Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olsun canım o yaptıkların bile işe yarar seninde dediğin gibi düzenli yapmak çok önemli ben oruç bitsin öyle başlamayı düşünüyorum çünkü savurda yiyip yatınca hiç bir anlamı kalmıyor
Sivilce izleri için bepanten krem kullan canım benim kuzeniminde sıkıntısı vardı kullandı geçti bende bugün kullanmaya başladım bakalım faydası olacakmı limon olayını niloşta söyledi mutlaka uygulayacağım onu kahve telvesite süper birşey gibi belki böylelikle sivilcelerde gidebilir

Evet yeterince hareketli zaten tabi ki bu durumda ekstraya pek gerek olmaz, yani yürüyüş yaparsanız zaten en süperiii
Zumba di mi süper ben de bu ara ona taktım, hop zıp oynak tam bana göre

Zumbanında müzikleri çok güzel insanın oynayası geliyo zaten

Valla yapalım yapalım gelinlik giycez yarın öbür gün

Evet ya ben de bayılıyorum ona o kadar zumba videosu baktım ama en süperi buyduu

Aynen kızz yarın bir günn neler giycezzz yihuu

Hoşbuldum Hesnoşummmm nasılsın ? şafağın gözümü kamaştırıyooo

Teşekkür ederim canım iyilik sağlık Şafak sayıyoz

Zumbanında müzikleri çok güzel insanın oynayası geliyo zaten

Valla yapalım yapalım gelinlik giycez yarın öbür gün

Evet yaa zumbaya bayıldım oturduğum yerden oynayasım geldi...

Hiloş zumbada sağda şişko bir zenci kadın var ona koptum yaa pek beceremiyor zavallım yaaa gitmez o yağlar öyle gitmez

Seloşum yalnız sivilcelerin kırmızı ise hani iltihaplı limon çok yakabilir ya dikkat et ..bepanten kalkmış ama onun yerine bepantol diyolar burda da okudum bende alıyım bari yarın =)

Ben yeni aldırdım bepanten plus almış babam seninde dediğin gibi sade bepanten yok demişler.Engelin olmayınca istediğin gibi hareket edebiliyorsun ablacım

Aynen tatlımm evde yaparken eğlenceli olması çok önemlii sıkılmamak lazımm bunlar süper oluyor valla diyimmm
İzledim şimdi çok güzel flaşıma indirip mutlaka deneyeceğim hiloş

Selennnn spor hiç boşa gider mi kızzzz... 40-45 dk spor sonrası vücut asıl yağ yakımına başlar ve bi yarım saat kadar yakmaya devam eder, sen gazlıyosun o gidiyor yaniii..yediklerimiz hiç hareket spor olmasa nasıl erisinn biz de ekstradan eritiyoruz süper oluyorr..

aynen Hesnoşşşş zenciye bende kahkaha attım bakıo yapamıo tam

Hiloş aynen bacımmm fit gelincikler olalım

Seloşum yalnız sivilcelerin kırmızı ise hani iltihaplı limon çok yakabilir ya dikkat et ..bepanten kalkmış ama onun yerine bepantol diyolar burda da okudum bende alıyım bari yarın =)
​İltihaplı değil canım isilik gibi aynı minik minik al al işe yarıyor dediler valla begüş

Evet yeterince hareketli zaten tabi ki bu durumda ekstraya pek gerek olmaz, yani yürüyüş yaparsanız zaten en süperiii
Zumba di mi süper ben de bu ara ona taktım, hop zıp oynak tam bana göre

Ben de çok seviyorum işte böyle hop zıp oynak içimdeki enerji bol

Eşim bir de spor salonuna başlayacak ben de giderim arada bir onunla çok da abartmadan

Hahhaa evet ben de çok gülüyorum bazılarınaa uğraşıyo napsın mecburr

Dene cicim vallaa dene çok iyi hissediyor insan benden demesii

Fıstıklarımm nasılsınızz çıktım saat 10 gibi dışarıya şimdi geldim eve vee hemen size yazayım dediim..

Bugün tüm gün evde yatışlardaydı akşamüzeri ananesine gitti dedesini görmek için işte ordan da benim yanıma geldi oturduk biraz moreli bozuktu yine kafası dalgın belli ki arabayla dolaşıyoduk hep böyle üzgün üzgün şarkılar açıyo ağlamamak için kendimi zor tuttum dedim dur oturalım bi yerde neden dedi gezmekten sıkıldım dedim halbuki yalann müziği açıyo pek konuşmuyoo şarkıda duygusal olunca ben fena oldum..Neyssee sonra oturduk bi yerde azck gözlerm yaşardı kızdı bana beni daha çok morelmi bozuyosun bende üzülüyorum dedi sustum bendee öyle yarım saat kadar oturduk yarın bize gel dedi konuştuk falan filan yarın saabah gidicem galiba birazz..Akşam 7 gibi de yola çıkıcakmışlar babası İstanbula götürücek ordan da 10 da otobüsü var..Olanlar böyle tatlışlarım çok tuhaf hissediyorum kendimi sanki çölün ortasında yanlız kalmış gibi !!

Tabi olcaz yavruşummm

Ben de çok seviyorum işte böyle hop zıp oynak içimdeki enerji bol

Eşim bir de spor salonuna başlayacak ben de giderim arada bir onunla çok da abartmadan

Aynenn aynennn kaç saat dans etsem yorulmammm..

Çok güzel olur ya beraber gidinn bizim de ilerisi için öyle planlarımz varr

Tabiki boşa gitmez canım ama düzenli yaparsan iyi oluyor ben 1 sene düzenli yaptım sonra bırakınca eski kilolarımı geri aldım sağlık için çok iyi alışkanlık haline getirmek lazım

Size bişi sorcam merak ediyorum nicklerin altında kalpler var ya bende 4 tane mesela kimisinde 1 kiminde 2 anlamı nedir bunun çok merak ettim alakasız oldu ama

Bu hisler gayet normal canım kendini bir de onu üzdüm diye kötü hissetme yani napabilirsin ki tutamıyo insan duygularını, taşıyo..
Ama emin ol alışcaksın tekrar başka çare yok ki ben de askerlik boyunca bi 3-4 kez aynı duygularla ayrıldım onun yanından mahvoldum her seferinde başaramıcam sandım ama yaklaşık 8 ay hiç görmeden durabildim, şimdi dönüp bakıyorum nasıl dayanmışım diyorum ama dayanıyor işte insan bi şekilde..yeter ki sevgi olsun aşk olsun bağ olsun..

İnşallah faydası olur canım sivilcelerine, soda denedin mi hiç iyi gelir derler cilde ama :44:

Ayyy evet ne komik değil mi ben ona bakıp gülmekten yapamam

Hahhaa evet ben de çok gülüyorum bazılarınaa uğraşıyo napsın mecburr

Ben de deniyecem bakalım

Evet bazıları yapamıyor çok komikler
Yazııııık kısss

Tabiki boşa gitmez canım ama düzenli yaparsan iyi oluyor ben 1 sene düzenli yaptım sonra bırakınca eski kilolarımı geri aldım sağlık için çok iyi alışkanlık haline getirmek lazım

Evet onu iyi dedinnn yani alışkanlık olarak haftada 2-3 yapmak bi süre hergün yapıp bırakmaktan çok daha iyiii

Size bişi sorcam merak ediyorum nicklerin altında kalpler var ya bende 4 tane mesela kimisinde 1 kiminde 2 anlamı nedir bunun çok merak ettim alakasız oldu ama

Mesaj sayısıyla alakalı kız oo

Canım siz hangi şehirdeydiniz ki istanbula gelcek ben unutmşm ya ...Ya herkes aynı olamıyo işte senin erkek arkadşnda kafasına çok taktı demekki gidince alışcaksnız dicek başka bişe bulamıyorum hakknzda hayrlsıı olsunn

Bakmıyosun ki bi süre sonraaa...müziğe bırakıyosun kendini ohh

Mesajı veren kalbi kapar gülüm

Ne kadar mesaj yazdığının göstergesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…