Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fotolarda pek sivilce göremedimdi ben ammaaa dene tabi rahatsız ediyosa yavrumm.. bence en doğal güzel maske limonlu yumurta akı ama sivilce olayını bilmiyorum tabi, bu canlandırıyorr
Değişik bir cildim var canım kışın inanılmaz pürüzsüz yazın sıcaklardan sanırım çene altında ve omuzlarımda oluşuyor oda kaşıntı yapıyor araştırmalarda senin dediğin karışımda vardı birde bepanten öneriyorlar bakalım işe yarayacakmı

Alıştık savur güzeli olmaya ramazandan sonra naparız bilmem tabi senin kocan geliyor sana bayram yeni başlıyor ablacım

Evet canım benim bayram biraz erken geliyor pazar arefe

Ramazandan sonra da uyunmaz bir süre alışamaz insan

Evde yapmaktan ben de sıkılıyorum yaa illa dışarda olacam bir de yanımda birileri olacak filan

Hee beyin sporu yapıyorum ben bikelem

Begüşş okdudm sen de iyi yapmışsınn yavrum, ben bi videoyla 30 dk zumba yaptım sonra 10 15 k da mekiktir plates hareketleridir karışık

Hoşgeldin kuzum başımızın üzerinde yerin var Beğüş siz yapında bende sizden öneriler alacağım

oh oh yansın yağlar yaşasınnnn tezkere kardeşliği

Seloşcum sağol hoşbuldum ben özel bişi yapmıyorum ya geçen akşam eklemştm burda aerobik hareketleri onları her gün yapıyorum bide lipton form plus kiraz saplı çay içiyorum tabi spor hemen etki etmiyo bi 15 gün düzenli yapınca fark ediyo mübarek Ramazanda da öğün az ama kilolar aynı...

Bu arada benimde sivilce değil de izleriyle sıkıntım var daha doğrusu leke gibi ufak ufak sinirimi bozuolar hergün limon sürüyorum limon cildi gerginleştiriyo falan bide kahve telvesiyle peeling yapıyorum ölü deriyi atsın diye ama sivilceyse onu pek bilmiyorm cnm

Hoşgördüm kardeş ooo sen hızlı sporcusunnn her gün yarım saat-40 dk ama bırakmştm gene başladm paztden beri

Oh iyi ettin canikom ben de eşlik ederim artık 2 günde 1 olsa da olur yanii he ya fena sporcuyumdur yorulmam ben pek heheh

Hee anladım şimdi canımcımm umarım işe yarar yani, limon zaten yağını alması için ildin ama göz kenarlarına sürme limonda asit olduğu için zarar verir

O zamanda gece kuşu oluruz artık canım Ablacım sen 36 bedenmisin ay ne güzel ben ancak 38 inebiliyorum ramazandan sonra sıkı bir diyete ve spora girmem lazım

Ben geldimmmmmm kızlarrr nevar ne yokkkksafaklar erimiş gitmiş görmeyeli ohhhhh sefanız olsun canlar beni soracak olursanız iyim şükür kociş iyi bi işe yerleşti çok da memnun şükür.ev aynı.konuştuk tasınma işi bayramdan snraya kaldı ev yok zaten kıran girdi sanki yok yokkk!!! Erken uyudgm için vaktim olmuyo kızlar yas affedin beni hep aklımdasınız ama..bugun izinlydm uykum yok girim yazim dedim .. Öptm hepinizi görüşürüz

Beyin sporu yap sana yeter anlaştık psikolojik zayıflıyomuşun bi de

Evde alışınca o da oluyor yaa sadece salonda daha uzun süre ve sıkılmadan yapılıyor o doğru ama videolarım var çok güzel ekleyim kızlar sizeee Ebru Şallı plates de çok yaptım zamanında ama yeni favorilerim:

Varzesh - YouTube

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube

Hehhehee

İnşallah işe yarar kuzum teşekkürler öneri için

O zamanda gece kuşu oluruz artık canım Ablacım sen 36 bedenmisin ay ne güzel ben ancak 38 inebiliyorum ramazandan sonra sıkı bir diyete ve spora girmem lazım

Ben de 38 im ama seviyorum fit 38 halimi yanlardan taşarsa sevmiyom, yoksaa öyle incecik olam hevesim yok idealim 57, bikaç kilo daha versem süper olurduuu

Selam Razişşş ablaaa, ana çok sevindim eşin için hayırlısıyla bir de taşının süper olcak inşallahhh..daha çok gel ama özlüyozzz.. bende de hayırlı haberler olcak yakında inşallah, gelirsen konuşuruz yinee

Ben yürüsem daha iyi olcak ama o kadar üşeniyorum ki anlatamam millete özenyorum kulaklığı takıp yürüyolar bizim sahilde müsait ama çıkamıyorum bunları yapıyorum bide şimdi şu karın çekmeye başladm

Akşam askerim aradı dedim merak ettim falan işte yattım kalktım komutan çağrdı sonra duş yemek yatmadan arıyım dedi ben bi duygusala bağladım gelince sımsıkı sarıl bana çok özledim diye sonra işte öyle konştk annemleri de arıyım dedi ben de bugün knşmadınız mı dedm babamı aramştm sadece dedi tamam dedm ... ( normalde hiç sormuyorum evi arıyomu aramıyo mu niyeyse bu akşam kıskandm ben hep onlar mı kıskancak dime )

OO süpermiş bunlar canım hemde eğlenceli süper oldu

İnşallah işe yarar kuzum teşekkürler öneri için

Ne demek canımmm

Yürüyüş ben de pek yapamıyorum yaa..evi tercih ederim sahilde yürüyüşü keyif için seviyorum spor için yok

He anladım duygusal cadı özledin kız napacan kıskanacan mecburr neyse ki az kaldı yavrum üzülme boşaa..bak fırsatı olunca hemen aramış yine de zaten yapcağı da buyduu

Bepanten yok piyasa da artık canım ben de yenilede aldım bepantol yapmışlar iki tane farklı bir pişik için bir de cilt

Ben zaten tatilde hep öyleyim gece kuşu gerçi bu sene de hep gececiydim öğleci olunca uyuyordum hep

Heee 34-36 beden canım

Görüşürüz razişim biz faceden iletişiyoz zaten soracam yeni gelişmeleri

Psikolojik zayıflarım ben zaten ondan kilo alamıyorum

enee bir sürü spor şeysi iyi aslında faydalı, bilmeyen için özellikle ben zır cahilim yani

Begüşüüüüüm sen de hoş geldin püsküllüüüü

he valla kıskandm şimdi Allahın bildiğini senden mi saklıyım ne gibi faydaları oldu peki bu Leslie duymştm bende hiç yapmadım yürüyo hep olduğu yerde tam bana göre

Hiloş bu videolar çok güzel hemen sık kullananlara ekledim sağol kardeş

Son düzenleme:

Aslındaa bilmelisin kilo problemi olmasa da hareket iyidirr ama mesleğinden dolayı hareketsiz kalmıyorsun bir şey demiyorum hadi sana

Hoşbuldum Hesnoşummmm nasılsın ? şafağın gözümü kamaştırıyooo

Söyle canikom ne saklıcann duygusal cadııı

Canım valla zumbayı yeni yapıyorum ama ben bu Leslie'yi uzun süre yaptm evde kışın, dışarda yürüyüşten daha faydalı valla daha hızlı tempo ve kolları bacakları hep çalıştırıyor yani, bir nevi fitness her yerin çalışıyr, eğer tamamlayabilirsen bacakların,göbişin ertesi gün ağrır zaten anlarsın çalıştığını

Aslındaa bilmelisin kilo problemi olmasa da hareket iyidirr ama mesleğinden dolayı hareketsiz kalmıyorsun bir şey demiyorum hadi sana

Evet canım sağlıklı yaşam için önemli özellikle şu danslı olana bittim yaa ne güzel öyle

Çalışıyorken doğru düzgün oturamıyorum maalesef hep ayaktayım bir de bizim okul çok katlı anca in çık, hele nöbette ölüyorum, bir de ben haftasonları iki gün halk oyunlarına gidiyordum iyi oluyordu hatta hafta içi de gidiyorduk gösteriler yaklaşınca, bu sene epey spor yapmış oldum aslında ama bakalım eşim gelsin tatilden sonra yürüyüş seviyorum ben

Zumbanında müzikleri çok güzel insanın oynayası geliyo zaten

Valla yapalım yapalım gelinlik giycez yarın öbür gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…