İt gibi özledim !
Ne güzel şafağınız bitmiş. Allah kavuştursun, bi daha ayırmamak üzere
şafak 26
Evet o kadar safağı nasıl yedik bende anlamadımSizinki kac? :)
Amin canım Rabbim bütün yarenlerimizi askerlerine en kısa zamanda kavustursun :) Sizin safak kac? :)
Şu özlem modundan hemen çıkıp biraz hareketlenmem lazım..
Oh be , ağzına sağlık !
[video=youtube;pu13vzTsaJ8]http://www.youtube.com/watch?v=pu13vzTsaJ8[/video]
Amiin canım Amiiin275
Pek anlamadım ama kavga edesim geldi
Şöyle bakınca geçmiyo kuzum, ileriye bakmıyorum bende geriye bakıyorum ki aaa geçmiş deyip seviniyorum
Annemle her gece yarısı 00:00'da ben şafak attırıyorum, söylüyorum da. O da beni öpüyor ah kızım benim diye
Dün kaynanamgiller gelmişti işte.. Kadın sanki benden daha iyi bilecek şafağıAnneme diyor ki ; 290 civarlarında falan heralde 10 gün oldu sanırım 300 den düşeli dedi. Annemde dediki 270 civarı dünürüm sen yanlış biliyorsun deyince. Biraz morardı
Sonra ben atıldım oraya anne her gece yarısı annemle şafak attırıyoruz, o yüzden gel bize sor sen diye
Sonra konu değişti nedense
Hoş olup olmamasını geçtim, yalnız olamadıktan sonra sıkıntı yaa :44:
Yakup'ta evciye çıkacak babası annesi anneannesi onu almaya gidecekler ist. kaçak gelecek. Sen de gel gel diyor ama hiç gitmek istemiyorum. Çünkü annesini zaten sende biliyorsun kuzum işte.. Neyse gene tartışmayalım diye bakarız dedim. Zaten annem her aradığında esinide getircem diyor dedi. Oysaki kv dün bizde olduğu halde konuyu açmadı bile anlamadım açıkçası :44:
Ben tam düzeldi diyorum, gene bi potluk çıkarıyor. Bu böyle gidecek sanırım kuzum :44:
Islatmazsalar, sen git ıslatmaya yardıma geliriz
Çok Özledim..
[video=youtube;FguOX_KfjMs]http://www.youtube.com/watch?v=FguOX_KfjMs[/video]
Ezgi sen cırcır ol emi ..!
Hala skypyi indiricen !
Amiin canım Amiiin275
Pek anlamadım ama kavga edesim geldi
gecıcekkkk askımmmm baska yolu yokkkk !!! nasılmıs askerın konustun muuuu
Allah kavuştursun canım..
275
hahahah ındırdım unuttum dızı ızlemektendur ozelden yaz bana kaydedıyım seni
darısı basımızaaaaaaa
Bitmis birseycik kalmamıs , birazda sabır
Bir gün gelicek bir gün kalacak sabır sabır birazcık daha
Hahaha
Hiç güleceğim yoktu ya
Günün bombası sensin hatunnnn
Aynen kuzum geriye bakınca anlıyosun nasıl yol katettiğini..
Annelerimzde cidden biz kadar üzülüyolar.. kayınvalidene de feci kapak olmuşişine gelmeynce konu değişirr
Canım eğer teklif ederse annesi gider misin? gidebilirsn aslında ama yine sorun çıkar gbi diyosan hiç moralini bozma..:26:
bende kendimi ıslatcam esino yanlız düşmyoki birlikte düşüyoruz 100 den
AŞKerim aradı da geç yazdım bebeğimm
Güleceğin yoksa güldürdüm işte kızım daha ne istiyon
Evet kuzum biz hep arkaya bakalıımmm
Kapak cuuk oturdu yerine vallaKonu değişti ben aşağıya indim gülme krizine girdim güldüm güldüm yukarıya çıktım sonra
Ya kuzum gidip yakup alıp dönecekler, o yüzden giderim belki ama hiç gidesim yok. Yakup benim için gelmek istiyor annesine de açık açık söylemiş esinle olacağım bayramda onunla çifte bayram yapacağız demiş hatta. Ama gitmezsem de onu almaya, yakupla gene hepten b,ka saracağız :44:
Seni de biiiz ıslatalııım 14 gün sonra GİZEMİ ISLATMA GECEMİİZ VAARR !
Sıkıntı yok yavrum bende çıkacağım şimdi zaten, askerle konuşayım bi özledim keretayı
Hee bu arada benim ki kantinci olmuş sence nasıl yavrum ?
Canım bence git yaa.. 5-6 saat daha eerken kavuşmuş olursunuz hemde yakup bozulmamış olur..annesine açık açık niyetinide söylemiş ohh olmuş . çifte bayram yaoıcaksınızz .
kantinci olması sadece syım vs oluyo mu ki eksik mal çıkmaması içn dikkat gerektryo sanrrım.. bideee kilo alıyo kantnciler dicemde sizin o açıdan sorun yok ikinz de kilo almak istyodunuz zatenn
haha tmm bizim neyimz eksik dmii ıslatma gecemz olsun biz hatta bizim topikte yaparız topluca... 92 3 lere
tamam konuş sende yarinle tatlımm çok öpüldünnn
Sen işini bilirsin..
Bu ettiği lafların altında kalmazsın,ben bunu bilir bunu söylerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?