Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hımm anladım canım, hayırlısı olur inşallah, her şey gönlünce olur... Bu iş olayları böyle işte, ben de evlendikten sonra atandım, biz de öyle oluyor, epey zorlamışlardı, bakanlığa kadar dilekçe yazmıştım, avukatla görüşmüştüm falan eziyetli işler, allah kolaylık veriri inşallah...

Heheh e güzelmiş senin muhabbet vallaa..

Sormaaa valla annem bile şimdiden diyo tatil dönüşü bi sürü temizlik iş bizi bekler elbiseye de dönünce bakacam zatennn çok önceden alınca heyecanımı kaybediyom bazen son hafta alırım kafamda da yer var zaten Bakırköy'de..ya da adl var kurtarıcım önemli olan elbisenin boyu ve dekoltesi yani olmayan dekoltesi, hanımhanımcık olmalı

9 u gün olarak görünce sevecen benceee

Son düzenleme:

Aynen Hesna ablacım yaa şimdilik sıkıntılı ama umarım kolaylaşır zamana bırakcaz mecburr Sağolll

Aynen Bakırköyde çok güzel kıyafet mağazalar var ayakkabılar falan da hemde uygun fiyat ...kilo problemi yoksa valla her yerden alınıyoda kilo olunca problem kızımız fıstık gibi zaten ne giyse yakışır ... çok heycanlı duygular heleki ailen için ...
9 gün dime bak şimdi sevdimmm dokuzzzz gün

Öptüm baldan tatlı kardeş Allaha emanet görüşürüzzz

Son düzenleme:

Aynen Hesna ablacım yaa şimdilik sıkıntılı ama umarım kolaylaşır zamana bırakcaz mecburr Sağolll

Bence de zamana bırak, bazı şeyleri kasınca daha çok zor oluyor, oluruna bırak zaten iyi şeyler olacaktır

Kızlarrr ben kaçıyorummm yavaştann kocaman öpücüklerrr

İyi geceler canım görüşmek üzere

maşallahhh maşallahh herkesslerrr burdaaa

Ehhh burdayız canım hoş geldin

Bence de zamana bırak, bazı şeyleri kasınca daha çok zor oluyor, oluruna bırak zaten iyi şeyler olacaktır

İyi geceler canım görüşmek üzere

Ehhh burdayız canım hoş geldin

hoşbuldumm canım hele safagını çokk hoşş buldummm :):9 nasılsınn heycan durumun nasıll

hoşbuldumm canım hele safagını çokk hoşş buldummm :):9 nasılsınn heycan durumun nasıll

Teşekkürler tatlım, heyecandan öte bugün aşırı bir hasret duygusu vardı Esracım yaa değişik duygusal bir gündü, nostalji yaptım kendi kendime, sonra da eşime onu çok özlediğimi yazan bir mesaj attım, tam da canının sıkkın olduğu ana denk gelmiş, sen hissediyorsun dedi bana

Senin de epey azaldı bee bitti bitiyoooor

Hiç acıkmadm bu gece su içip yatasım var uykumda yok karman çorman bi düşüncedeyim

çokk ama çokk mutluyum senin adına çünki evli iken askerlik yapmak için senin gibi yüreğin kocaman olması gerekirr ve sen bunu başardın hesnacımmm
eşin çok mutlu olmuştur bazen öyle mesajlar şart valla

azaldıı canımm allahıma çok şükürr

Hiç acıkmadm bu gece su içip yatasım var uykumda yok karman çorman bi düşüncedeyim

Ben de yaptım öyle birkaç kere bir şey olmuyor deneyebilirsin

Teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin için gerçekten bitsin artık diyoruz her şey bunalttı bizi, çok ihtiyacımız var birbirimize Mutlu olmaz mı hiç hemen şımarır sıpa

Azalacak tabii ömür bitiyor bee

Valla yiyemicem heralde ölmem yaa survivorda hep açlardı

ben yavaştan kaçarrr gözlerim yanmaya başladı ekrana bakmaktan sırf bu laptop için dinlendirici alıcm gözlerime ya

İyi gecelerrr Hesnoş,canını sıkmaa dua edelim daha başka bişi olmasınn sonuca odaklanalım

öpüldünnnn

valla yicek yer yok Esracm yaa sıvı içmekten karnım şişti valla

zaten yesende aynı yemesen de pskoloji ile alakalı bence ama gene de ben yemeden duramazdım :9

ee canım 15 ay çok uzun bir süre insanı ister istemez bunaltıyor
artık hiç ayrılmazsınızz yeniden düzeninizi kurarsınız birde üstüne bebiş yaptınızmı değmeyin keyfinize

Ben de mama yaptım şimdi kendime, gerçek yetişkin maması

İyi Geceler Tezkerenin Güzel Hatunları

Sevdiceklerinizle birlilkte Allaha emanetsiniz ...

Tamam iyi geceler kuzum, teşekkür ederim desteğin için, umarım sorunsuz alacağız teskereyi

Evet bazen tıka basa yesen de acıkıyorsun nefsin durmuyorsa yapacak bir şey yok

Ağzından bal damlıyor valla Esracım sırayla hepiciğini gerçekleştireceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…