Edaaa napıyosunnn canım,ben sporumu yaptım şimdi sen yaptın mı
İyiyim şükür canım oh kayınvalinle beklemedesiniz ozaman.Allah daha kötü birşey vermesin canım hayırlısı böyleymiş geç gelsin sağ salim gelsin canım.
​Hoşbuldum canım nasılsın başladınmı spora
İyi hatırlattın cnm mekik çekim bendeiyi yapmssn sende
Ne sporu kıs spor mu yaptın sen baken
Yok canım kayınvalidemle değilim, KK yani kadınlar kulubünde olacam sahura kadar demek istedim
Orası öyle tabi geç olsun güç olmasın da insan kendini erkene ayarlayınca biraz üzülüyor ister istemez napalım hayırlısı böyleymiş
Ne sporu kıs spor mu yaptın sen baken
Yok canım kayınvalidemle değilim, KK yani kadınlar kulubünde olacam sahura kadar demek istedim
Orası öyle tabi geç olsun güç olmasın da insan kendini erkene ayarlayınca biraz üzülüyor ister istemez napalım hayırlısı böyleymiş
hee kızlar hergün yarım saat yapıyorum faydalı oluyo sıkılaşmak için kilo veremesende vücut değişiyo ...ama bitki çayımı içemedm limon yoktu o da limonsuz gitmiyo =)
hee kızlar hergün yarım saat yapıyorum faydalı oluyo sıkılaşmak için kilo veremesende vücut değişiyo ...ama bitki çayımı içemedm limon yoktu o da limonsuz gitmiyo =)
Aman ne salak komutanmış.. Neyse abla boşver az kaldı sıkmayın canınızı dediğin gbi geç olaun güç olmasın hep bunu derim bnde..
Eneeee bizim topiğin tonton kızları spora mı başladı
Aman bee yiyin boş verin can boğazdan gelirhem askerleriniz sizi böyle beğenmiş sonra gelince amma cılızsınız demesinler
Hee eşref saatinde değilmiş işte benim eşimin şansızlığıHayırlısı dedik artık napalım bu duruma alıştırdık kendimizi en azından bir şeyler netleşti, biletini de aldık
Begümcüm bnm youtubeda zenci bi kadın var onla dans tarzı yapıodm ayrıca mekik sadece azck göbeğim var cnkü bunlarda zor bazıları
Hesna abla biletinizide almşsmz işte me güzl az kaldı.sana gülşenden yatcaz kalkcazı armağan ediormayrıca biz tontooonn diiliz aa boydan kurtarıorm sadece göbişim var azck ama 38 bedene girebildiğim için sıkıntınyapmıorm ama sen bize taş çıkarırsın maşş
Hesna abla biletinizide almşsmz işte me güzl az kaldı.sana gülşenden yatcaz kalkcazı armağan ediormayrıca biz tontooonn diiliz aa boydan kurtarıorm sadece göbişim var azck ama 38 bedene girebildiğim için sıkıntınyapmıorm ama sen bize taş çıkarırsın maşş
benim fazlam var ama siz zayıfsınız kuzucuklar =)
Edacım sen zayıfsın zaten sen sağlıklı yaşam sporu yapıosun ben kilo vermek ve sıkılaşmak için =) Yalnız Ramazan ayında az da yesen düzensiz bi beslenme olduğu için kilo verilmiyo bu bir gerçek ...
Gülşeninki kadar az değil canım günlerim daha fazla yatcaz kalkcazBir de doğan güneşimiz var çünkü
38 miBen 34-36 giyiyorum
Begüşüm bu hareketleri yapıyorsan zaten sıkılaşırsın canım ama düzenli yapman lazım
Gülşeninki kadar az değil canım günlerim daha fazla yatcaz kalkcazBir de doğan güneşimiz var çünkü
38 miBen 34-36 giyiyorum
Begüşüm bu hareketleri yapıyorsan zaten sıkılaşırsın canım ama düzenli yapman lazım
kk diyince öyle sandım canım.Hayırlısı olsun ablacım yaa 3 günün kaldı heyecan tavan yapmıştır şimdi sendeNe sporu kıs spor mu yaptın sen baken
Yok bebeğim zayf değilim gördün boydan yani bende kg aldm sanıom bzm tartı yanlş mış bugn halamda tartldm aynıyımaynen ramazanda vermeyi bırak alıosn ya ama şükr almadm senin boyun kaç bnm 1.68 kg 63 fazlam var yani
İyi yapmışsın beğüş bende bayramdan sonra başlayacağım spora inşallahhee kızlar hergün yarım saat yapıyorum faydalı oluyo sıkılaşmak için kilo veremesende vücut değişiyo ...ama bitki çayımı içemedm limon yoktu o da limonsuz gitmiyo =)
ben almadm ama veremiyorum da ya yok kız sen iyisinnn valla boyunda uzun benim boy 160 ben balık etliyim çok çok ince olamıyorum istesemde ama kilo verince direkt yüzüm falan inceliyo ...
Ben askerim için yapmıyorum hesna abla kendim için yapıyorum valla şimdiden önlem almazsam ilerde çocuk olursa kötü olacakEneeee bizim topiğin tonton kızları spora mı başladı
Aman bee yiyin boş verin can boğazdan gelirhem askerleriniz sizi böyle beğenmiş sonra gelince amma cılızsınız demesinler
Hee eşref saatinde değilmiş işte benim eşimin şansızlığıHayırlısı dedik artık napalım bu duruma alıştırdık kendimizi en azından bir şeyler netleşti, biletini de aldık
Anladm kuzum sen 55 kg olsan yeter ama bölgesel prob varsa oralara odaklan mesela benm bacak ince kalc yok mide yok göbek var mekik çekiorm genelde. Sende o şekilde yapabilirsin
aynen cnm bölgesel bnmde Ramazandan sonra abancam spora =) yaa Eda Sinem barışmış heralde dime çok şaşrdm olanlar üzerine konşuomsnz hiç nette yokta valla şaştmgöremedm kendisine sorcaktm ama burdan mı sildi kendini naptı şimdi aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?