kızlar ya 94 ocak doğumlular ne zman gıdıyo acaba fıkrınz varmı
Esin bu ne yavrum ya...işk1 dk dayanabildim..
Hahh aynen alan koduda neydi ya 0286 mıydı neydiayy inanmıyorum şaka gbi bişwy olmş onun için desene
Hee içine atsın o zaman da kötü olsunSen çekiyorsun işte canım başkasının çekmesine gerek yok ki
Okuyup uflemeye decam Niluuuu..Allah korusun bizleri nazarlardannn..
Ya di mi uzunca konusunca insan cok daha iyi hissediyorrrr..ya neden boyleyiz biz kizlarrrr onlara pek bir sey olmuyor ne benle az ilgileniyosun dertleri var ne bana sunlari demiyosun derdi var ne de iste acaba deger vermiyo mu gibi dertleri var hehhee biz mi acayibiz onlar mi anlamadim ki
Yeni şafağımı attırıyorum kızlarrrrr Şafak İnşallah 8 Artvin .........
Kızlar şafak 78 olabılır dua edin ne oluuyyyy
Nilüüüü, yutarım tabeee sana mı sorcam Allah Allaahh
Ne gelini yaa, ben sizdeniim gelin gelin deme kızım banaMisafirperver olmak zorundayım yavru, konu malum KV
ya kızlar 94 ocak dogumluları ne zmana muayne kagıdı gelır acaba.
Bunu biz nerden bilebilcez askerlik şubesi değil burası gidip ordan öğrencek napması gerektiğini ...kaldı ki daha 93/3 ve 93/4 ler gidicek ...
hahaa begü ya süpersin askerlik subesi değil :) Doğru ama yani sonuçta :) :)
Dee tatlım bişe diiceem 94 lüleri muayeneye cagırmıslar acilen askere alınabilirsinz falan diye benimki dedi geçen akşam onların işçileri var 94 lü muayene olmuşş..Bu askerliği kısaltma muhabbeti varya eğer kısalırsa asker boşluğu yaşanıcak diye onları hazır olarak bekletiyolarmışş.
bilmiyorum cnm valla biz her şeyi askerlik şubesine gidip hallettk ...
alan kodunu bilmiyorum canım ben hiç ankesörlüden aramadım :26: o zamanlar yeni yeni kaynaşıyorduk ya faceden yazıyordu ya da cepten arıyordu bir de haftasonları görüşüyorduk, hep çift çarşı çıkıyordu topçuluğu sayesindeşaka ki ne şaka
mehmet zaten çok kötüüüben de olmasam napardı acep :26:
ayneeeeen... her şeyi söylüyor hayaller de kuruyor da ben somut bir şeyler istiyorum artık hatta çok uzun zamandır
ohhh ohhh maaşallah
seninki de iyiymiş canım yaaainşallah olur hayırlısıyla...
sorma tabii kızım, ham yap beni, midene oturmayım daaa sen bizim kızımız olsan da sonuç itibariyle gelinsin
kızlar ben bugün ilkokul arkadaşımla iftara gidiyorum, geç gelirim buralara
Bunu biz nerden bilebilcez askerlik şubesi değil burası gidip ordan öğrencek napması gerektiğini ...kaldı ki daha 93/3 ve 93/4 ler gidicek ...
hahaa begü ya süpersin askerlik subesi değil :) Doğru ama yani sonuçta :) :)
Dee tatlım bişe diiceem 94 lüleri muayeneye cagırmıslar acilen askere alınabilirsinz falan diye benimki dedi geçen akşam onların işçileri var 94 lü muayene olmuşş..Bu askerliği kısaltma muhabbeti varya eğer kısalırsa asker boşluğu yaşanıcak diye onları hazır olarak bekletiyolarmışş.
[video=youtube;MewaDd9DeNY]http://www.youtube.com/watch?v=MewaDd9DeNY[/video]
Ben özledim galiba seni o yüzden bu kadar sitemlerim ...
Hastasın bide az konuştuk daha çok özledim...
Gel artık gel bitsin ...
Haklısın da Nilücan tek talihsizliğinz Mehmetin elinde mesleği olmaması..oturtması da zaman alabilir ne yazıkki biraz daha sabır canım benm aman sonu güzel olsun daaa..
Vauv Begüşten sert çıkışlar, ama deme kız öyle şimdi heyecanlıdır kız da yazık..sorarlar tabi ama önbilgi almak için gelmiştir tabi ben de bilmiyorum sorunun cevabnı o ayrıspor yapcam benn
Haklısın da Nilücan tek talihsizliğinz Mehmetin elinde mesleği olmaması..oturtması da zaman alabilir ne yazıkki biraz daha sabır canım benm aman sonu güzel olsun daaa..
Vauv Begüşten sert çıkışlar, ama deme kız öyle şimdi heyecanlıdır kız da yazık..sorarlar tabi ama önbilgi almak için gelmiştir tabi ben de bilmiyorum sorunun cevabnı o ayrıspor yapcam benn
Sakin ol yavrucumm yakında mehtabın varrr.. hem 400 lerde olduğun günleri unutma tatlımm
Bebğim kızlar açklamşlar gene sormş bende askerlik şubesine gitmesine gerektiğini söyledim
Hiloş göbeğin yok senin ama varsa eğer karnını içeri çek çekebildiğin kadar nefes alıp ver kaslar çalışıyomş yağ yakıomş kardeşim
bende iftardan sonra yapıcam sahurda da mekik çekiyorumbenimki aramadı bugün bi kez konştk hep uyuyomu napıo aklım Ankarada
Sen bildiğin deniz kızı oldun hııı
Öyle de bebeğim gerçekten şu 9 ay geçmedi yerinde sayıyo ya Hesnoş bile geçen gün dedi ki ya senin şafak hep aynı mı noldu falan valla bi durağanlık var ...
Aynen iyi ki var ya ...
Göbişim varrr ama küçük artık baya spor yaptım ben de onların sonucu...haklısın içine çekip yürümek lazım normalde bile çalıştırıyrmuş evett...
Uyuyodur kız yazık hasta çocukk..arar o seni kendine gelir gelmez
Öyle oldum sanırm
Yok kız bi indirdin bi çıkardın falann ondan öyle gelmiştir, mehtaptan sonra atar yineee
inşallah Hiloş şu sıra içim içime sığmıyo heycan yok diyodum alışmşm diodm kaç gündür şimdi de görsem ağlarım heralde o moddayım...Yapalım kardeş spor sıkılaşalım hoş senin ihtiyacın yok fıstık gibisinde benim fazlam var ...
Çok olmasa d abenm de var ihtiyacım yavrumm çok yedim şu bikaç aydırözellikle de zaferleykenn..
Artacak heyecan Begüü dur daha sennn ohh ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?