Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Edaaa napıyosunnn canım,ben sporumu yaptım şimdi sen yaptın mı

Ne sporu kıs spor mu yaptın sen baken

İyiyim şükür canım oh kayınvalinle beklemedesiniz ozaman.Allah daha kötü birşey vermesin canım hayırlısı böyleymiş geç gelsin sağ salim gelsin canım.

Yok canım kayınvalidemle değilim, KK yani kadınlar kulubünde olacam sahura kadar demek istedim

Orası öyle tabi geç olsun güç olmasın da insan kendini erkene ayarlayınca biraz üzülüyor ister istemez napalım hayırlısı böyleymiş

​Hoşbuldum canım nasılsın başladınmı spora

İyi hatırlattın cnm mekik çekim bende iyi yapmssn sende

hee kızlar hergün yarım saat yapıyorum faydalı oluyo sıkılaşmak için kilo veremesende vücut değişiyo ...ama bitki çayımı içemedm limon yoktu o da limonsuz gitmiyo =)

Aman ne salak komutanmış.. Neyse abla boşver az kaldı sıkmayın canınızı dediğin gbi geç olaun güç olmasın hep bunu derim bnde..

hee kızlar hergün yarım saat yapıyorum faydalı oluyo sıkılaşmak için kilo veremesende vücut değişiyo ...ama bitki çayımı içemedm limon yoktu o da limonsuz gitmiyo =)

Aynn cnm sıkılaşmak için şart bende 40 dk yapıodm ramaznn önce şimdi 10 dk mekikte yoruldm yahu

Eneeee bizim topiğin tonton kızları spora mı başladı

Aman bee yiyin boş verin can boğazdan gelir hem askerleriniz sizi böyle beğenmiş sonra gelince amma cılızsınız demesinler

Aman ne salak komutanmış.. Neyse abla boşver az kaldı sıkmayın canınızı dediğin gbi geç olaun güç olmasın hep bunu derim bnde..

Hee eşref saatinde değilmiş işte benim eşimin şansızlığı Hayırlısı dedik artık napalım bu duruma alıştırdık kendimizi en azından bir şeyler netleşti, biletini de aldık

Begümcüm bnm youtubeda zenci bi kadın var onla dans tarzı yapıodm ayrıca mekik sadece azck göbeğim var cnkü bunlarda zor bazıları

Hesna abla biletinizide almşsmz işte me güzl az kaldı.sana gülşenden yatcaz kalkcazı armağan ediorm ayrıca biz tontooonn diiliz aa boydan kurtarıorm sadece göbişim var azck ama 38 bedene girebildiğim için sıkıntınyapmıorm ama sen bize taş çıkarırsın maşş

benim fazlam var ama siz zayıfsınız kuzucuklar =)

Edacım sen zayıfsın zaten sen sağlıklı yaşam sporu yapıosun ben kilo vermek ve sıkılaşmak için =) Yalnız Ramazan ayında az da yesen düzensiz bi beslenme olduğu için kilo verilmiyo bu bir gerçek ...

benim fazlam var ama siz zayıfsınız kuzucuklar =)

Gülşeninki kadar az değil canım günlerim daha fazla yatcaz kalkcaz Bir de doğan güneşimiz var çünkü

38 mi Ben 34-36 giyiyorum

Begüşüm bu hareketleri yapıyorsan zaten sıkılaşırsın canım ama düzenli yapman lazım

Yok bebeğim zayf değilim gördün boydan yani bende kg aldm sanıom bzm tartı yanlş mış bugn halamda tartldm aynıyım aynen ramazanda vermeyi bırak alıosn ya ama şükr almadm senin boyun kaç bnm 1.68 kg 63 fazlam var yani

Eda da sende de fıstık gibisinizz ...Ben bunları yapıodum Hesnoş sonra bıraktım bırakınca kiloda aldm =) Şimdi pazartesiden beri yapıyorum hepsini değil ama hiç hareketsizlikten iyidir diyorum =)

Anladm ablacm .
Ay ablacm aşk olsn ya sanki 44 beden falan dedm sende aşırı zayıfsınn hııhhh şaka maka maş sana ama bn balık et seviorm ya aşırı olmadıkça memnunum 5 kg versem ytr

kk diyince öyle sandım canım.Hayırlısı olsun ablacım yaa 3 günün kaldı heyecan tavan yapmıştır şimdi sende

ben almadm ama veremiyorum da ya yok kız sen iyisinnn valla boyunda uzun benim boy 160 ben balık etliyim çok çok ince olamıyorum istesemde ama kilo verince direkt yüzüm falan inceliyo ...

İyi yapmışsın beğüş bende bayramdan sonra başlayacağım spora inşallah

ben almadm ama veremiyorum da ya yok kız sen iyisinnn valla boyunda uzun benim boy 160 ben balık etliyim çok çok ince olamıyorum istesemde ama kilo verince direkt yüzüm falan inceliyo ...

Anladm kuzum sen 55 kg olsan yeter ama bölgesel prob varsa oralara odaklan mesela benm bacak ince kalc yok mide yok göbek var mekik çekiorm genelde. Sende o şekilde yapabilirsin

Ben askerim için yapmıyorum hesna abla kendim için yapıyorum valla şimdiden önlem almazsam ilerde çocuk olursa kötü olacak

Anladm kuzum sen 55 kg olsan yeter ama bölgesel prob varsa oralara odaklan mesela benm bacak ince kalc yok mide yok göbek var mekik çekiorm genelde. Sende o şekilde yapabilirsin

aynen cnm bölgesel bnmde Ramazandan sonra abancam spora =) yaa Eda Sinem barışmış heralde dime çok şaşrdm olanlar üzerine konşuomsnz hiç nette yokta valla şaştm göremedm kendisine sorcaktm ama burdan mı sildi kendini naptı şimdi aklıma geldi

Aynn cnm düzenli yaparan ramazan bayram geçsinde..
Evet cnm barıştı gitmeden 1 gün önce. Zaten cocuk sürekli arıyordu gitmemiş öle yerlerede yani sinemi inandırmış veya günahını almıym barıştılar aralarıda çok iyiymiş şuan. İnterneti yok yazlıkta o bzde arada konuşuyoruz tatlm denk geldkçe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…