Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir sorun yoktur inşallah canım.Bende iyi sayılırım ebrucum yuvarlanıp gidiyorum

Yok çok şükür yavrum hala aynı işte yuvarlanıp gidiyoruzz

Bu arada bugün beyfendi mesaj atmış saat 12.10'da urfadan binicem haberin olsun demiş bende tamam sağol dedim. Artık bilette alındı kesin dönüş yaklaştı
[/QUOTE]

Gözün aydın Ebruşşş sende yedin bitirdin askerliği ,,,siz niye böylesiniz ben onu hiç bilmiyorum yaa inşallah gelince her şey yoluna girer ama sorun her neyse cnmççç

Gözün aydın Ebruşşş sende yedin bitirdin askerliği ,,,siz niye böylesiniz ben onu hiç bilmiyorum yaa inşallah gelince her şey yoluna girer ama sorun her neyse cnmççç[/QUOTE]

Sorun o kadar çokki işte 4.5 yılın birikimi patladı ve böyle olduk işte tatlım artık ikimizden birbirine sabrı kalmadı onun zati yoktuda benimde koptuk
Hayırlısı be gülümm

Gözün aydın Ebruşşş sende yedin bitirdin askerliği ,,,siz niye böylesiniz ben onu hiç bilmiyorum yaa inşallah gelince her şey yoluna girer ama sorun her neyse cnmççç

Sorun o kadar çokki işte 4.5 yılın birikimi patladı ve böyle olduk işte tatlım artık ikimizden birbirine sabrı kalmadı onun zati yoktuda benimde koptuk
Hayırlısı be gülümm
[/QUOTE]

Anladm cnmm olcak olcak en azından sorunlarınız halolur birbirinizi görüp konuşnca inşallah...

İnşallah begüşüm bakalım geldiğinde görücez neler olucağını

Nesem kızlar benim uykum geldi ben çıkıyorum hadi sizee iyi muhabbetler ve iyi sahurlar görüşürüz

Hayırlısı be gülümm
[/QUOTE]
Az kalmış zaten canım gelince oturup konuşursunuz herşeyi şimdiden kötüye yorma her ilişkide bir duraklama noktası vardır hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.

Sen nasılsın begümcüm

iyi canım bende valla nolsun ...bu limon çok işe yaradı her gece yatmadan sürüyorum anında kuruyo zaten sabah yıkıyorum resmen o kırmızı lekelerin rengi açıldı bide kaybolsalar mutlu olcam

Askerim gelcek diye kendimi bakıma verdm

Kızlarr kızlarr gelem miiii yanağınızdan öpemm miiii

Öp canım yaaa öp de geçsin

Zaten eve gelir gelmez bir elim telefonda bir elimde pc de olucak ablacımm merak etmee
Düştük bile ablaaa o değlidee senin şafak şaka maka bugün 1 olduu yaa

Ablam hayırdır inşallah kötü bişey yoktur

Evet evet hemen bizle paylaşacaksın gelişmeleri ona göre o gün özellikle girip bakacağım mesaj yazmış mısın diye

Canım evet epey kötü şeyler olmuş, canı çok sıkkındı, birz konuştum morali daha iyi şimdi ama benim içime kurt düştü, tek dileğim şu iki günün sıkıntısız ve sorunsuz geçmesi, bir de pazartesi çıkış yaparken problem olmaması

Kuzuların sessizliğii

Ben yokum diye mi sessizsiniz bakiiim

öptüm o zaman ohhh

Valla kimse yoktu Hesnoş ben girdm sen çıktın bi boş ol boş ol boş ol durumu olmuş

Eşinin iyi olmasına sevindmm yaa üzülmeyn şu 2 güncük geçicek su gibi inşallah bende mutluyum yarın şu 9 rakamı olmıcak...

Yenii listeyi paylaşır ben kaçaarııım, bugün çok yorulduumm
Hayırlı sahurlar bayanlar, öpüldüünüüüzzz

Listeye eklenmek isteyenler yazsıın eee hadii kızlaar 23 kişilik yer var dahaaaa

Anam ne güzel iyi yapmışsın canım oh bende başladım 16sında abbas yolcuyum ankaraya

Anladım ben de sevmiyorum böyle bir çık bir gir ama işte oluyor mecbuuuur

Üzülünmeyecek gibi değil ki cannım yaa bölük komutanıyla kapışmışlar, ödüm kopuyor ya bir şey olursa diye, çok sinirliydi çünkü

Kış kış 9 rakamı kış kış

peki sorunları varmıydı yoksa gelir ayak mı çıktı ortaya niye böyle ki ya ...bizimkilerin de bölük komutanı değişmiş yenisi çok aksiymş ..

iyi geceler kızlarrrr
geçmişi okuyamadım çok fazla ama sanırım dağıtım izni bitmiş askerini geri göndermek zorunda olanlar var..çok zor kızlar ALLAH sabır versin hem size hem askerinize..ama bakın öylede böylede günler geçiyor veeee şafaklar bitiyor
bir de liste gördüm kızlarrr ne listesi bakayım o bilemedim ya ben

peki sorunları varmıydı yoksa gelir ayak mı çıktı ortaya niye böyle ki ya ...bizimkilerin de bölük komutanı değişmiş yenisi çok aksiymş ..

Bu erken çıkış iznini vermeyen ukala ukala konuşan bölük komutanıyla sorun yaşamış.... Saldırmış eşime hakaret etmiş, neymiş de oruç başına vurmuş sözde, iki askere de saldırmış, bütün teskereci askerlerin çarşı izinlerini kitlemiş, listede de neden belirtmemiş, eşimin de çift çarşısı vardı onu kitlemiş, pazar günü de çalışacaksınız ağaç dalları taşınacak demiş, çıkış kağıdını da imzalamamış, daha ne olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…