Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bugun harbi harbi çenem parmaklarımda sanki..

Ama şimdi çıkıyorum ..

Biraz hava alayım , arkadaşlarm gelir akşama..

Öpüldünüz dişi askerlerim..

haklısın canım nerelerden geldik bunu inkar edemem artık şafağn başında '1' rakamını görücem bnm için mucize..hatta sana mesaj atmıştım direk seninkide 116 da yaptığını duyunca
yok cnm artvin uzak ya tüm iznimizi kullanıyoruz tek seferde hem böylesi daha iyidir 20 gün yanımda olucak işte sonra 5.5 ayımız kalıyor zaten...
iyi olmana sevindim canımm

Selam Nilüüü naberrr

He ya öyle olcak inşallah diyelimm eğer iş için falan bir yatırım yaparlarsa satacaklarmş belki ama o da Zafer içn zaten, hayırlısı bakalımm..

iyiyim canım, senden n'aber zafer ne iş yapacak canım, ne okumuştu :44:

Selamm nilümm
Evet tatlım bugün tek hanelere düşüyoruzzz

KIzlar ben kaçar işler beni bekler erkenden bitiriyimde akşama güzel bir hanımla yemek randevum var onu bekletmiyim
Öptüm sizi hatunlarımm

ne güzel canım

süpersiniz kızlar yaa, birlikte iftar hee

Aynen canikom ben de memnunum halimdenn..
Sorma ya sevmez deli kızz..ben de senelerdir çözemedm, hayır yanyanayken bana da zor alışveriş yaptırıyo yani
Valla benimki de sever, hele bana bir şey alırken hiç dokunmaz sabırla bekler beni

iyiyim canım, senden n'aber zafer ne iş yapacak canım, ne okumuştu :44:

ne güzel canım

süpersiniz kızlar yaa, birlikte iftar hee

Zafer ziraat mühendisi, Antalya'da en güzel yapacağı iş seracılık ben de iyiyim Nilücümm napayım işteyim, he ya güzel tabi akşam iftarı beraber yapacaz Ebruşumlaa.. sen de olsaydınn keşkemm

hımm, izinden sonra bi bu kadar daha kalmış olcak yane; ama en azından son ayrılığınız olcak hep iyi tarafından bakmak zor; ama teselli ediyor insanı kepli foto çekilmeyi ve bizimle paylaşmayı unutma şekerim

Zafer ziraat mühendisi, Antalya'da en güzel yapacağı iş seracılık ben de iyiyim Nilücümm napayım işteyim, he ya güzel tabi akşam iftarı beraber yapacaz Ebruşumlaa.. sen de olsaydınn keşkemm

hee, serada ne yetiştirecek sebze meyve mi, ohh organik organik beslenirsiniz artık afiyet bal şeker olsun canım şimdiden, keşke ama nerdeee

Son düzenleme:

aynen cnm ama hiç değilse son ayrılık diycez avutcaz....
aa iyi hatırlatın üniformaları getirmicekti ben bi kepini istedim hatırlatımda valizine koysun
tabiiki paylaşırım

Canım çok güzel olmuşlar ben çok davetiyeye önem vermiyorum çünkü herkes çöpe basıyo içine sindiyse gerisi önemli değil...

Yalnız kına davetiyesinde Begüm & Kuzey yazıyo ya çok güldümmm

Bu erkek milleti çok garip ya genlerini araştırmak için tekrar üniversite okumak istiyorum...

izne gelcek bi havalarda falan bide şımarmıyım diye özledm falan demiyomuş siz şahitsiniz eğer evden dışarı çıkmasınnn bende gitmicemm evde otursun yatsın uyusun kameradan el sallıcam o kadar ...

ay inanmıyrm böle mi dedi sana cnm ya 'şımarma die özledim demiyorum mu dedi!!!!
ay allahım pes...
zaten ilk istanbulada gelmio neyin lafı ki bu bırak takma yaaa
biz şımartıorz bunları kızım

ay inanmıyrm böle mi dedi sana cnm ya 'şımarma die özledim demiyorum mu dedi!!!!
ay allahım pes...
zaten ilk istanbulada gelmio neyin lafı ki bu bırak takma yaaa
biz şımartıorz bunları kızım

Sivil hayatta da öyle huyu vardır bazen salak maçoluğu tutuo ...ben hep özledim diyorum da ondan ses yok bende sen özlemedn heralde beni dedm öyle dedi ..

Aynen ya çok şımarıyolar kendilerini bişi sanıyolar ya sanki bekleyen biz değiliz ...yemin etmiyorum ama eğer yok uykum var yok dinlencem sen gelsene falan desin gitmicem ben banane napıosa yapsın ... bu ara çok odun ya bildiğin gibi değil ben saklamıyorumda söylüyorum böyle böylesin diyorm gelince görürsün dio ...görcez ...ben diodum ya heycanlı değilim diye şimdi ona geçti heralde ...

hımm anladım cnm ama ne alaka insan sevdiğine söylemeli özledim diye...bizim ağzımızdan düşmez yaniii bunun şımarmasımı var insan sevdiğini şımartırda bazen ayrıca ne demekj o öyle....
cnm bncede dışarda buluşun ne o ailesiyle dipdibe ne anladım izinden koy bu konuda tavrını yanii

Son düzenleme:

bizimkide söyler ama arada böyle yapıyo işte eğer ben duymak istiosam birşeyi söylemez bende bugün kırıldm açıkçası ya...
Söyledim zaten eğer öyle düşüncelerin varsa sen evinde oturursn ben evimde dedm daha ne diyim ...
Tamam bende de baştan heycan yoktu gerçektn ama ne bilim ya ... takmıcam kafama kendisi bilir görünce bakalım napcak şimdi uzaktan ötüyo giyinip süslenip püslencem çatlasın

Son düzenleme:

sıkma canını gelince görürsün canım tavırlarına göre sende kalan sürede askerlikte ona öyle davranırsın
ben şimdi çıkıyorum canımmmm öpüyorum seni

hehehe aynen valla bızım aılece yabancı dizi hastalığımız var ya annem dexter 8 sezon baska bı ton dızısı var ben oyle teyzemler kuzenler falan D: hastalık boyutunda bızdede dizimag üyelikleri ailede olmazsa olmazlardan buarada beşiktaşlısın çok hoşuma gitti benimde kollarımda dövme var 19 03 diye iki kolumunda damarlarında hehehe

Hemde feci şekilde fanatiğiz.Hem askerim hem ben..
Evimizin dekarasyonunu bile siyah beyaz tonlarında yapacağız Allah nasip ederse

Sende mi beşiktaşlısın Siyah beyaza tutkulusun hı..

Bizim ömrümüz Beşiktaş..

19 03 tanışma tarihiniz falan mı ? 1903 olduğunu sanmıyorum çünkü zombişim

Geçen askerimin yanına giderken ona beşiktaş plaketi almıştım..
Dedim en fanatik taraftar ödülünü bu sene sana veriyorum diyerek , öpücük kondurmuştum yanaklarına..

Kocaman bi tablo almıştık çarşı'nın..
Ah ah..

İlerle bebişlerim olsun , onların tulumlarından tut bornozlarına liflerine kadar herşey beşiktaşlı olacak..

En son gittiğimde de beşiktaşın bira bardağını aldım , onu büyük bi zahmetten kurtardım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güçlü olmak zorundayım.
Çünkü ; askerimi bekliyorum. Onunla birlikte her gün bi çizikte ben çekiyorum.
Ben sabretmek zorundayım.
Çünkü ; 15 ay beklemenin sonunda aylarca, yıllarca yanımda olacak adam için değer.
Ben ağlamamak zorundayım.
Çünkü ; ağlasam gözyaşlarımı silecek adam yok yanı başımda, ''ağlama sus kıyamıyorum'' diyen adam yok.
Ben hayal kurmaya devam etmek zorundayım.
Çünkü ; onun yokluğunda güçlü olmamı, sabretmemi sağlayan tek şey hayallerimiz, geleceğimiz..
Bu kadar zor olduğunu bilmezdim, ta ki bu duyguyu tadana kadar. Henüz şafak karanlık.. 25 gün sonra yarılıyoruz ama hala karanlık!
Lakin bu şafak bitecek, düğünümüz için sayılı günlerimiz olacak.
Ve evet ben herşeye rağmen, herşey inat bütün bunların zorundayım.
Çünkü ; sevdiğim asker, ben ise onun yari..

Bir gün görmeyipte ''özledim, özledim'' diye tutuşan o sevgililer yok mu (can sıkıcı) gelsinler de şimdi bu duyguyu tadsınlar, özlemek neymiş görsünler. İşte gerçek aşk bu mesafelere inat sevmek.

Şafak 2 7 5 !

Hı bide yanyana olupta görüşebilmenin değerini bilmeyenler var..
Onların yerinde olabilmek için ; sevdiğimizin yanında olabilmek için her birimiz herşeyimizi verirdik emin ol..

Bitecek zeynebim bitecek..

Sen işini bilirsin..
Bu ettiği lafların altında kalmazsın,ben bunu bilir bunu söylerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…