Canım valla tahminen sizinkide kızılaya yakın olabilir belki genelde kızılaya iniyolar kızılay avm falan varmş çoook yüksek katlıymş hattaya yapcak her yerde yapar sen öyle kısıtlama koyma sakın ters tepmesin
Bende böyle bunaltmıyım diyorum mesela bi çarşısı var ama saat başı arıyorum naptınızzzzzzz
oo iyimş Esra
Ezgi cnm dua et kıbrıs antalya falan değil denizede giderlerdi
Ya bi çocuk var okuldan biizm kocaelinde yapıo şu an yemn ederm tatilde mi askerdemi bilmiyorum çözemedm bekar ama haftasonları denizde kızlar falan haftaiçi asker mode takılıyo böyle
sen gene ıyı saat bası bızım telefon hep acık o gezıyo yemek yıyo 1 saat kapalı oluyo o da arkadaslarıyla bıyerde oturunca falan o aradada sureklı mesaj falanyok ya sıkılmıyo o konularda manyak oldugumu bılıyo burdada oyleyım o da oyle cunku kıskanclıkta artık bırbırımze sorun yaratmıyoruz derecesı yuksekte oldugundan bı keresınde cıkarken bız benı yanlıs numara aramıstıda numaramı degıstırmıstı o bendende delı o konularda yaslanınca cok huysuz olcak kesın hehe
ben gelır kalırım orda zaten sey dusunuyorum carsı olaylarında samsunda oyle yapıyoduk cumartesı carsısında gıdıyordum cumartesı dısarda gorusuyorduk otelde kalıyordum o gece pazarda askerıyeye zıyaretcı olarak gıdıyordum bı tek ayda 2 kere bensız cıkabılıyordu ondanda sureklı telefon zaten kapatmıyordum hıchaha ayyy sımdıde artık ankarayı bı karıstırıyım ben gelıpte gezemesın ogrenıyım yasak bolgeler koyym
anladımm hesnaa ablaa sana çalışcakk demekkk :):)
ohh bi güzel hasret giderin sonra başlarsınız iş güç hayata :)
döndü döndüüama ona belli etmiyorum bunları havaya girmesin diye bu ara çok arkadaşız zaten naber napıosun nasıl oldun
bana hersey yasak sorun ordasolaryuma bıle gıdemıyorum o yokmus ne gerek varmıs dıye ondan zaten delırıyorum ona serbest spor bana yasak gelınce ancaymıs ben 1 sene evde dizi izlicem yani anlaşılan bu o gelınce hayata donebilirm
hahaha bak oyle arkadaslar edınmesınler ıstebızımkıler kendı gıbı boyle nısanlıdır evlıdır kımseye bakmaz etmezlerle takılsınlarda aman gerce kıyamam ben aramasam o hemen arıyo zaman gecıyo bosver konusalım dıye ondan kursamda kendıme kuruyorum yanı bızımkılerın aklına gırmesın oylelerı basaramazlarda zaten ama bızım gıbı sevgılılerı varken hohoho
Sizinki daha fazlaymş senn anlatıyım de gül ...acemiliğe yeni gtmş adam yemin töreni var işte gittik bende çok aşırı süslenmedm aileside olcak diye ama sabahın 6 sında otobüste kalem çekiodm herkes bana bakmştı aklıma geldi gülüyorm şimdineyse iri bi küpe takmştm ama siyah yani...sen daha sarıldk törenden sonra yürüyoruz o küpeler ne öyle dedi uzaktan farketmş çok alemsin ya dedm bizimkiler Pes oynuolar her hafta kafa dağıtıolarmş hatta evede alcam diyo maç yapcakmşz
Gel karıştır kuzum ankarayı da
bi rahat yüzü vermedin yanii çocuğa desene
evet canım bana çalışacak
Çok bunaldı askerde ya şöyle bir kendine gelsin tatil yapalım, hasretlik giderelim
Şımarmasın diye yanii arada şımart canım bişicik olmaz
Siz de çin işkencesi yapıyorsunuz bakıyorum da neyse zaman geçsin alışırsınız bunlara da, belli bir süre sonra bu kadar sert kısıtlamalar kalkar merak etme, güven modu gelir
iyi çekiştirdik yaesprisi tabii aldatma olayını dibinde de olsa yapanlar var karakter meselesi o biraz Allah doğru yoldan şaşrtmasın kimseyi genede ...
Bakıolarsa o gözler itinayla oyulur
Kızlar ben çok acıktım, yemeğe kaçıyorum mutfağa, sahur yaklaşıyor
Yarın yine görüşürüz, sabah bir şafak atmaya gelirim bir de akşam gelebilirim gündüz işlerim var malum
İyi geceler öptüm hepinizi
Yarın yine görüşürüz, sabah bir şafak atmaya gelirim bir de akşam gelebilirim gündüz işlerim var malum
aaa pes kesınlıkle oynayın araba yarısı pes bız butun gun evde oynarız playstation alın kesin zaten 3d gozluklerı oluyo boyle 3 te var 3 alın ben paso gozluklerle araba yarısı yapıyom bı de yenıyorum delırıyo evet cok kafa dagıtıcı bısey ya cok guzel :) hahaha kupeler ıyıymıs cok guldum onu bende yaptım otobus makyajı hahahahcok alemız ya
iyi geceler canım hayırlı sahurlar yarın bekliyoruzz:)
bende çıkıyorum kızlar dikkat edin kendinize
öyle diyo alcakmşz bizde
Aynen ya valla bu askerliği onlar pek anlamasada beraber yapıyoruz
İyi ki burasıda var
canım bende çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz yarın iyi geceler
evet denıyorum elımden geldıkce ıste alısıcam daha 1 sene var onumde 3 ayım bıttı sadece oylede boylede alıscam :)
Vallahi bilgisayar başındayken şu kadar milyon saniyem var diyordu, millet gün gün sayar sen saniye saniye sayıyorsun derdim ben de
Bitecek şükür
Yani sen deneyimlisin yanılmazsın zaten, ticker kafasına göre yazıyor sıfır diye şafak mı olur laaa
Bir de kocam askerden sonra dönecek diyorOlduuuu.... Hemen dönecek bikelem
evet canım az kaldı şafakk fena sıkıştırıyor inşallahh 20 leri göründe şafak szi de böyle sıkıştırsın...:)
sağol begümcümm bende bu güzel mesaja hemen eridim ve affettim onu :)
Valla bende henüz tık yok benm ailede de tık yok, ben alsam bile noluyo kızım sana derler, dedm ya ben anca düğün tarihi belli olduktan sonra Antalya'ya gidip alırım yani..al al bitmez tabi yaa doğru yanii
Tamamdır canikomm ben de 6 buçuğa geliyorum genelde sahilden geldiğim için vınnnno zaman eve uğramam ben de direk çarşıda buluşuruzz Dediğin gibi yaparız tatlışımm..
Aynen gelsinler bir tanışmaya ondan sonra yavaş yavaş başlarsın hiloşum
Tamam bebeğim yarın haberleşiriz zatii
Hmm anladım ablacım nesekii yarınn kurtuluyorrrrrÖyle canım komutanların hepsi böyle işte, o bölükte en üst olarak bölük komutanına şikayet edebilir o da o komutan yani adamı kendisine şikayet edemez kiOkul komutanı da böyle şeyler için rahatsız edilmez kurtulsun başka bir şey istemiyorum
Eki Görüntüle 765849
bugün günlerden askerim' i emanet ettiğim şehir DİYARBAKIR
21♥
Surun Kalbi/ Diyarbakır Kalesi...
Ezgi ve nişanlısı kıskançlığı psikopata bağlamışlarbiz o kadannn değiliz gibi geldi anlatınca
Şımarır şımarır yok demem
Gene sahur geldi dün bişi yemedm bi hurma yedm hiçte acıkmadm bugünde yemicem galibaa yaa
iyi geceler ablacımmm iyi uykularrrr huzurlu huzurlu uyu şafak bitti :))
iyi geceler canım hayırlı sahurlar yarın bekliyoruzz:)
bende çıkıyorum kızlar dikkat edin kendinize
Görüşürüz Hesnoşşş hayırlı sahurlar afiyet olsun...
bende öptmmmkolay gelsin yarın içinnn yakın olsan gelirdm yardıma
He ya o cok komik ben de cok gulmustumm..hemen doncek tabi Hesnos hemen yarin doncek uzulme sen :)))
Hmm anladım ablacım nesekii yarınn kurtuluyorrrrr
Vee bu gece depükkk varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?