- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Değişik bir cildim var canım kışın inanılmaz pürüzsüz yazın sıcaklardan sanırım çene altında ve omuzlarımda oluşuyor oda kaşıntı yapıyor araştırmalarda senin dediğin karışımda vardı birde bepanten öneriyorlar bakalım işe yarayacakmıFotolarda pek sivilce göremedimdi ben ammaaadene tabi rahatsız ediyosa yavrumm.. bence en doğal güzel maske limonlu yumurta akı ama sivilce olayını bilmiyorum tabi, bu canlandırıyorr
Alıştık savur güzeli olmaya ramazandan sonra naparız bilmem tabi senin kocan geliyor sana bayram yeni başlıyor ablacım
40 dk bana bir şey edemez kiiibn salonda 2 sa spor yağtığımı da blirim de evde bu kadar anca sıkılırım yanii.. ama iyi olduu bundan sonra açtım tekrar sezonu ohh
Hhehe otur sen ya 34-36 yazıyodun otur otur ben daha 38 im
Begüşş okdudm sen de iyi yapmışsınn yavrum, ben bi videoyla 30 dk zumba yaptım sonra 10 15 k da mekiktir plates hareketleridir karışık
Hoşgeldin kuzum başımızın üzerinde yerin var Beğüş siz yapında bende sizden öneriler alacağım
Hoşgördüm kardeşooo sen hızlı sporcusunnn her gün yarım saat-40 dk ama bırakmştm gene başladm paztden beri
Değişik bir cildim var canım kışın inanılmaz pürüzsüz yazın sıcaklardan sanırım çene altında ve omuzlarımda oluşuyor oda kaşıntı yapıyor araştırmalarda senin dediğin karışımda vardı birde bepanten öneriyorlar bakalım işe yarayacakmı
O zamanda gece kuşu oluruz artık canım Ablacım sen 36 bedenmisin ay ne güzel ben ancak 38 inebiliyorum ramazandan sonra sıkı bir diyete ve spora girmem lazımEvet canım benim bayram biraz erken geliyor pazar arefe
Ramazandan sonra da uyunmaz bir süre alışamaz insan
Evde yapmaktan ben de sıkılıyorum yaa illa dışarda olacam bir de yanımda birileri olacak filan
Hee beyin sporu yapıyorum ben bikelem
Evet canım benim bayram biraz erken geliyor pazar arefe
Ramazandan sonra da uyunmaz bir süre alışamaz insan
Evde yapmaktan ben de sıkılıyorum yaa illa dışarda olacam bir de yanımda birileri olacak filan
Hee beyin sporu yapıyorum ben bikelem
İnşallah işe yarar kuzum teşekkürler öneri için
Oh iyi ettin canikom ben de eşlik ederim artık 2 günde 1 olsa da olur yanii he ya fena sporcuyumdur yorulmam ben pek heheh
Hee anladım şimdi canımcımm umarım işe yarar yani, limon zaten yağını alması için ildin ama göz kenarlarına sürme limonda asit olduğu için zarar verir
O zamanda gece kuşu oluruz artık canım Ablacım sen 36 bedenmisin ay ne güzel ben ancak 38 inebiliyorum ramazandan sonra sıkı bir diyete ve spora girmem lazım
Ben geldimmmmmm kızlarrr nevar ne yokkkksafaklar erimiş gitmiş görmeyeli ohhhhh sefanız olsun canlar beni soracak olursanız iyim şükür kociş iyi bi işe yerleşti çok da memnun şükür.ev aynı.konuştuk tasınma işi bayramdan snraya kaldı ev yok zaten kıran girdi sanki yok yokkk!!! Erken uyudgm için vaktim olmuyo kızlar yas affedin beni hep aklımdasınız ama..bugun izinlydm uykum yok girim yazim dedim .. Öptm hepinizi görüşürüz
Oh iyi ettin canikom ben de eşlik ederim artık 2 günde 1 olsa da olur yanii he ya fena sporcuyumdur yorulmam ben pek heheh
Hee anladım şimdi canımcımm umarım işe yarar yani, limon zaten yağını alması için ildin ama göz kenarlarına sürme limonda asit olduğu için zarar verir
OO süpermiş bunlar canım hemde eğlenceli süper oldu
Beyin sporu yap sana yeter anlaştıkpsikolojik zayıflıyomuşun bi de
Evde alışınca o da oluyor yaa sadece salonda daha uzun süre ve sıkılmadan yapılıyor o doğru ama videolarım var çok güzel ekleyim kızlar sizeee Ebru Şallı plates de çok yaptım zamanında ama yeni favorilerim:
Varzesh - YouTube
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Hehhehee
İnşallah işe yarar kuzum teşekkürler öneri için
Ben yürüsem daha iyi olcak ama o kadar üşeniyorum ki anlatamam millete özenyorum kulaklığı takıp yürüyolar bizim sahilde müsait ama çıkamıyorum bunları yapıyorum bide şimdi şu karın çekmeye başladm
Akşam askerim aradı dedim merak ettim falan işte yattım kalktım komutan çağrdı sonra duş yemek yatmadan arıyım dedi ben bi duygusala bağladım gelince sımsıkı sarıl bana çok özledim diyesonra işte öyle konştk annemleri de arıyım dedi ben de bugün knşmadınız mı dedm babamı aramştm sadece dedi tamam dedm ... ( normalde hiç sormuyorum evi arıyomu aramıyo mu niyeyse bu akşam kıskandm ben hep onlar mı kıskancak dime )
Değişik bir cildim var canım kışın inanılmaz pürüzsüz yazın sıcaklardan sanırım çene altında ve omuzlarımda oluşuyor oda kaşıntı yapıyor araştırmalarda senin dediğin karışımda vardı birde bepanten öneriyorlar bakalım işe yarayacakmı
O zamanda gece kuşu oluruz artık canım Ablacım sen 36 bedenmisin ay ne güzel ben ancak 38 inebiliyorum ramazandan sonra sıkı bir diyete ve spora girmem lazım
Ben geldimmmmmm kızlarrr nevar ne yokkkksafaklar erimiş gitmiş görmeyeli ohhhhh sefanız olsun canlar beni soracak olursanız iyim şükür kociş iyi bi işe yerleşti çok da memnun şükür.ev aynı.konuştuk tasınma işi bayramdan snraya kaldı ev yok zaten kıran girdi sanki yok yokkk!!! Erken uyudgm için vaktim olmuyo kızlar yas affedin beni hep aklımdasınız ama..bugun izinlydm uykum yok girim yazim dedim .. Öptm hepinizi görüşürüz
Beyin sporu yap sana yeter anlaştıkpsikolojik zayıflıyomuşun bi de
Evde alışınca o da oluyor yaa sadece salonda daha uzun süre ve sıkılmadan yapılıyor o doğru ama videolarım var çok güzel ekleyim kızlar sizeee Ebru Şallı plates de çok yaptım zamanında ama yeni favorilerim:
Varzesh - YouTube
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Hehhehee
OO süpermiş bunlar canım hemde eğlenceli süper oldu
Ne demek canımmm
Yürüyüş ben de pek yapamıyorum yaa..evi tercih ederim sahilde yürüyüşü keyif için seviyorum spor için yok
He anladım duygusal cadıözledin kız napacan kıskanacan mecburr neyse ki az kaldı yavrum üzülme boşaa..bak fırsatı olunca hemen aramış yine de zaten yapcağı da buyduu
Bepanten yok piyasa da artık canım ben de yenilede aldım bepantol yapmışlar iki tane farklı bir pişik için bir de cilt
Ben zaten tatilde hep öyleyim gece kuşu gerçi bu sene de hep gececiydim öğleci olunca uyuyordum hep
Heee 34-36 beden canım
Görüşürüz razişim biz faceden iletişiyoz zaten soracam yeni gelişmeleri
Psikolojik zayıflarım ben zaten ondan kilo alamıyorum
enee bir sürü spor şeysi iyi aslında faydalı, bilmeyen için özellikle ben zır cahilim yani
Begüşüüüüüm sen de hoş geldin püsküllüüüü
Bepanten yok piyasa da artık canım ben de yenilede aldım bepantol yapmışlar iki tane farklı bir pişik için bir de cilt
Ben zaten tatilde hep öyleyim gece kuşu gerçi bu sene de hep gececiydim öğleci olunca uyuyordum hep
Heee 34-36 beden canım
Görüşürüz razişim biz faceden iletişiyoz zaten soracam yeni gelişmeleri
Psikolojik zayıflarım ben zaten ondan kilo alamıyorum
enee bir sürü spor şeysi iyi aslında faydalı, bilmeyen için özellikle ben zır cahilim yani
Begüşüüüüüm sen de hoş geldin püsküllüüüü
he valla kıskandm şimdi Allahın bildiğini senden mi saklıyımne gibi faydaları oldu peki bu Leslie duymştm bende hiç yapmadım yürüyo hep olduğu yerde tam bana göre
Hiloş bu videolar çok güzel hemen sık kullananlara ekledim sağol kardeş
Aslındaa bilmelisin kilo problemi olmasa da hareket iyidirr ama mesleğinden dolayı hareketsiz kalmıyorsun bir şey demiyorum hadi sana
Söyle canikom ne saklıcann duygusal cadııı
Canım valla zumbayı yeni yapıyorum ama ben bu Leslie'yi uzun süre yaptm evde kışın, dışarda yürüyüşten daha faydalı valla daha hızlı tempo ve kolları bacakları hep çalıştırıyor yani, bir nevi fitness her yerin çalışıyr, eğer tamamlayabilirsen bacakların,göbişin ertesi gün ağrır zaten anlarsın çalıştığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?