Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hı bide yanyana olupta görüşebilmenin değerini bilmeyenler var..
Onların yerinde olabilmek için ; sevdiğimizin yanında olabilmek için her birimiz herşeyimizi verirdik emin ol..

Bitecek zeynebim bitecek..

Kafalarından, sevgilerinden zoru olanlar işte onlar
Dün bi arkadaş aradı işte, o yüzden sinir yaptım bu kadar kız bana gelmiş ''dün göremedim, yarın görüşeceğiz çok özledim yaa'' diyor. Ben de tutamadım kendimi ah benim garip arkadaş hadi yaa ne kadar üzüldüm bi bilsen, ben aylardır göremeyeceğim. Unuttun mu ben asker bekliyorum, asker yarenine söylenecek şey mi bu ya ? dedim. Sustu. Sonra da sinirlendim kapattım zaten

BİTECEK ELBET BİTECEK

Eline yüreğine sağlık esinim.. bitecek.. herşeye inat mutlu günler hepimizi bekliyo

Düşüncesizce davranmış o.
ALLAH sevdiğinden ayırmasın, ne diyeyim ki..

Hasretlik yaşamasınlar..
Her babayiğit üstesinden gelemez bu özlemin.. !

Eline yüreğine sağlık esinim.. bitecek.. herşeye inat mutlu günler hepimizi bekliyo

Umudumuz, sizin şafaklarınız kuzum O mutlu günler gelsin aaa çok bekletti hepiciğimizi
14 gün sonra 100'den düşüyorsunuz hee? Askerin ıslatılacak mı canıımcım

Sen nasılsın gizemtoş? Askerinle aranız nasıl?

Düşüncesizce davranmış o.
ALLAH sevdiğinden ayırmasın, ne diyeyim ki..

Hasretlik yaşamasınlar..
Her babayiğit üstesinden gelemez bu özlemin.. !

Baya düşüncesiz zaten normalde, düşünceli davranmasını beklemek saçmalık..
Öyle kuzum, zor yani. Hepimiz yaşıyoruz bu hasreti :26:
Uzaklık hayli zor ..

Esincim zaman geçiyo ya sen hatrlıyomusun sen ilk geldiğinde falan benm şafağım kaçtı..

2haftacık kaldı daha da güzel olucak.. askerim ıslatılamayacak şansına bak ki tam 100den düştüğümz gün evci ye çıkıyo

Bnde aramızda iyi çok şükür siz nasıl düzeldiniz mi??

hahaha valla Beşiktaş için o dövme yok çıkma tarihi falan değil tanışmada değil nişanda değil direk 1903 BEŞİKTAŞŞ tarihi hahaha

Ben biraz balkona çıkayım , hava alayım , askerimle bi telefon görüşmesi yapayım

Ve sonra geleyim

Benim yüzüğümün içinde bile 1903 yazıyor.. Düşün..

Keyfim kaçtı birden..

yaaa yerım senı bende sımdı konustum agladım falan telefonda salak gıbı o da kotu oldu cok pısman oldum sımdı sayımları varmıs sonra arayabılırse arıcak duzeltıyım keyfını barı aglamamaya calıstımda sesımden anlıyo aglıcaksın sen sankı dedı o onu soyledı ben tabı ıptale bagladım sımdı duzeldım ama onun benım agladıgımı dusundugunden uzulmesını ıstemıyorum ondan sımdı beklıyorum ıns arayabılır :/

Benim şafak 446 olduğuna göre, senin ki 300-200 civarı birşeydi heralde kuzum :44:
Aaaaa ooohh kaytarıyo desene, iyi iyi inşallah sonradan ıslatmazlar
Evciye çıktığında sende gidecek misin kuzum?
Allah bozmasııın

Hımm biz ? :44: İyiyiyiz de kuzum, tastamamıyla değil. Hala pürüzler çıkıyor :26:

Ya kuzum işte senin şimdiki şafağın gbiydi nerden nereye ya..

Ben gidemeyeceğim canım ailesi gidiyo bi 10 gün kalcaklar benim onlarla kalmam hoş olmaz şimdi:26:zaten yanlız olmadıktan sonra çokta istemezdm..

Bende dedim gelince ıslatrlarr dedim ama sanmıyorum dedi bakalım görücez

Ahh cnm ya sizde bi rayına oturtsanız üzülüyorsun devamlı

Şöyle bakınca geçmiyo kuzum, ileriye bakmıyorum bende geriye bakıyorum ki aaa geçmiş deyip seviniyorum
Annemle her gece yarısı 00:00'da ben şafak attırıyorum, söylüyorum da. O da beni öpüyor ah kızım benim diye
Dün kaynanamgiller gelmişti işte.. Kadın sanki benden daha iyi bilecek şafağı Anneme diyor ki ; 290 civarlarında falan heralde 10 gün oldu sanırım 300 den düşeli dedi. Annemde dediki 270 civarı dünürüm sen yanlış biliyorsun deyince. Biraz morardı
Sonra ben atıldım oraya anne her gece yarısı annemle şafak attırıyoruz, o yüzden gel bize sor sen diye
Sonra konu değişti nedense

Hoş olup olmamasını geçtim, yalnız olamadıktan sonra sıkıntı yaa :44:
Yakup'ta evciye çıkacak babası annesi anneannesi onu almaya gidecekler ist. kaçak gelecek. Sen de gel gel diyor ama hiç gitmek istemiyorum. Çünkü annesini zaten sende biliyorsun kuzum işte.. Neyse gene tartışmayalım diye bakarız dedim. Zaten annem her aradığında esinide getircem diyor dedi. Oysaki kv dün bizde olduğu halde konuyu açmadı bile anlamadım açıkçası :44:
Ben tam düzeldi diyorum, gene bi potluk çıkarıyor. Bu böyle gidecek sanırım kuzum :44:

Islatmazsalar, sen git ıslatmaya yardıma geliriz

İt gibi özledim !

Ne güzel şafağınız bitmiş. Allah kavuştursun, bi daha ayırmamak üzere

Şu özlem modundan hemen çıkıp biraz hareketlenmem lazım..

Oh be , ağzına sağlık !

[video=youtube;pu13vzTsaJ8]http://www.youtube.com/watch?v=pu13vzTsaJ8[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…