Selam Yol'a Devam..

Bu resimdeki yere Askerimle birlikte gitmek istemişimdir oraları gezdirmek göstermek..
Askerimde çok isterdi birlikte gitmeyi, ama Askerlik onu Diyarbakıra 1 saatlik uzaklığa gönderdi.
Ve neredeyse 2 hafta da bir Diyarbakırdaydı..
Bensizz gezdii gördüü oralarıı..
Ama olsunn ben yinede çok sevindim memleketimee gidip gördüğü gezdiğii içinn..
İnşallah ileridee birlikte gitmek nasip olur..

Son düzenleme:

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin,

Günaydın kızçelerrrrr

birşey sorucam size, dün askerimle konuştum silüste 17 haziran, 2günde yol izni ,19 haziranda teslim olmuştu.Safağı 17 olarakmı hesaplamalıyım? öyle olursa 2 gün daha düşer

Ebruşşş vay beee senınde bıtıyor heee maşallah canım bıtsınde kurtul hadı sende rahata er amin canım inşallah gidersiniz mutlu mesut

Kızlaaaaaaarr günaydınnn ..

Kız ilgilen sevdiğinle onlarla bebek gibi ilgileneceksın her daim Hele şimdi onlar herşeye hasret canım

vayyy ebruşum senınde bıtıyor bee amin inşallah gidersiniz

sen izinler harıc mı sayıyırsun canım ızınler ıcındeyse hiç düşmene falan gerek yok gıttıgı tarıfı yaz o hesaplıyor

Kızlaaaaaaarr günaydınnn ..
Günaydınn tatlımm.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin,

Amin tatlım Allahım hepimizn gönlüne göre versinn
Bu arada teslim olduğun tarihi değil silüs tarihinden itibaren sayılıyor tatlım yane 17 hazirandan itibaren say

Ebruşşş vay beee senınde bıtıyor heee maşallah canım bıtsınde kurtul hadı sende rahata er amin canım inşallah gidersiniz mutlu mesut

vayyy ebruşum senınde bıtıyor bee amin inşallah gidersiniz

Aynennn yavrummm bitiyorr hala inanamıyorumm şafak çizelgemdee Bile tek Harfim İ kaldı onada bugün başladımm çok ilginç bişey yaa
Allahım hepimizn gönlüne göre versinnn

17 haziran olarak hespla cnm ama ekstra yol iznini yazma

kız benim hiç çizelgem yok he hiç yapmadım ole bişi amin inşallah canım amin valla

17 haziran olarak hespla cnm ama ekstra yol iznini yazma

Teşekkür ederim kızlarrr, ben izinler içinde öyle hesaplıyorum ne olur ne olmaz diye 2 gün de olsa düşüceğine sevindim sağolun

kız benim hiç çizelgem yok he hiç yapmadım ole bişi amin inşallah canım amin valla

Ben hemen yaptım tatlımm yaa hatta yanımdaki arkadaşımın eşi astsubay ırağa gitti 6 aylığına ona bile yaptımm

Bu arada kızçeler askerim biletini almadım diyor erken gelebilir diyordum ya şimdi konuşuyoruzda erken çıkabilme ihtimali varmış ama daha kesinleşmemiş onu bekliyormuşş inşallahh çıkarr ya bayrmadan öncee burdaa olurr yaneee

heh şafagınız cok uzundu yaa bıde erken cıksın bizi ıyıce catlat kudurt burada ayyy ne fenayımmm ayyy şaka falan bı yanada inşallah kız inşallah ayyy ne kadar guzel olur on numara olurrr

heh şafagınız cok uzundu yaa bıde erken cıksın bizi ıyıce catlat kudurt burada ayyy ne fenayımmm ayyy şaka falan bı yanada inşallah kız inşallah ayyy ne kadar guzel olur on numara olurrr

Hahahah Kıskançç gacıı seniiii senn herhaftaa askerini görmeye gidince bişey olmuyorduda benimki 2 3 gün erken çıkıcak diyemmii kıskançlık yapıyorsunnn 8.5 ay oluyorr görmeyeli bıraktıı olsunn o kadarcıkk beee

Son düzenleme:
Hiloşşummm yavruşşumm özledimmm kızzzz seniiii yaaa çabuukkkkk gellllll
Bak gell sanaa şarkılarr söyleyeceğimmmmmm

Tezkerenin Güzel Hatunları Tünaydın...

Nabersiniz Napıyosunuz ?

Size son gelişmeyi anlatıyim...Sabah askerim aradı izin olayı tatlıya bağlandı 10 gün almış 4 gün falan şehirdışında olcak kalan 6 gün İstanbulda hal böyle olunca benimde yüzümde güller açtı desem yalan olmaz
Hergün gelirsin bize diyip güldü bende başbaşa gezeriz ya izin bu yani dedim ,,ilk gün ailecek oluruz otururuz dedi sonra da planları yap dedi tamam dedm bende sesi de çok mutlu geliyodu

abovvv lafıda koydu hıh anammm kocacımın yanına gıdyorum sık sık dıye kk madarası oldum laf konuşturmuyorlar bunlar insanı :-d ayyy canım kıyamam 8,5 ay maşallah Allah verıyor bır yerden sabrını Mevlam cekemeyecegı yuku yuklemezmış kulunun ustune anammm :-d ole olsa ben verem olur ölur gıderdım kız Rabbım 2 - 3 gun erken ne kız hemen versin sevdicegını kollarına Rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun inşallah

Hiloşşummm yavruşşumm özledimmm kızzzz seniiii yaaa çabuukkkkk gellllll
Bak gell sanaa şarkılarr söyleyeceğimmmmmm

Bende özledim bakırkoyun delüsünuuuu

ohhhh hallalmuş çifte bayram var maşallah kızzz

Çok sevindim yawrummm gözün aydınn

Askerinde dönmüş gözüküyo ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…