Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eda da sende de fıstık gibisinizz ...Ben bunları yapıodum Hesnoş sonra bıraktım bırakınca kiloda aldm =) Şimdi pazartesiden beri yapıyorum hepsini değil ama hiç hareketsizlikten iyidir diyorum =)

Tabi hareketsizlikten iyidir Başlayınca da hep yapılsın istiyor meret Bırakınca küsüyor ben de bıraktım iki aydır hiç bir şey yapmıyorum, kilo alırım herhalde tatilde, eşim gelince başlayacağız spora ama o da diyor ki sen iyice zayıflarsın sen az yap

Anladm ablacm .
Ay ablacm aşk olsn ya sanki 44 beden falan dedm sende aşırı zayıfsınn hııhhh şaka maka maş sana ama bn balık et seviorm ya aşırı olmadıkça memnunum 5 kg versem ytr

Şaka yaptım canım 38 bence normal, hem her aradığını bulursun üstüne yakışır filan ben zorluk çekiyorum azıcık

Aslında aşırı zayıf da değilim kilom az, ama görünüşüm boyumdan kaynaklı balık etli gibi duruyorum ama beden olmuyor işte 36 bile bazen bol gelebiliyor :44:

kk diyince öyle sandım canım.Hayırlısı olsun ablacım yaa 3 günün kaldı heyecan tavan yapmıştır şimdi sende

Hee heyecan var tabii telaşe diyelim biraz da ama eşim çok sıkıldı bu ara onun sıkıntısı bana da yansıyor tadını çıkaramıyorum heyecanın

Son düzenleme:
Biliyorum ablacm şaka yaptığını aynen aynen yakışıyor maş sende aşırı zayıf durmuyrsn fotolarda zaten bncede iyisin yani.hatta 2-3 kg alsan tamamdır

herşey yolunda şükür de cnm sen yine cepten giriosun dimi geç yazıosun

bitanem pc den giriyorum, bu ay mehmet'e kamera açmıcam için 5 günde bitmicek netim her şeyin yolunda olmasına çok mu çok sevindim, sonuna kadar böyle devam eder inşallah sohbet edemedik; ama senle selamlaşmak bile iyi geldi canımcım

Allah seni ne etmeye esintoş, beni yunusun Yunus(as)'ı yuttuğu gibi yuttun hımm sizin hakkınızda konuşuluyorsa duymaman gerek tabii tam aksi olması gerekmiyor muydu yaa bunun :26: gelinimiz pek bi hamarat pek bi misafirperver maaşallah

Nişanlım yarın geri gidiyor 1 haftadır ne güzeldi.İlk gittiğinden dahamı kötü hissediyorum kendimi ne....Kafayı yemek üzereyim bu kez daha uzun gidecek....((((

Allah kavuştursun, hayırlı teskereler...

Nilüüüü neden didişip duruyonuz anacım anlamadım yaa..aranız baya iyiydi bi ara nazar mı değdi yavrum yaa

olabilir canım o kadar da okuyup üflüyorum ama... tahammül edemediğim şeyler oluyor son zamanlarda, ses çıkarmadan duramadığım için de böyle oluyor. konuşabildiğimizde iyi hissediyorum kendimi; ama o da her zaman olmuyor işte az önce konuştuk uzun uzun daha iyi hissediyorum kendimi...

Hesna ablaaa evet gaiba karar çıkmış vercekler beni engin tecrübelerinden faydalanırım artıkkk

Yine uykum var yaaa amann dinlenemiyorum bu ara ben yaa..herkese iyi gecelerr

versinler versinler sevenleri sevdiğine versinler

Öyle artık biraz canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok, şimdi eşimin de biletini aldık kesinleşince

ohh hesna'm en azından her şey net, kesin, değişme ihtimali yok, başka haya kırıklıkları olmayacak sonra da kocişin hooop kollarındaaaaaaa gözün aydın diyem

Sahur güzelleri nasılsınız??

topiğin cici kızı da gelmiş iyiyiz tatlış sen de iyi misin?

edoş kız azcık fazlan var verirsin onu istesen, ramazandan sonra ihmal etme ben de 3 kilo almışım; ama hiç farkedemedim :26:

Gelince tüm sıkıntılar bitecek inşallah ablacım sen alırsın tüm sıkıntılarını eşinin askeriye çok sıkıntılı bir yer zaten heran bir sorun benim askerimde kavga etmiş bugün askerin biriyle komutan askerimin tarafını tutmuş diğer askerin 2 hafta çarşısını kitlemiş

anladm canım sevindim o zaman onun adına ...

kızz 200leri yediniz hee atlet mi yırtcaklar sizinkiler şimdi

Ay teşekkür ederim nilü utandırdın beni iyiyim şükür sen nasılsın ne var ne yok

edoş kız azcık fazlan var verirsin onu istesen, ramazandan sonra ihmal etme ben de 3 kilo almışım; ama hiç farkedemedim :26:

Evet cnm birazck var hallederm ama ben evde alınıyor cnm sıkıntıdan yeniyor dikkat et sende farkedilmiyor 2 kg dhaa alsan 1 beden artıo 5kg bi beden kızlar hberiniz olsn

Son düzenleme:
Biliyorum ablacm şaka yaptığını aynen aynen yakışıyor maş sende aşırı zayıf durmuyrsn fotolarda zaten bncede iyisin yani.hatta 2-3 kg alsan tamamdır

Onu da hamile kalınca alırım artık boş ver

Evet canım artık net kendimizi ona göre ayarlayacağız artık

Siz yine niye bozuldunuz durduk yere, sanırım uzaklık, özlem, vs...

Öyle canım inşallah temennimiz bu yönde, iyi bari askeri ceza almamış canım yaa ama canı sıkılmıştır tabii onun da Askerdekiler bir yandan komutanlar bir yandan gurbet bir yandan kolay değil tabii ki iyi sabrediyorlar

anladm canım sevindim o zaman onun adına ...

kızz 200leri yediniz hee atlet mi yırtcaklar sizinkiler şimdi
Ay begüş ben ona tlfonda şahit oldum asker 200 düştüğüne kesin pişman olmuştur nasıl bağrıyor yeter diye sırtına tırnaklarını geçirmişler askerim öyle dedi o gün orada olma askım sen dedim yazık günah

Kız valla bilmiom 2 kişi var karakolda 92/4 bide izne çıktığı gün düşüyruz sanrm yırtarlarmı bilmem

Ben nette izledim çok komikler ya hart hurt yırtıyolar birinin alt pijamasını da yırtıolar dur abi yapma yaa diye bağrıolar falan

Sanki 200 den düşünce böyle daha rahat geçicek hissi var bende kimse yanlış anlamasın geçmiyo o ayrıda baştaki (1)99 rakamı huzur veriyo insana bnim şafak durdu resmen hiç oralı değilim bu ara hiç atmıyo sanki takıldı =)

Plakadan düşenleri de ıslatıolarmş galiba =)

Normalde bir sıkıntı olduğu zaman askerim anlatmaz bende üzülmeyeyim diye ama ben sesinden anlıyorum bugünde sesi çok kötü geliyordu zorla anlattırdım ama Allahtan kendi haklıymış çok sıkıntılı bir yer bazen üzülüyorum bugün halası doğum yaptı ona bile sevinemedi askerim

çok komikler ben izledm videolarını su ıslatmayıda atlet yırtmayıda =) benimkine sordm işte atlet yırtılıyomu diye bilmediğinde yok maşallah dedi

çok komikler ben izledm videolarını su ıslatmayıda atlet yırtmayıda =) benimkine sordm işte atlet yırtılıyomu diye bilmediğinde yok maşallah dedi
Ewet çok kötü ama tatlım çocuk resmen yalvarıyor yeter diye plakalardada ıslatıyorlarmış bende askerime seni ıslatmasınlar bizim soğuklara geliyor hasta olursun dedim güldü adamlar onumu düşünüyor hayatım dedi

Kız valla bilmiom 2 kişi var karakolda 92/4 bide izne çıktığı gün düşüyruz sanrm yırtarlarmı bilmem

Kızlar bu yırtma olayı acayip bir şey öyle böyle değil, ne atleti üstündeki her şeyi yırtıyorlarmış, don atlet her yerleri görünene kadar Yazık be tek eğlenceleri o

Askerler mi sıkıntılı komutanlar mı canım, öyle olunca da zor geçer günler yaa allah sabır versin valla

Evet cnm birazck var hallederm ama ben evde alınıyor cnm sıkıntıdan yeniyor dikkat et sende farkedilmiyor 2 kg dhaa alsan 1 beden artıo 5kg bi beden kızlar hberiniz olsn

1 beden 5 kilo muymuş hiç kilo problemim olmadığı için bilmiyordum canım arkadaşımda tartıldım ben o tartının yalancısıyım, belki de yanlıştır bilemiyorum ki :26: mehtap kaç oldu yavrucuk???

Onu da hamile kalınca alırım artık boş ver

Evet canım artık net kendimizi ona göre ayarlayacağız artık

Siz yine niye bozuldunuz durduk yere, sanırım uzaklık, özlem, vs...

hamile mi kalcan sen şükür canım buna da şükür temelde bunlar canım; ama o kadar çok şeye takıyorum ki kafamı, bir de evde olunca boş boş oturmaktan kuruyorum da kuruyorum. bir de şu bi yıl ailesine yardım edecek olması...

Hadi ya hemen izlemeliyim cnm bnde öyle diyordum gizemler 200lerden düştüğünde şafağa bak o 1 yeter diyordum ama öyle olmuyor işte bn 199 diyincede bişey değişmicek an a 150 falan olmalı üstelik gittiğinde 170 olxk şafak buda 170 gün görememem demek hava deüiiimi falan gbi bi durum olmassa yani en iisi plakalar bitiyor diyebiliorsun bnce..
Bana 230 dan sonrası jet gbi geçti cnm

Son düzenleme:

Yırtanlar eğleniyorda yırtılana yazık be ablacım o kadar askerin bir kişinin üstüne saldırdığını düşünsene ne komik

Sıkıntı yaratan komutanlar olunca mecburen askerlerimizde sıkıntıya giriyor ablacım ama varya iyi küfür yiyor bu komutanlar bende arada neler diyorum varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…