Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne güzel ama kocacın da heyecanlı sen de kalmış da 5 günn e daha ne olsun gerisi de hallolur inşallahh

Elimden geldikçe anlamaya çalışıyorum belki de diyorum neden böyle erken gitmek istiyor diye düşünüyor, mutsuz mu ediyoruz bizle mutlu değil mi diyor belki de..hassas tabi ki ve dediğin gbii diğer konular da cabası..ama alıcam ben canım babacımın gönlünüü

Bir laf vardı nasıldıı hmm... Belki prensimi bulucam ama kral hep babam kalıcak
Cidden de ilgi istiyorlarr kızz canım babişkomm
Uzağa gidecek olmam da büyük etmen evet ama napalımm

NE BKC (BİKSİ) NE KELEŞ, ŞAFAK SADECE BEŞ

AMASYA' YA SELAM, YOLA DEVAM

Fotoya bak beeee

Ebruşum yani hangi gün geliyor şimdiii?? inşallah istediğin gibi olur ya haklısın daha güzel olurrr Hem o napcak sen ne hissetceksin görmüş olursun ne güzelll..

Ama aynen öylee hiloşumm hep kral onlarr olucakk
Napacann babişkosuu kızın zafere aşıkkkkkkk mecbuuurr izin verecennn
9 ağustos cuma günü burda Allah kısmet ederse tatlım
Aynen öyle tatlım bende o heyecanı merak ettiğim için öyle istiyorum da beyimizde isterse yaptırır artık hiloşumm

Tünaydın kızlar ,

Benim bugün hiç halim yok her yerim ağrıyo resmen ama gece sahur yaptım pek bişeyim yoktu niyetliyim öyle şapşal şapşal geziniyorum bide canım sıkkın geri ödemeli devlet kredisi almştm imkanlar dğrultusunda ödeyememştk bende çalşmıyorum malumunuz dün bi bakiyim dedim artık vergi dairelerine yönlendrmşler içimi bi korku aldı faizleri çok oluyomş heralde falan babama ödeyelim diyemiyorm dio niye söylemedn zamanında söylmştm aslnda ama annem dio ödenir taksitle sıkma canını ben gene onlara yük olucağım için moralim bozuk ,,zamanında almasaydm keşke dedm annemde o zaman öyle gerekiodu okuman için napalm dedi...seneye evlenmek istiyorken bide bu olay çıktı hep vardıda ben işe girince ufak ufak öderim diyodm evlenince nasıl ödenir falan dünden beri uykularım kaçtı ...

Aynen öyle Ebruşum yaa kral hep babacıkk
Hhehe valla napacan mecburr ya aynı şehirde olsak diyecem ki bikaç sene duralım acelemiz de yok daa..ah ahh...hasretttt

Ay inşallah istediğin gibi olur Ebruşum yaa Beyin de inşallah istediğini yaparr

Tünaydııın bayanlaaar
Ben bi uğrayıp çıkacağım, akşam misafir var anneme yardım edeyimde sonra kaçıp arkadaşlarla görüşcem. Tamam çok gezekçi olduum

Yakuptan yana aileden pek sıkıntı yok ama, oda bilmiyor ki tam olarak neyi ne olduğunu kuzum
İki yüzlü insanlar ne diyim ki yakupla olunca bana ne güzel davranıyorlar ben ağzım açık kalıyorum öyle
Dediğin gibi kuuzuum, işin özür koyverdim gitti

Aslında çok sabırsızım çookk. :18: Ama Rabbim sabır veriyor sanırım yavrum Yakupun yaptığına ben akıl sır erdiremedim ki aklına takılması da çok normal çünkü bende orda takılı kalmıştım özellikle. :18:
Gel beraber yolalım kuzum, Ankara'ya gelince seni de alayım dönüşte hallederiz

Hesnooşşş ablaaa, şafak sadece 5 heyt beee
İnşallah ablacıım inşallahhh
O gün eve gelir gelmez uyudum ablacım, çok yorulmuştum malesef. Ama yorgunluk değilde konuşulan sözler daha da yoruyor insanı ya. O varken böyle değiller o yanımdayken melek gibiler yani bi diğer deyimle iki yüzlülük deniliyor :44: Ben artık hiç birşeye kafa yoramıyorum abla ya sıktı çünkü

Tünaydın devrem Uykularını ziyan etme be güzelim, bulunur elbet bi çaresi. Böyle konulardan pek anlamam ne diyeceğimi de bilmiyorum ama annenin dediği gibi taksitle de ödersiniz sıkma bu kadar canını :44:

Son düzenleme:

Canım o kadar da kafana takma yahuu siz istedikten kararlı olduktan sonra her şey olur bir kere evlilikle onu karıştırmaa..
hem onun taksitleri baya az oluyor zatn yavaş yavaş ödeniz kapanır, işe girersen sen de çok rahat ödersin, bence kpss falan çalış düzgünce en güzeli o olur senin için diye düşünüyorum..ama sen bilirsin tabiii... annenin de dediği gibi o zamn ihtiyaçmış alınmış işte abim de aldı şimdi zoruna gitse de ödüyor yani napcan mecburrr

Kızzzlar napıyosunuzz bakalımm :) :) Geçmiş pek okuyamıyorum malumunuz kaç gündür giremiyorum hiloşum tatilinde mükemmel geçmiş bebeğim hep hep böyle çok mutlu ol inşallah canımcııım :) :)

Hepiniz iyisinizdir inşaallh :)

Bayramdan sonra çalışmaya başlıcam cnm ya başka yolu yok zaten...Valla öyle işte şimdi vergi dairelerine yatrılıyomş falan gidip bi yapılandırma falan yapılcak ...Üzüldüm şöyle işe giremedm gene aileme kaldı diyelim evlilikte şöyle ne bilim bide onun masrafları olcak falan diye ...Aynen o zmaan alırken iyiydi de şimdi koyuyo insana faizleri benim gecikti bide...öyle cnm bakalm işte genede taktım tabi kafaya ...

Bu arada senin durumunu okudumda ben henüz babamla pek paylaşmıyorum tabi o sorar bazen asker nasıl diye o kadar annemle daha çok mevzuları konşuyoruz ama bazen annemde üzülüyo böyle işte dün mesela yazmştm buraya gözleri dolu dolu konşuyo ...kıyamıolar sonuçta kız evden çıkarken yeni bi ailenin tam ortasına düşüo ,erkekler için pek öyle olmuo gibi benm görüşüm...Babanda senin gidiceğini falan düşünüp kafasında kuruodur ,geçen babamla iftara gtmştk arkadaşlrı ay işte kızın ne kadar büyümş evlilik falan konşuolardı,,babam dedi bakalım damat nası olcak görüştürcek mi ne insanlar var işte,nasıl geçincekler,torun torba olcak hep bunları düşünüyorum dedi ,,,Onu dicem baban senle knşmuo olabilir bunları ama düşünüodur emin ol bide sonçta şehir dışı hani hadi kalk gidelim gibi hemen gelinmz gidilmz anneler ve babalar duygusal yaklaşıo olaya ...

canım benim baban çok üzülüyor olmalı, haklı da... ne şanslısın en azından babanla paylaşabiliyorsun sen konuştuğunda olumlu davranmaya başlayacaktır eminim, o da seni daha fazla üzmek istemeyecektir. konuşla adamcağızın içi rahatlasın

yine tökezledik kuzum her şey iyi güzel de bi noktadan sonra tıkanıyoruz işte, ite kaka ancak bu kadar oluyor demek ki...

Neden nilüm nolduu?

Bu arada kızçelerim İbonun erken gelebilme ihtimali yalan oldu malesef komutanlar ona izin vermiyormuş göz önünde olduğu için 2 günden nolucaksa gıcıklar yaa [/B]

hayırlısı olsun tatlım, sağ salim gelsin de ha iki gün erken ha iki gün geç en azından bu bayram bayramlaşabileceksiniz sonunda kavuşacasınız yaa süper

hiloşa yazdım kuzu...

ahh ahh sanırım şu an seni en iyi ben anlarım begüüü aynı dert benim de başımda var malum ama ben baya baya yarıladım borcu... çalışırken ben ödüyordum; ama son taksiti babam ödedi. napcan kuzu mecbursun bu borç illa ki ödenecek, zararın neresinden dönülürse kardır deyip ödemeye başlamalısın. gerçekten çok san sıkıcı bi durum; düşündükçe insanın ruhu daralıyor; ama Allah yardımcımız olsun. bi an evvel çalışmaya bak derim, az maaş çok saat falan diye düşünme bi yerden başla. n'apalım bizim hayatımız biraz zorlu geçecek

Son düzenleme:

Valla canım herkes beni iş beğenmiyo sancak ama inan ben aza çoğa bakmıyorum stajyer olarak bile bşvruryorm ama kısmetim yok gittiğim görüşme muhabbetlerini yazsam kitap çıkar ortaya ben çalışmak istiyorum da alan yok napim yani,,adam yemek yok yol yok dio iyi diosn başlarım ama arayan yok,evime 10 dklık yer çok güzel görüşme oldu diyosun arayan yok ...başvurmaktan ben yorldm artık sitelerde ...neyse vardır bi hayır mübarek günlerde ...canım sıkılıyo tabi ama o zamanda mecburiyetten aldm şimdi de bi şekilde halolck ama takılıyo kafam bakalm...şimdi bide ziraate yatmıyomş vergi dairesine yeni çıkmş bnde daha fazla faiz olmasın diye endişelendm...

İnşallah kafana göre bir işe girersn yavrum güzel olur tabi rahatlarsın ama çok kafana takma amann borç dediğin nedir kii..

Tabi kıyamıyorlar tatlış ya uzağa gitmek oldukça üzücü..bakalım ya hayırlısı babama dicem üzülmesin rızan yoksa bekliyim istediğin kadar rahat ol dicem

Niye tökezledinz yahuu ah bi görüşseydinizz..hep sorun o bencee

evet canım ben de duydum o değişikliği, hiç ödeme yapmayanlarınki vergi dairesine aktarılmış ben ziraate devam etcem. vergi daireleri daha sıkıymış canım bu konuda, ödemeler geciktiğinde sıkıntı çıkıyormuş. bu yüzden iyice araştır öğren daha fazla büyümesin inşallah bir iş bulursun da çalışırsın canım, namazlardan sonra dua ediyorum hep ikimiz için...

İnşallah kafana göre bir işe girersn yavrum güzel olur tabi rahatlarsın ama çok kafana takma amann borç dediğin nedir kii..

Niye tökezledinz yahuu ah bi görüşseydinizz..hep sorun o bencee

tabii canım borç dediğin nedir ki, yiğidin kamçısı

tek sorun o değil de sorunların kaynağı desek daha doğru olur hayırlısı olsun napim...

Hasrett kaldım hasret kaldımm sevdiğimm
Ayy beyimin ben.. Boşver yavrum ne hayırlısıysa o olsun bıraktım bütün ipleri artık..

hayırlısı olsun tatlım, sağ salim gelsin de ha iki gün erken ha iki gün geç en azından bu bayram bayramlaşabileceksiniz sonunda kavuşacasınız yaa süper

hiloşa yazdım kuzu...

Amin tatlımm.. Kavuşucakmıyız tamamenmi ayrılıcaz bakalım kısmett yavrumm
Her ilişkide olur arada öyle şeyler yavrum sıkma kendini fazlaa yaa çok önemli bir konu değilse büyütmeyin yıpratmayın bence

Selam kızlarrrr, iyisinizdir inşallahh

Begüşüm okudum az önce yazdığını canım bende ödüyorum kredimi 2 ay ödememiştim benimkinide vergi dairesine bildirmişler bu ayın sonuna kadar toplu 3 ayı birden yatırmam lazım felaket durumdayım maaşım olduğu gibi gidicek. çok fazla faiz binmiyor korkma, benimkininde vardı kredi borcu 7 aydır ödemedi toplam 50tl falan faiz geldi onunda şuan vergi dairesine bildirilmiş. işler çok zor yawrum allah hepimizin yardımcısı olsun, bende şuan aldığıma pişmanım ama ozaman öyle gerekiyordu ve çokta iyi geliyordu o para, o yüzden şimdi seve seve ödüyoruz sıkma kendini hepsinin bir çaresi var, işe girdiğinde taksitle başlarsın yawaştan ödersin

İş güç derken mehtapta geçiyor ya cuma günü uğurlicam sevdiğimi izmire hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin bütün askerlerimize

öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize fırsat buldukça gelicem, giremesemde gelişmeleri takip etmeye çalışıyom ben merak etmeyin

KUzum nolsun iyi olmaya çalışıyoruz...dur sana msj atıyım burayı işgal etmiyim
Askerin nasıl mehtap nasıl geçiyo canım vakit geçirebildiniz mi ?

Sende dikkat et ben nette araştrdm biraz ziraate yatıranlarında sorun olmş valla yanmasın cnm...Sağol bende hepimize dua ediyorum her gün Allah kabul eder inşallah...

hayırlısı olsun canım, ne diyeyim ki önemli sanırım canım, onun için değerli olduğumu hissedemiyorum. bu da beni yeyip bitiriyor. insan değerini kendi belirler ya ben kendimi değersiz hissediyorum :26: ama hepsi geçecek biliyorum...

mehtaplar çok hızlı geçiyor, sağ salim gitsin gelsin inşallah, iyi değerlendirin şu 3 günü, sen de iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…