- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Sanırsam ne kadar çok yorum yapıp begendiğin zaman yada kk ne kadar vakit geçiriyorsan kalplerin artıyor yanlış bilmiyorsam begüşSize bişi sorcam merak ediyorum nicklerin altında kalpler var ya bende 4 tane mesela kimisinde 1 kiminde 2 anlamı nedir bunun çok merak ettim alakasız oldu ama
Evet onu iyi dedinnn yani alışkanlık olarak haftada 2-3 yapmak bi süre hergün yapıp bırakmaktan çok daha iyiii
Mesaj sayısıyla alakalı kız oo
Bu hisler gayet normal canım kendini bir de onu üzdüm diye kötü hissetme yani napabilirsin ki tutamıyo insan duygularını, taşıyo..
Ama emin ol alışcaksın tekrar başka çare yok ki ben de askerlik boyunca bi 3-4 kez aynı duygularla ayrıldım onun yanından mahvoldum her seferinde başaramıcam sandım ama yaklaşık 8 ay hiç görmeden durabildim, şimdi dönüp bakıyorum nasıl dayanmışım diyorum ama dayanıyor işte insan bi şekilde..yeter ki sevgi olsun aşk olsun bağ olsun..
Fıstıklarımm nasılsınızz çıktım saat 10 gibi dışarıya şimdi geldim eve vee hemen size yazayım dediim..
Bugün tüm gün evde yatışlardaydı akşamüzeri ananesine gitti dedesini görmek için işte ordan da benim yanıma geldi oturduk biraz moreli bozuktu yine kafası dalgın belli ki arabayla dolaşıyoduk hep böyle üzgün üzgün şarkılar açıyo ağlamamak için kendimi zor tuttum dedim dur oturalım bi yerde neden dedi gezmekten sıkıldım dedim halbuki yalann müziği açıyo pek konuşmuyoo şarkıda duygusal olunca ben fena oldum..Neyssee sonra oturduk bi yerde azck gözlerm yaşardı kızdı bana beni daha çok morelmi bozuyosun bende üzülüyorum dedi sustum bendee öyle yarım saat kadar oturduk yarın bize gel dedi konuştuk falan filan yarın saabah gidicem galiba birazz..Akşam 7 gibi de yola çıkıcakmışlar babası İstanbula götürücek ordan da 10 da otobüsü var..Olanlar böyle tatlışlarım çok tuhaf hissediyorum kendimi sanki çölün ortasında yanlız kalmış gibi !!
Bakmıyosun ki bi süre sonraaa...müziğe bırakıyosun kendini ohh
Mesajı veren kalbi kapar gülüm
Ne kadar mesaj yazdığının göstergesi
Çenem ne kadar düşük
Evet canımm sevgi olduktan sonra herşey aşılır tabiki alışıcam biliyorum ama şimdi cidden çok zor geliyo...Ben belki bir yıl görmiycem izine ne zaman gelicek bir fikrim yok belki geldiğinde ben okulda olucam göremiycem teskereye kadar yanına gitmem ayrı bi imkansızlık çok uzak zaten yanlız sakın gelemezsin diyo..Alışcaz herkes gibi bizimkide biticek Allahın izniyle dua etmekten başka yapıcak hiçbişey yok şuan elimde
Canım siz hangi şehirdeydiniz ki istanbula gelcek ben unutmşm ya ...Ya herkes aynı olamıyo işte senin erkek arkadşnda kafasına çok taktı demekki gidince alışcaksnız dicek başka bişe bulamıyorum hakknzda hayrlsıı olsunn
Benm deee
Aynen öyle canım dua edip bekliceksin çare yok, okulda arkadaşlarınla falan daha çabuk geçer evdekinden bence..
Ayrıca izne geldiğinde 1 gün ayarlar sana da gelir baarsın belli olmaz bazen ummadığın bir görüşme oluyor falan insan çok mutlu oluyor, bizde öyle olmuştu, Allah sabır versn canım sıkma canını
sizinle alakalı sorun dedir ki tatlım ben bilmiyorum tam neden böyle moraliniz bozuktu ikinizin de :44:
Ohhhh yandan yandan
Sıkmamaya çalışıyorum canımm..Alışıcam yani başka çarem mi var zırzır ağlasam hemen geçicek mi sanki..Artık kısmet görüşmemizde 1 yıl görmezsem nasıl olur bilmiyorum vallahi
Kırklarelinde canımm İstanbuldan gidicek işte..Keşke uçak olsaydı da yarında burda olsaydıCumartesi orda olmak zorunda yolda çok uzun geceden gidecek mecbur.. Alışıcaz canım ya napalım elden bişey gelmiyo askerliği takmıyorum diyo sözde ama suratı 5 karış hep canı sıkılıyo evde yatmak istiyo bende teselli etmeye çalışıyorum işte olduğu kadar :)
burda yatıyorum resmen 4 kalp boşa değil
Zenci kadına çok güldüm bende ama çok azimli yapcak
Şimdiden sen o 1 yılı düşünme boşverrr..belki de görüşceksinz yanii ama 1 yıl görmeden duran da vardı gördük buralarda bizzz her şeyii..duruluyr emn oll..napalımm alınyazısı yahuu
Kızlar benden erken pes.. kendinize çok iyi bakınn kocaman öpüyorumm iyi gecelerrr
o tribe bağlamış cnm askerlik psikolojisi denen şey olmuş halbuki bilerek gitcek daha rahat olması lazım ama herkes aynı değil...Evini ailesinide özlemiş belliki şimdi ayrılmak zor gelcek ama alışcak yani sonçta bak hiç gitmeyen birine göre 75 gün önde yani öyle düşünmek lazım..Allah kavştrsn cnmm
Denemedim hiç ablacım ama duydum içine limon sıkıp yüzü yıkayınca gözenekleri açıyormuşİnşallah faydası olur canım sivilcelerine, soda denedin mi hiç iyi gelir derler cilde ama :44:
Ayyy evet ne komik değil mi ben ona bakıp gülmekten yapamam
Ben de deniyecem bakalım
Evet bazıları yapamıyor çok komiklerYazııııık kısss
Biz türk milleti biraz eringeciz canım başlaynca bırakıyoruz hemen ama ben bu sefer alışkanlık haline getireceğim canım daha genciz sonuçta
Evet onu iyi dedinnn yani alışkanlık olarak haftada 2-3 yapmak bi süre hergün yapıp bırakmaktan çok daha iyiii
Mesaj sayısıyla alakalı kız oo
bende ağustos itibariyle şafak saymaya başlayacağım... nasıl bir psikoloji öğrenebilir miyim kızlar
Hahahah evet ama en son 4 kalp canım ötesi yok, bir gün herkes eşitlenecek
Azimli azimli canım azimle kalkan hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?