bu yıl da 2 tatilden aşağı kalmam yavrum, bizim balayından kısa süre sonra kurban bayramı tatili vaaaaaaaaaaar
o zamana kadar kendimi avutuyorum napıııııııııım
Yeni Gelin tatil yapmazz el öpmeye gitcen gezcen aaa bu ne cadı gelin ayolll
Ruhsuz adam ya çok ilginç gerçekten herkese veripte eşine böyle davranması yaniii...
Sen moral vercen gene Hesnoş iş sana kaldı...Boşver dua et sağ salim gelsinde bi kaç saat geç gelsin üzülmeyin...
cnm arada öyle komutanlar çıkıyo maalesef, Allah bundan sonra huzurunuzu bozmasın... Bunlar özlemden olan sıkıntılar, Allah daha büyüklerinden korusun
inş artık şu günler geçip gitse de biz de yuvamıza baksak
Evet moral verdim ama bu sefer de ben taktım, neyse artık o gün için de kendime bir uğraş çıkarmalıyım vakit geçirmek için
Amin canım hepimizin huzuru yerinde olsun inşallahGeçecek geçecek yuvanıza kavuşacaksınız siz de
tmm biz el öpmeye gitmices demedik ki yavrum, onu d ayaparım tatilimi de yaparımmmm
Nişanlım yarın geri gidiyor 1 haftadır ne güzeldi.İlk gittiğinden dahamı kötü hissediyorum kendimi ne....Kafayı yemek üzereyim bu kez daha uzun gidecek....((((
Allah kavuştursun evet daha zor geliyo ama emin ol daha çabuk alışılıyo ...
Hesnoşum üzülme yaaaaa hayırlısı böyleymiş demekki cnmm
Nişanlım yarın geri gidiyor 1 haftadır ne güzeldi.İlk gittiğinden dahamı kötü hissediyorum kendimi ne....Kafayı yemek üzereyim bu kez daha uzun gidecek....((((
kızlaaar ben kaçıorum hepinizi çok öpüorum, kendinize cici davranın
Nilüüüü neden didişip duruyonuz anacım anlamadım yaa..aranız baya iyiydi bi ara nazar mı değdi yavrum yaa
Hesnoşşş üzme kendini ya hayırlısı olsn neyse ki aynı gün gelecek yoksa kafayı yerdin, geç olsun güç olmasın yahu ne kadar az kaldı şuna bak şimdi buna mı üzüleceksin boşverrr
Hesna ablaaa evet gaiba karar çıkmış vercekler beniengin tecrübelerinden faydalanırım artıkkk
Yine uykum var yaaa amann dinlenemiyorum bu ara ben yaa..herkese iyi gecelerr
Sahur güzelleri nasılsınız??
Hayırdır hesna abla kötü bir durum yok dimi:26:
İnş cnm .....geçer dimi ya(((
İyiyim şükür canım oh kayınvalinle beklemedesiniz ozaman.Allah daha kötü birşey vermesin canım hayırlısı böyleymiş geç gelsin sağ salim gelsin canım.İyilik sağlık güzelim toplandık yine, valla sahura kadar KK dayımSen nasılsın?
Yok o kadar kötü bir şey değil canım eşim gece erken çıkış alacaktı herkese izin veren komutan eşime izin vermedi, taa sabah 9 da çıkabilecek bu da gelmesini 9-10 saat geciktirdi, ona üzüldük birz ama ne yapalım alıştırdık kendimizi bu duruma da artık pazartesi akşamüstü yanımda olacak inşallah
​Hoşbuldum canım nasılsın başladınmı sporaSeloşş hoşgeldinnnn ....
Edaaa napıyosunnn canım,ben sporumu yaptım şimdi sen yaptın mı
Seloşş hoşgeldinnnn ....
Edaaa napıyosunnn canım,ben sporumu yaptım şimdi sen yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?