Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet nilü 116 babnmda orda yapmş biliomsn ustasıda kırklarelinde cezaevindeymiş
Evet canakkale cok rahattı ya

bu numarayı ölsem unutmam eneee ne hoş bi rastlantı, artık kp-damat askerlikten konuşup dururlar bol bol mehmet cendermeyle aynı gün doğmuş canım yaa, 14 haziran'da kurulmuş. o gün de 9 saat kulede kalmıştı kutlama olduğu için

hee işim yok valla ama o da çocuk değil eşşşşşek kadar oldu aynen, sorunlarımızı anlatıyorum diye de kızıyor, o kimseyle paylaşmıyor çatlıyor

Paylaşsın o zaman erkek topiklerine girsin

Hani o buluştuğu çok sevdiği arkadaşları vardı onlarla paylaşsın sen paylaşabiliyorsun diye kıskanmasın

benim askeriminkini ben yırtarım dokundurtmam

Sen öyle san canım bir güzel dokunurlar

Ahahahah doğum günü hediyesi yazık kısss

Paylaşsın o zaman erkek topiklerine girsin

Hani o buluştuğu çok sevdiği arkadaşları vardı onlarla paylaşsın sen paylaşabiliyorsun diye kıskanmasın

erkekler kulübü hesnoş mehmet benle bile konuşmuyor sorunlarımızı, başkalarıyla hiç konuşmaz onlarla lay lay lom... kız erkekler çekmez böyle birbirini vallahi

Hahh aynen alan koduda neydi ya 0286 mıydı neydi ayy inanmıyorum şaka gbi bişwy olmş onun için desene

erkekler kulübü hesnoş mehmet benle bile konuşmuyor sorunlarımızı, başkalarıyla hiç konuşmaz onlarla lay lay lom... kız erkekler çekmez böyle birbirini vallahi

Hee içine atsın o zaman da kötü olsun Sen çekiyorsun işte canım başkasının çekmesine gerek yok ki

ben de çıkıyorum canlar, hayırlı sahurlar

İyi geceler canım hayırlı sahurlar

Kıskanma kıskanma yemezler

Ben de çıkıyorum kızçelerim yarın görüşürüz yine

Kızlar bende çıkıyorum iyi ki varsınız ya hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum...

Okuyup uflemeye decam Niluuuu..Allah korusun bizleri nazarlardannn..

Ya di mi uzunca konusunca insan cok daha iyi hissediyorrrr..ya neden boyleyiz biz kizlarrrr onlara pek bir sey olmuyor ne benle az ilgileniyosun dertleri var ne bana sunlari demiyosun derdi var ne de iste acaba deger vermiyo mu gibi dertleri var hehhee biz mi acayibiz onlar mi anlamadim ki

Tertibiimmmm ayy çokk sevindim bendee heee
Hem gözün aydın hem geçmiş olsunnn
Keşke 40 gün verselerde geri askere dönmese yaaa

Ccnm cok geçniş olsun ve ayrıca gözün aydın valla super olfu 32 gn birden şafak atması

hiloş gözün aydın canım duygucum sizin adınıza da sevindim çok

duygucum tekrar tekrar gözün aydın bebeğim

Kızlarrrr hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorumm

Bu arada geri dönmesine gerek olmıyıcak buyuk ıhtımalle İnşallah operasyon da istediğimiz gibi geçerse çok guzel olucak

Asıl sorun şudur ki biz bayanlar çocuk gibi sürekli bizimle ilgilenilsin istiyoruz, bu her dönemde böyle, erkeklerde ise o yok, yapı meselesi, o yüzden neden benle ilgilenmiyorsun dediğinizde erkeklerin çok da anlamasını beklemeyin Kadın erkek arasındaki farklardan biri işte

Aynen öyle Hesna ablacım yaa mesela eskiden bu konuda da çok kavga ederdik yok eskisi kadar ilgilenmiyorsun değiştin sen falan derdim çok sinirlenirdi değiştin deyip duruyosun benm hiç bir şeyim değişmedi diye...

Şİmdi ise mesela şey diyorum şöyle yapsan daha çok hoşuma giderdi hayatım diyorum, tamam diyo aklımda bulunsun elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor yine ne yapalım..bir de yanyanayken uzun bir süre böyle sorunlar olacağını hiç zannetmiyorum..kavuşmanın verdiği heyecan bambaşka oluyor..ve yanyanayken elimi tutması ya da bir öpmesi yetiyor belki o ilgiyi karşılamaya uzakken de biraz idare edecez artık napalımm

:92:25.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...98 tugbaoguzhan...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...114 GRGR...

...117 kskada...

....120 chidoshimedo....

...120 mayamaya11

...120 BerlD...

...120 kmleomer...

...120 nazarboncugu05...

... 128 ED2006...

...151 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

... 204 destinyeda...

...209 xxIpekxx...

...210 depresiffpolyanna...

...211 nesilll...

...213 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...279 zeynepesin...

...279 Margarikotin...

...283 pekmez_akilli...

...283 ilithya...

...283 SelenYusuf...

...283 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...334 busra00...

...374 ezgisaygin...

...378 seros08...

...378 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...419 traublee...

...420
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

25/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Evet uzaktayken daha çok ilgi bekliyor insan, yan yanayken her şey yetiyor

Erkeklere de sürekli aynı şeyi söyleyince bıkıyorlar onlar da haklı aslında bize söylemedikleri için rahatız onlar da aynısını yapsa biz de isyan ederdik sanırım

Tamam yavrum haberleşiriz gelmeye çalışacağıımm ama

[/FONT][/I][/B]
Ayarlamaya çalışş tatlışımm gelirsen süperr oluyyy

Çıkmamış canım uyumuş
Ohh en güzelini yapmış ablammmm
Eşime erken çıkış vermemiş komutan gece binip sabah 7 de burada olacaktı, ama şimdi akşamüstüne kalacak
Üzüldüm ablacım ya bu komutanlar hep birşey çıkarıcaklar yanii hee
Ama olsun abla bunada şükürr yinede o günn yanında olucakk
Bu arada otobüslemi geliyor ablacım? İstanbulla ankara arası 6 saat değilmi? :44:

Yeni şafağımı attırıyorum kızlarrrrr Şafak İnşallah 8 Artvin .........
Tertibimmmm bak bana geçen gün diyordunya sen kavuştuğunda ben aydan düşmüş olcam diye bak kısmete sen benden önce teskereyi alıyorsunn

Bence asıl sorun; erkeklere biz zaten yeterince ilgi ve alaka gösteriyoruz o yüzden onların yakınmasını gerektiricek bişey olmuyor..
Mesela ben kaç aydır soğuk davranıyorum falan ya benimkii geçen gün bu kadar ilgisizken bu ilgi fazla geldi gözüme gibi bir cümle kullandı. Görende kendisi çok ilgili maşşallah.. İşte onlara onların yaptığı gibi yapsak anlicaklarda yapamıyoruz. Hoş ben yapıyorum benim öküz yine anlamıyorr aman boşver en iyisi hiç bişey yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…