hiçbir şeyler yapamazlar benim devreme ben savunurum seni, deli nilü'yüm uleeenben de iyiyim canım, bi sağa devriliyom bi sola iyi gidiyormuş hazırlıklar, ne güzel
ye beni anamkııız neden bıraktın insanları bak gelin bizle ilgilenmedi diye laf ederler
Valla Esintoş iyi bu akşam Hesnoş yok uyuyo heralde
çok şükür herşey yolunda kuzum, artık ev aramaya başladık ama bulamıorus... ev kıtlığı oluştu istediğim yerlerde.... Bi de ev sahiplerinin g... kalktıen dandik eve bile dünyanın kirasını ister oldular yaaa, bu kentsel dönüşüme çok seviniodum ama şu an faydası yerıne zararını görüorum
Burdayım canım eşimle konuşuyordum canım sıkkın biraz
ye beni anamkııız neden bıraktın insanları bak gelin bizle ilgilenmedi diye laf ederler
Burdayım canım eşimle konuşuyordum canım sıkkın biraz
herşey yolunda şükür de cnm sen yine cepten giriosun dimi geç yazıosun
LAa tuğbaa sana yazdım okumadın heralde ...noldu ev konusunda demiştm ama okudum inşallah gönlünüze göre bulursunuz ya ev kiraları çok pahalı güzel yerlerde olmayan yerde de mevkisi kötü valla Allah kolaylık versin
görmemişim kuzum yaaa, gerçekten zor iş ... dediğin gibi uygun fiyata köpek bağlasan durmuo, iyi yere de gücümüz yetmıo... Allah hayırlı kapıdan girmemizi nasip etsin
herşey yolunda şükür de cnm sen yine cepten giriosun dimi geç yazıosun
Evet hesnoş abla bugün ses vermediiiAhh be begüü bizde o günlere gelecek miyiz bee :26: :18:
(Yazıyordum kii, Hesnoşş abla ses verdii)
Neyin var ablacım ? :44:
Canlarııım ben kaçaaarrr
Kv'ler bizde, çıkayımdaa bii balkona gideyim
Öpüldüünüüüzz, iyi geceler canlarııımmm
Hayırdır Hesnoş
Nerelerden bakıosunuz peki ? Amin cnm yaa valla o kiralara ev alınır taksitle cidden kiralar uçtu ..
Nasılsın Tuğbacım, hazırlıklar iyi gidiyor belli ki, sevindim sizin adınıza
Evet ses çıkardım canım geleyim dedim
Sana da iyi geceler canım git ailenin yanına merak etmesinler
Eşime erken çıkış vermemiş komutan gece binip sabah 7 de burada olacaktı, ama şimdi akşamüstüne kalacak
Nasılsın Tuğbacım, hazırlıklar iyi gidiyor belli ki, sevindim sizin adınıza
Evet ses çıkardım canım geleyim dedim
Sana da iyi geceler canım git ailenin yanına merak etmesinler
Eşime erken çıkış vermemiş komutan gece binip sabah 7 de burada olacaktı, ama şimdi akşamüstüne kalacak
bostancı küçükyalı idealtepe ağırlıklı bakınıorus daha çok .... Doğru soluosun ev alınır o paralarla ama benim ztn kentsel dönüşüm tamamlanınca inş bi evim olcak o yüzden şimdiden ev borcuna girmek istemedim... (fikirtepenin dönüşümden dolayı 1 ev sahibi olabilcem inş ama 4-5 senesi var oranın ....)
Anladm canım inşallah çıkar böyle denk gelir karşınıza ...o evde tamamlanınca daha güzel olur tabii ...Diğer her şey yolunda mı
Hadi yaa gelir ayak komutanlarında kafasına güneş geçti heralde ne bu aksilik böyle illa ki beni unutmasın arkamdan iyi hatırlasın diye yapıyolar heralde ... Sıkmayın dicem ama üzülmüşsünüz belli ki hayrlısıla gelsinde cnm artık olan olmuş
saol kuzum yolunda herşey şükürartık bi an önce bitsin şu telaşlar da tatillime gideyim istiorum, bu sene tatilim geçe kaldı, bu kadar yorgunluğun üstüne süper olacak, bir de o tatil balayı olunca daha da keyifli olacağına eminim
sevindim canım ,,,eee tabi balayı falan ohhh hayat sana güzel Tubiiii
Yaaa çıkan hemen hemen her askere vermiş gece çıkışı eşime vermemiş, yok senin evin yakın yok biz seni çok sevdik bırakmayacağız falan diye dalga geçmiş hatta, bir de geçerli bir neden bulamadın sınıfta kaldın demiş, ne yapayım komutanım yalan mı söylememi mi bekliyorsunuz demiş... Ne yalan söyleyecem minnet mi edecem onlara dedi
Üzüldük tabii yaa psikolojimizi erken gelecek diye ayarlamıştık
saol hesnam hazırlıklar tatlı telaşlarla devam edio işte... Eşinin durumuna da üzülme tatlım, Allah sağ salim sana kavuştursun da 3-5 saat sorun olmasın... Bu artık son ayrılığınızdı inş
saol kuzum yolunda herşey şükürartık bi an önce bitsin şu telaşlar da tatillime gideyim istiorum, bu sene tatilim geçe kaldı, bu kadar yorgunluğun üstüne süper olacak, bir de o tatil balayı olunca daha da keyifli olacağına eminim
napıyım kuzucum yaa ben normalde o tarihlere kadar 2 sefer tatil yapıodum, işler yüzünden bi yere kımıldayamıorum... balayında acısını çıkarırım artık
napıyım kuzucum yaa ben normalde o tarihlere kadar 2 sefer tatil yapıodum, işler yüzünden bi yere kımıldayamıorum... balayında acısını çıkarırım artık
9-10 saat yapıyor canım ama dediğin gibi ne yapalım yapacak bir şey yok, sadece herkese verip de eşime vermemesi sinir bozucu
Benim de tatile çok ihtiyacım var tubik yaa çok sıkıldım hele bugün epey canım sıkıldı, bir de eşim arayıp sıkkın konuşunca daha kötü oldum
Hadi bakalım bu telaşlarda güzel telaşlar sonra her şey çok daha güzel olacak
unut artık 2 tatiliinşalllah güzel geçer balayınız canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?