Bende iyiyim şükürler olsun begüşüm, askerimlede konuştuk sağolsun arıyor haftasonu diye rahatlarmış, yarın onları eğitim için başka yere gönderceklermiş 2 hafta falan eğitim alıcaklarmış. bulunduğu Nato birliğinde pek eğitim olmuyormuş yeni gelenleri götürüyorlarmış böyle eğitime. şu bir ayı falan atlatsak herşey rayına oturucak bakalım hayırlısıyla.
Senin askerin nasıl oldu canım
:92:28.07.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
...95 tugbaoguzhan...
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
...111 GRGR...
...114 kskada...
....117 chidoshimedo....
...117 mayamaya11
...117 BerlD...
...117 kmleomer...
...117 nazarboncugu05...
... 125 ED2006...
...148 Mervens...
Şafaklarını yarılayan ve 100 lere koşan yarenlerimiz
... 201 destinyeda...
...206 xxIpekxx...
...207 depresiffpolyanna...
...208 nesilll...
...210 qizem7...
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...276 zeynepesin...
...276 Margarikotin...
...280 pekmez_akilli...
...280 ilithya...
...280 SelenYusuf...
...280 begushh...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...331 busra00...
...371 ezgisaygin...
...375 seros08...
...375 mutluluk_06...
Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz
...416 traublee...
...417 elmaSekeri23 ...
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Anladm cnm hayrlısı olsun ilk zamanlar öyle eğitim vs geçiyo sonra gene rutin...daha iyi iyileşmiş cnmm
Sevindim begüşüm tekrar geçmiş olsun.az kaldı seninkinin gelmesinede
evet ya çok sıkılmış zaten bir an önce gelmek istiyorum diyo ilk defa onu bu kadar sıkkın ve umutsuz gördüm geçiyo zaman dio ama içi ne dio acaba biraz camerada knştk gene gelcem yemek yiyip dedi yüzde doksan şu an pes oynuolar
kafası dağılsın oynasınn yaao şimdi nasıl özlemştir seni varyaaa
Tam 3 ay oldu ya görmeyeli Allahtan gene kamera var olmasaydı bide hoş o da yetmiyo ama işte görmek bile huzur veriyo...işte dio şunu da özledm falan ee dedm hiç seni özledm demiosun sen ana kadrodasın zaten diyo
nilaycım inşallah korktuğun gibi olmaz canım, bak eğitim falan da pek olmuyormuş, komutanlarla erler iyi olsun da her asker zorluk yaşıyor
begüş bugün rüya yok mu hayra yorulcak
Orası öyle tabiki yavrum da bi başlarsan hepiciğini alırsın zaten merak etmeKız Ebruş tanışmadan sonra bile başlatacaklarını sanmam anca sözden sonra belkimaman acelesi de yok ya temel olanlar düğünden önce hallolsun da gerisi evin içindeyken de halledilir yanii..
Haberleşiriz tabi ki de şekerimmm
Gördüm abla gördüm ne güzel yapmışlar 2 gece yicen depükleri acıcak birz toto ama olsun eşin gelince geçerEvet yarın freeeee
Dün de depüklediler yaaa acıdı biraz
Kızlaaaaarrrrrr
13 aydır mütemadiyen itinayla yaptığım şafakçı başı görevimi devrediyorum
Yeni şafakçı başınız Margarikotin nickli arkadaşımız olup nam-ı diğer Margaa
Onun haricinde yine istek, öneri, soru ve bilimum sıkıntılarınız olursa mesaj kutum hepinize açıktır
Bugün son panomu da yaptım, yarın artık şafaklarınız Marga' ya emanet... Hayırlı uğurlu olsun!
Ağzın bal yesin hiloşummmDarısı bizim başımıza
Orası öyle tabiki yavrum da bi başlarsan hepiciğini alırsın zaten merak etme
Haberleşicez tabe
Gördüm abla gördüm ne güzel yapmışlar 2 gece yicen depükleri acıcak birz toto ama olsun eşin gelince geçer
Ayy ablamm yaa bitti ya şaka gibi son şafağınıda attın..İlk geldiğimde ceydaya benim ismimide yazmasını sölemiştim o kaydetti 10 gün geçti geçmedi sen devraldın.. Ve şuan benim şafağıma 10 gün kala bırakıyorsun...
Beraber yürüdük biz bu yollarda ablacımmm
Margayada hayırlı olsunnn benim şafak doğan güneşimi marga yazacak yane
tabi kızımm biz özlem listesinin demirbaşlarıyızailelerinden daha çok destek oluyoruz her konuda allaha şükür onlarında ilk aradıkları biz oluyoruz o yüzden çok güzel bir duygu
nilaycım inşallah korktuğun gibi olmaz canım, bak eğitim falan da pek olmuyormuş, komutanlarla erler iyi olsun da her asker zorluk yaşıyor
begüş bugün rüya yok mu hayra yorulcak
İnşallah nilücüm ya bakalım artık hayırlısı diyoruzsen nasılsın sevdiceğin napıyo sordunmu izmirle ilgili bilgi topladınmı ajan
Nilüş,valla bu gece hayra yorulcak bişi göremedm ya =)
Benim bu internet kopuyo böyle arada kusura bakmayın kızlar ...
Öyle Niloş aileyle paylaşmlar ayrı kız arkadaşla ayrı elimzden geleni yapıyoruz...
Nilüş,valla bu gece hayra yorulcak bişi göremedm ya =)
Kızlaaaaarrrrrr
13 aydır mütemadiyen itinayla yaptığım şafakçı başı görevimi devrediyorum
Yeni şafakçı başınız Margarikotin nickli arkadaşımız olup nam-ı diğer Margaa
Onun haricinde yine istek, öneri, soru ve bilimum sıkıntılarınız olursa mesaj kutum hepinize açıktır
Bugün son panomu da yaptım, yarın artık şafaklarınız Marga' ya emanet... Hayırlı uğurlu olsun!
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1.5 geçtim 2sezona başlarım bugun 2 saate
Günaydıın bayanlaarrrBen bugün buralarda duramıycam, hem askerimle camera'da konuşacağız. Hem akşama kaynanamgil geliyor da. Birde regl oldum, aah ahh :26:
Yeni listeee, başka yok mu yazılmaz isteyen
Geel bacım geel gelinlik ayakkabısına ismin yazılacakk
Eki Görüntüle 766018
Ne demek kuzum, amiiin amiiin
Atarım tabi sen merak etme aklın kalmasın
Canım ona bakarsan benim bildiğim gelinlik altına gerçek isim yazılıyor
Söyle istediğini yazayım zor birşey değil
Amin yavrumm
Marga yazacak seni ama ben depük atamıycam ya ben hala dertliyim bu konuda yaaa
Yola çıkmadan atarım artık sana depük Ebruşumm
Alırız zamanla yaa amannn biz bi kavuşalım görüşelim gerisi kek
Orası öyle tabiki yavrum da bi başlarsan hepiciğini alırsın zaten merak etme
Haberleşicez tabe
Gördüm abla gördüm ne güzel yapmışlar 2 gece yicen depükleri acıcak birz toto ama olsun eşin gelince geçer
Ayy ablamm yaa bitti ya şaka gibi son şafağınıda attın..İlk geldiğimde ceydaya benim ismimide yazmasını sölemiştim o kaydetti 10 gün geçti geçmedi sen devraldın.. Ve şuan benim şafağıma 10 gün kala bırakıyorsun...
Beraber yürüdük biz bu yollarda ablacımmm
Margayada hayırlı olsunnn benim şafak doğan güneşimi marga yazacak yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?