1 beden 5 kilo muymuşhiç kilo problemim olmadığı için bilmiyordum canım arkadaşımda tartıldım ben o tartının yalancısıyım, belki de yanlıştır bilemiyorum ki :26: mehtap kaç oldu yavrucuk???
hamile mi kalcan senşükür canım buna da şükür temelde bunlar canım; ama o kadar çok şeye takıyorum ki kafamı, bir de evde olunca boş boş oturmaktan kuruyorum da kuruyorum. bir de şu bi yıl ailesine yardım edecek olması...
çok komikler ben izledm videolarını su ıslatmayıda atlet yırtmayıda =) benimkine sordm işte atlet yırtılıyomu diye bilmediğinde yok maşallah dedi
Çok saol canımiyi olmana sevindim Allahım güler yüzünü düşürmesin
Kızlar bu yırtma olayı acayip bir şey öyle böyle değil, ne atleti üstündeki her şeyi yırtıyorlarmış, don atlet her yerleri görünene kadarYazık be tek eğlenceleri o
hamile mi kalcan senşükür canım buna da şükür temelde bunlar canım; ama o kadar çok şeye takıyorum ki kafamı, bir de evde olunca boş boş oturmaktan kuruyorum da kuruyorum. bir de şu bi yıl ailesine yardım edecek olması...
Yırtanlar eğleniyorda yırtılana yazık be ablacım o kadar askerin bir kişinin üstüne saldırdığını düşünsene ne komik
Sıkıntı yaratan komutanlar olunca mecburen askerlerimizde sıkıntıya giriyor ablacım ama varya iyi küfür yiyor bu komutanlar bende arada neler diyorum varya
kk sağ olsun deseydin begüüü
amin canım sağ olasınsizin canınız da sıkılmış; ama Allah'tan komutan haksızlık etmemiş... bir daha öyle bir şey yaşamazsınız inşallah. mehmet de katil olmadan dönseydim derdi, döndü de kurtulduk
her yerleri mi
Çok komikler yaa aynı vampir gibiler[video=youtube;NlmGUIavUV8]http://www.youtube.com/watch?v=NlmGUIavUV8[/video]
200den düşme eğlencesi
Bu ne ya inş yapmazlarr[video=youtube;NlmGUIavUV8]http://www.youtube.com/watch?v=NlmGUIavUV8[/video]
200den düşme eğlencesi
meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızzsımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr
Allah onların eline düşene sabır versin canım sinirlerini bizim askerimizden çıkarıyorlarHee düşünüyoruz bakalım yavaş yavaşŞükür tabii canım
Çok düşünürsen kurarsın tabii çok kurma kafanda oluruna bırak rahat ol, zaten zamanı gelince bu işlerin stresini yaşayacaksın en azından şu an için olumlu yönlerini yaşa, sevgili olmanın tadını çıkar uzaktan da olsa
Evet yaa her yeri gözüküyor yanii rezillik
Ne garezleri varsa sıkıntı yaratacak adam vatani görevini yapmaya gelmiş işte daha ne istiyorsun değil miValla doğru diyorsun çok küfür yiyorlardır onlar da rahat dursun
her yerleri mi
meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızzsımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr
Valla benim askerim KK üye olduğmu falan bilmiyo sizinkiler biliyolar mı ? ben çok araştırmacı ruhluyum ya gitmeden öncede resmen hatim ettim
Hoşgeldinn cnm . 93/3 gidecek sanırım allah sabır versin merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.acemi birliği belli olunca falan yapan olmşsa orada bilgi veririz
Evet bazılarının her yerleri görünüyormuş eşim dedi, birçoğunun her yerini yırttılar bu abazalar didi
Gel canım gel ben de asker eşiyim bilirim, evet zor günler bekliyor sizi ama başlamadan da bitmiyor, hem aserlik çok büyük engel hele ki evliyken, başlasın ki bir an evvel bitirsin değil mi? Hem Allah sabrını bir şekilde veriyor merak etme
Benimki biliyor yaa eşim öyle kontrolcü değildir ne yazmış ne etmiş diye bakmaz bir kısmını da anlattığım için
hosbulduk canım evet dogru bıldın93*3 yapıcak belıı oldu çankkale iljandarmalıgı bıseyy dıı unutummama belkı orada yapan arkadaslar usta bırlıklerı genelde nereye duyor bana solerr yardım cı olur ınsllh
Hoşgeldin Allah kavuştursun şimdiden...inşallah iyi bir yere çıkar...Evli iken gitmesi daha zordur eminim burda da evli arkadaşlar var ama özetlicek olursak gitmeden önce zaten yoğun duygular oluyo ben çok ağlamştm ,gitti 1-2 hafta bocalıosun O alışamıo ki sen alışsan sonra yavaş yavaş yoluna giriyo her şey telefonda 1-2 dk konşmak bile huzur veriyo insana 1 ay sonra yemin töreni oluyo inşallah gidebilrsn sonra dağıtım izni ...İlk zamanlar çok koyuyuo da sonra alışıyosun valla bizde geçmez diyoduk ama 93/1 olarak 6 ay yedik şu an sanki hiç geçmiyo gibi ama Tezkere alan arkadaşları gördükçe daha çok seviniyo insan...İçinden geldiği gibi davran ağla et içini boşalt ama eşine destek ol en büyük desteği sen ve ailesi olucaksnz...
Hoşgeldin canım aramıza herşey geçeçek inşallah zorlu bir süreç geçireceksin ama Allahım yardım ediyor.meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızzsımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr
2012 de ÇAnakkalede yapan arkadaşm Ankaraya düşmüştü cezaevi muhafız mı diyolar mahkum götürenlerden olmştu rahattı ...
[video=youtube;NlmGUIavUV8]http://www.youtube.com/watch?v=NlmGUIavUV8[/video]
200den düşme eğlencesi
Allah onların eline düşene sabır versin canım sinirlerini bizim askerimizden çıkarıyorlar
hosbulduk canım evet dogru bıldın93*3 yapıcak belıı oldu çankkale iljandarmalıgı bıseyy dıı unutummama belkı orada yapan arkadaslar usta bırlıklerı genelde nereye duyor bana solerr yardım cı olur ınsllh
hos bulduk canımm evet cok zorr olucak bılmıyorum napıcam allahtan bır melek ıstedım nasıp etmedı 5 aydırr bana destek olsun dıye ama olmadııHoşgeldin canım aramıza herşey geçeçek inşallah zorlu bir süreç geçireceksin ama Allahım yardım ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?