Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size bişi sorcam merak ediyorum nicklerin altında kalpler var ya bende 4 tane mesela kimisinde 1 kiminde 2 anlamı nedir bunun çok merak ettim alakasız oldu ama
Sanırsam ne kadar çok yorum yapıp begendiğin zaman yada kk ne kadar vakit geçiriyorsan kalplerin artıyor yanlış bilmiyorsam begüş

Evet canımm sevgi olduktan sonra herşey aşılır tabiki alışıcam biliyorum ama şimdi cidden çok zor geliyo...Ben belki bir yıl görmiycem izine ne zaman gelicek bir fikrim yok belki geldiğinde ben okulda olucam göremiycem teskereye kadar yanına gitmem ayrı bi imkansızlık çok uzak zaten yanlız sakın gelemezsin diyo..Alışcaz herkes gibi bizimkide biticek Allahın izniyle dua etmekten başka yapıcak hiçbişey yok şuan elimde

sizinle alakalı sorun dedir ki tatlım ben bilmiyorum tam neden böyle moraliniz bozuktu ikinizin de :44:

Bakmıyosun ki bi süre sonraaa...müziğe bırakıyosun kendini ohh

Ohhhh yandan yandan

Çenem ne kadar düşük

Benm deee

Aynen öyle canım dua edip bekliceksin çare yok, okulda arkadaşlarınla falan daha çabuk geçer evdekinden bence..
Ayrıca izne geldiğinde 1 gün ayarlar sana da gelir baarsın belli olmaz bazen ummadığın bir görüşme oluyor falan insan çok mutlu oluyor, bizde öyle olmuştu, Allah sabır versn canım sıkma canını

Kırklarelinde canımm İstanbuldan gidicek işte..Keşke uçak olsaydı da yarında burda olsaydı Cumartesi orda olmak zorunda yolda çok uzun geceden gidecek mecbur.. Alışıcaz canım ya napalım elden bişey gelmiyo askerliği takmıyorum diyo sözde ama suratı 5 karış hep canı sıkılıyo evde yatmak istiyo bende teselli etmeye çalışıyorum işte olduğu kadar :)

Sıkmamaya çalışıyorum canımm..Alışıcam yani başka çarem mi var zırzır ağlasam hemen geçicek mi sanki..Artık kısmet görüşmemizde 1 yıl görmezsem nasıl olur bilmiyorum vallahi

sizinle alakalı sorun dedir ki tatlım ben bilmiyorum tam neden böyle moraliniz bozuktu ikinizin de :44:

Ohhhh yandan yandan

Yarın gidicek Hesnoş ondan ötürü canı sıkılıyo bende biraz üstüne gitmişim farkında olmadan...Aramızda bi sorun yok ta öyle canımız sıkkın sadece gideceği için

Sıkmamaya çalışıyorum canımm..Alışıcam yani başka çarem mi var zırzır ağlasam hemen geçicek mi sanki..Artık kısmet görüşmemizde 1 yıl görmezsem nasıl olur bilmiyorum vallahi

Şimdiden sen o 1 yılı düşünme boşverrr..belki de görüşceksinz yanii ama 1 yıl görmeden duran da vardı gördük buralarda bizzz her şeyii..duruluyr emn oll..napalımm alınyazısı yahuu

o tribe bağlamış cnm askerlik psikolojisi denen şey olmuş halbuki bilerek gitcek daha rahat olması lazım ama herkes aynı değil...Evini ailesinide özlemiş belliki şimdi ayrılmak zor gelcek ama alışcak yani sonçta bak hiç gitmeyen birine göre 75 gün önde yani öyle düşünmek lazım..Allah kavştrsn cnmm

bende ağustos itibariyle şafak saymaya başlayacağım... nasıl bir psikoloji öğrenebilir miyim kızlar

burda yatıyorum resmen 4 kalp boşa değil

Zenci kadına çok güldüm bende ama çok azimli yapcak

Hahahah evet ama en son 4 kalp canım ötesi yok, bir gün herkes eşitlenecek

Azimli azimli canım azimle kalkan hesabı

Şimdiden sen o 1 yılı düşünme boşverrr..belki de görüşceksinz yanii ama 1 yıl görmeden duran da vardı gördük buralarda bizzz her şeyii..duruluyr emn oll..napalımm alınyazısı yahuu

En büyük destekçim sizsiniizz zateenn iyki varsınızz canlrrıımm :) :) Düşünüp düşünüp canımı sıkmayaymm doğru diyosun :)

Saol canıım saool :) Evet evden ve ailesinden hiç ayrı kalmadı ben daha alışkınım aslında ondan ayrı kalmaya okula falan gidiyorum ya 1 2 ay görmediğim oluyo kışınn..O sadece benm yanıma gelmişti bir defa o da 3 gün yanlız ailesinden ayrı ilk kez bişey yaptı bide bu askerlik bende alıştığını düşünüyorum en fazla iki hafta sonra alışcak mecbuuuuurr..

Denemedim hiç ablacım ama duydum içine limon sıkıp yüzü yıkayınca gözenekleri açıyormuş

Evet onu iyi dedinnn yani alışkanlık olarak haftada 2-3 yapmak bi süre hergün yapıp bırakmaktan çok daha iyiii

Mesaj sayısıyla alakalı kız oo
Biz türk milleti biraz eringeciz canım başlaynca bırakıyoruz hemen ama ben bu sefer alışkanlık haline getireceğim canım daha genciz sonuçta

bende ağustos itibariyle şafak saymaya başlayacağım... nasıl bir psikoloji öğrenebilir miyim kızlar

Bazen iyi bazen kötü..Saatlerce 5 dakika konuşmak için beklersn ama arayınca 5 dkika bile saniye gibi gelir..Sabır lazım çok çok sabır yeni başlamış olmama rağmen bunu çook iyi anladım..

Şimdiden hayırlı teskereler..Yerleriniz belli oldu mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…