Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

herşey yolunda şükür de cnm sen yine cepten giriosun dimi geç yazıosun

Valla Esintoş iyi bu akşam Hesnoş yok uyuyo heralde

Evet hesnoş abla bugün ses vermediii Ahh be begüü bizde o günlere gelecek miyiz bee :26: :18:
(Yazıyordum kii, Hesnoşş abla ses verdii )

Aaaa bak şu kısmete :44: indirelim kuzum Kentsel dönüşüm güzel oluyor olmasına ama sıkıntı çoğalıyor doğal olarak kiralar tavan yapıyor :44: İnşallah bulursunuz topiciğimizin gelinciği

Burdayım canım eşimle konuşuyordum canım sıkkın biraz

Neyin var ablacım ? :44:

ye beni anam kııız neden bıraktın insanları bak gelin bizle ilgilenmedi diye laf ederler

Ham ham ham loppp mideye hoppp (Yakupla bizim yeme biçimimiiz) Nilüü midemdesin şuan
Amaaan onlar kovdu beni annem git başka odaya dedi yarım ağızla, benle yakup hakkında konuşuluyor anlayacağın
Etsinler kuzum, çayları içtiler tatlı yiyorlar yapacak birşey yok

Canlarııım ben kaçaaarrr
Kv'ler bizde, çıkayımdaa bii balkona gideyim
Öpüldüünüüüzz, iyi geceler canlarııımmm

LAa tuğbaa sana yazdım okumadın heralde ...noldu ev konusunda demiştm ama okudum inşallah gönlünüze göre bulursunuz ya ev kiraları çok pahalı güzel yerlerde olmayan yerde de mevkisi kötü valla Allah kolaylık versin

görmemişim kuzum yaaa, gerçekten zor iş ... dediğin gibi uygun fiyata köpek bağlasan durmuo, iyi yere de gücümüz yetmıo... Allah hayırlı kapıdan girmemizi nasip etsin

görmemişim kuzum yaaa, gerçekten zor iş ... dediğin gibi uygun fiyata köpek bağlasan durmuo, iyi yere de gücümüz yetmıo... Allah hayırlı kapıdan girmemizi nasip etsin

Nerelerden bakıosunuz peki ? Amin cnm yaa valla o kiralara ev alınır taksitle cidden kiralar uçtu ..

Nasılsın Tuğbacım, hazırlıklar iyi gidiyor belli ki, sevindim sizin adınıza

Evet ses çıkardım canım geleyim dedim

Sana da iyi geceler canım git ailenin yanına merak etmesinler

Hayırdır Hesnoş

Eşime erken çıkış vermemiş komutan gece binip sabah 7 de burada olacaktı, ama şimdi akşamüstüne kalacak

Nerelerden bakıosunuz peki ? Amin cnm yaa valla o kiralara ev alınır taksitle cidden kiralar uçtu ..

bostancı küçükyalı idealtepe ağırlıklı bakınıorus daha çok .... Doğru soluosun ev alınır o paralarla ama benim ztn kentsel dönüşüm tamamlanınca inş bi evim olcak o yüzden şimdiden ev borcuna girmek istemedim... (fikirtepenin dönüşümden dolayı 1 ev sahibi olabilcem inş ama 4-5 senesi var oranın ....)

Hadi yaa gelir ayak komutanlarında kafasına güneş geçti heralde ne bu aksilik böyle illa ki beni unutmasın arkamdan iyi hatırlasın diye yapıyolar heralde ... Sıkmayın dicem ama üzülmüşsünüz belli ki hayrlısıla gelsinde cnm artık olan olmuş

saol hesnam hazırlıklar tatlı telaşlarla devam edio işte... Eşinin durumuna da üzülme tatlım, Allah sağ salim sana kavuştursun da 3-5 saat sorun olmasın... Bu artık son ayrılığınızdı inş

Anladm canım inşallah çıkar böyle denk gelir karşınıza ...o evde tamamlanınca daha güzel olur tabii ...Diğer her şey yolunda mı

Anladm canım inşallah çıkar böyle denk gelir karşınıza ...o evde tamamlanınca daha güzel olur tabii ...Diğer her şey yolunda mı

saol kuzum yolunda herşey şükür artık bi an önce bitsin şu telaşlar da tatillime gideyim istiorum, bu sene tatilim geçe kaldı, bu kadar yorgunluğun üstüne süper olacak, bir de o tatil balayı olunca daha da keyifli olacağına eminim

Yaaa çıkan hemen hemen her askere vermiş gece çıkışı eşime vermemiş, yok senin evin yakın yok biz seni çok sevdik bırakmayacağız falan diye dalga geçmiş hatta, bir de geçerli bir neden bulamadın sınıfta kaldın demiş, ne yapayım komutanım yalan mı söylememi mi bekliyorsunuz demiş... Ne yalan söyleyecem minnet mi edecem onlara dedi

Üzüldük tabii yaa psikolojimizi erken gelecek diye ayarlamıştık

sevindim canım ,,,eee tabi balayı falan ohhh hayat sana güzel Tubiiii

Ruhsuz adam ya çok ilginç gerçekten herkese veripte eşine böyle davranması yaniii...

Sen moral vercen gene Hesnoş iş sana kaldı...Boşver dua et sağ salim gelsinde bi kaç saat geç gelsin üzülmeyin...

saol hesnam hazırlıklar tatlı telaşlarla devam edio işte... Eşinin durumuna da üzülme tatlım, Allah sağ salim sana kavuştursun da 3-5 saat sorun olmasın... Bu artık son ayrılığınızdı inş

9-10 saat yapıyor canım ama dediğin gibi ne yapalım yapacak bir şey yok, sadece herkese verip de eşime vermemesi sinir bozucu

napıyım kuzucum yaa ben normalde o tarihlere kadar 2 sefer tatil yapıodum, işler yüzünden bi yere kımıldayamıorum... balayında acısını çıkarırım artık

Benim de tatile çok ihtiyacım var tubik yaa çok sıkıldım hele bugün epey canım sıkıldı, bir de eşim arayıp sıkkın konuşunca daha kötü oldum

Hadi bakalım bu telaşlarda güzel telaşlar sonra her şey çok daha güzel olacak

cnm arada öyle komutanlar çıkıyo maalesef, Allah bundan sonra huzurunuzu bozmasın... Bunlar özlemden olan sıkıntılar, Allah daha büyüklerinden korusun

inş artık şu günler geçip gitse de biz de yuvamıza baksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…