sabır sabır sabır... Allah kavuştursun canım, sağ selamet
ayy ben sana kıyabilir miyim hiçgıcık etti beni geceden beri canım yaa başkalarını benden öne koyduğunda, beni hiç düşünmediğinde çok üzülüyorum... siz neden kavga ettiniz???
ödemiyoruz mu dedik kız cadı hiloş, ödüyoruz babalar gibi üç ayda bir 574 TL
o kaynağın kökünü kurutcam ben
az önce aradı konuştuk ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum dedim, sen yanıma bi gel ben sana hissettircem değeri dedi... bakalım gidince görcez
büş çok geçmiş olsun canım, neyse ki sen de bebekte sağlıklısınızbir daha doktorlarla görüşmeden başkalrından duyduğun şeylere çok itibar etme... o diş ağrısının ne fena bir şey olduğunu çok iyi bilirim, beni de ramazan'dan sonra yoğun bi diş tedavisi bekliyor :18:
ayy ben sana kıyabilir miyim hiçgıcık etti beni geceden beri canım yaa başkalarını benden öne koyduğunda, beni hiç düşünmediğinde çok üzülüyorum... siz neden kavga ettiniz???
az önce aradı konuştuk ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum dedim, sen yanıma bi gel ben sana hissettircem değeri dedi... bakalım gidince görcez
büş çok geçmiş olsun canım, neyse ki sen de bebekte sağlıklısınızbir daha doktorlarla görüşmeden başkalrından duyduğun şeylere çok itibar etme... o diş ağrısının ne fena bir şey olduğunu çok iyi bilirim, beni de ramazan'dan sonra yoğun bi diş tedavisi bekliyor :18:
Kizlaaarr ben geldiiiiiiiiiiiimmm nasilsiniz bakalim?
kac gündür nelerle ugrasiyorum kizlar anca firsatim oldu da girebildim..cumartesi gecesi dis agrisiyla uyandim bu agriyi pazar aksamina kadar cektim niye doktora yada acile gitmedin derseniz korktum yani disciden degil bebegime zarari olacak diye cünkü büyükler ve türk doktorlari hamileyken dis tedavisi bebege zarar verir diyorlardi buda beni korkuttu bebegim icin cektim aksama kadar ama sonra dayanilmicak kadar oldu babacigim aksam hastaneye götürdü ve disimi cektileracimadi hic bisey olmadi cok sükür...tabiiki burdaki doktorlar cok kizdi neden bu kadar cektin agriyi ve öyle sacma sapan seylere inandin diye..hamileykende dis tedavisi her zaman yapilir artik herseyin bir cözümü var dedi..iste yinede ben korkmustum bebegim icin onun gelisiminde bi zarari olur fln diye ama doktor icimi rahatlatti ve hiiiiiicc agrim kalmadi cok sükür..iste bi kac gündürde onun verdigi halsizlik vardi ve hep yattim hala biraz tuhafim ama buna sükür.sizleri cok özledim bu arada hilalim hosgeldiinn tatilin muhtesem gecmis okudum ve cook sevindim rabbim bizide tez zamanda askerlerimize kavusmayi nasip etsin insaaallllaahhhh...
sizleri seviyorum dikkat edin kendinizee ve bol bol dua edin su günler gecsin artikk gecsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
kızma tabii
anladım canım arada mesafe var ya canım bu sorunlar ondan emin ol burada tecrübe konusuyor, bizimde aynı problemler canım, şafak sıkıştırıyor :9
benim çıkmam lazım kızlar allaha emanet olun...
nilüşümmm gene yakalayamadık birbirimizi :)
sen memeti takma kafaya emin ol hepsi aynı bunların :9
cok sagol kuzum evet cok sükür ikimizde iyiyizahh ahh bi daha inanirmiyim bende cok cektim bu disimden hamileligimin ilk 3 ayindada agrimisti ozamanda türkiyedeydim daha ve suan hic bisey yapamayiz dogumdan sonra olur anca yoksa bebege zarar verir dedi korktum bende..ama burdakiler cok iyilerdi icimi rahatlatti..rabbime emanet oglusum insaallah hic bi sorun cikmaz..demek sende cektin ahh ahh ne cektik beee insaallah agrisiz sizisiz atlatirsin canim ama sakin ihmal etme
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine ...
maalesef canım o mesafeleri napcaz hiç bilmiyorumsizi şafak sıkıştırıyor bizi de hayat
güle güle esrammm iftariyeliği hazırlamak için çıkmam gerekti yavrum, bahanem geçerlimehmet'le konuştum içimdekileri döktüm rahatladım az biraz iyiyiz şimdilik, sen de ömer'i takma canım, aynen hepsi aynııı
hem de aylarca çektin hee, çok fena... neyse geçmiş giçmiş ağrılı sancılı da olsa kurtulmuşsun o hain diştendikkat et kendine canım...
Çok şükür az kaldıı ablamm
Bayram şafağı gibi sayıyorumm iştee
İnşallah ablacım
Bencede duramam da ne hissedeceğimi gerçekten çok merak ediyorumm
HahahhaÖylemi dersin ablaa
Hayırlısı neyse o olsun be ablam daha fazla üzülüp yıpranıcaksak hiç olmasın daha iyii
Ne güzel ama kocacın da heyecanlı sen de kalmış da 5 günn e daha ne olsun gerisi de hallolur inşallahh
Elimden geldikçe anlamaya çalışıyorum belki de diyorum neden böyle erken gitmek istiyor diye düşünüyor, mutsuz mu ediyoruz bizle mutlu değil mi diyor belki de..hassas tabi ki ve dediğin gbii diğer konular da cabası..ama alıcam ben canım babacımın gönlünüü
Bir laf vardı nasıldıı hmm... Belki prensimi bulucam ama kral hep babam kalıcak
Cidden de ilgi istiyorlarr kızz canım babişkomm
Uzağa gidecek olmam da büyük etmen evet ama napalımm
Fotoya bak beeee
Tünaydın kızlar ,
Benim bugün hiç halim yok her yerim ağrıyo resmen ama gece sahur yaptım pek bişeyim yoktu niyetliyim öyle şapşal şapşal geziniyorum bide canım sıkkın geri ödemeli devlet kredisi almştm imkanlar dğrultusunda ödeyememştk bende çalşmıyorum malumunuz dün bi bakiyim dedim artık vergi dairelerine yönlendrmşler içimi bi korku aldı faizleri çok oluyomş heralde falan babama ödeyelim diyemiyorm dio niye söylemedn zamanında söylmştm aslnda ama annem dio ödenir taksitle sıkma canını ben gene onlara yük olucağım için moralim bozuk ,,zamanında almasaydm keşke dedm annemde o zaman öyle gerekiodu okuman için napalm dedi...seneye evlenmek istiyorken bide bu olay çıktı hep vardıda ben işe girince ufak ufak öderim diyodm evlenince nasıl ödenir falan dünden beri uykularım kaçtı ...
Hesnooşşş ablaaa, şafak sadece 5 heyt beee
İnşallah ablacıım inşallahhh
O gün eve gelir gelmez uyudum ablacım, çok yorulmuştum malesef. Ama yorgunluk değilde konuşulan sözler daha da yoruyor insanı ya.O varken böyle değiller o yanımdayken melek gibiler yani bi diğer deyimle iki yüzlülük deniliyor :44: Ben artık hiç birşeye kafa yoramıyorum abla ya sıktı çünkü
Kızzzlar napıyosunuzz bakalımm :) :) Geçmiş pek okuyamıyorum malumunuz kaç gündür giremiyorum hiloşum tatilinde mükemmel geçmiş bebeğim hep hep böyle çok mutlu ol inşallah canımcııım :) :)
Hepiniz iyisinizdir inşaallh :)
İş güç derken mehtapta geçiyor yacuma günü uğurlicam sevdiğimi izmire hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin bütün askerlerimize
öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize fırsat buldukça gelicem, giremesemde gelişmeleri takip etmeye çalışıyom ben merak etmeyin
12 günlük iznimiz burada bitiyor..
Askerimi az önce yol ettim..
Bitecek bitecek..
Bitecek !
Evet kuzum yaa bayramda yanında ne güzel
Artık görüşünce anlayacaksın ne hissettiğini, o da anlayacak tabiii, her şeyin hayırlısı bakalım, ımarım her şey gönlünüzce olur, emekler boşa gitmez
Hiloşum öyle canım ikimiz de heyecanla bekliyoruz ama eşim biraz fazla sıkıldı, çok sıkıştırıyor hani geçmiyor diyip duruyor
Tabiii ki baban kral olarak kalacak ama ömür boyu da prensin olacak yanında, hatta onun sayesinde hayatına yeni prens ve prensesler girecek kuzum
Herkesin yeri ayrı güzel, eminim baban zamanla daha da kuruntularından arınacaktır, alışma sürecini atlatması lazım... Ben inanıyorum ki siz bu kadar güzel iletişim kurabilen baba-kız olarak bu dönemin de en güzel şekilde üstesinden geleceksiniz
Canım sıkma bu kadar caını, ben de o kadar çok sıkıyordum ki hiç o kadar dert ettiğime değmedi, Allah çıkar bir yol verdi ödedik, hatta evliydik, üzerimizde kredi filan vardı borçlar vardı ama eşimle birlikte ödedik, olur gider onlar canını sıkma sen
Teşekkür ediyorum canım, valla sizler de benle birlikte gün sayıyorsunuz yaa kıyamam
Tahmin ettiğim gibi demek canım, nişanlının yanında melek gibiler tabiiKeşke bir çözümü olsa da yardım etsek ama sanırım nişanlın askerden geldikten sonra ona da sana da çok şey düşüyor, en önemlisi bence birbirinize destek olmak, sakın haa sakın birbirinizi suçlayıcı konuşarak ilişkinizi zedelemeyin, akrabaların böyle olması ikinizin de suçu değil çünkü
Hepimiz iyiyiz canım gün saymaca içinde geçiyor sen de gel arada görüşemiyoruz hiç
Hayırlısı olsun canım her mehtabın bir bitimi oluyor işte ama daha cumaya var, iyi vakit değerlendirmesi yapın
Allah kavuştursun canım, bu işin kötü yanı bu işte bir kavuşuyorsun bir ayrılıyorsun, ama hepsi tamamen kavuşmak için bunların o yüzden sabrediyoruz ya...
Bende aileme yük olmak istemiyorum Hesnoş ama yapcakta bişi yok akşam konştk babam sıkma canını bayram ertesi gidip konuşurz bi şekilde öderiz dedi...Bnde iş bulursam ben takviye ederm ...biraz daha rahatladm tabi...
Askerimde hasta olmş 5 gün yatcakmış işte akşamda kayınvalideyi aradım genelde onlar ararlar falan kadınında aklı oğlunda onun sesi iyi gelirse iyiyiz yoksa değiliz dio aynen bende öyle dedm gene diyo içmştr soğuk soğuk falan onu düşünüo hep annelik böyle bişi heralde ya ben çok düşkün diyorum ama bide annelik iç güdüsü asker diye daha fazla sanırım...bende dedm üstünü de örtmüyodur falan siz olsanız bakardnz dedm ben dio geceleri bakardm falan öyle de bi gaz verdm
Evet kuzum yaa bayramda yanında ne güzel
Artık görüşünce anlayacaksın ne hissettiğini, o da anlayacak tabiii, her şeyin hayırlısı bakalım, ımarım her şey gönlünüzce olur, emekler boşa gitmez
Hiloşum öyle canım ikimiz de heyecanla bekliyoruz ama eşim biraz fazla sıkıldı, çok sıkıştırıyor hani geçmiyor diyip duruyor
Tabiii ki baban kral olarak kalacak ama ömür boyu da prensin olacak yanında, hatta onun sayesinde hayatına yeni prens ve prensesler girecek kuzum
Herkesin yeri ayrı güzel, eminim baban zamanla daha da kuruntularından arınacaktır, alışma sürecini atlatması lazım... Ben inanıyorum ki siz bu kadar güzel iletişim kurabilen baba-kız olarak bu dönemin de en güzel şekilde üstesinden geleceksiniz
Canım sıkma bu kadar caını, ben de o kadar çok sıkıyordum ki hiç o kadar dert ettiğime değmedi, Allah çıkar bir yol verdi ödedik, hatta evliydik, üzerimizde kredi filan vardı borçlar vardı ama eşimle birlikte ödedik, olur gider onlar canını sıkma sen
Teşekkür ediyorum canım, valla sizler de benle birlikte gün sayıyorsunuz yaa kıyamam
Tahmin ettiğim gibi demek canım, nişanlının yanında melek gibiler tabiiKeşke bir çözümü olsa da yardım etsek ama sanırım nişanlın askerden geldikten sonra ona da sana da çok şey düşüyor, en önemlisi bence birbirinize destek olmak, sakın haa sakın birbirinizi suçlayıcı konuşarak ilişkinizi zedelemeyin, akrabaların böyle olması ikinizin de suçu değil çünkü
Hepimiz iyiyiz canım gün saymaca içinde geçiyor sen de gel arada görüşemiyoruz hiç
Hayırlısı olsun canım her mehtabın bir bitimi oluyor işte ama daha cumaya var, iyi vakit değerlendirmesi yapın
Allah kavuştursun canım, bu işin kötü yanı bu işte bir kavuşuyorsun bir ayrılıyorsun, ama hepsi tamamen kavuşmak için bunların o yüzden sabrediyoruz ya...
Evet kimse istemez ailesine yük olmak ama işte onlar da bizim ailemiz elbette sen nasıl onları düşünüyorsan onlar da seni düşünecekler üzülmeni istemezler hem de üç beş para içinBak çalışacakmışsın da, inşallah iyi bir iş bulursun rahat edersin
Geçmiş olsun askerine yaz günü hasta mı olmuş, kötü olur yaa yaz hastalığı ben Antalyada olurdum da hep yazları insanın bacakları bile tutmuyor, umarım kötü değildir :26:
Böyle tatlı dille konuş işte canım yaa merak etme zarar gelmez, zaten bi kötülük gelecekse eğer senden gelmesin de kimden gelirse gelsin
Sağolasın canım :) Rabbim Hepimizi biran önce sevdiklerimizi kavuştursun ..
sağol Hesnoşum ya valla yaz günü hasta olmuş işte öyle konştk azcık yatmaya gitti gene ...Ben işte çok düşkün falan diye böyle dağıtım zamanı falan çok kafama takmştm ama mesafeli konşnca bide bir arada olmayınca sorun olmuyo işte bakalım inşallah ilerde de böyle geçer ..hep derim saygı olsun sevgi olmasada olur ...
Sen naptın ev temizlikleri bitti mi ? Kız çok heycanlı bu akşam 4 olcak
dersen onu de canım tıpkı siz gibiyiz, ama siz askerliği bitirdiniz biz hala şafak sayıyoruzzz
özleyin birbirinizi hemen başlarsınız canım kavga gürültüye özleyinceye kadar idare eder sizi bu durum
Kizlaaarr ben geldiiiiiiiiiiiimmm nasilsiniz bakalim?
kac gündür nelerle ugrasiyorum kizlar anca firsatim oldu da girebildim..cumartesi gecesi dis agrisiyla uyandim bu agriyi pazar aksamina kadar cektim niye doktora yada acile gitmedin derseniz korktum yani disciden degil bebegime zarari olacak diye cünkü büyükler ve türk doktorlari hamileyken dis tedavisi bebege zarar verir diyorlardi buda beni korkuttu bebegim icin cektim aksama kadar ama sonra dayanilmicak kadar oldu babacigim aksam hastaneye götürdü ve disimi cektileracimadi hic bisey olmadi cok sükür...tabiiki burdaki doktorlar cok kizdi neden bu kadar cektin agriyi ve öyle sacma sapan seylere inandin diye..hamileykende dis tedavisi her zaman yapilir artik herseyin bir cözümü var dedi..iste yinede ben korkmustum bebegim icin onun gelisiminde bi zarari olur fln diye ama doktor icimi rahatlatti ve hiiiiiicc agrim kalmadi cok sükür..iste bi kac gündürde onun verdigi halsizlik vardi ve hep yattim hala biraz tuhafim ama buna sükür.sizleri cok özledim bu arada hilalim hosgeldiinn tatilin muhtesem gecmis okudum ve cook sevindim rabbim bizide tez zamanda askerlerimize kavusmayi nasip etsin insaaallllaahhhh...
sizleri seviyorum dikkat edin kendinizee ve bol bol dua edin su günler gecsin artikk gecsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Amin canım... Mehtap nasıl geçti peki?
Tekrar geçmiş olsun canım yaa askeriyede de hiç iyi bakmıyorlar ki, umarım çabuk atlatırEh azcık düşkün olacaklar yapacak bir şey yok, önemli olan kötü niyetli olmasın Allah kötü niyetli kayınvalidelerden korusun...
Temizlik bitti zaten canım da oyalana oyalana çeki düzen veriyorum işte dolaplar, çekmeceler, vitrinler filanBir tek eşimin kıyafet dolabını ayarlayacağım o kaldı, bir de dışarıda bir kaç işim var onları da bitiririm artık bu hafta içi
Evet çok heyecanlı canım yaaa eşim bugün görevden düşmüş zaten
Amin canım... Mehtap nasıl geçti peki?
Tekrar geçmiş olsun canım yaa askeriyede de hiç iyi bakmıyorlar ki, umarım çabuk atlatırEh azcık düşkün olacaklar yapacak bir şey yok, önemli olan kötü niyetli olmasın Allah kötü niyetli kayınvalidelerden korusun...
Temizlik bitti zaten canım da oyalana oyalana çeki düzen veriyorum işte dolaplar, çekmeceler, vitrinler filanBir tek eşimin kıyafet dolabını ayarlayacağım o kaldı, bir de dışarıda bir kaç işim var onları da bitiririm artık bu hafta içi
Evet çok heyecanlı canım yaaa eşim bugün görevden düşmüş zaten
Hesna ablacımmm sağolll yine yorumun süperr...az önce biraz konuşmaya çalıştım babacım haddimi mi aştım bi şeye mi kızdın kızarsan bana söyle dedim ve kralın o kalacağını da hatırlattım, tanışma mevzussunu hiç açmadım kendi açınca konuşuruz onu tekrar..alışacak zamanla illa ki..herkesin yeri ayrı çok güzel ciddenn
Ve sizin o süper heyecanınız da çok güzel şu annn resmen son 4 gün yaaa inanamıyor insann her şey güzel olacakkk
Askerime kendi ellerimle yemekler yaptım,birlikte oturup film izlemeyi öyle çok özlemiştim ki..
Gündüzleri evde,akşamlarıda dışarda geçirdik..
Onun kokusunu içime çeke çeke uyudum :)
Bu iznin en özel tarafı ona yemek yapıyor olmamdı..
Herkesi şaşırttım..
Tatlılar,hamurişleri falan derken kendimi aştım valla.Çünkü pek yemekle aram yoktur.Sabah erkenden uyanıp mutfağa girdim..
Netten izleye izleye yaptım valla.Çokta zevkliydi :)
Çokta beğenildi,bir iki değil 4 5 tane yenlildi valla yaptıklarımdan..
Sağol Hesnoşum,,o iyi niyet kötü niyet şimdi bişi diyemicem çünkü daha aileler bile tanışmadı günah almak istemiyorum bugüne kadar yeterince aldım saydım zaten
İyi bari yarın akşam 3 olcak ya Gülşeni çalarız şu son 3 günnnn
Oo o da iyi eşinde rahat nefes alır ,,gelince de güzel tatil olur sonrada her şeyi yola koyarsınız Allahın izniyle
Rica ederim tatlımKonuşman iyi olmuş bak ne güzel zamanla illa ki alışacak
Evet ben de inanamıyorum Hiloş yaa buraya ilk geldiğim günü hatırladım da o gece hiç uyuyamamıştım, eşimin askere gideceğini öğrendiğim o gün, zaman nasıl geçmişEvet her şey çok güzel olacak canım, pozitif düşünelim bak gör pozitif şeyler olacak hayatta
Vayyy gerçekten çok güzel geçmiş canım yaa, biliyor musun hayattaki en güzel keyiflerden biridir, insanın sevdiğine yemek yapması, sevdiğinin onu beğenmesi ve seni takdir etmesi, sanırım bu duygunun tarifi yokNe güzel yapmışsın bak işi iyi biliyorsun, iyice kalbini fethettin değil mi çocuğun
Demek ki elin lezzetli canım, herkes ilk yaptığında hemen iyi yapamaz yani hamaratsın belli ki
Zaman içerisinde tanıdıkça anlarsın iyi niyetli mi kötü niyetli mi diye
Heee evet yaa Gülşen'i çalın bana yarın, gerçi eşim ne saçma şarkı o yaa diyor ama napalım saçma maçma bizim duruma uyuyor ya ona bak
Hee valla rahatlamış iyice arkadaşlarıyla muhabbet ediyor beyimGelsin hele de bakacağız artık planlara canım
Bu arada Begüş senin tickerına gözüm ilişiyor da sen eccük oynadın mı onunla, günlerdir daha yeni düştü 9 ay 5 günden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?