Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende dikkat et ben nette araştrdm biraz ziraate yatıranlarında sorun olmş valla yanmasın cnm...Sağol bende hepimize dua ediyorum her gün Allah kabul eder inşallah...

bi sorun çıkarsınlar ortalığı ayağa kaldırırım vallahi öyle olsa söylerlerdi canım bankaya gittiğimde, hesap hala orda görünüyor sonuçta gerçi ziraat çalışanları bi tuhaf, memur oldukları için sallamıyorlar amin canımmm

12 günlük iznimiz burada bitiyor..
Askerimi az önce yol ettim..

Bitecek bitecek..
Bitecek !

Birlikte yaşamıyoruz . Ben izne geliyor diye , benimkinin evine geldim..
Misafirim ama evde kimse yok . Annesi ve babası iş yerinde ..
Kala kaldım tek başıma..

Misafir olarak orda kaldın yani o da iyiymş siz nişanlıydınız sanırım ama bana normalde gel dediklerinde ben çok gerildiğim için birden garibime gitti ya kusura bakma Marga

Çek kapıyı çık kuzum

Misafir olarak orda kaldın yani o da iyiymş siz nişanlıydınız sanırım ama bana normalde gel dediklerinde ben çok gerildiğim için birden garibime gitti ya kusura bakma Marga

Çek kapıyı çık kuzum

Benim tabirimle misafirim..
Ama onlara göre burası benim evim..
Hı hı..
Kendi evim kadar rahat ediyorum,kendi evimde neye sahipsem aynen burada o şeylere sahibim rahatlığa falan ..

kız esraaa bir şey yazıp kaçıyorsun hep, kızıyorum hee

haklısın da canım, ama ben yazdım baktım ne gelen var ne de giden sonra da çıktım, bide telefondan girdiğim zaman zor olyor net kopuyor çıkmak durumunda kalıyorum

kızma bana ablaaa

... mehmetle niye kavga ettiniz bende ömerle kavga ettim gerçi de taşşş kafaaa adam

Borç yiğidin kamçısı tabiii..bir de şu var borç yiyen kesesinden yerr yemişin zamanında ödee

Canım ya zaten kaynağı çözsek gerisi de hallolcak bence dee..

Orası öyle Ebruşum ya aman bir gelsin de artıkk..

Canım ohh güzel geçir mehtabını daha cumaya çok var çokkk sakin ol

Of şu değerli hissedememekkkk ah ahhh...
bazen bana da oluyor yaa..ama hep uzakken oluyor..ben de o yüzden sallamıyorum çok bizde mi sorun onlarda mı anlamadım ki ben

Helal olsun Komutanım .. !

[video=youtube;OLzC3XLEtBA]http://www.youtube.com/watch?v=OLzC3XLEtBA[/video]

Canım siz de birbirinizi yiyip duruyosunz biizm gibi inşallah kavuşunca farklı olur yaa..biz yanyanayken öyle iyiydik ki bakalım ne kadar idare edecek bu durum bizi

Canım siz de birbirinizi yiyip duruyosunz biizm gibi inşallah kavuşunca farklı olur yaa..biz yanyanayken öyle iyiydik ki bakalım ne kadar idare edecek bu durum bizi

dersen onu de canım tıpkı siz gibiyiz, ama siz askerliği bitirdiniz biz hala şafak sayıyoruzzz
özleyin birbirinizi hemen başlarsınız canım kavga gürültüye özleyinceye kadar idare eder sizi bu durum

Kizlaaarr ben geldiiiiiiiiiiiimmm nasilsiniz bakalim?
kac gündür nelerle ugrasiyorum kizlar anca firsatim oldu da girebildim..cumartesi gecesi dis agrisiyla uyandim bu agriyi pazar aksamina kadar cektim niye doktora yada acile gitmedin derseniz korktum yani disciden degil bebegime zarari olacak diye cünkü büyükler ve türk doktorlari hamileyken dis tedavisi bebege zarar verir diyorlardi buda beni korkuttu bebegim icin cektim aksama kadar ama sonra dayanilmicak kadar oldu babacigim aksam hastaneye götürdü ve disimi cektiler acimadi hic bisey olmadi cok sükür...tabiiki burdaki doktorlar cok kizdi neden bu kadar cektin agriyi ve öyle sacma sapan seylere inandin diye..hamileykende dis tedavisi her zaman yapilir artik herseyin bir cözümü var dedi..iste yinede ben korkmustum bebegim icin onun gelisiminde bi zarari olur fln diye ama doktor icimi rahatlatti ve hiiiiiicc agrim kalmadi cok sükür..iste bi kac gündürde onun verdigi halsizlik vardi ve hep yattim hala biraz tuhafim ama buna sükür.sizleri cok özledim bu arada hilalim hosgeldiinn tatilin muhtesem gecmis okudum ve cook sevindim rabbim bizide tez zamanda askerlerimize kavusmayi nasip etsin insaaallllaahhhh...
sizleri seviyorum dikkat edin kendinizee ve bol bol dua edin su günler gecsin artikk gecsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

merhaba canım, çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir

12 günlük iznimiz burada bitiyor..
Askerimi az önce yol ettim..

Bitecek bitecek..
Bitecek !

sabır sabır sabır... Allah kavuştursun canım, sağ selamet

ayy ben sana kıyabilir miyim hiç gıcık etti beni geceden beri canım yaa başkalarını benden öne koyduğunda, beni hiç düşünmediğinde çok üzülüyorum... siz neden kavga ettiniz???

ödemiyoruz mu dedik kız cadı hiloş, ödüyoruz babalar gibi üç ayda bir 574 TL

o kaynağın kökünü kurutcam ben

az önce aradı konuştuk ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum dedim, sen yanıma bi gel ben sana hissettircem değeri dedi... bakalım gidince görcez

büş çok geçmiş olsun canım, neyse ki sen de bebekte sağlıklısınız bir daha doktorlarla görüşmeden başkalrından duyduğun şeylere çok itibar etme... o diş ağrısının ne fena bir şey olduğunu çok iyi bilirim, beni de ramazan'dan sonra yoğun bi diş tedavisi bekliyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…