Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her kavuşmada daha çok bi isyan ediyoruz farkındasın demi..
Bende öyleyim çünkü..

Nasıl uykum geldi anlatamam ya..
Bu saatte uykum gelmez normalde..:18:

bende oyleyım sabahtan berı uyuyorum şafak saati bende bakınca morali bozuluyor diye normal saatini götürdü yanında o bundada baktıkca orda safağı gormek falan cıdden aksam o aradıgında uyandım bende onla konusmadan kalkmadım yataktan cunku gunum kotu olcaktı en azından b kac gun ıcınde boyle yatıcam uyumaya calısıcam tum gun falan alısıyım .. su ılk gunler cok daha fazla koyuyor safagın kacccc senınn

çok kötüyümmmmm şimdi havaalanından geldiim bıraktım askerimi ....

Allah kavuştursun kuzum, vedalar zor oluyor evet ama bak kesin dönüş için gidecek bir an evvel bitsin değil mi

Begüşüüüüüm teşekkür ederim cicim heyyy yaaa ne eğlenceli

Şafağın 2 gün kalması ne güzel birşeydir....Bizlerde görseydik o günleri(((

Teşekkür ederim canım elbetteki sırayla herkes görecek, bitmeyen gün mü var

Evet Margacım, ben de öyleydim az olanlara özeniyordum ve onları gördükçe mutlu ve umutlu oluyordum... Herkes muhakkak bitirecek Allahın izniyle

Yaaa sarılsaydın öpseydin doya doya ama birileri varken olmuyor değil mi, ben de kocaman sarılmıştım eşime, koklamıştım ama doğru düzgün öpememiştim bizimkiler var diye, sonradan da nasıl koyuyor
Alışmayacaksın bu arada sabredeceksin, yokluğa alışılmaz ki

Yok yok olmamıştırr ablacımmm boşverrr yaa
Evett Şafakk sadecee onnnn üüüüççççççççççççççç
Bitti ya ablaaa yaaa hala inanamıyorumm

evet evet bitti Kavuşuyorsunuz siz de ne güzel yaa merak ediyorum Ebruş karşılaşmanızı hee ona göre

Bugün Tam 8 Ay Oldu Görmeyeliiiii

Çok olmuş ama bitecek bak 12 ye düşeceksin az kaldı

Çok güzel bir mehtap geçirmişsiniz canım çok sevindim sizin adınıza değerlendirmişsiniz boşa gitmemiş, zaman da su gibi akıp geçsin inşallah da tez vakitte kesin dönüş yapsın

kizlar beni de araniza alirmisiniz.. dün itibariyle bende Asker Yareniyim.. hic beklenmedik bi anda oldu hersey.. bu nasil acidir ya icim paramparca dünden beri

Öncelikle Allah kavuştursun canım, üzülmeni anlıyorum insan aniden öğrenince şok oluyor bizim de öylee olmuştu, bir de gurbetlik varmış Allah sabır versin gerçekten Türkiyeye gelme durumun olamaz mı, gelsen görsen vedalaşsan

Bence şafağı saymayı bırakın siz ezgi..
Saatler falan, daha da moreliniz bozulur..

Bak biz öyle yapıyoruz,yoksa kafayı yersiniz cidden bak..

Valla ben benden çok olan şafaktakileri görünce sevinemiyorum.Aksine bende üzülüyorum.
Böyle bencillik olmaz çünkü..
Ayıptır
Milletin mutsuzluğundan mutlu olmakta neymiş..
Haksız mıyım ya..

Bu arada nasılsın ablacım.
Az kaldı be :)

evet oyle kesınlıkle amın hepımız kavusalım bı an once ınssss

Kızlarr kızlarr gelem miiii yanağınızdan öpemm miiii

Son düzenleme:

Haklısın canım şimdi yeni gelen yarenleri görünce benim de ilk günlerim geliyor aklıma üzülüyorum sonuçta onlar adına

İyiyim canım ne olsun gün bekliyorum işte biraz eşimin canı sıkkınmış onu dinliyordum

evet oyle kesınlıkle amın hepımız kavusalım bı an once ınssss

Amin canım hepiniz tez vakitte kavuşursunuz inşallah

Kızlar ben biraz konuşmaya gidiyorum eşimin canı sıkkın daha sonra gelirim yine

Ezgicim canım Allah kavuştursun sağ salim kavuşursun inşallah kuzum

İyi diyelim iyi olalım tatlım sen nasılsın?
Bir sorun yoktur inşallah canım.Bende iyi sayılırım ebrucum yuvarlanıp gidiyorum[/QUOTE]

Yok çok şükür yavrum hala aynı işte yuvarlanıp gidiyoruzz

Bu arada bugün beyfendi mesaj atmış saat 12.10'da urfadan binicem haberin olsun demiş bende tamam sağol dedim. Artık bilette alındı kesin dönüş yaklaştı

Son düzenleme:
Bir sorun yoktur inşallah canım.Bende iyi sayılırım ebrucum yuvarlanıp gidiyorum

Yok çok şükür yavrum hala aynı işte yuvarlanıp gidiyoruzz

Bu arada bugün beyfendi mesaj atmış saat 12.10'da urfadan binicem haberin olsun demiş bende tamam sağol dedim. Artık bilette alındı kesin dönüş yaklaştı
[/QUOTE]
Sen pek memnun değilsin sanırım tatlım sizde şaka maka bitirdiniz kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…