Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahh aynen alan koduda neydi ya 0286 mıydı neydi ayy inanmıyorum şaka gbi bişwy olmş onun için desene

alan kodunu bilmiyorum canım ben hiç ankesörlüden aramadım :26: o zamanlar yeni yeni kaynaşıyorduk ya faceden yazıyordu ya da cepten arıyordu bir de haftasonları görüşüyorduk, hep çift çarşı çıkıyordu topçuluğu sayesinde şaka ki ne şaka

Hee içine atsın o zaman da kötü olsun Sen çekiyorsun işte canım başkasının çekmesine gerek yok ki

mehmet zaten çok kötüüü ben de olmasam napardı acep :26:

ayneeeeen... her şeyi söylüyor hayaller de kuruyor da ben somut bir şeyler istiyorum artık hatta çok uzun zamandır

Yeni şafağımı attırıyorum kızlarrrrr Şafak İnşallah 8 Artvin .........

ohhh ohhh maaşallah

Kızlar şafak 78 olabılır dua edin ne oluuyyyy

seninki de iyiymiş canım yaaa inşallah olur hayırlısıyla...

Nilüüüü, yutarım tabeee sana mı sorcam Allah Allaahh
Ne gelini yaa, ben sizdeniim gelin gelin deme kızım bana Misafirperver olmak zorundayım yavru, konu malum KV

sorma tabii kızım, ham yap beni, midene oturmayım daaa sen bizim kızımız olsan da sonuç itibariyle gelinsin

kızlar ben bugün ilkokul arkadaşımla iftara gidiyorum, geç gelirim buralara

Bunu biz nerden bilebilcez askerlik şubesi değil burası gidip ordan öğrencek napması gerektiğini ...kaldı ki daha 93/3 ve 93/4 ler gidicek ...

hahaa begü ya süpersin askerlik subesi değil :) Doğru ama yani sonuçta :) :)

Dee tatlım bişe diiceem 94 lüleri muayeneye cagırmıslar acilen askere alınabilirsinz falan diye benimki dedi geçen akşam onların işçileri var 94 lü muayene olmuşş..Bu askerliği kısaltma muhabbeti varya eğer kısalırsa asker boşluğu yaşanıcak diye onları hazır olarak bekletiyolarmışş.

bilmiyorum cnm valla biz her şeyi askerlik şubesine gidip hallettk ...

Haklısın da Nilücan tek talihsizliğinz Mehmetin elinde mesleği olmaması..oturtması da zaman alabilir ne yazıkki biraz daha sabır canım benm aman sonu güzel olsun daaa..

Bunu biz nerden bilebilcez askerlik şubesi değil burası gidip ordan öğrencek napması gerektiğini ...kaldı ki daha 93/3 ve 93/4 ler gidicek ...

Vauv Begüşten sert çıkışlar, ama deme kız öyle şimdi heyecanlıdır kız da yazık..sorarlar tabi ama önbilgi almak için gelmiştir tabi ben de bilmiyorum sorunun cevabnı o ayrı spor yapcam benn

[video=youtube;MewaDd9DeNY]http://www.youtube.com/watch?v=MewaDd9DeNY[/video]

Ben özledim galiba seni o yüzden bu kadar sitemlerim ...
Hastasın bide az konuştuk daha çok özledim...
Gel artık gel bitsin ...

Belki şundan dolayı olabilir.Askerlik süresi kısalırsa, doğal olarak tertip sayısında artış olacaktır..
Yani süreyi dolduranlara bir nevi,erken tezkere verilebilir.
Tezkeresini alan evine döneceği içinde asker sayısında azalma meydana gelir, ve bu yüzden de acillik durumlar çıkabilir diye düşünüyorum..

Bu sene kaç tertip var 4 mü 5 mi bileniniz var mı ..

[video=youtube;MewaDd9DeNY]http://www.youtube.com/watch?v=MewaDd9DeNY[/video]

Ben özledim galiba seni o yüzden bu kadar sitemlerim ...
Hastasın bide az konuştuk daha çok özledim...
Gel artık gel bitsin ...

Sakin ol yavrucumm yakında mehtabın varrr.. hem 400 lerde olduğun günleri unutma tatlımm

Bebğim kızlar açklamşlar gene sormş bende askerlik şubesine gitmesine gerektiğini söyledim

Hiloş göbeğin yok senin ama varsa eğer karnını içeri çek çekebildiğin kadar nefes alıp ver kaslar çalışıyomş yağ yakıomş kardeşim
bende iftardan sonra yapıcam sahurda da mekik çekiyorum benimki aramadı bugün bi kez konştk hep uyuyomu napıo aklım Ankarada

Sen bildiğin deniz kızı oldun hııı

Sakin ol yavrucumm yakında mehtabın varrr.. hem 400 lerde olduğun günleri unutma tatlımm

Öyle de bebeğim gerçekten şu 9 ay geçmedi yerinde sayıyo ya Hesnoş bile geçen gün dedi ki ya senin şafak hep aynı mı noldu falan valla bi durağanlık var ...

Aynen iyi ki var ya ...

Göbişim varrr ama küçük artık baya spor yaptım ben de onların sonucu... haklısın içine çekip yürümek lazım normalde bile çalıştırıyrmuş evett...

Uyuyodur kız yazık hasta çocukk..arar o seni kendine gelir gelmez

Sen bildiğin deniz kızı oldun hııı

Öyle oldum sanırm

Öyle de bebeğim gerçekten şu 9 ay geçmedi yerinde sayıyo ya Hesnoş bile geçen gün dedi ki ya senin şafak hep aynı mı noldu falan valla bi durağanlık var ...

Aynen iyi ki var ya ...

Yok kız bi indirdin bi çıkardın falann ondan öyle gelmiştir, mehtaptan sonra atar yineee

inşallah Hiloş şu sıra içim içime sığmıyo heycan yok diyodum alışmşm diodm kaç gündür şimdi de görsem ağlarım heralde o moddayım...Yapalım kardeş spor sıkılaşalım hoş senin ihtiyacın yok fıstık gibisinde benim fazlam var ...

Çok olmasa d abenm de var ihtiyacım yavrumm çok yedim şu bikaç aydır özellikle de zaferleykenn..

Artacak heyecan Begüü dur daha sennn ohh ne güzell

Çok olmasa d abenm de var ihtiyacım yavrumm çok yedim şu bikaç aydır özellikle de zaferleykenn..

Artacak heyecan Begüü dur daha sennn ohh ne güzell

Yapalım o zaman hergün yarım saat kardeşim Edada yapıyo her gün mekik =)

Bende şimdi gelince yerimm belli ki önlem alıyorm

Kardeşim iftar yaklaşıyo akşam olursan konuşuruz öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…