Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aferin sana o zaman bak nasıl da takdir etmiş seni

Biri varken kafan karışıyor değil mi, ben de yanımda biri varken sevmem yemek yapmayı ama eşimin yanımda olması beni rahatsız etmez, çoğu zaman birlikte yaparız zaten yardım eder bana canım benim

Alış alış, evlenince hep ayağının altında dolanacak o asker

[video=youtube;NTBWFJsW0LA]http://www.youtube.com/watch?v=NTBWFJsW0LA[/video]

Seksenler özel klip asker uğurlaması -Asker yolu beklerim türküsü çok ağlamştm bu türküde gitmeden önce çok duygulandm şimdi de hatta

Yardım etmesine ediyor , hatta yatağıma kadar tepsilerle yemekler getirdiğini bile bilirim..
Ama o mutfakta olunca , hele de ben iş yapıyorsam ya bardak kırar ya eli yanar ya tencere kapağındaki buhar , su olup onun ayağına damlar falan..
Aman Allah korusun , ona bişi olcak diye korkuyorum..

O geçsin otursun ben ona kahvesinide yapıyorum çayınıda..
Daha ne istiyor,rahat bıraksın bni mutfaktaaa

Hımmm anladım şu an için gün önemli değil ama o ticker yerinde sayınca şaşırdım Sen hep en yüksekten say şafağı plakalara gelince kesinleştirir sayarsın hatta yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bile yaparsın

Doğru düzgün asker uğurlaması bile yapamamıştık eşime, yemin töreni de olmadı, her şey böyle bir hızlı bir değişik bir şok etkisi ne bileyim ben de kötü oldum bak şimdi

HEsnoşş yerinde saydığının farkında bile değilim ben sayıyosa eğer ben son gün onlardaydm gitceği sabah yoktm bizimki normal öyle gürültülü gitmedi istemem dedi sevmiyo o tarz şeyleri arabaya bindi kapının önünden babası falan...ben videoyuyu izledm böyle şu anda bile kötü oluyorm aklıma gelince ilk gidiş çok koyuyo gerçektn ...

Güzeller güzeli üzülmee sen bak geliyo biricik eşin ,,seninde oğlun olursa inşallah ona yaparsınnn hayırlısı böylemiş Hesnoş bak sağ salim gelicek Allahın izniyle ..

Herkescikler buralarda mı kızzlaarr nasılsınız bakalıııımm sizi özledim vallahi çok sık giremiyorumm yahu hep bir maraton ramazan bitsinde bol bol takılayım şuralardaaa :) :)

Keyifler yerinde mi bakalım :)

Eneee pek sakar demek seninki erkeklerin genelinde var bu yaa ohhh senin gibi hizmet etmeyi seven bir kızı bulmuş canım o da otursun işte oturduğu yerde Benimkinin de vardır az biraz sakarlığı ama yine de burnunu sokmadan duramaz

Biraz sayıyor sanırım yaa bana mı öyle geliyor ki

Evet canım ilk gidiş çok kötü oluyor ben de unutamıyorum, eşim de sevmez öyle gürültülü gidişleri zaten de bir de ani olunca ancak ailemiz gelebildi bir de birkaç arkadaş öyle işte zaten askerlik bitsin askerlikle ilgili pek de bir şey hatırlamak istemiyoruz Begüşşş

Enüüüüüüü 4 yazıyooooor

Hoş geldin canım nerelerdesin İyilik sağlık işte ne olsun zaman öldürüyoruz

Bilmiyorum ki sizin şafaklar daha çok ilgimi çekiyo benim sanırım

Gelince de bi kaç askerlik anısı dinlersn sonra zaten dünya telaşı =) bugün benimki bana laf soktu dedim üstünü ört belin açık kalmasın sabaha karşı insan üşüo dedim bize sabaha karşı olmadığı için günaydın oluo biz ayaktayız dedi yani sen uyuosn ben kalkıyorum gibi lafı da sok dedim

İyiyiz seroş sen nasılsın? Askerin gitti ustasına ? bizde özledik valla ben iftara kadar ara sıra geliyorum iftar sonrası sahura kadar buranın daimi bekçisiyim

Enüüüüüüü 4 yazıyooooor

Hoş geldin canım nerelerdesin İyilik sağlık işte ne olsun zaman öldürüyoruz

Oh oh son 4 Hesna ablacıım :) Süper :)

Hoşbulduk bu arada iyiym ben nasıl olsun koşturmaca askerim dağıtım izninde fırsat buldukça kaçıyorum onunla görüşüyorum cuma günü gidiyo malesef Bir daha ne zaman gelir hiiiiiç bilmiyorum

İyiyiz seroş sen nasılsın? Askerin gitti ustasına ? bizde özledik valla ben iftara kadar ara sıra geliyorum iftar sonrası sahura kadar buranın daimi bekçisiyim

İyiyim canım iyiyim çok şükür :) Gitmedi daha burda cuma akşam gidiyor Allah nasip ederse onun telaşı sardı şimdide ne yapıcam ne edicem didinip duruyo Başka sorunumuz yok çok şükür :) Sen nasılsın cnımm nasl gidiyo :)

Hayırlısı olsn canm valla ilk gittiğinden az daha tecrübeli oluyolar inşallah karşısına iyi insanlar çıkar ...

İyi bizde canım yuvarlanıp gidiyoruz ...

Hayırlısı olsn canm valla ilk gittiğinden az daha tecrübeli oluyolar inşallah karşısına iyi insanlar çıkar ...

İyi bizde canım yuvarlanıp gidiyoruz ...

İnşallah canım inşallah iyi insanlarla karşılaşır ya tek duamız o :) Bende öle diyorum zaten eski arkdşlarndan 3 kişi aynı yere gidiyomuşlar ilk sefere benzemez daha çabuk alışırsın diyorum ama bakalım görecez :)

Bizim şafaklara bakmaktan kendi şafağını unutacaksın cık cık Neyse böylesi daha iyi biraz oyalanmış olursun en azından sonra bir bakacaksın ki hooop şafak epey düşmüş

Pek bir alınmış beyefendi, askerlik çarpmış sıkılıyorlar tabiii yaa kolay değil

Evet canım yaa çok çok çok az kaldı gerçekten

Dağıtım iznini iyi değerlendirin canım daha cumaya da var zaman ayırın birbirinize, zaten askerlik sırasında böyle med-cezir çok yaşayacaksınız daha, yine görüşürsünüz elbet

Evett konuşmamız süper olduuu..tamamen duygusallıktı ben anladı nasıl da iliştim yanınaa o da kolunu atıverdi omzumaaa canım babamm

Ah ahh ne de çabuk geçmiş diyemiyoruz nasıl zor geçti bize sormak lazım ama şükür ki geçtii gittiiii bundan sonrası hp pozitif olacak inşallahh

Serapp napıyon bakim kızzzz..tatilime yorumunu okudum yazmamışımm..iyiyim çok şükür ki bennn keyfim yerndee

Sende ne var ne yokk

iyi geceler güzeller... bu saatte bile hareketli buralarrrrr..

bazılarının da şafakları göz kamaştırıyorrr( bknz: h_i_s ) vaoww

şafağa bak bak aynııı ya inşallah ben baktığım zaman bi 180 lere inmiş oluruz

Bayramda bol bol uyur ailesiyle artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…