Bir sorun yoktur inşallah canım.Bende iyi sayılırım ebrucum yuvarlanıp gidiyorum
Yok çok şükür yavrum hala aynı işte yuvarlanıp gidiyoruzz
Bu arada bugün beyfendi mesaj atmış saat 12.10'da urfadan binicem haberin olsun demiş bende tamam sağol dedim. Artık bilette alındı kesin dönüş yaklaştı
Gözün aydın Ebruşşş sende yedin bitirdin askerliği ,,,siz niye böylesiniz ben onu hiç bilmiyorum yaa inşallah gelince her şey yoluna girer ama sorun her neyse cnmççç
Gözün aydın Ebruşşş sende yedin bitirdin askerliği ,,,siz niye böylesiniz ben onu hiç bilmiyorum yaa inşallah gelince her şey yoluna girer ama sorun her neyse cnmççç
İnşallah begüşüm bakalım geldiğinde görücez neler olucağını
Nesem kızlar benim uykum geldi ben çıkıyorum hadi sizee iyi muhabbetler ve iyi sahurlar görüşürüz
İyi geceler tatlım sanada iyi savurlarİnşallah begüşüm bakalım geldiğinde görücez neler olucağını
Nesem kızlar benim uykum geldi ben çıkıyorum hadi sizee iyi muhabbetler ve iyi sahurlar görüşürüz
Sen nasılsın begümcüm
Kızlarr kızlarr gelem miiii yanağınızdan öpemm miiii
Zaten eve gelir gelmez bir elim telefonda bir elimde pc de olucak ablacımm merak etmee
Düştük bile ablaaa o değlidee senin şafak şaka maka bugün 1 olduu yaa
Ablam hayırdır inşallah kötü bişey yoktur
Kuzuların sessizliğii
Öp canım yaaa öp de geçsin
Evet evet hemen bizle paylaşacaksın gelişmeleri ona göre o gün özellikle girip bakacağım mesaj yazmış mısın diye
Canım evet epey kötü şeyler olmuş, canı çok sıkkındı, birz konuştum morali daha iyi şimdi ama benim içime kurt düştü, tek dileğim şu iki günün sıkıntısız ve sorunsuz geçmesi, bir de pazartesi çıkış yaparken problem olmaması
Ben yokum diye mi sessizsiniz bakiiim
Anam ne güzel iyi yapmışsın canım oh bende başladım 16sında abbas yolcuyum ankarayaiyi canım bende valla nolsun ...bu limon çok işe yaradı her gece yatmadan sürüyorum anında kuruyo zaten sabah yıkıyorum resmen o kırmızı lekelerin rengi açıldı bide kaybolsalar mutlu olcam
Askerim gelcek diye kendimi bakıma verdm
Bende isterim bendeeeeeYenii listeyi paylaşır ben kaçaarııım, bugün çok yorulduumm
Hayırlı sahurlar bayanlar, öpüldüünüüüzzz
Listeye eklenmek isteyenler yazsıın eee hadii kızlaar 23 kişilik yer var dahaaaa
Eki Görüntüle 765231
öptüm o zaman ohhh
Valla kimse yoktu Hesnoş ben girdm sen çıktın bi boş ol boş ol boş ol durumu olmuş
Eşinin iyi olmasına sevindmm yaa üzülmeyn şu 2 güncük geçicek su gibi inşallah bende mutluyum yarın şu 9 rakamı olmıcak...
Anladım ben de sevmiyorum böyle bir çık bir gir ama işte oluyor mecbuuuur
Üzülünmeyecek gibi değil ki cannım yaa bölük komutanıyla kapışmışlar, ödüm kopuyor ya bir şey olursa diye, çok sinirliydi çünkü
Kış kış 9 rakamı kış kış
Ezgicim canım Allah kavuştursun sağ salim kavuşursun inşallah kuzum
peki sorunları varmıydı yoksa gelir ayak mı çıktı ortaya niye böyle ki ya ...bizimkilerin de bölük komutanı değişmiş yenisi çok aksiymş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?