Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canım Rabbim bütün yarenlerimizi askerlerine en kısa zamanda kavustursun :) Sizin safak kac? :)

Amiin canım Amiiin 275

Şu özlem modundan hemen çıkıp biraz hareketlenmem lazım..

Oh be , ağzına sağlık !

[video=youtube;pu13vzTsaJ8]http://www.youtube.com/watch?v=pu13vzTsaJ8[/video]

Pek anlamadım ama kavga edesim geldi

Aynen kuzum geriye bakınca anlıyosun nasıl yol katettiğini..
Annelerimzde cidden biz kadar üzülüyolar.. kayınvalidene de feci kapak olmuşişine gelmeynce konu değişirr
Canım eğer teklif ederse annesi gider misin? gidebilirsn aslında ama yine sorun çıkar gbi diyosan hiç moralini bozma..:26:

bende kendimi ıslatcam esin o yanlız düşmyoki birlikte düşüyoruz 100 den
AŞKerim aradı da geç yazdım bebeğimm

Hahaha

Hiç güleceğim yoktu ya

Günün bombası sensin hatunnnn

Güleceğin yoksa güldürdüm işte kızım daha ne istiyon

Evet kuzum biz hep arkaya bakalıımmm
Kapak cuuk oturdu yerine valla Konu değişti ben aşağıya indim gülme krizine girdim güldüm güldüm yukarıya çıktım sonra
Ya kuzum gidip yakup alıp dönecekler, o yüzden giderim belki ama hiç gidesim yok. Yakup benim için gelmek istiyor annesine de açık açık söylemiş esinle olacağım bayramda onunla çifte bayram yapacağız demiş hatta. Ama gitmezsem de onu almaya, yakupla gene hepten b,ka saracağız :44:
Seni de biiiz ıslatalııım 14 gün sonra GİZEMİ ISLATMA GECEMİİZ VAARR !
Sıkıntı yok yavrum bende çıkacağım şimdi zaten, askerle konuşayım bi özledim keretayı

Hee bu arada benim ki kantinci olmuş sence nasıl yavrum ?

Canım bence git yaa.. 5-6 saat daha eerken kavuşmuş olursunuz hemde yakup bozulmamış olur.. annesine açık açık niyetinide söylemiş ohh olmuş . çifte bayram yaoıcaksınızz .

kantinci olması sadece syım vs oluyo mu ki eksik mal çıkmaması içn dikkat gerektryo sanrrım.. bideee kilo alıyo kantnciler dicemde sizin o açıdan sorun yok ikinz de kilo almak istyodunuz zatenn

haha tmm bizim neyimz eksik dmii ıslatma gecemz olsun biz hatta bizim topikte yaparız topluca... 92 3 lere
tamam konuş sende yarinle tatlımm çok öpüldünnn

Yapacağızda ailesi rahat verirse inşallah. Gideyim dimi kuzum :44: Bakalım teklif etsin de, etmezse de pek sorun yok ya. Yakupta o zaman sıkıntı yapmaz en azından nasılsa olay benden çıkıyo..
Kilo dedin de ben yandım kuzum, hala kilo almadım alamadım :26: Yakup baya almış ama.. Eğer kilo almazsan görüştüğümüzde, yandın sen demişti :26: Bende gelirim sizin topiğee oohh
Öptüm kuzuum

Kızlar ben kaçar Akşam iftara gidiyoruz uff
Hayırlı iftarlar size de, öpüldünüz

Sen işini bilirsin..
Bu ettiği lafların altında kalmazsın,ben bunu bilir bunu söylerim..

Margam valla bu sefer kararlıyım kendi evden çıkcak çıkmazsa kendi bilir bi gün öyle giderim en güzel halimle görücek ohh canıma değsin sonra da kendi bilir .....Aklı bende kalsın askeriyeye giderken

Kızlar askere gitse ,erkekler bu kadar onları çekmezdi bundan eminim ee sen mi yaptın askerliği ben mi diyip geri çekilirlerdi ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…