Kızlar bugün KK günlüğüne de yazdım, burada sizinle de paylaşayım...
Eşimle taa flört öncesinden beri birbirimize yazdığımız mesajları kayıt ederiz defterlerimize, tarihleri saatleri filan yazılıdır, gündüz oturdum onları okudum, binlerce mesaj var.... Antalya-Elmalı-Alaca-Ankara günleri, uzaklıklar, hasretlik, bazen öfke, mücadele, ama en çok da sevgi ve umut....Tekrar yaşadım o günleri ve şu birkaç gün geçmek bilmezken dedim yıllar nasıl da acımasızca geçmiş
Eşimle sevgili olduktan sonra bir yıla yakın hep dip dibeydik, hiç ayrılmadık, birlikte yedik içtik evli gibiydik, sonra ben memlekete dönmek zorunda kaldım, o hasretlik o işte ilk hasretlik nasıl da zor gelmişti, bu askerlik hasreti bile yanında az kalırO dönem yazılan mektuplar, eşimin yalnızlıktan ve hasretlikten yazdığı şiirler.... Çok duygulandım
Bugün yine bir şeyi daha fark ettim ki o dönemlerde yaşanan sıkıntılar, evlenme çabalarımız, insanları ilişkimizin daimi olacağına dair inandırma çabalarımız, maddi ve manevi sıkıntılar, mücadeleler, kavgalar gürültüler, çekilen bütün eziyetler daha değerli kıldı ilişkimizi, eğer onlar yaşanmasaydı ve mücadele etmeseydik bugün bu kadar sevebilir miydik, bu kadar değerli olabilir miydi yuva olgusu? :97:
Demem o ki zaman çooook acımasızca geçiyor kızlar, şafağımız çok diye üzülmeyin, bir bakacaksınız ki yıllar su gibi akmış gitmiş olacako yüzden bu günlerinizin ve sevgililerinizin kıymetini iyi bilin... Zaman geç olmadan...
Eğer sıkıntı yaşıyorsanız ilişkinizde, engebeli yollar varsa, karşınıza çıkan insanlar varsa umursamayın, imkansız dediğiniz problemler varsa mücadele edin!... Muhakkak hem mükafatını alacak, hem de birbiriniz için daha değerli olacaksınız
Yakında hüryaren olacak olan ablanız
Evet evet hemen bizle paylaşacaksın gelişmeleri ona göre o gün özellikle girip bakacağım mesaj yazmış mısın diye
Canım evet epey kötü şeyler olmuş, canı çok sıkkındı, birz konuştum morali daha iyi şimdi ama benim içime kurt düştü, tek dileğim şu iki günün sıkıntısız ve sorunsuz geçmesi, bir de pazartesi çıkış yaparken problem olmaması
Tamam ablacımm merak etmeye sizinle paylaşmicamda kiminle paylaşıcamm zatiiBu erken çıkış iznini vermeyen ukala ukala konuşan bölük komutanıyla sorun yaşamış.... Saldırmış eşime hakaret etmiş, neymiş de oruç başına vurmuş sözde, iki askere de saldırmış, bütün teskereci askerlerin çarşı izinlerini kitlemiş, listede de neden belirtmemiş, eşimin de çift çarşısı vardı onu kitlemiş, pazar günü de çalışacaksınız ağaç dalları taşınacak demiş, çıkış kağıdını da imzalamamış, daha ne olsun ki
Evet hiloşumm şafağımız olduu 3İsteme arefesi eveett
şafağımız 2 Ebruşum
Ablacım hüryaren olacak derken ? :) Çok takıldım ben o cümleye..
Şafak bittiğinde askerler teskereyi aldığında bizlerde hüryaren oluyoruz
Aynen Bakırköyde çok güzel kıyafet mağazalar var ayakkabılar falan da hemde uygun fiyat ...kilo problemi yoksa valla her yerden alınıyoda kilo olunca problem kızımız fıstık gibi zaten ne giyse yakışır ... çok heycanlı duygular heleki ailen için ...
9 gün dime bak şimdi sevdimmm dokuzzzz gün
Öptüm baldan tatlı kardeş Allaha emanet görüşürüzzz
Bence de zamana bırak, bazı şeyleri kasınca daha çok zor oluyor, oluruna bırak zaten iyi şeyler olacaktır
İyi geceler canım görüşmek üzere
Ehhh burdayız canım hoş geldin
Eşimle taa flört öncesinden beri birbirimize yazdığımız mesajları kayıt ederiz defterlerimize, tarihleri saatleri filan yazılıdır, gündüz oturdum onları okudum, binlerce mesaj var.... Antalya-Elmalı-Alaca-Ankara günleri, uzaklıklar, hasretlik, bazen öfke, mücadele, ama en çok da sevgi ve umut....Tekrar yaşadım o günleri ve şu birkaç gün geçmek bilmezken dedim yıllar nasıl da acımasızca geçmiş
Eşimle sevgili olduktan sonra bir yıla yakın hep dip dibeydik, hiç ayrılmadık, birlikte yedik içtik evli gibiydik, sonra ben memlekete dönmek zorunda kaldım, o hasretlik o işte ilk hasretlik nasıl da zor gelmişti, bu askerlik hasreti bile yanında az kalırO dönem yazılan mektuplar, eşimin yalnızlıktan ve hasretlikten yazdığı şiirler.... Çok duygulandım
Bugün yine bir şeyi daha fark ettim ki o dönemlerde yaşanan sıkıntılar, evlenme çabalarımız, insanları ilişkimizin daimi olacağına dair inandırma çabalarımız, maddi ve manevi sıkıntılar, mücadeleler, kavgalar gürültüler, çekilen bütün eziyetler daha değerli kıldı ilişkimizi, eğer onlar yaşanmasaydı ve mücadele etmeseydik bugün bu kadar sevebilir miydik, bu kadar değerli olabilir miydi yuva olgusu? :97:
Demem o ki zaman çooook acımasızca geçiyor kızlar, şafağımız çok diye üzülmeyin, bir bakacaksınız ki yıllar su gibi akmış gitmiş olacako yüzden bu günlerinizin ve sevgililerinizin kıymetini iyi bilin... Zaman geç olmadan...
Eğer sıkıntı yaşıyorsanız ilişkinizde, engebeli yollar varsa, karşınıza çıkan insanlar varsa umursamayın, imkansız dediğiniz problemler varsa mücadele edin!... Muhakkak hem mükafatını alacak, hem de birbiriniz için daha değerli olacaksınız
Tamam ablacımm merak etmeye sizinle paylaşmicamda kiminle paylaşıcamm zatii
Yaa ablam çok üzüldüm ya bu kadar da olmazki. Sen nasıl orucu bahane edebilirsin yumruk sallamak hakaret etmekte neymişşş ya.. Alay komutanına falan şikyet edemiyorlarmı abla? Bence bu komutanların yaptığı kıskançlık gelen gidiyor gelen gidiyor ama onlar gidemiyor ya ondan yapıyorlar aman sanki biz dedik komutan olun diye olmasalarmış yazık günah askerlerin ne günahı varr
Üzüllme ablacım sağsalim şu 2 günüde atlatın hayırlısıyla p.tesi yanında artık eşinn
Evet hiloşumm şafağımız olduu 3
Bu arada bayramda annen aramasın bebeğim erkek tarafı arar
Yeni öğrendim..
Tabi bize uzak bu sıfatlar..
Çok var hür yaren olmamıza..
Teşekkürler canım , aydınlattığın için.. :)
Haaa o zaman oyle olur zaten kiz tarafiyiz mantigindan cikmayiz hic naz naz hep naz
Herkes mi çarşıya kitlendi yoksa
Ondan suskunum ..
Askerimin çarşısı bugun de , sabahtan beri doyamadık muhabbet etmeye..
oh ne güzellll :):) bızım 45 gun carsı yok sımdı ustada ama gene bı acemılık gıbı egıtım alcaklarmıs yandım ben yandımmmm
Aynen aynen kız evi naz eviiidirrr hiloşum koşsunlar biraz peşinizde
Bu arada kitap da ne kadan güzelmiş tatlımm bitirdiğinizde kitap haline getirirsenizde süpeyy oluyy bencee
Herkes mi çarşıya kitlendi yoksa
Ondan suskunum ..
Askerimin çarşısı bugun de , sabahtan beri doyamadık muhabbet etmeye..
Aynen aynennn hahahahah
ama var ya şu alışveriş olaylarını da iple çekiyorum bahaneyle bir sürü şey alıncak bana hehehe çok severm ya ben alışverişi hep beni batırıyo biraz da erkek tarafını batırsn e mii
He ya kitap çok güzel ciddenn yeni fotolarımızdan da çıkarıp koycam ilk fırsatta meselaa..okuyunca süper oluyo, şimdiden kitap gibi zatn hem bizim el yazılarımızla daha bi güzell
Bende çarşı marşı yok artk tabi siz keyfini çıakrın Margaaa
Benmki evde babasının dükkanında hep yardım ediyo valla askerde daha mı çok görüşüyoduk ne
Aman aman ya ayda bir görüşelim de varsın daha az kamerada görüşek öenmli değill bir de huzur olsun daa
Nilüüüü rüyamda ikimizi gördüm bi yerde kalıyoruzz 2 tane de erkek bebek ama o kadar tatlılar ki mavi tulumları var üstlerinde sen böyle 2 sini almışsın yanına yatıosun bende diyorum birini bana ver ben bakarım diye birini de ben alıyorum bakıyorm böyle uyutucam falan çok tatlılardı yaa anlamına baktımda erkek bebek güzel haber demekmiş hadi hayırlısı
Benim ki acemiliği 60 gün yapmıştı..
Yemin töreninden sonra çarşı izni verildi..
Ama o yemin törenine kadar , telefondan başka hiç bir iletişim aracıyla görüşememiştik.Kafayı yiyordum..
Yeni gitti ya ondandır..
alala kız ne güzel bi rüya böyle begüşümiki bebekmiş ya ikimiz de çok güzel haberler alırız inşallah canım benim aslında ben bi haber aldım; ama pek möhüm bir şey değil... mehmet annesiyle babasından hattını ayırmaya karar vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?