Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bilmiyorum canım ya çok canı sıkılıyo hiç birşey yapmak istemiyo gibi böyle pek gülmüyo bile gidicek diye çok fena stres yapıyo yani bu akşam son kez görüşcez inş bi aksilik çıkmaz işte vedalaşırız yarın gitmek istemiyorum hiç ağlamamak için görmesem daha iyi..

Allah hepimizin yardımcısı olsun cidden tatlım ya çok çok zor bişey..

Tertibimmmm bak bana geçen gün diyordunya sen kavuştuğunda ben aydan düşmüş olcam diye bak kısmete sen benden önce teskereyi alıyorsunn

Ebrucum canım benım evet benım ıcın de buyuk surprız oldu ama gelmeden ınanamıyıcam sanırım... Şuan sankı şafak halen 41 miş gibi düşünüyorum kafamda ola ki bi aksılık oldu hayal kırıklıgı yaşamıyım sende bende çifte bayram yapıcaz Ebrucumm İnşallah

canım sanırım canın sıkılmış çok doğal hepimiz böyle olmuşuzdur dağıtımdan sonra hem hiç gitmemiş gibi hissetmek..hemde gideceğini bilmek..ama ailesinede zaman ayırması gerekiyor bence hiiiçç takılma sen göremiyeceksen onlarda göremiycek...
benimkinin annesi laf sokmuştu bana onlaa gittiğimde sabah çıkıosn akşam geliosn yüzünü göremedik hiç demişti...e tabi laf direk bana...bende son gün görmedim dayanamam diye dışarda buluşp akşm ayrılmıştk ertesi gün gitmişti...
ayrıca sevgilinin kötü hissetmesi doğal hiç bilmediği bir yere gidecek nasıldır insanlar kafasında düşünüyordur yanında ol bence rahatlat yan..
Şimdi işin daha zor daha uzun bir ayrılıkolacak yanına gitme ihtimalin yoksa ama geçiyor cnm tek gereken sabır
ustası nereye çıkmıştı bu arada ?

Son düzenleme:
Selam beguşşş

Selam canım...

Herkes aynı yollardan geçiyo cnm yapcak bişi yok pek destek olmanız lazım ..sende ağlmamak için gitmicem diosun ama o bi günün bile kıymetini gidince anlarsnız insan ağlıyo üzülüo ama sonuç itibariyle gidicek ve biticek ...
Ayrıca bu sefer daha kolay adapte olcak bilinçli en azından bunuda gidince anlıcak cnm hem ağustosda sizinde alt devreniz gidio ...İnşallah iyi insanlarla karşılaşır ...

Son düzenleme:

Nilüüüü, yutarım tabeee sana mı sorcam Allah Allaahh
Ne gelini yaa, ben sizdeniim gelin gelin deme kızım bana Misafirperver olmak zorundayım yavru, konu malum KV

[video=youtube;NlmGUIavUV8]http://www.youtube.com/watch?v=NlmGUIavUV8[/video]

200den düşme eğlencesi

İzleyince gül gül öldüm devrem Ahh yazık be askerlere
Bizimkine 300'den düşerken bu yapılmıştı, 200' bitti mii ıslatacaklarmış

meraba kızlarr bende 18 gun sonra asker esı sayılıcam benıde aranıza alırmısınızz sımdıden dusunuyorum vallahı1 yıl 3 ay nasıl gecerrrrrrr

Aramıza yeni yaren katılmış. Hoşgeldin canım Geçiyor canım elinde sonunda geçiyor, zarda olsa zorda olsa geçiyor
Allah kavuştursun

Ayarlamaya çalışş tatlışımm gelirsen süperr oluyyy

Çalışcaamm kuzum, evet süper oluur

Evet canım çok sıkıldım hemde çok patlıycak gibiyim şuan bile..Zaten bu sürede gündüz pek görüşmedik genelde akşam çıktık bir gece de onlara gitmiştim işte hepsi bu bitti gidiyo bile...bugün ailesiyle olsun istedim zaten kendisi de pek çıkma taraftarı değil akşam bir saat görüşüp vedalaşıcaz artık yarında gidicek zaten..Ustası Tokat canım gidebilirmiyim bilmiyorum tek zaten gidemem de ailesi giderse belki bi ihtimal o da kesin değil inşallah iyi insanlarla karşılaşır da rahat geçer şu an tek yapabileceğim dua etmek.

Evet canımm herkes yapıyo geçiyo bitiriyo elbet zor diyorum ama biticek inşallah.Gitsin bian önce zaten burda olduğunu bilmek ve görememek daha kötü bişey

Ne çatal, ne kaşık.
Şafak olmuş karmakarışıık :78:

$ 2 7 9 ! :82:

Evet canımm herkes yapıyo geçiyo bitiriyo elbet zor diyorum ama biticek inşallah.Gitsin bian önce zaten burda olduğunu bilmek ve görememek daha kötü bişey

Canım sizin kötü olmuş görüşememek ben anlamıyorum bu erkekleri oraya gidince özledm buraya gelince günde 1 saat diosun o da pişman olur gidince nerden baksan 3-4 ay belki hemen görüşemiceksniz ..inşallah hayrlsıı olsunn ..sen diodun ailesiyle çok iyiyiz falan yakınız diye o samimiyete karşı keşke sen gitsedn ...

Selammm Hatunlarrrr . . .

Kızlar şafak 78 olabılır dua edin ne oluuyyyy

Kızzz noluyo bu şafaklaraa pattadana düşüyorlarr..sizin olay ne kii?? Ay tabi ki kısalsın inşalahh Deryacımmm

Napıosun Kelebek kız

İyiyim canım napayım ofiste yaz çiz uğraşıyorum, adli tatildeyiz ya azcık daha rahat 1 gün adliyeye gidiyorsam 1 gün tamamen ofisteydim genelde.. sen nasılsınn spora başlamışsınn..ben de boşladım bu ara rahatsızım tekrar devam edicemmm gerçi yarın oruç olurum artık sanırm zor olcak ama yapmayı düşünüyorum artıkk

bende iyiyim canım askerim hasta hala düzelmemiş aklım onda biraz işte ...evet ya ben bi ara her gün yapıodum sonra saldım diyetide bozdm şimdi ramazan 2 öğün aslında ama tık yok kiloda bari sıkılaşıyım diye hareketleri yapmaya çalışıyorum

Evet Ebruşum onları arada çekiştirmek itelemek gerekiyorr
Aynen öylee biz olmazak itelemezzekk naparlarr acabaaa
İnşallah tatlım inşallah bşr aksilik olmadan ameliyatını olur ve yanına gelirr hemencikkk
Kötü şeyler düşünme boşverr hep güzel şeyler düşünnn sonunda bitti be tertibimm vallahiii bittii

Çalışcaamm kuzum, evet süper oluur

Tamam bebeğimm

Bende anlamadım canım vallahi kafasını dağıtmak istiyomuş biraz..Ailesiyle sorunum yok çok şükür canım ama ben gitmek istemiyoruumm onlarla birlikte otursak nolur ki bütün gün rahat rahat konuşamıyorum orda olucagına dışarda bir saat takılırız daha iyi geçti gitti zaten artık yapcak bişey yok bundan sonra..

yok bütün gün oturun değil hani dışarda vakit geçirirsiniz illa gitmek istiosa görmek için 1 saat falan sabrederdn evden çıkmıo demştin o bakmdan dedim ...

artık dediğin gbi yarın gidiyo tabi...

yok bütün gün oturun değil hani dışarda vakit geçirirsiniz illa gitmek istiosa görmek için 1 saat falan sabrederdn evden çıkmıo demştin o bakmdan dedim ...

artık dediğin gbi yarın gidiyo tabi...

Evet canım yarın 5 te gidecek ama ben bu akşam vedalaşcam yarın görmek istemiyorum artık alışmam lazım bu geceden yarında görüp kendimi daha kötü hissedemem :/

Kızzz noluyo bu şafaklaraa pattadana düşüyorlarr..sizin olay ne kii?? Ay tabi ki kısalsın inşalahh Deryacımmm

canım eşim hastaneye gıtmıştı bogazlarından sureklı şişiyor doktor demiş ne kadarın kaldı demiş 4 ay son 50 gun kala gel demiş yaa amalıyat edecek canım yada olmuş gosterecek ınşallah hayırlısıyla bu sayeyle bitmiş olacak inşallah yarabbım kelebekd ye ne olmuş kız şafak bırden 8 olmuş geçmişi okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…