Bence de Ezgi ve Nişanlısı hiper kıskanç
BEn de birkaç gündür öyle yaptım acıkmadım evet ama bugün sahurda ço acıktım nedense yedim bir güzel
Vallahi bölük pörçük uyudum biraz, heyecan sardı
Teşekkürler canım akşama görüşürüz
Sağol canım yaa teklif etmen yeterevi şöyle genel bir süpürücem bir de ütüm var, yarın da yemek ve güzel mamalar yapmakla geçer
Heee öyle canım yaa hemen dönsün
Evet yarın freeeee
Dün de depüklediler yaaa acıdı biraz
Alisirsin cicimmbak buraya da alismissin daha zaman gecer yanii :)
He ya o cok komik ben de cok gulmustumm..hemen doncek tabi Hesnos hemen yarin doncek uzulme sen :)))
Vayy seninki baya dokturmuss..iyi etmissin affet tabi yahu
saol esinim kuzum benim, darısı inş hepinizin başına
listeyi en son bana msj atarsan unutmadan herkesi yazarım ( burda paylaşılanları pek takip edemiorum, msj daha ii olur )
Esine yarın bi çuval patatesle saldırıcam
Adımı margarikotin yazdı diyeeee
Amin canım.. :)
ESİN : DelüüüüüüŞaka ettiydim beni de yazmış
Günaydıın bayanlaarrrBen bugün buralarda duramıycam, hem askerimle camera'da konuşacağız. Hem akşama kaynanamgil geliyor da. Birde regl oldum, aah ahh :26:
Yeni listeee, başka yok mu yazılmaz isteyen
Geel bacım geel gelinlik ayakkabısına ismin yazılacakk
Eki Görüntüle 766018
Ne demek kuzum, amiiin amiiin
Atarım tabi sen merak etme aklın kalmasın
Canım ona bakarsan benim bildiğim gelinlik altına gerçek isim yazılıyor
Söyle istediğini yazayım zor birşey değil
Kızlaaaaarrrrrr
13 aydır mütemadiyen itinayla yaptığım şafakçı başı görevimi devrediyorum
Yeni şafakçı başınız Margarikotin nickli arkadaşımız olup nam-ı diğer Margaa
Onun haricinde yine istek, öneri, soru ve bilimum sıkıntılarınız olursa mesaj kutum hepinize açıktır
Bugün son panomu da yaptım, yarın artık şafaklarınız Marga' ya emanet... Hayırlı uğurlu olsun!
BUGÜN ŞAFAK DOĞAAAAAAAAAAN GÜNEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞ
YARIN GÜN DEĞİL, ÖMÜR BİZİMDİR
Allah kavuştursun kuzum, vedalar zor oluyor evet ama bak kesin dönüş için gidecek bir an evvel bitsin değil mi
Begüşüüüüüm teşekkür ederim cicim heyyy yaaa ne eğlenceli
Teşekkür ederim canım elbetteki sırayla herkes görecek, bitmeyen gün mü var
Evet Margacım, ben de öyleydim az olanlara özeniyordum ve onları gördükçe mutlu ve umutlu oluyordum... Herkes muhakkak bitirecek Allahın izniyle
Yaaa sarılsaydın öpseydin doya doya ama birileri varken olmuyor değil mi, ben de kocaman sarılmıştım eşime, koklamıştım ama doğru düzgün öpememiştim bizimkiler var diye, sonradan da nasıl koyuyor
Alışmayacaksın bu arada sabredeceksin, yokluğa alışılmaz ki
evet evet bittiKavuşuyorsunuz siz de ne güzel yaa merak ediyorum Ebruş karşılaşmanızı hee ona göre
Çok olmuş ama bitecek bak 12 ye düşeceksin az kaldı
Çok güzel bir mehtap geçirmişsiniz canım çok sevindim sizin adınıza değerlendirmişsiniz boşa gitmemiş, zaman da su gibi akıp geçsin inşallah da tez vakitte kesin dönüş yapsın
Öncelikle Allah kavuştursun canım, üzülmeni anlıyorum insan aniden öğrenince şok oluyor bizim de öylee olmuştu, bir de gurbetlik varmış Allah sabır versin gerçekten Türkiyeye gelme durumun olamaz mı, gelsen görsen vedalaşsan
neresınde ızmırınn canımmm
Vayyy bee Hesna ablacımmm nerelerdenn nerelere geldikkkkAllahın izniyle kavuşuyosunuz sonundaaa..en son bir gelişme oldu mu imzaları aldı mı eşinn?? Oh yaa bir yaren daha kurtulduuu Darısı geri kalanlaraaaa..
Selam tezkerici güzellerrr
napıyorsunuz bakalımmm
iyiyim canım sen nasılsın ?
Askerinle konuşabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?