Hee düşünüyoruz bakalım yavaş yavaşŞükür tabii canım
Çok düşünürsen kurarsın tabii çok kurma kafanda oluruna bırak rahat ol, zaten zamanı gelince bu işlerin stresini yaşayacaksın en azından şu an için olumlu yönlerini yaşa, sevgili olmanın tadını çıkar uzaktan da olsa
meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızzsımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr
Valla benim askerim KK üye olduğmu falan bilmiyo sizinkiler biliyolar mı ? ben çok araştırmacı ruhluyum ya gitmeden öncede resmen hatim ettim
insllah canım ya hızlıı ca gecsın gıtsın askerden sonra evımızı ayırcazz kayınpederle onun haylıyle yasıyorum bı an once bıtsınn
evet esım sole bı arastırma yaptı batıya verıyorlarmıs orada askelık yapanları yuzde 97 sı ınsallah ıstanbul yakınları olurda ayda bır de olsa gorurum yaa
Aa bmm sevgilim orada yaptııı şansa bakcezaevi jandarması yetiştiriyor cnm cok yoğun bir görev ustada günde en az 6 saat nöbet tutuoolar ayrıca mahkumları hastahaneye mahkemeye götürüyorlar il dışınada gidiyorlar ama aşırı raat bi yer çanakkale 200 tane ankesörlü var komutanlar aşırı iyi 75 gün acemilik yapıcak jandarma oluğundan dağıtımı doğuya cok olmuyor ama belli olmuyor bnmki artvin çıktı . Yani demin saydıklarını ustada yapıcak acemide yani çanakkalede temel eğitimler spor vs ayrıca yazılı dersler okul gbi
inşallah canımdeniyorum canım yaa; ama engel olamıyorum çoğu zaman kendime o da anlayışlı davranmayıp alttan almayınca... ben de deli edene kadar uğraşmıyor değilim aslında
canım hoş geldin, Allah kavuştursun, hayırlı teskereler şimdiden... en başında herkes öyle diyor; ama geçiyor. sizinki de geçecek gidecek inşallah
biliyor canım ilk günden beri, çok kıskanıyor hatta sizleribi ara baya takmıştı kafayı kk ya. sen git forumdaki arkadaşlarınla sohbet et, onlardan akıl al falan diyordu askerdeyken. şimdi de benim askerlik bitti senin forum bitmedi diyor
İNşalllah canım ya başlamak bitirmenin yarısı derler ya o doğru başlamasalar hep beklicek en iyisimi başlayıp bitirmek...
Tabi yakın olsun ama en önemlisi Allah iyi insanlarla karşılaştrsn ..kaç yaşındasınız sen ve eşin
Öyle ablacım onlarında psikolojileri bozulmuş iyice psikologa gitseler iyi olacakHahahaha bunlar pek bir kibar soymuşlar begüş pek namuslular
Evet yaa diyor ki eşim bir günleri bir günlerini tutmuyor, izin almak isterken bugün acaba hangi gününde diye düşünüyorum diyor
cokk ıyı yaa rahat bıyer olması en azından aklım fazla kalmazz olsun tutsun nobetını de rahat olsun canımm
Cnm çanakkalede nöbet tutmıycak orada eğitim usta birliğine gittiğinde nöbet ama aşırı yoğun bnmki şuan günde max6 saat uyuyor..nöbetler sıkıntı..ve sorumluluk isteyen bir iş mahkum kaçarsa sen yandın öğrenir zaten eşin ama çanakkalr cook rahattı yemkler cok iyiydi 200kişiden 3-4 kişi doğuya düşmüştü mesela düşün yani.. Bende istanbuldayım edirne bursa kocaeli olaun istedm olmadı türkiyenn diğer ucu oldu kısmet bu işler..
Sıkma canını tatlım mecbur bu görevi yapmak zorundalar öyle böyle bitecek Allahın izniyle ismin neydi tatlım ben selen.Oşekildede düşünme senin için iyi olurdu ama askerin için kötü olacaktı o gelmeden bebeğiniz olacaktı askerin hasret kalacaktı ikinize 1 ken 2 olacaktı hasret sıkıntısı daha ikinizde küçükmüşsünüz gelince Allah nasip eder beraber her anı yaşarsınız tatlım bu süreç sabır gerektirir unutmahos bulduk canımm evet cok zorr olucak bılmıyorum napıcam allahtan bır melek ıstedım nasıp etmedı 5 aydırr bana destek olsun dıye ama olmadıı
anladım canımm benıkıde uykuya pek duskunn yaa ama yemeklerını ıyı olmasına sevındımm cunku olee her yemegı sevmezz
inşallah canımdeniyorum canım yaa; ama engel olamıyorum çoğu zaman kendime o da anlayışlı davranmayıp alttan almayınca... ben de deli edene kadar uğraşmıyor değilim aslında
biliyor canım ilk günden beri, çok kıskanıyor hatta sizleribi ara baya takmıştı kafayı kk ya. sen git forumdaki arkadaşlarınla sohbet et, onlardan akıl al falan diyordu askerdeyken. şimdi de benim askerlik bitti senin forum bitmedi diyor
Öyle ablacım onlarında psikolojileri bozulmuş iyice psikologa gitseler iyi olacak
Hahahaha bunlar pek bir kibar soymuşlar begüş pek namuslular
Evet yaa diyor ki eşim bir günleri bir günlerini tutmuyor, izin almak isterken bugün acaba hangi gününde diye düşünüyorum diyor
kızlarr tanstıgıma cookk memnun oldum ben cıkmak zorundayım esım geldı sımdı yemek hazırlıyım malum sahurada az kldı ama bundan sonra sızlerlle bol bol sohbet edrın ınsallah yoksa gunler nasıl gecerr
hosbulduk canım evet dogru bıldın93*3 yapıcak belıı oldu çankkale iljandarmalıgı bıseyy dıı unutummama belkı orada yapan arkadaslar usta bırlıklerı genelde nereye duyor bana solerr yardım cı olur ınsllh
Evet nilü 116benim erkek arkadaşımın acemiliğini yaptığı yer canım, edoşla aynı 116. cendermeçanakkale çok rahat bi yer acemilik için, ustamız da yozgat'a çıkmıştı.
İşin gücün yok evde çocukla uğraşıyorsun değil miKıskanır tabiii onlara gelince canım cicim yapıyorsun bana gelince benle uğraşıyorsun der yani
HEsnoş evet ama parçalamışlar esmen
Kızlar sohbet çok güzelama savurur saati geliyor ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun kendinize iyi davranın hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?