İnşallah canım inşallah iyi insanlarla karşılaşır ya tek duamız o :) Bende öle diyorum zaten eski arkdşlarndan 3 kişi aynı yere gidiyomuşlar ilk sefere benzemez daha çabuk alışırsın diyorum ama bakalım görecez :)
Evett konuşmamız süper olduuu..tamamen duygusallıktı ben anladı nasıl da iliştim yanınaa o da kolunu atıverdi omzumaaa canım babamm
Ah ahh ne de çabuk geçmiş diyemiyoruz nasıl zor geçti bize sormak lazımama şükür ki geçtii gittiiii bundan sonrası h p pozitif olacak inşallahh
Serapp napıyon bakim kızzzz..tatilime yorumunu okudum yazmamışımm..iyiyim çok şükür ki bennn keyfim yerndee
Sende ne var ne yokk
Sen bu saatte uyurdun kardeşş hoşgeldinn
oo o zaman daha iyi daha çabuk adapte oluyolar ya sıkma canını sen ,,belki bir ay çarşı olmaz bizim öyle olmştu acemilik gibi her yerde öylemidir bilmyrm da inşallah rahat eder cnm
Cancağzım ya tam yatcaktım .. şöyle etrafa bi bakayım dedim . kalabalığı görünce de daldımm
İyi gecelerr kızlarrrhesna abla o şafakkk ne yaaa
Hiloşum iyiyim canıım ilk mehtabı yaşıyoruz :) :) İyi değerlendirmeye çalışıyoruz ama işteee pek olmuyo ramazan falan filan misafirler iftarlar günde 1 saat görebilirsem kardır diyorum :) :) son 3 günü artık iyi geçirirz inşallah :)
bende senin yazdıklarını okuyorum arada kız babacıgının kıskanclıkları tutmuus ahh kıyamam ben ona gideceksn diye üzülüyodur kızz
Bizim şafaklara bakmaktan kendi şafağını unutacaksın cık cıkNeyse böylesi daha iyi biraz oyalanmış olursun en azından sonra bir bakacaksın ki hooop şafak epey düşmüş
Pek bir alınmış beyefendi, askerlik çarpmışsıkılıyorlar tabiii yaa kolay değil
Evet canım yaa çok çok çok az kaldı gerçekten
Dağıtım iznini iyi değerlendirin canım daha cumaya da var zaman ayırın birbirinize, zaten askerlik sırasında böyle med-cezir çok yaşayacaksınız daha, yine görüşürsünüz elbet
selamın aleykümmmm iyi gecleerr öperimm uykum geldi yaa
Hee doğru Ramazanda daha zor olur ama daha çok görüşün yavrum çok ararsınz sonra bu günleriii.. ah ahhh ne güzel mehtapp
Öyle canım ya kolay değil tabiii..ama aldım gönlünüü
Çok uykum geldi yav ben kaçtım şimdilk kızçeler
İyi gecelerr kızlarrrhesna abla o şafakkk ne yaaa
iyi geceler güzeller... bu saatte bile hareketli buralarrrrr..
bazılarının da şafakları göz kamaştırıyorrr( bknz: h_i_s )vaoww
Evett konuşmamız süper olduuu..tamamen duygusallıktı ben anladı nasıl da iliştim yanınaa o da kolunu atıverdi omzumaaa canım babamm
Ah ahh ne de çabuk geçmiş diyemiyoruz nasıl zor geçti bize sormak lazımama şükür ki geçtii gittiiii bundan sonrası h p pozitif olacak inşallahh
şafağa bak bak aynııı ya inşallah ben baktığım zaman bi 180 lere inmiş oluruz
Bayramda bol bol uyur ailesiyle artık
Cancağzım ya tam yatcaktım .. şöyle etrafa bi bakayım dedim . kalabalığı görünce de daldımm
Hah iyi yapmşsn sürü psikolojisi hesabı
aŞafak değil o şafakçık
Teşekkür ederim canım benim bilem gözüm kamaşıyor yahuu .... İyi geceler bu arada hoş geldin
Ohhh ne güzel bir yakınlaşma olmuş yaa babalar işte kıyamazlar ki bizlereÇabuk geçmedi ama bir şekilde geçti ona hayret ediyorum... Pozitif düşünce pozitif hayat
Hahahaha o kadar iner mi ki birdenİnsin beee ben indiririm şafak panosundan kıss merak etme sen
Tribini de atmadan edemiyorsun haa Begüş
Gel gel kuzum biz sahura kadar muhabbet ediyoruz böyle
Şafak değil o şafakçık
Teşekkür ederim canım benim bilem gözüm kamaşıyor yahuu .... İyi geceler bu arada hoş geldin
Ohhh ne güzel bir yakınlaşma olmuş yaa babalar işte kıyamazlar ki bizlereÇabuk geçmedi ama bir şekilde geçti ona hayret ediyorum... Pozitif düşünce pozitif hayat
Hahahaha o kadar iner mi ki birdenİnsin beee ben indiririm şafak panosundan kıss merak etme sen
Tribini de atmadan edemiyorsun haa Begüş
Gel gel kuzum biz sahura kadar muhabbet ediyoruz böyle
Hah iyi yapmşsn sürü psikolojisi hesabı
selamın aleykümmmm iyi gecleerr öperimm uykum geldi yaa
Çok uykum geldi yav ben kaçtım şimdilk kızçeler
Değerlendirmeye çalışıyoruz ablacım ama ramazan dolayısı ile hep akrabaları falan yemeğe davet ediyo orya gidiyolar arada evlerine gidiyorum dışarı çıkıyrz flan filan bi şekilde görüşüyoruz hergün 1 satte olsa :) Rahat olursam izin kullanmıycam diyo ablacımm o yüzden dedim bidaha ne zaman görürümm bilmem diyee ...
Böyle sürüye can kurban
Hemen yat hemen yat hadi bakalım iyi geceler canım benim öpüldün
Doğru diyorsun Ramazanda zor gerçekten, senin gitme ihtimalin yok mu hani sen gitsen ama o izin almasa, zaten fazla da izin kullanmasın yaa sonradan çok koyuyr bir dağıtım iznini kullandık diye çok pişman olduk mesela
a
Aaşkk olsun hesna abla nispetmi yaptınnAaaa bnm şafağa bak ölüm gibi yahu senin şafak kadar bnm mehtap var şaka gbi ( panodan bnm şafağı 5 gün indirirmsn hesna abla? Mazeret ve yolu düştmde bugunum şafağı 205 yani
Şafakçıkk bayıldım ben buna
Göz kamaştırmayacak gibi de değil be ablacım kamaşsın şurda en fazla 3 gün daha şafağa kamaşır gözlerin sonra kocacığına
ya ben bi kaç gün daha sahura kadar beklememin bi anlamı yok malum sebeplerbn bekleyeceğimde de sen olmazsın kiiii gelmiş olur kocişinnn..
Hesna abla senin eşin ya siz evci kullanıodnz dimi ve karışan yok gitmene tabiii.bence gidemeyenler için bknz ben türkiynşn diğer ucuizin şart bnce yoksa geçmio bz hepsini kullanıcaz ve pişmn olcağmzı sanmıorm bu lafımı unutma serapcımm begümlerde kullanmıcaklardı birde erken kullanıolar bak özleme dayanılmıo..
Kısss nispet olur mu aşk olsun şafağı küçümsemek için dediydim ben
Öyle deme canım yaa ne şafaklar gördük sonuçta geçiyor gerçekten bir şekilde geçecek allah huzur versin
Tamam düşürürüm anım şafağını bak mehtabın da yaklaşıyor ohh
Heee şafakçık o öyle gerinmesin öyle çok
Teşekkür ederim canım öyle olacak inşallah kocacığıma bakacak artık gözlerim şafak tickerını yemişim
Evet olamayabilirim tatile falan da gideceğiz ancak ağustosun 20 sinden sonra damlarım ama gene buraya
Bana kalsa ben sabrederdm valla ama o sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?