Heee ilk yırtış nasıl bir yırtıştır öylee
Sulama videolarını da izledim de ne insafsızlar ayol
Evet nilü 116babnmda orda yapmş biliomsn ustasıda kırklarelinde cezaevindeymiş
Evet canakkale cok rahattı ya
hee işim yok vallaama o da çocuk değil eşşşşşek kadar oldu aynen, sorunlarımızı anlatıyorum diye de kızıyor, o kimseyle paylaşmıyor çatlıyor
benim askeriminkini ben yırtarım dokundurtmam
bu numarayı ölsem unutmameneee ne hoş bi rastlantı, artık kp-damat askerlikten konuşup dururlar bol bol mehmet cendermeyle aynı gün doğmuş canım yaa, 14 haziran'da kurulmuş. o gün de 9 saat kulede kalmıştı kutlama olduğu için
Paylaşsın o zaman erkek topiklerine girsin
Hani o buluştuğu çok sevdiği arkadaşları vardı onlarla paylaşsın sen paylaşabiliyorsun diye kıskanmasın
Ahahahah doğum günü hediyesi yazık kısss
bu numarayı ölsem unutmameneee ne hoş bi rastlantı, artık kp-damat askerlikten konuşup dururlar bol bol mehmet cendermeyle aynı gün doğmuş canım yaa, 14 haziran'da kurulmuş. o gün de 9 saat kulede kalmıştı kutlama olduğu için
Sen öyle san canım bir güzel dokunurlar
Ahahahah doğum günü hediyesi yazık kısss
erkekler kulübühesnoş mehmet benle bile konuşmuyor sorunlarımızı, başkalarıyla hiç konuşmaz onlarla lay lay lom... kız erkekler çekmez böyle birbirini vallahi
ben de çıkıyorum canlar, hayırlı sahurlar
kıskandm
bitanem pc den giriyorum, bu ay mehmet'e kamera açmıcam için 5 günde bitmicek netimher şeyin yolunda olmasına çok mu çok sevindim, sonuna kadar böyle devam eder inşallah sohbet edemedik; ama senle selamlaşmak bile iyi geldi canımcım
Allah seni ne etmeye esintoş, beni yunusun Yunus(as)'ı yuttuğu gibi yuttunhımm sizin hakkınızda konuşuluyorsa duymaman gerek tabii tam aksi olması gerekmiyor muydu yaa bunun :26: gelinimiz pek bi hamarat pek bi misafirperver maaşallah
Allah kavuştursun, hayırlı teskereler...
olabilir canım o kadar da okuyup üflüyorum ama... tahammül edemediğim şeyler oluyor son zamanlarda, ses çıkarmadan duramadığım için de böyle oluyor. konuşabildiğimizde iyi hissediyorum kendimi; ama o da her zaman olmuyor işteaz önce konuştuk uzun uzun daha iyi hissediyorum kendimi...
versinler versinler sevenleri sevdiğine versinler
ohh hesna'm en azından her şey net, kesin, değişme ihtimali yok, başka haya kırıklıkları olmayacaksonra da kocişin hooop kollarındaaaaaaa gözün aydın diyem
topiğin cici kızı da gelmişiyiyiz tatlış sen de iyi misin?
edoş kız azcık fazlan var verirsin onu istesen, ramazandan sonra ihmal etmeben de 3 kilo almışım; ama hiç farkedemedim :26:
Tertibiimmmm ayy çokk sevindim bendee heee
Hem gözün aydın hem geçmiş olsunnn
Keşke 40 gün verselerde geri askere dönmese yaaa
Ccnm cok geçniş olsun ve ayrıca gözün aydın valla super olfu 32 gn birden şafak atması
hiloş gözün aydın canımduygucum sizin adınıza da sevindim çok
Çıkmamış canım uyumuş
Teşekkürler canım senin de şafak azalmış epey çok şaşırdım
Çok sevindim Hiloşum senin adına canım verecekler seni almışlar kararı
Niye tartıştınız Esracım yine ne oldu?
Duygucum çok sevindim ve çok şaşırdım, inşallah aksilik olmaz da bir daha dönmek durumunda kalmaz
duygucum tekrar tekrar gözün aydın bebeğim
Okuyup uflemeye decam Niluuuu..Allah korusun bizleri nazarlardannn..
Ya di mi uzunca konusunca insan cok daha iyi hissediyorrrr..ya neden boyleyiz biz kizlarrrr onlara pek bir sey olmuyor ne benle az ilgileniyosun dertleri var ne bana sunlari demiyosun derdi var ne de iste acaba deger vermiyo mu gibi dertleri var hehhee biz mi acayibiz onlar mi anlamadim ki
Asıl sorun şudur ki biz bayanlar çocuk gibi sürekli bizimle ilgilenilsin istiyoruz, bu her dönemde böyle, erkeklerde ise o yok, yapı meselesi, o yüzden neden benle ilgilenmiyorsun dediğinizde erkeklerin çok da anlamasını beklemeyinKadın erkek arasındaki farklardan biri işte
Aynen öyle Hesna ablacım yaa mesela eskiden bu konuda da çok kavga ederdik yok eskisi kadar ilgilenmiyorsun değiştin sen falan derdim çok sinirlenirdi değiştin deyip duruyosun benm hiç bir şeyim değişmedi diye...
Şİmdi ise mesela şey diyorum şöyle yapsan daha çok hoşuma giderdi hayatım diyorum, tamam diyo aklımda bulunsunelinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor yine ne yapalım..bir de yanyanayken uzun bir süre böyle sorunlar olacağını hiç zannetmiyorum..kavuşmanın verdiği heyecan bambaşka oluyor..ve yanyanayken elimi tutması ya da bir öpmesi yetiyor belki o ilgiyi karşılamaya uzakken de biraz idare edecez artık napalımm
Ayarlamaya çalışş tatlışımm gelirsen süperr oluyyy
Tamam yavrum haberleşiriz gelmeye çalışacağıımm ama
[/FONT][/I][/B]
Ohh en güzelini yapmış ablammmmÇıkmamış canım uyumuş
Üzüldüm ablacım ya bu komutanlar hep birşey çıkarıcaklar yanii heeEşime erken çıkış vermemiş komutan gece binip sabah 7 de burada olacaktı, ama şimdi akşamüstüne kalacak
Tertibimmmm bak bana geçen gün diyordunya sen kavuştuğunda ben aydan düşmüş olcam diye bak kısmete sen benden önce teskereyi alıyorsunnYeni şafağımı attırıyorum kızlarrrrr Şafak İnşallah 8 Artvin .........
Asıl sorun şudur ki biz bayanlar çocuk gibi sürekli bizimle ilgilenilsin istiyoruz, bu her dönemde böyle, erkeklerde ise o yok, yapı meselesi, o yüzden neden benle ilgilenmiyorsun dediğinizde erkeklerin çok da anlamasını beklemeyinKadın erkek arasındaki farklardan biri işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?