Sende dikkat et ben nette araştrdm biraz ziraate yatıranlarında sorun olmş valla yanmasın cnm...Sağol bende hepimize dua ediyorum her gün Allah kabul eder inşallah...
12 günlük iznimiz burada bitiyor..
Askerimi az önce yol ettim..
Bitecek bitecek..
Bitecek !
Bitecek bitecek..
Bitecek !
Allah kavuştursun ...
Allah kavuştursun Marga
Amin camım hepimizi..
Öyle zor geliyor ki kocaman evde yapayalnız kaldım..
Sesi hala kulaklarımda..
Sabah çantasını zor hazırladım yeminle..
İçimden hazırlamk dahi gelmiyordu..
Siz birlikte mi yaşıyodunuz ki ?
Zor ama yapcakta bişi yok
Birlikte yaşamıyoruz . Ben izne geliyor diye , benimkinin evine geldim..
Misafirim ama evde kimse yok . Annesi ve babası iş yerinde ..
Kala kaldım tek başıma..
Misafir olarak orda kaldın yani o da iyiymş siz nişanlıydınız sanırım amabana normalde gel dediklerinde ben çok gerildiğim için birden garibime gitti ya kusura bakma Marga
Çek kapıyı çık kuzum
kız esraaa bir şey yazıp kaçıyorsun hep, kızıyorum hee
evet canım ben de duydum o değişikliği, hiç ödeme yapmayanlarınki vergi dairesine aktarılmış ben ziraate devam etcem. vergi daireleri daha sıkıymış canım bu konuda, ödemeler geciktiğinde sıkıntı çıkıyormuş. bu yüzden iyice araştır öğren daha fazla büyümesininşallah bir iş bulursun da çalışırsın canım, namazlardan sonra dua ediyorum hep ikimiz için...
tabii canım borç dediğin nedir ki, yiğidin kamçısı
tek sorun o değil de sorunların kaynağı desek daha doğru olurhayırlısı olsun napim...
Hasrett kaldım hasret kaldımm sevdiğimm
Ayy beyimin ben.. Boşver yavrum ne hayırlısıysa o olsun bıraktım bütün ipleri artık..
Amin tatlımm.. Kavuşucakmıyız tamamenmi ayrılıcaz bakalım kısmett yavrumm
Her ilişkide olur arada öyle şeyler yavrum sıkma kendini fazlaa yaa çok önemli bir konu değilse büyütmeyin yıpratmayın bence
İş güç derken mehtapta geçiyor yacuma günü uğurlicam sevdiğimi izmire hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin bütün askerlerimize
öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize fırsat buldukça gelicem, giremesemde gelişmeleri takip etmeye çalışıyom ben merak etmeyin
hayırlısı olsun canım, ne diyeyim kiönemli sanırım canım, onun için değerli olduğumu hissedemiyorum. bu da beni yeyip bitiriyor. insan değerini kendi belirler ya ben kendimi değersiz hissediyorum :26: ama hepsi geçecek biliyorum...
mehtaplar çok hızlı geçiyor, sağ salim gitsin gelsin inşallah, iyi değerlendirin şu 3 günü, sen de iyi bak kendine
haklısın da canım, ama ben yazdım baktım ne gelen var ne de giden sonra da çıktım, bide telefondan girdiğim zaman zor olyor net kopuyor çıkmak durumunda kalıyorum
kızma bana ablaaa
... mehmetle niye kavga ettiniz bende ömerle kavga ettim gerçi de taşşş kafaaa adam
Canım siz de birbirinizi yiyip duruyosunz biizm gibi inşallah kavuşunca farklı olur yaa..biz yanyanayken öyle iyiydik ki bakalım ne kadar idare edecek bu durum bizi
Kizlaaarr ben geldiiiiiiiiiiiimmm nasilsiniz bakalim?
kac gündür nelerle ugrasiyorum kizlar anca firsatim oldu da girebildim..cumartesi gecesi dis agrisiyla uyandim bu agriyi pazar aksamina kadar cektim niye doktora yada acile gitmedin derseniz korktum yani disciden degil bebegime zarari olacak diye cünkü büyükler ve türk doktorlari hamileyken dis tedavisi bebege zarar verir diyorlardi buda beni korkuttu bebegim icin cektim aksama kadar ama sonra dayanilmicak kadar oldu babacigim aksam hastaneye götürdü ve disimi cektileracimadi hic bisey olmadi cok sükür...tabiiki burdaki doktorlar cok kizdi neden bu kadar cektin agriyi ve öyle sacma sapan seylere inandin diye..hamileykende dis tedavisi her zaman yapilir artik herseyin bir cözümü var dedi..iste yinede ben korkmustum bebegim icin onun gelisiminde bi zarari olur fln diye ama doktor icimi rahatlatti ve hiiiiiicc agrim kalmadi cok sükür..iste bi kac gündürde onun verdigi halsizlik vardi ve hep yattim hala biraz tuhafim ama buna sükür.sizleri cok özledim bu arada hilalim hosgeldiinn tatilin muhtesem gecmis okudum ve cook sevindim rabbim bizide tez zamanda askerlerimize kavusmayi nasip etsin insaaallllaahhhh...
sizleri seviyorum dikkat edin kendinizee ve bol bol dua edin su günler gecsin artikk gecsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Bitecek bitecek..
Bitecek !
haklısın da canım, ama ben yazdım baktım ne gelen var ne de giden sonra da çıktım, bide telefondan girdiğim zaman zor olyor net kopuyor çıkmak durumunda kalıyorum
kızma bana ablaaa
... mehmetle niye kavga ettiniz bende ömerle kavga ettim gerçi de taşşş kafaaa adam
Borç yiğidin kamçısı tabiii..bir de şu var borç yiyen kesesinden yerr yemişin zamanında ödee
Canım ya zaten kaynağı çözsek gerisi de hallolcak bence dee..
Of şu değerli hissedememekkkk ah ahhh...
bazen bana da oluyor yaa..ama hep uzakken oluyor..ben de o yüzden sallamıyorum çok bizde mi sorun onlarda mı anlamadım ki ben
Kizlaaarr ben geldiiiiiiiiiiiimmm nasilsiniz bakalim?
kac gündür nelerle ugrasiyorum kizlar anca firsatim oldu da girebildim..cumartesi gecesi dis agrisiyla uyandim bu agriyi pazar aksamina kadar cektim niye doktora yada acile gitmedin derseniz korktum yani disciden degil bebegime zarari olacak diye cünkü büyükler ve türk doktorlari hamileyken dis tedavisi bebege zarar verir diyorlardi buda beni korkuttu bebegim icin cektim aksama kadar ama sonra dayanilmicak kadar oldu babacigim aksam hastaneye götürdü ve disimi cektileracimadi hic bisey olmadi cok sükür...tabiiki burdaki doktorlar cok kizdi neden bu kadar cektin agriyi ve öyle sacma sapan seylere inandin diye..hamileykende dis tedavisi her zaman yapilir artik herseyin bir cözümü var dedi..iste yinede ben korkmustum bebegim icin onun gelisiminde bi zarari olur fln diye ama doktor icimi rahatlatti ve hiiiiiicc agrim kalmadi cok sükür..iste bi kac gündürde onun verdigi halsizlik vardi ve hep yattim hala biraz tuhafim ama buna sükür.sizleri cok özledim bu arada hilalim hosgeldiinn tatilin muhtesem gecmis okudum ve cook sevindim rabbim bizide tez zamanda askerlerimize kavusmayi nasip etsin insaaallllaahhhh...
sizleri seviyorum dikkat edin kendinizee ve bol bol dua edin su günler gecsin artikk gecsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
merhaba canım, çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?