Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

off hadi yaa bunlar insan değil ya tezkereyi bile sevindirtmiyolar insana Allah görüyo ya başka bişi demiyorum ...gerçekten moral bozucu gelir ayak eşin hakikaten gülerek geleceği yerde üzüldü sende üzüldün
Neyseki o kadar az kaldı ki kurtulucak derin nefes alcaksınz çıktıktan sonra hayırlısıyla...

Hhaha liste süperr...
Tamam canım bir daha buluşuruz inşallahh sen de gelirsinn

CANIM GENEL OLARAK GÜZEL GEÇMİŞ MEHTABIN ÇOK SEVİNDMMM..
ayrılırken bu duygusallıklar kadar normali yokkk..askerim geldi ben hala hasretlerdeyim yaniii..ah ahh

Sizce kimin ismi silinirrr

Bence hiloşun silinirr

Seniii çakalll seninki de herkesnki de silinsnn

kizlar beni de araniza alirmisiniz.. dün itibariyle bende Asker Yareniyim.. hic beklenmedik bi anda oldu hersey.. bu nasil acidir ya icim paramparca dünden beri

Canım ya okusdm ki benle aynı şoku yaşamışsın ben de tam geçen sene kısa dönem çıkcak derken uzun dönem gönderdm sevdiğimi 12 ay ..ama bitti çok şükürrr..
tabi bir de yurtdışı olayın varmış Allah sabırlar versn tatlım benm yaaa ama sevginz hep yenmiş zorlukları gene yenerr

İsteme arefesi eveett
şafağımız 2 Ebruşum

Kızlarr kızlarr gelem miiii yanağınızdan öpemm miiii

Gel burayaaa

Kızlar ben biraz konuşmaya gidiyorum eşimin canı sıkkın daha sonra gelirim yine

Hayırdıırrrr?? :26:

Hu hu kızlar burdamısınız

İnşallah begüşüm bakalım geldiğinde görücez neler olucağını

Nesem kızlar benim uykum geldi ben çıkıyorum hadi sizee iyi muhabbetler ve iyi sahurlar görüşürüz

O liste Tubikin ayakkabısının altına yazılacak evlenecekler listesi

geldimmmm

Hey Allahımmmmm
Neysee yüzdünüz kuyruk bile kalmadı artık Hesna ablacım iyi etmişsin morali de vermişsin eşine şükür ki şanslı sen gibi anlayışlı tatlı mı tatlı eşi varrr

Vallahi yaa heyecan filan kalmadı olay kaygıya doğru gitti, eşim zaten sivil eşya bölümüne gelmiş olaydan sonra çok sinirlenmiş, yazıcı arkadaşına demiş ki üstüme kitle kapıyı, epey bir zaman orada sinirini atmış, yoksa elimden bir kaza çıkacaktı aklım gitti geldi dedi, dedi deli konuştu işte canım sıkıldı, sorun yaratırsa şöyle yaparım böyle yaparım, benimki de gözü karadır yapar yanii, aklım takıldı, offf şu iki gün de geçeydi pazartesi çıkışı da hallolsa keşke Zaten çıkışını da imzalamamış, ne zaman çıkaracak o günün sonuna kadar bekletecek mi o da belli değil

hımm anladım canım az kaldı dimiii onunda düğüne
ben ne listeler görürüm o güne kadar o yüzden hiç heveslenmiyeyim bence

Napıyoonnn Begüşümmm bacımmmm kız öpeee öpee bi hal oldukk..iyileşti mi seninkiii

iyileşmiş canavar gibi akşam aradı asker arkadaşı bağrıyo yenge senin bundan çekceğin var diye hayırdır napıosun oralarda dedim yanımda kedi gibisin yani hiçç diyo çok merak ediyorum cidden ya elimden gelse üstüne bi çip takcam geçen akşam kvleri aramştm onlar aramadan ben arıyım hep arıyolar diye nese konşmştk anlattm ya sana ...bu akşm demez mi babam seni arıcakmş hayrola dedm yeni konşk bişi mi var pazar günü hep birlkte yemeğe çıkabilrz gelnce de dedi nasıl yani dedm senide alıcaz dedi ee ne alaka ki dedm hani sen söyledn zaten bunu şimdi dedm neyse senin telefonun çalar dedi...ben bi heycan acaba diyorum bişi mi dicekler ne konştular çok garibime gitti bu durum...sonra aradı da cidden napıosun falan bakim begüm hanım napıo dedm diiyip güldü öyle konştk ama yemek olayı falanda demedi ...benim aklıma acaba istemeye mi gelcekler onu mu söylicek diye sandm salak gibi

sen naptın bebek sizde durumlar nasıl ? Zaferle ailenle ?

Son düzenleme:

Anladm cnm ya cidden kötü olmş yaa aksilik eşin umarım sakin olurda iş büyümez...bu gece sizin için dua edicem hayrlısıyla tezkeresini alır inşallah

hesna abla okudum yaşadıklarınızı ne insanlar var yahu..insanın sevincini kursağında bırakıyorlar.. ne var yani imzalasan 2 gün sonra birbirinizi görmüyceksiniz sonuçda..şu mübarek günde yapılır mı hiç..ama ablacım bak çok az kaldı kavuşacaksınız bunu bile bilmek çok güzel..

Ay yazık ya ne sinirlenmiştir kimbilir, gözlerini dönderiyorlar resmen yaa Zaferin komutan da aynı gıcıklıkları yaptıı ama şükür kavuştukk sz de bi kavuşun da hayırlısıylaaa..

hımm anladım canım az kaldı dimiii onunda düğüne
ben ne listeler görürüm o güne kadar o yüzden hiç heveslenmiyeyim bence

Gördüğüne yazıl yaniii bencee..eğlence işte bize de heheh
az kaldı evet düğüne bayaa

maşallahhh iyileşmiş askerrr bir şey olmaz canavarına hahah kızz komik olmuşş..ne salağı kızz..olur böyle heyecanlar normal beklentiler yanii ama izne sıkıştırmazlar bence bu işleri tabii o ayrıı tatlıymış babası da maşallahh

iyiyiz canım yaa aradı annem en son işte, ağustos sonuna karar kıldılari gelmeden araşcaklar tekrar, anneme işte bu muhabbetler dışında da konuşalm görüşelim falan demiş, bayramda ararım dedi annem de bana, inşallah iyi anlaşırlar yaa...

Zaferle de iyiyiz işte konuştuk uyumadan o, tatlıydı özledim bile hem de çok ama demiyorum şimdiden şımarmasın o özlesin gelsin uğraşsın banane

Anladm cnm ya cidden kötü olmş yaa aksilik eşin umarım sakin olurda iş büyümez...bu gece sizin için dua edicem hayrlısıyla tezkeresini alır inşallah

Ay yazık ya ne sinirlenmiştir kimbilir, gözlerini dönderiyorlar resmen yaa Zaferin komutan da aynı gıcıklıkları yaptıı ama şükür kavuştukk sz de bi kavuşun da hayırlısıylaaa..

O değil de tekme yumruk sallamış, küfür etmiş, iki askeri de dövmüş, bir de oruç tutuyorum diyormuş nasıl insansa bu

Teşekkür ederim kızlar, inşallah sıkıntısız kavuşuruz

Az önce Zafere dedim ki avukatlık ruhsatımı ben Kasımda daha alamam, Aralığa anca, kpss başvuruları kaçıracam bence dedim Antalya'ya daha geç gelmem demek bu, o da dedi ki Ankara'ya bizzat elden götürsek teslim etsek cevabı da elden alsak hemen verseler senin ruhsatı diyo korkma len dedim, en çok biraz daha yollarda sürünürüz

Son düzenleme:

O değil de tekme yumruk sallamış, küfür etmiş, iki askeri de dövmüş, bir de oruç tutuyorum diyormuş nasıl insansa bu

Teşekkür ederim kızlar, inşallah sıkıntısız kavuşuruz

Yuh hakkaten o ne yaaa..bize yargılamak düşmez tabi de, nefsini köreltmek için oruç tutarken kırdığın kalplere aldığın ahlara bakk..

Ne bilim daha yeni konşunca şaşrdm ,,ya telefonda da konşcak bişi yok duraksıyorum habire nasılsınıza bağlıyorum çok komik duruma düşüyorum

Ağustos sonu dediğin nedir ki valla bayramdan sonra hızla geçer sizde de telaş başlar canım tatlı telaşlar Allahın izniyle...inşallah ailelerinde anlaşması önemli ya heleki bu süreçlerde daha da önemli...

Anladım tatlışım normal tabiki deee...ama ne konuşcan tabi sen de haklısın ben de babasıyla hiç konuşmadım telefonda hep anne

Aynen kızz az kaldı şurda 10 gün sonra 10 gün tatildeym ailemle bayram memleket ve Altınoluk... geçer giderrr... sonra da ne giycem olayına 1 haftayı yerim

Kızz yarın 9 aylıktan düşüyonn

Eee ne olacak o zaman KPSS ye bir sene sonra mı girmek zorunda kalıyorsun? :44:

Kalbine indirme kız çocuğun hevesi kursağında kalmasın

Yuh hakkaten o ne yaaa..bize yargılamak düşmez tabi de, nefsini köreltmek için oruç tutarken kırdığın kalplere aldığın ahlara bakk..

Yok oruçluyken insanlar sinirli oluyor ya ona yoruyor işte sözde, sanki askerler zorla tutturuyor ona oruç, zor geliyorsa tutmayacaksın

Yok ya Nisan Mayıs gibi bi' atama daha olur kesin..ama zaten kpss şart değil ben özelde de bankada da çalışabilirm ama işte o zman o kadar erken gidemem Antalya'ya o zman ancak düğünden bikaç ay önce yani..tarih netleşince izin verirler..

Hey Allahım yaa..ben oruçluyken sinirli falan olmuyorum şahsen, aksine daha yumuşak olmalı insanlarr..dediğin gibi amacına ulaşamıyor madem tutmasınn

Ben ikisiylede konşyorm babası daha çok arıyo konşyrz sonra annesine veriyo

Evet yaa heycanlar başlar ne ikram etcez evde temizlik ne giycem etcem allah allah

Tatil kuşuu senii oh ne güzel 2. tatilinde güzel geçer inşallah ... sonunda Hiloş 9 görmekten nefret ettim geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…