Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım deniyorum canım yaa; ama engel olamıyorum çoğu zaman kendime o da anlayışlı davranmayıp alttan almayınca... ben de deli edene kadar uğraşmıyor değilim aslında

meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızz sımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr

canım hoş geldin, Allah kavuştursun, hayırlı teskereler şimdiden... en başında herkes öyle diyor; ama geçiyor. sizinki de geçecek gidecek inşallah

Valla benim askerim KK üye olduğmu falan bilmiyo sizinkiler biliyolar mı ? ben çok araştırmacı ruhluyum ya gitmeden öncede resmen hatim ettim

biliyor canım ilk günden beri, çok kıskanıyor hatta sizleri bi ara baya takmıştı kafayı kk ya. sen git forumdaki arkadaşlarınla sohbet et, onlardan akıl al falan diyordu askerdeyken. şimdi de benim askerlik bitti senin forum bitmedi diyor

insllah canım ya hızlıı ca gecsın gıtsın askerden sonra evımızı ayırcazz kayınpederle onun haylıyle yasıyorum bı an once bıtsınn

evet esım sole bı arastırma yaptı batıya verıyorlarmıs orada askelık yapanları yuzde 97 sı ınsallah ıstanbul yakınları olurda ayda bır de olsa gorurum yaa

İNşalllah canım ya başlamak bitirmenin yarısı derler ya o doğru başlamasalar hep beklicek en iyisimi başlayıp bitirmek...

Tabi yakın olsun ama en önemlisi Allah iyi insanlarla karşılaştrsn ..kaç yaşındasınız sen ve eşin

cokk ıyı yaa rahat bıyer olması en azından aklım fazla kalmazz olsun tutsun nobetını de rahat olsun canımm

Askerlik bitti ama biz yanyana değiliz o zmaan kapıcam de

evet canım aynen ole bende esımde 20 yasındayızz 2 sene olcak evlenelı eylulde oda agustosta gıdıcek

Hahahaha bunlar pek bir kibar soymuşlar begüş pek namuslular

Evet yaa diyor ki eşim bir günleri bir günlerini tutmuyor, izin almak isterken bugün acaba hangi gününde diye düşünüyorum diyor
Öyle ablacım onlarında psikolojileri bozulmuş iyice psikologa gitseler iyi olacak

cokk ıyı yaa rahat bıyer olması en azından aklım fazla kalmazz olsun tutsun nobetını de rahat olsun canımm

Cnm çanakkalede nöbet tutmıycak orada eğitim usta birliğine gittiğinde nöbet ama aşırı yoğun bnmki şuan günde max6 saat uyuyor..nöbetler sıkıntı..ve sorumluluk isteyen bir iş mahkum kaçarsa sen yandın öğrenir zaten eşin ama çanakkalr cook rahattı yemkler cok iyiydi 200kişiden 3-4 kişi doğuya düşmüştü mesela düşün yani.. Bende istanbuldayım edirne bursa kocaeli olaun istedm olmadı türkiyenn diğer ucu oldu kısmet bu işler..

anladım canımm benıkıde uykuya pek duskunn yaa ama yemeklerını ıyı olmasına sevındımm cunku olee her yemegı sevmezz

hos bulduk canımm evet cok zorr olucak bılmıyorum napıcam allahtan bır melek ıstedım nasıp etmedı 5 aydırr bana destek olsun dıye ama olmadıı
Sıkma canını tatlım mecbur bu görevi yapmak zorundalar öyle böyle bitecek Allahın izniyle ismin neydi tatlım ben selen.Oşekildede düşünme senin için iyi olurdu ama askerin için kötü olacaktı o gelmeden bebeğiniz olacaktı askerin hasret kalacaktı ikinize 1 ken 2 olacaktı hasret sıkıntısı daha ikinizde küçükmüşsünüz gelince Allah nasip eder beraber her anı yaşarsınız tatlım bu süreç sabır gerektirir unutma

anladım canımm benıkıde uykuya pek duskunn yaa ama yemeklerını ıyı olmasına sevındımm cunku olee her yemegı sevmezz

Alışır cnm zamanla böyle kantinde nescafe otomatları falan vardı cok rahattı çanakkale . Sadece tek sorun aşırı soğuktu eğitim yaptıkları yer tepe ama zaten yaz ayındayız ama hazırla 75 gün acemilik yapcak 1 ay değil..

İşin gücün yok evde çocukla uğraşıyorsun değil mi Kıskanır tabiii onlara gelince canım cicim yapıyorsun bana gelince benle uğraşıyorsun der yani

Öyle ablacım onlarında psikolojileri bozulmuş iyice psikologa gitseler iyi olacak

Psikolojik rütbeliler

Hahahaha bunlar pek bir kibar soymuşlar begüş pek namuslular

Evet yaa diyor ki eşim bir günleri bir günlerini tutmuyor, izin almak isterken bugün acaba hangi gününde diye düşünüyorum diyor

HEsnoş evet ama parçalamışlar esmen

kızlarr tanstıgıma cookk memnun oldum ben cıkmak zorundayım esım geldı sımdı yemek hazırlıyım malum sahurada az kldı ama bundan sonra sızlerlle bol bol sohbet edrın ınsallah yoksa gunler nasıl gecerr

Görüşürz cnm kalan günlerinizi güzel geçirin . Çanakkale ve cezaevi jandarması hakkında bilgi verebilirim görüşürz..

benim erkek arkadaşımın acemiliğini yaptığı yer canım, edoşla aynı 116. cenderme çanakkale çok rahat bi yer acemilik için, ustamız da yozgat'a çıkmıştı.

Kızlar sohbet çok güzel ama savurur saati geliyor ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun kendinize iyi davranın hoşçakalın

benim erkek arkadaşımın acemiliğini yaptığı yer canım, edoşla aynı 116. cenderme çanakkale çok rahat bi yer acemilik için, ustamız da yozgat'a çıkmıştı.
Evet nilü 116 babnmda orda yapmş biliomsn ustasıda kırklarelinde cezaevindeymiş
Evet canakkale cok rahattı ya

İşin gücün yok evde çocukla uğraşıyorsun değil mi Kıskanır tabiii onlara gelince canım cicim yapıyorsun bana gelince benle uğraşıyorsun der yani

hee işim yok valla ama o da çocuk değil eşşşşşek kadar oldu aynen, sorunlarımızı anlatıyorum diye de kızıyor, o kimseyle paylaşmıyor çatlıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…