Evet canım çok sıkıldım hemde çok patlıycak gibiyim şuan bile..Zaten bu sürede gündüz pek görüşmedik genelde akşam çıktık bir gece de onlara gitmiştim işte hepsi bu bitti gidiyo bile...bugün ailesiyle olsun istedim zaten kendisi de pek çıkma taraftarı değil akşam bir saat görüşüp vedalaşıcaz artık yarında gidicek zaten..Ustası Tokat canım gidebilirmiyim bilmiyorum tek zaten gidemem de ailesi giderse belki bi ihtimal o da kesin değil inşallah iyi insanlarla karşılaşır da rahat geçer şu an tek yapabileceğim dua etmek.
Dimi aynı şehirde olup görememk can sıkıcı ama sabret cnm bnm .anlyrm cnm seni bzde dağıtımda 4 gün beraberdik ama tüm gün beraberdik..bi şekilde ayarlanıyor cnm mecbur..aa hatrlıorm bnm memleketim tokat hayrlısı olsunn cnm yakın olması önmli değil orada huzurlu olması önmli cnm.:) alışır 1-2 haftaya yanında ol surat yapma sakın bak son gününüz :/
bende iyiyim canım askerim hasta hala düzelmemiş aklım onda biraz işte ...evet ya ben bi ara her gün yapıodum sonra saldım diyetide bozdm şimdi ramazan 2 öğün aslında ama tık yok kiloda bari sıkılaşıyım diye hareketleri yapmaya çalışıyorum
Aynen öylee biz olmazak itelemezzekk naparlarr acabaaa
İnşallah tatlım inşallah bşr aksilik olmadan ameliyatını olur ve yanına gelirr hemencikkk
Kötü şeyler düşünme boşverr hep güzel şeyler düşünnn sonunda bitti be tertibimm vallahiii bittii
Tamam bebeğimm
canım eşim hastaneye gıtmıştı bogazlarından sureklı şişiyor doktor demiş ne kadarın kaldı demiş 4 ay son 50 gun kala gel demiş yaa amalıyat edecek canım yada olmuş gosterecek ınşallah hayırlısıyla bu sayeyle bitmiş olacak inşallah yarabbım kelebekd ye ne olmuş kız şafak bırden 8 olmuşgeçmişi okuyamadım
Ohh piyango vuran vurana Duygularda da ameliyatlık gibi bir durum var, bitti gitti askerlikk..Allah tabi kimseyi sağlığından etmesin ama basit operasyonlar ve biten şafak sevindiriyor tabi, hadi inşallah sizin de öyle olur cicim, gözünaydın şimdiden
[video=youtube;o_L24QbRiFI]http://www.youtube.com/watch?v=o_L24QbRiFI[/video]
Ortam neşelensin
Ayy begüüşş saol vallahi bende kendimi güldürebilcek şeyler arıyodum :) :)
Geçmiş olsn ama sıkma canını tatlışım düzelir tabi yoruluyosa dinlenemezse daha geç düzelir normall..
Yapak kız spor gibisi var mı ben de pek bırakmam sporumuuu, en güzeli salon oluyordu da üyeliğim bitti biraz dursun bakalımm..
Aynen biz olmasak onlar hiiiççç
Ohh piyango vuran vurana Duygularda da ameliyatlık gibi bir durum var, bitti gitti askerlikk..Allah tabi kimseyi sağlığından etmesin ama basit operasyonlar ve biten şafak sevindiriyor tabi, hadi inşallah sizin de öyle olur cicim, gözünaydın şimdiden
Canım cidden kendini bu kadar yıpratma gör bak daha rahat ediceksiniz askerin acemi değil artık yani adı üstünde orda acemiydi burda daha rahat olcaksınız inşallah dua et bol bol ...
Anam eskiden ne gülerdim bu şarkıya şimdi biz dinliyoruz begüş alemsin valla[video=youtube;o_L24QbRiFI]http://www.youtube.com/watch?v=o_L24QbRiFI[/video]
Ortam neşelensin
İnşallah canıminşallah bıterde gelır artık kurarız evımızı inşallah valla sağol canım
5 günlük yatışı var dinleniyo da hala keyifsiz inşallah cnm düzelir...
Yapmak lazm valla ben yapınca huzurlu oluyorum bıraktm hemen eskiye dönüyo ben evde yapıyorum =)
Haklısın aslında üzülüp daha çok kendimi yıpratıyorum akışına bırakmak gerek bazende dimi zamanla yaşayıp görücez herşeyi :)
İnşalllah Deryacımm
Anladım canikom ama düzelir bozmayın moralinizii..
Evde de yapılıyor tabi canım ben de kış boyu evde yaptım mesela daha rahattı yani, ama salonda da güzel oluyor toplu dersler falan çok eğlenceli oluyor bir süre ev bir süre salon ama istedikten sonra her yerde yapılıyorrr ben de çok severm sporuu
Aynen canım özlemek evet ama o da geçmiyo ki bazen hepimiz dibe vuruyoruz zaman zaman iyi oluyoruz hepimiz dengesizliğe bağladık isterlerse 360 gün burda olsunlar 10 gün askerde gene özlicez gurbet ve hasret zor ...
Tokatta ustalık nasıldır bilmiyorum ama iyi olur olumlu düşün ki olumlu olsun ,,ben ustaya giderken bi nebze daha rahattım çünkü olası şeyleri bilio artık acemi değil ...Senin askerin kendini gereksiz yere sıkıyo sıksa da gitcek neticede halbuki rahatlasa biraz yani Allah ne yazdıysa o olur
Zafer başladımı spor salonuna ? imkanın varsa git tabi kuzum yürüyüş yapamıyorm bende çıkmak zor geliyo hergün yarım saat falan yapıyorum böyle =)
kızlar ya 94 ocak doğumlular ne zman gıdıyo acaba fıkrınz varmı
Tecili yoksa 2014 subat veya mayısta alırlarkızlar ya 94 ocak doğumlular ne zman gıdıyo acaba fıkrınz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?