Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen gene ıyı saat bası bızım telefon hep acık o gezıyo yemek yıyo 1 saat kapalı oluyo o da arkadaslarıyla bıyerde oturunca falan o aradada sureklı mesaj falan yok ya sıkılmıyo o konularda manyak oldugumu bılıyo burdada oyleyım o da oyle cunku kıskanclıkta artık bırbırımze sorun yaratmıyoruz derecesı yuksekte oldugundan bı keresınde cıkarken bız benı yanlıs numara aramıstıda numaramı degıstırmıstı o bendende delı o konularda yaslanınca cok huysuz olcak kesın hehe

hahaha bak oyle arkadaslar edınmesınler ıste bızımkıler kendı gıbı boyle nısanlıdır evlıdır kımseye bakmaz etmezlerle takılsınlarda aman gerce kıyamam ben aramasam o hemen arıyo zaman gecıyo bosver konusalım dıye ondan kursamda kendıme kuruyorum yanı bızımkılerın aklına gırmesın oylelerı basaramazlarda zaten ama bızım gıbı sevgılılerı varken hohoho

Sizinki daha fazlaymş senn anlatıyım de gül ...acemiliğe yeni gtmş adam yemin töreni var işte gittik bende çok aşırı süslenmedm aileside olcak diye ama sabahın 6 sında otobüste kalem çekiodm herkes bana bakmştı aklıma geldi gülüyorm şimdi neyse iri bi küpe takmştm ama siyah yani...sen daha sarıldk törenden sonra yürüyoruz o küpeler ne öyle dedi uzaktan farketmş çok alemsin ya dedm bizimkiler Pes oynuolar her hafta kafa dağıtıolarmş hatta evede alcam diyo maç yapcakmşz

Gel karıştır kuzum ankarayı da

bi rahat yüzü vermedin yanii çocuğa desene

anladımm hesnaa ablaa sana çalışcakk demekkk :):)
ohh bi güzel hasret giderin sonra başlarsınız iş güç hayata :)

evet canım bana çalışacak

Çok bunaldı askerde ya şöyle bir kendine gelsin tatil yapalım, hasretlik giderelim

döndü döndüü ama ona belli etmiyorum bunları havaya girmesin diye bu ara çok arkadaşız zaten naber napıosun nasıl oldun

Şımarmasın diye yanii arada şımart canım bişicik olmaz

Siz de çin işkencesi yapıyorsunuz bakıyorum da neyse zaman geçsin alışırsınız bunlara da, belli bir süre sonra bu kadar sert kısıtlamalar kalkar merak etme, güven modu gelir

iyi çekiştirdik ya esprisi tabii aldatma olayını dibinde de olsa yapanlar var karakter meselesi o biraz Allah doğru yoldan şaşrtmasın kimseyi genede ...
Bakıolarsa o gözler itinayla oyulur

aaa pes kesınlıkle oynayın araba yarısı pes bız butun gun evde oynarız playstation alın kesin zaten 3d gozluklerı oluyo boyle 3 te var 3 alın ben paso gozluklerle araba yarısı yapıyom bı de yenıyorum delırıyo evet cok kafa dagıtıcı bısey ya cok guzel :) hahaha kupeler ıyıymıs cok guldum onu bende yaptım otobus makyajı hahahah cok alemız ya

Kızlar ben çok acıktım, yemeğe kaçıyorum mutfağa, sahur yaklaşıyor

Yarın yine görüşürüz, sabah bir şafak atmaya gelirim bir de akşam gelebilirim gündüz işlerim var malum

İyi geceler öptüm hepinizi

Ezgi ve nişanlısı kıskançlığı psikopata bağlamışlar biz o kadannn değiliz gibi geldi anlatınca

Şımarır şımarır yok demem

Gene sahur geldi dün bişi yemedm bi hurma yedm hiçte acıkmadm bugünde yemicem galibaa yaa

iyi çekiştirdik ya esprisi tabii aldatma olayını dibinde de olsa yapanlar var karakter meselesi o biraz Allah doğru yoldan şaşrtmasın kimseyi genede ...
Bakıolarsa o gözler itinayla oyulur

tabı canımmm yanı ıcınde olsun ınsanın en basta degıl askerde nerde olsa olcak olan olur zaten :)
orası ayrı tabı hahaha yanlıslıkla goz kayması falan kabul edılmez

iyi geceler ablacımmm iyi uykularrrr huzurlu huzurlu uyu şafak bitti :))

iyi geceler canım hayırlı sahurlar yarın bekliyoruzz:)

bende çıkıyorum kızlar dikkat edin kendinize

Görüşürüz Hesnoşşş hayırlı sahurlar afiyet olsun...

bende öptmmm kolay gelsin yarın içinnn yakın olsan gelirdm yardıma

öyle diyo alcakmşz bizde
Aynen ya valla bu askerliği onlar pek anlamasada beraber yapıyoruz
İyi ki burasıda var

canım bende çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz yarın iyi geceler

öyle diyo alcakmşz bizde
Aynen ya valla bu askerliği onlar pek anlamasada beraber yapıyoruz
İyi ki burasıda var

canım bende çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz yarın iyi geceler

ıyı geceler canım bende yatıyım saat 3 u gecıyo bıle :):) optum cokkkk

evet denıyorum elımden geldıkce ıste alısıcam daha 1 sene var onumde 3 ayım bıttı sadece oylede boylede alıscam :)

Alisirsin cicimmbak buraya da alismissin daha zaman gecer yanii :)

He ya o cok komik ben de cok gulmustumm..hemen doncek tabi Hesnos hemen yarin doncek uzulme sen :)))

Eki Görüntüle 765852

dün gece saat 5 te gelen mesajım :)

evet canım az kaldı şafakk fena sıkıştırıyor inşallahh 20 leri göründe şafak szi de böyle sıkıştırsın...:)

sağol begümcümm bende bu güzel mesaja hemen eridim ve affettim onu :)

Vayy seninki baya dokturmuss..iyi etmissin affet tabi yahu

Asker

Asker,korkusuz bir kahraman

Asker,cesaretli bir kaplan

Asker,milletini satmayan

Asker,vatanın huzurunu sağlayan

Asker, gece gündüz bizi koruyandır !

Günaydın dişi askerlerim..
Sabaharın köründe zombi gibi hortladım..
Torunları evden markete kaçan bir anneannein çığlıkları ve bağırışları yüzünden uyayamadımmmm

Hmm anladım ablacım nesekii yarınn kurtuluyorrrrr
Vee bu gece depükkk varrr

Eki Görüntüle 765849
bugün günlerden askerim' i emanet ettiğim şehir DİYARBAKIR
21♥

Sur’un Kalbi/ Diyarbakır Kalesi...

Anammm tertibimm memleketime hoş gelmişsinizz

Kız Ebruş tanışmadan sonra bile başlatacaklarını sanmam anca sözden sonra belkim aman acelesi de yok ya temel olanlar düğünden önce hallolsun da gerisi evin içindeyken de halledilir yanii..

Haberleşiriz tabi ki de şekerimmm

Bence de Ezgi ve Nişanlısı hiper kıskanç

BEn de birkaç gündür öyle yaptım acıkmadım evet ama bugün sahurda ço acıktım nedense yedim bir güzel

iyi geceler ablacımmm iyi uykularrrr huzurlu huzurlu uyu şafak bitti :))

Vallahi bölük pörçük uyudum biraz, heyecan sardı

iyi geceler canım hayırlı sahurlar yarın bekliyoruzz:)

bende çıkıyorum kızlar dikkat edin kendinize

Teşekkürler canım akşama görüşürüz

Görüşürüz Hesnoşşş hayırlı sahurlar afiyet olsun...

bende öptmmm kolay gelsin yarın içinnn yakın olsan gelirdm yardıma

Sağol canım yaa teklif etmen yeter evi şöyle genel bir süpürücem bir de ütüm var, yarın da yemek ve güzel mamalar yapmakla geçer

He ya o cok komik ben de cok gulmustumm..hemen doncek tabi Hesnos hemen yarin doncek uzulme sen :)))

Heee öyle canım yaa hemen dönsün

Hmm anladım ablacım nesekii yarınn kurtuluyorrrrr
Vee bu gece depükkk varrr

Evet yarın freeeee

Dün de depüklediler yaaa acıdı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…