Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnş yanlştr tartı nilüüü . Evet cnm 5 kg bir beden..
Mehtap bugünü saymasaak 5 ama ordan çıkışı bana 7

[video=youtube;NlmGUIavUV8]http://www.youtube.com/watch?v=NlmGUIavUV8[/video]

200den düşme eğlencesi

çok komikler ben izledm videolarını su ıslatmayıda atlet yırtmayıda =) benimkine sordm işte atlet yırtılıyomu diye bilmediğinde yok maşallah dedi

kk sağ olsun deseydin begüüü

Çok saol canım iyi olmana sevindim Allahım güler yüzünü düşürmesin

amin canım sağ olasın sizin canınız da sıkılmış; ama Allah'tan komutan haksızlık etmemiş... bir daha öyle bir şey yaşamazsınız inşallah. mehmet de katil olmadan dönseydim derdi, döndü de kurtulduk

Kızlar bu yırtma olayı acayip bir şey öyle böyle değil, ne atleti üstündeki her şeyi yırtıyorlarmış, don atlet her yerleri görünene kadar Yazık be tek eğlenceleri o

her yerleri mi

Son düzenleme:

Hee düşünüyoruz bakalım yavaş yavaş Şükür tabii canım

Çok düşünürsen kurarsın tabii çok kurma kafanda oluruna bırak rahat ol, zaten zamanı gelince bu işlerin stresini yaşayacaksın en azından şu an için olumlu yönlerini yaşa, sevgili olmanın tadını çıkar uzaktan da olsa

Evet yaa her yeri gözüküyor yanii rezillik

Ne garezleri varsa sıkıntı yaratacak adam vatani görevini yapmaya gelmiş işte daha ne istiyorsun değil mi Valla doğru diyorsun çok küfür yiyorlardır onlar da rahat dursun

meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızz sımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr

Valla benim askerim KK üye olduğmu falan bilmiyo sizinkiler biliyolar mı ? ben çok araştırmacı ruhluyum ya gitmeden öncede resmen hatim ettim

meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızz sımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr

Hoşgeldinn cnm . 93/3 gidecek sanırım allah sabır versin merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.acemi birliği belli olunca falan yapan olmşsa orada bilgi veririz

Allah onların eline düşene sabır versin canım sinirlerini bizim askerimizden çıkarıyorlar

Evet bazılarının her yerleri görünüyormuş eşim dedi, birçoğunun her yerini yırttılar bu abazalar didi

Gel canım gel ben de asker eşiyim bilirim, evet zor günler bekliyor sizi ama başlamadan da bitmiyor, hem aserlik çok büyük engel hele ki evliyken, başlasın ki bir an evvel bitirsin değil mi? Hem Allah sabrını bir şekilde veriyor merak etme

Valla benim askerim KK üye olduğmu falan bilmiyo sizinkiler biliyolar mı ? ben çok araştırmacı ruhluyum ya gitmeden öncede resmen hatim ettim

Benimki biliyor yaa eşim öyle kontrolcü değildir ne yazmış ne etmiş diye bakmaz bir kısmını da anlattığım için

Hoşgeldin Allah kavuştursun şimdiden...inşallah iyi bir yere çıkar...Evli iken gitmesi daha zordur eminim burda da evli arkadaşlar var ama özetlicek olursak gitmeden önce zaten yoğun duygular oluyo ben çok ağlamştm ,gitti 1-2 hafta bocalıosun O alışamıo ki sen alışsan sonra yavaş yavaş yoluna giriyo her şey telefonda 1-2 dk konşmak bile huzur veriyo insana 1 ay sonra yemin töreni oluyo inşallah gidebilrsn sonra dağıtım izni ...İlk zamanlar çok koyuyuo da sonra alışıyosun valla bizde geçmez diyoduk ama 93/1 olarak 6 ay yedik şu an sanki hiç geçmiyo gibi ama Tezkere alan arkadaşları gördükçe daha çok seviniyo insan...İçinden geldiği gibi davran ağla et içini boşalt ama eşine destek ol en büyük desteği sen ve ailesi olucaksnz...

Hoşgeldinn cnm . 93/3 gidecek sanırım allah sabır versin merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.acemi birliği belli olunca falan yapan olmşsa orada bilgi veririz

hosbulduk canım evet dogru bıldın93*3 yapıcak belıı oldu çankkale iljandarmalıgı bıseyy dıı unutummama belkı orada yapan arkadaslar usta bırlıklerı genelde nereye duyor bana solerr yardım cı olur ınsllh

2012 de ÇAnakkalede yapan arkadaşm Ankaraya düşmüştü cezaevi muhafız mı diyolar mahkum götürenlerden olmştu rahattı ...

insllah canım ya hızlıı ca gecsın gıtsın askerden sonra evımızı ayırcazz kayınpederle onun haylıyle yasıyorum bı an once bıtsınn

Hoşgeldin canım aramıza herşey geçeçek inşallah zorlu bir süreç geçireceksin ama Allahım yardım ediyor.

2012 de ÇAnakkalede yapan arkadaşm Ankaraya düşmüştü cezaevi muhafız mı diyolar mahkum götürenlerden olmştu rahattı ...

evet esım sole bı arastırma yaptı batıya verıyorlarmıs orada askelık yapanları yuzde 97 sı ınsallah ıstanbul yakınları olurda ayda bır de olsa gorurum yaa

[video=youtube;NlmGUIavUV8]http://www.youtube.com/watch?v=NlmGUIavUV8[/video]

200den düşme eğlencesi

Hahahaha bunlar pek bir kibar soymuşlar begüş pek namuslular

Allah onların eline düşene sabır versin canım sinirlerini bizim askerimizden çıkarıyorlar

Evet yaa diyor ki eşim bir günleri bir günlerini tutmuyor, izin almak isterken bugün acaba hangi gününde diye düşünüyorum diyor

Aa bmm sevgilim orada yaptııı şansa bak cezaevi jandarması yetiştiriyor cnm cok yoğun bir görev ustada günde en az 6 saat nöbet tutuoolar ayrıca mahkumları hastahaneye mahkemeye götürüyorlar il dışınada gidiyorlar ama aşırı raat bi yer çanakkale 200 tane ankesörlü var komutanlar aşırı iyi 75 gün acemilik yapıcak jandarma oluğundan dağıtımı doğuya cok olmuyor ama belli olmuyor bnmki artvin çıktı . Yani demin saydıklarını ustada yapıcak acemide yani çanakkalede temel eğitimler spor vs ayrıca yazılı dersler okul gbi

Hoşgeldin canım aramıza herşey geçeçek inşallah zorlu bir süreç geçireceksin ama Allahım yardım ediyor.
hos bulduk canımm evet cok zorr olucak bılmıyorum napıcam allahtan bır melek ıstedım nasıp etmedı 5 aydırr bana destek olsun dıye ama olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…