Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ruhsuz adam ya çok ilginç gerçekten herkese veripte eşine böyle davranması yaniii...

Sen moral vercen gene Hesnoş iş sana kaldı...Boşver dua et sağ salim gelsinde bi kaç saat geç gelsin üzülmeyin...

Evet moral verdim ama bu sefer de ben taktım, neyse artık o gün için de kendime bir uğraş çıkarmalıyım vakit geçirmek için

Amin canım hepimizin huzuru yerinde olsun inşallah Geçecek geçecek yuvanıza kavuşacaksınız siz de

Hesnoşum üzülme yaa aaa hayırlısı böyleymiş demekki cnmm

Nişanlım yarın geri gidiyor 1 haftadır ne güzeldi.İlk gittiğinden dahamı kötü hissediyorum kendimi ne....Kafayı yemek üzereyim bu kez daha uzun gidecek....((((

Nilüüüü neden didişip duruyonuz anacım anlamadım yaa..aranız baya iyiydi bi ara nazar mı değdi yavrum yaa

Hesnoşşş üzme kendini ya hayırlısı olsn neyse ki aynı gün gelecek yoksa kafayı yerdin, geç olsun güç olmasın yahu ne kadar az kaldı şuna bak şimdi buna mı üzüleceksin boşverrr

Nişanlım yarın geri gidiyor 1 haftadır ne güzeldi.İlk gittiğinden dahamı kötü hissediyorum kendimi ne....Kafayı yemek üzereyim bu kez daha uzun gidecek....((((

Allah kavuştursun evet daha zor geliyo ama emin ol daha çabuk alışılıyo ...

Hesna ablaaa evet gaiba karar çıkmış vercekler beni engin tecrübelerinden faydalanırım artıkkk

Yine uykum var yaaa amann dinlenemiyorum bu ara ben yaa..herkese iyi gecelerr

Hesnoşum üzülme yaa aaa hayırlısı böyleymiş demekki cnmm

Öyle artık biraz canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok, şimdi eşimin de biletini aldık kesinleşince

Üzülmekte haklısın ama askerlik böyle işte canım git gel alışman lazım bunlara

kızlaaar ben kaçıorum hepinizi çok öpüorum, kendinize cici davranın

Hadi iyi geceler canım yne gel buralara ben gitmeden tatile

Öyle dedik artık Hiloşum geç olacak ama olacak ya Allahın izniyle bekleyeceğim artık

Hesna ablaaa evet gaiba karar çıkmış vercekler beni engin tecrübelerinden faydalanırım artıkkk

Yine uykum var yaaa amann dinlenemiyorum bu ara ben yaa..herkese iyi gecelerr

Tamam tamam versinler de ben engin tecrübelerimi sunarım sana altın tepside

İyi geceler canım iyi uykular

Sahur güzelleri nasılsınız??

İyilik sağlık güzelim toplandık yine, valla sahura kadar KK dayım Sen nasılsın?

Hayırdır hesna abla kötü bir durum yok dimi:26:

Yok o kadar kötü bir şey değil canım eşim gece erken çıkış alacaktı herkese izin veren komutan eşime izin vermedi, taa sabah 9 da çıkabilecek bu da gelmesini 9-10 saat geciktirdi, ona üzüldük birz ama ne yapalım alıştırdık kendimizi bu duruma da artık pazartesi akşamüstü yanımda olacak inşallah

İnş cnm .....geçer dimi ya(((

geçer canım dua et gittiği yerde huzurlu olsun rahat olsun sende iyi olursun sıkma canını bol bol dua et ...o iyi olursa sende otomatikman iyi olcaksın zaten ...nereye düştü ustası ben unuttum seni kusura bakma

Seloşş hoşgeldinnnn ....

Edaaa napıyosunnn canım,ben sporumu yaptım şimdi sen yaptın mı

İyiyim şükür canım oh kayınvalinle beklemedesiniz ozaman.Allah daha kötü birşey vermesin canım hayırlısı böyleymiş geç gelsin sağ salim gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…