Evet uzaktayken daha çok ilgi bekliyor insan, yan yanayken her şey yetiyor
Erkeklere de sürekli aynı şeyi söyleyince bıkıyorlar onlar da haklı aslında bize söylemedikleri için rahatız onlar da aynısını yapsa biz de isyan ederdik sanırım
Ayarlamaya çalışş tatlışımm gelirsen süperr oluyyy
Ohh en güzelini yapmış ablammmm
Üzüldüm ablacım ya bu komutanlar hep birşey çıkarıcaklar yanii hee
Ama olsun abla bunada şükürr yinede o günn yanında olucakk
Bu arada otobüslemi geliyor ablacım?İstanbulla ankara arası 6 saat değilmi? :44:
Tertibimmmm bak bana geçen gün diyordunya sen kavuştuğunda ben aydan düşmüş olcam diye bak kısmete sen benden önce teskereyi alıyorsunn
Bence asıl sorun; erkeklere biz zaten yeterince ilgi ve alaka gösteriyoruz o yüzden onların yakınmasını gerektiricek bişey olmuyor..
Mesela ben kaç aydır soğuk davranıyorum falan ya benimkii geçen gün bu kadar ilgisizken bu ilgi fazla geldi gözüme gibi bir cümle kullandı. Görende kendisi çok ilgili maşşallah.. İşte onlara onların yaptığı gibi yapsak anlicaklarda yapamıyoruz. Hoş ben yapıyorum benim öküz yine anlamıyorr aman boşver en iyisi hiç bişey yapmayın
HahahahahNE G3 NE MG3 ŞAFAK SADECE ÜÇ
AFYONKARAHİSAR' A SELAM, YOLA DEVAM
Ben de aslında bazen böyle düşünüyorum Ebruşş..ama aşırı ilgisiz olunca sadece rahatsız oluyorlar, yoksa normal aşkım canımlı konuşsan ekstra bir şey beklemiyorlar, sadece onları yazmassam sorun mu var canın mı sıkkın demeye bşlıyorben de kızdıysam yazmam tabiii..dökülüyorum sonra
HahahahahAblaa sen mi buluyorsun bu sözlerii yaaa
Öyle zatii bebişimmAma onlar öyle yazmayınca bişeymi olucak illa her dakika yazmam mı lazı falan filan diyorlarr ammannn valla saldım çayıra mevlam kayıraa
Aynen ya bi ara baya bunun kavgasını etmiştik ya benm için olay şu dedi, bulmuşum senin gibi bi kız, güzel mis gibi çok iyi yüreği seviyor ben de seviyorum e bundan sonra yok hala illa bir şeyler söyliyime bakmam evlenmeye bakarım demiştideli yav..
Ama ne kadar az kaldı Ebruşş seninkine de yaaa..bakalım neler olacakk
Yanyana olmak yetiyor aynenn..ama onlar da bir şey dese çok mutlu olcaz ama demiyorlar ya acayip sinir oluyor insannn
Ben de aslında bazen böyle düşünüyorum Ebruşş..ama aşırı ilgisiz olunca sadece rahatsız oluyorlar, yoksa normal aşkım canımlı konuşsan ekstra bir şey beklemiyorlar, sadece onları yazmassam sorun mu var canın mı sıkkın demeye bşlıyorben de kızdıysam yazmam tabiii..dökülüyorum sonra
Ohh en güzelini yapmış ablammmm
Üzüldüm ablacım ya bu komutanlar hep birşey çıkarıcaklar yanii hee
Ama olsun abla bunada şükürr yinede o günn yanında olucakk
Bu arada otobüslemi geliyor ablacım?İstanbulla ankara arası 6 saat değilmi? :44:
Bence asıl sorun; erkeklere biz zaten yeterince ilgi ve alaka gösteriyoruz o yüzden onların yakınmasını gerektiricek bişey olmuyor..
Mesela ben kaç aydır soğuk davranıyorum falan ya benimkii geçen gün bu kadar ilgisizken bu ilgi fazla geldi gözüme gibi bir cümle kullandı. Görende kendisi çok ilgili maşşallah.. İşte onlara onların yaptığı gibi yapsak anlicaklarda yapamıyoruz. Hoş ben yapıyorum benim öküz yine anlamıyorr aman boşver en iyisi hiç bişey yapmayın
Vayy vaayy enişteyee bağ sene heleeee
Amann Allahım bozmasıınn yavruşummmBoşver trip atmasın yüzü asık olmasın sana ilgili davransın varsın söylemesin boşverr
Hehe fıtrat meselesi canım bazıları böyle seviyor bazıları da çok vıcık vıcık oluyor
Demem o ki sinir olmakla kalacaksın
Öyle canım alıştırdık kendimizi akşamüstü görüşmeyeEşim Anadolu yakasından binecek ya 5 saat ama bizim ev İstanbul yolunda zaten, garaja girmeden iniyor 4-4 buçuk saat sürüyor
Eh bu da farklı bir bakış açısı Ebruşum, biraz fazla ilgisiz kalınca benim eşim de der hiç ilgilenmiyorsun şöyle demiyorsun böyle demiyorsun diye, ama ben artık bir şey yapmıyorum zaten, eşim ne fazla ilgi gösterir ne de göstermemezlik yapar, orta yolu tutturdu artık, bazen ilgisiz kaldığında sen şöyle yapmıyon böyle yapmıyon derim sevimli sevimli o da güler
nasılsınızz kızçeleeeer :)
Amin Ebruşum sağoll
Öyle ya yapı meselesi kabullendim ben de yapabildiği kadarı yapsın boşlamasın diye arada dürtüyorum sadece
Haklısın Hesna ablacım artık sinir olmuyorum bile o yüzden ben de alıştım, sadece arada sen gibi dürtüyorum ben de yoksa alışıp gidiyorlar monotonluğa
İyiyizz Seroş sen nasılsınn??
Aaa süper o zaman ablacımm çok az kaldı çookkÖyle canım alıştırdık kendimizi akşamüstü görüşmeyeEşim Anadolu yakasından binecek ya 5 saat ama bizim ev İstanbul yolunda zaten, garaja girmeden iniyor 4-4 buçuk saat sürüyor
Eh bu da farklı bir bakış açısı Ebruşum, biraz fazla ilgisiz kalınca benim eşim de der hiç ilgilenmiyorsun şöyle demiyorsun böyle demiyorsun diye, ama ben artık bir şey yapmıyorum zaten, eşim ne fazla ilgi gösterir ne de göstermemezlik yapar, orta yolu tutturdu artık, bazen ilgisiz kaldığında sen şöyle yapmıyon böyle yapmıyon derim sevimli sevimli o da güler
Amin Ebruşum sağoll
Öyle ya yapı meselesi kabullendim ben de yapabildiği kadarı yapsın boşlamasın diye arada dürtüyorum sadece
Aynen öyle yapı meselese tatlımm Dürtt dürtt dürtmeden olmazz
Haklısın Hesna ablacım artık sinir olmuyorum bile o yüzden ben de alıştım, sadece arada sen gibi dürtüyorum ben de yoksa alışıp gidiyorlar monotonluğa
İyiyizz Seroş sen nasılsınn??
Off bilmiyorum ki canım çok değişik duygular içerisindeyiiiimm...Benim ki burda ya şimdi yarın gidiyo tabikiiii ama bugün görüşmüyoruz akşam 1 saat çıkıcaz yarında gidebilirsem onlara gidicem bi son gitmeden önce kendimi çok farklı hissediyorum yine ilk gittiği günlerdeki gibi oldummSanki hiç gitmemiş gibi geliyodu taa ki düne kadar akşam birlikteydik iftar sonrası işte yarın son falan dedi baya da stres yapmış anladıgım kadarıyla üstüne de fazla gitmek istemedim açıkçası evde olsun bugün yarın napiim biraz canım sıkıldı ama bişey de demek istemiyorum
Haklısın tabi çok farklı duygular bunlar yavrum ya..ama seninkinin yaptığını da ben de anlamadım cidden son gününz ya insan dibine kadar değerlendirir Ramazan olsn ne olursa olsn uzunca bir ayrılık sizi bekliyor, hiç bir cafede oturmayın parkta oturn hiç konuşmayın susuyorsa acıkıyorsa yürümeyn ama yeter ki yanyana durun yani..benm fikrim böyle olurdu şaşırdım ve üzüntünü anlıyorum tatlım
Sorun susmak oturmak değil ki canımm..Evden çıkmak istemiyo pek bize gel diyo bende gitmiyorum gündüz akşam çıkıyoruz ama bu akşam çıkmak istemedim ben ondan dolayı bizim buraya gelicek bir saat falan oturucaz yarında nolur bilmiyorum açıkcası gitmek istemiyorum evine son anda görmesem de olur daha kötü olcam çünkü görürsem..Off ya ne kadar güzel alışmıştım 75 güüün şimdi çok kötü oldum yine nasıl geçicek biticek hiç aklım almıyo tam 1 yıl ona da çaktırmamaya çalışıyorum bitcek falan filan takmıyo gibi davranıyorum ama ah ah bir de bana sooorr
Canım sizin bileceğinz iş tabi ki ama böyle pırlanta değerindeki zamanlar da ben gitmiyorum o gelmek istemiyo falan diye harcanmayaydı iyiydi sizin içn dedm tabi tatlım hayırlısı olsn tekrar alışırsn üzme tatlı canını herkes nasıl sabrediyor sen de edeceksn mecburr..
Sorun susmak oturmak değil ki canımm..Evden çıkmak istemiyo pek bize gel diyo bende gitmiyorum gündüz akşam çıkıyoruz ama bu akşam çıkmak istemedim ben ondan dolayı bizim buraya gelicek bir saat falan oturucaz yarında nolur bilmiyorum açıkcası gitmek istemiyorum evine son anda görmesem de olur daha kötü olcam çünkü görürsem..Off ya ne kadar güzel alışmıştım 75 güüün şimdi çok kötü oldum yine nasıl geçicek biticek hiç aklım almıyo tam 1 yıl ona da çaktırmamaya çalışıyorum bitcek falan filan takmıyo gibi davranıyorum ama ah ah bir de bana sooorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?