Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapalım o zaman hergün yarım saat kardeşim Edada yapıyo her gün mekik =)

Bende şimdi gelince yerimm belli ki önlem alıyorm

Kardeşim iftar yaklaşıyo akşam olursan konuşuruz öptümmm

Tamam bacımm ben de kaçıyorumm gece uğrarımmm tabi kii haydi kızlar sallayın totoları iftardan sonraa

Yapalım o zaman hergün yarım saat kardeşim Edada yapıyo her gün mekik =)

Bende şimdi gelince yerimm belli ki önlem alıyorm

Kardeşim iftar yaklaşıyo akşam olursan konuşuruz öptümmm

Hehe evet bn ramazNdan önce düzenli yapıodm artk sahurdn önce mekik time sadece

Son düzenleme:

Ben de mutlu oldummm :26:
Ohh ev işlerini de halletti hamarattt..

Ben de evde sporumu yaptımm Begüü duy beni 40 dk spor yaptım ki neee

Ben geldimmmmm güzellikler başınızın püsküllüsü geldi

Hüloooşşş bacım bende 300 kere oklava hareketimi yaptım sağ sol dönme 65 squat bide bi hareketim var kedi gibi duruosun yerde bi bacağın yerde diğerini arkaya doğru kaldırabildiğin kadar sahurda mekik

Son düzenleme:
Ben de mutlu oldummm :26:
Ohh ev işlerini de halletti hamarattt..

Ben de evde sporumu yaptımm Begüü duy beni 40 dk spor yaptım ki neee

Hıııhhııı bulaşıklar ve çamaşırlar vardı bugün menümüzde

Valla hiç bir spor yapmadım iftarda tıka basa yedim bir de geldim bilgisayar başına oturdum hareketsiz

40 dk. iyi yapmışsın hee gitti göbecikler hade baken

İyiyim hiloş bende buralardaydım sivilce geçirecek çözümlere bakıyordum birsürü şey buldum uygulayacağım bakalım işe yarayacakmı

Fotolarda pek sivilce göremedimdi ben ammaaa dene tabi rahatsız ediyosa yavrumm.. bence en doğal güzel maske limonlu yumurta akı ama sivilce olayını bilmiyorum tabi, bu canlandırıyorr

Alıştık savur güzeli olmaya ramazandan sonra naparız bilmem tabi senin kocan geliyor sana bayram yeni başlıyor ablacım

40 dk bana bir şey edemez kiii bn salonda 2 sa spor yağtığımı da blirim de evde bu kadar anca sıkılırım yanii.. ama iyi olduu bundan sonra açtım tekrar sezonu ohh

Hhehe otur sen ya 34-36 yazıyodun otur otur ben daha 38 im

Hoşgeldin kuzum başımızın üzerinde yerin var Beğüş siz yapında bende sizden öneriler alacağım

Begüşş okdudm sen de iyi yapmışsınn yavrum, ben bi videoyla 30 dk zumba yaptım sonra 10 15 k da mekiktir plates hareketleridir karışık

Son düzenleme:

Hoşgeldin başmızın tatlı mı tatlı belasııı

Hoşgördüm kardeş ooo sen hızlı sporcusunnn her gün yarım saat-40 dk ama bırakmştm gene başladm paztden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…