Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bugün KK günlüğüne de yazdım, burada sizinle de paylaşayım...

Eşimle taa flört öncesinden beri birbirimize yazdığımız mesajları kayıt ederiz defterlerimize, tarihleri saatleri filan yazılıdır, gündüz oturdum onları okudum, binlerce mesaj var.... Antalya-Elmalı-Alaca-Ankara günleri, uzaklıklar, hasretlik, bazen öfke, mücadele, ama en çok da sevgi ve umut....Tekrar yaşadım o günleri ve şu birkaç gün geçmek bilmezken dedim yıllar nasıl da acımasızca geçmiş

Eşimle sevgili olduktan sonra bir yıla yakın hep dip dibeydik, hiç ayrılmadık, birlikte yedik içtik evli gibiydik, sonra ben memlekete dönmek zorunda kaldım, o hasretlik o işte ilk hasretlik nasıl da zor gelmişti, bu askerlik hasreti bile yanında az kalır O dönem yazılan mektuplar, eşimin yalnızlıktan ve hasretlikten yazdığı şiirler.... Çok duygulandım

Bugün yine bir şeyi daha fark ettim ki o dönemlerde yaşanan sıkıntılar, evlenme çabalarımız, insanları ilişkimizin daimi olacağına dair inandırma çabalarımız, maddi ve manevi sıkıntılar, mücadeleler, kavgalar gürültüler, çekilen bütün eziyetler daha değerli kıldı ilişkimizi, eğer onlar yaşanmasaydı ve mücadele etmeseydik bugün bu kadar sevebilir miydik, bu kadar değerli olabilir miydi yuva olgusu? :97:

Demem o ki zaman çooook acımasızca geçiyor kızlar, şafağımız çok diye üzülmeyin, bir bakacaksınız ki yıllar su gibi akmış gitmiş olacak o yüzden bu günlerinizin ve sevgililerinizin kıymetini iyi bilin... Zaman geç olmadan...

Eğer sıkıntı yaşıyorsanız ilişkinizde, engebeli yollar varsa, karşınıza çıkan insanlar varsa umursamayın, imkansız dediğiniz problemler varsa mücadele edin!... Muhakkak hem mükafatını alacak, hem de birbiriniz için daha değerli olacaksınız

Yakında hüryaren olacak olan ablanız

Hesnacım şafak 1 ... Şimdiden gözün aydın canım benim uzun zaman olamıyıcaksın sanırım eşinle bol bol hasret giderirsiniz Tabloyu şafağı uzun olan kızlardan birine mi devretsen acaba gelenek devam etse

Ablacım hüryaren olacak derken ? :) Çok takıldım ben o cümleye..

Tamam ablacımm merak etmeye sizinle paylaşmicamda kiminle paylaşıcamm zatii

Yaa ablam çok üzüldüm ya bu kadar da olmazki. Sen nasıl orucu bahane edebilirsin yumruk sallamak hakaret etmekte neymişşş ya.. Alay komutanına falan şikyet edemiyorlarmı abla? Bence bu komutanların yaptığı kıskançlık gelen gidiyor gelen gidiyor ama onlar gidemiyor ya ondan yapıyorlar aman sanki biz dedik komutan olun diye olmasalarmış yazık günah askerlerin ne günahı varr
Üzüllme ablacım sağsalim şu 2 günüde atlatın hayırlısıyla p.tesi yanında artık eşinn

İsteme arefesi eveett
şafağımız 2 Ebruşum
Evet hiloşumm şafağımız olduu 3
Bu arada bayramda annen aramasın bebeğim erkek tarafı arar

Sagol Beguuu ne bu iltifat iltifat anca simart hehehe insallah sade sik bi sey bulurum canmm cok bi sey aradigm da yok..

Dokuz gunleri de göreceksin Begusummm..hayirlisiylaa..

Bence de zamana bırak, bazı şeyleri kasınca daha çok zor oluyor, oluruna bırak zaten iyi şeyler olacaktır

İyi geceler canım görüşmek üzere

Ehhh burdayız canım hoş geldin

Aynen akisina bırakıyorum Hesna ablacm baska carem de yok.once onun isi duzene girsin de benmki de hallolur..

Ay ne de guzel yazmissin Hesnoss masallah pek tatlisinizz cok onemli yazili anilar gercektenn..ve haklısın zorluklari beraber asi ca daha bi anlamli her sey..

Bizm de bi kitabimiz var zaferimle ben hazirlamistim başta dogumgunu icn bazen gunlugumden alintilar bazen mesajları bazn soyledikleri sarkilar biletler fotolar her sey var kitapta..askerde ondaydi boraz da o yazdi..simdi de evde saklayamam dedi geri bana verdi evlenince beraber bakariz dedi sen doldur ama kalani da dedi geldigi gunleri de yazdm..yazili anilar super oluyorrr..

Haaa o zaman oyle olur zaten kiz tarafiyiz mantigindan cikmayiz hic naz naz hep naz

Hesnoş ne kadar içten bir yazı olmuş ,yüreğine sağlık ...Dediklerin çok doğru ...

Allah mutluluğunuzu daim etsinnn

Son düzenleme:
Herkes mi çarşıya kitlendi yoksa

Ondan suskunum ..

Askerimin çarşısı bugun de , sabahtan beri doyamadık muhabbet etmeye..

Ondan suskunum ..

oh ne güzellll :):) bızım 45 gun carsı yok sımdı ustada ama gene bı acemılık gıbı egıtım alcaklarmıs yandım ben yandımmmm

oh ne güzellll :):) bızım 45 gun carsı yok sımdı ustada ama gene bı acemılık gıbı egıtım alcaklarmıs yandım ben yandımmmm

Benim ki acemiliği 60 gün yapmıştı..
Yemin töreninden sonra çarşı izni verildi..
Ama o yemin törenine kadar , telefondan başka hiç bir iletişim aracıyla görüşememiştik.Kafayı yiyordum..

Yeni gitti ya ondandır..

Aynen aynen kız evi naz eviiidirrr hiloşum koşsunlar biraz peşinizde
Bu arada kitap da ne kadan güzelmiş tatlımm bitirdiğinizde kitap haline getirirsenizde süpeyy oluyy bencee

Aynen aynennn hahahahah
ama var ya şu alışveriş olaylarını da iple çekiyorum bahaneyle bir sürü şey alıncak bana hehehe çok severm ya ben alışverişi hep beni batırıyo biraz da erkek tarafını batırsn e mii

He ya kitap çok güzel ciddenn yeni fotolarımızdan da çıkarıp koycam ilk fırsatta meselaa..okuyunca süper oluyo, şimdiden kitap gibi zatn hem bizim el yazılarımızla daha bi güzell

Ondan suskunum ..

Bende çarşı marşı yok artk tabi siz keyfini çıakrın Margaaa
Benmki evde babasının dükkanında hep yardım ediyo valla askerde daha mı çok görüşüyoduk ne
Aman aman ya ayda bir görüşelim de varsın daha az kamerada görüşek öenmli değill bir de huzur olsun daa

Nilüüüü rüyamda ikimizi gördüm bi yerde kalıyoruzz 2 tane de erkek bebek ama o kadar tatlılar ki mavi tulumları var üstlerinde sen böyle 2 sini almışsın yanına yatıosun bende diyorum birini bana ver ben bakarım diye birini de ben alıyorum bakıyorm böyle uyutucam falan çok tatlılardı yaa anlamına baktımda erkek bebek güzel haber demekmiş hadi hayırlısı

Darısı başıma..
Benimde çarşılarımız hiç olmasada sürekli yan yana olabilsek keşke ah ah..

Şimdi senin ki harıl harıl çalışıcak tabi.
Evlilik yakın nede olsa...

alala kız ne güzel bi rüya böyle begüşüm iki bebekmiş ya ikimiz de çok güzel haberler alırız inşallah canım benim aslında ben bi haber aldım; ama pek möhüm bir şey değil... mehmet annesiyle babasından hattını ayırmaya karar vermiş

bızım acemılık 75 gun surdu yemın torenınden sonra carsıya cıkabılıyordu sorun yoktu sımdı cumhurbaskanlıgı kosk muhafzlıgı cıktı ondada 45 gun boyunca acemılık gıbı egıtım alıp cumhurbaskanı muhafızlıgı yemini ediliyormus bız askerlıgı zaten yemın ede ede bıtırcez galıba bı bıtmedı gıttı be ne yeminmiş

Valla ikimizde bi haber alcaz inşallah bu iş olur olsun o da güzelmiş =) sen yatıodun bebekle bende birini aldım başka bi odaya geçtim zeytin gibi gözleri vardı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…