Benim yüzüğümün içinde bile 1903 yazıyor..Düşün..
Keyfim kaçtı birden..
Margam valla bu sefer kararlıyım kendi evden çıkcak çıkmazsa kendi bilir bi gün öyle giderim en güzel halimle görücek o ...Aklı bende kalsın askeriyeye giderken
Kızlar askere gitse ,erkekler bu kadar onları çekmezdi bundan eminim ee sen mi yaptın askerliği ben mi diyip geri çekilirlerdi ...
nişan yüzüğünde misana fanatik denmez artık marga, aşmışsın olayı, aşıksın desek daha doğru... merak ettim foto koy da bakalım kız
ahh ahhh inşşşşşş :)
Korkular senden valla..
Sen onu bayramda başıboş bırakmakla yanlış yapacaksın bak,beni dedi dersin..:26:
İnşallah tartışmazsınız ama daha gelmeden böyle davranan biri , geldiğinde ayrı yerlerdeyken ne laflar eder bilemiyorum yani..:44:
Bayramda burda olmıcakki cnm cmtrsi yada pzr geliyo olcak no problem yani
Ederim tabi ben burda aylar,günler,dakikalar,saniyeler sayıyorm evde olcaksa evde oturur ...ya kesin beni kızdrmak için yapıo hemen sinirleniyorm çünkü ...
Güleceğin yoksa güldürdüm işte kızım daha ne istiyon
Evet kuzum biz hep arkaya bakalıımmm
Kapak cuuk oturdu yerine vallaKonu değişti ben aşağıya indim gülme krizine girdim güldüm güldüm yukarıya çıktım sonra
Ya kuzum gidip yakup alıp dönecekler, o yüzden giderim belki ama hiç gidesim yok. Yakup benim için gelmek istiyor annesine de açık açık söylemiş esinle olacağım bayramda onunla çifte bayram yapacağız demiş hatta. Ama gitmezsem de onu almaya, yakupla gene hepten b,ka saracağız :44:
Seni de biiiz ıslatalııım 14 gün sonra GİZEMİ ISLATMA GECEMİİZ VAARR !
Sıkıntı yok yavrum bende çıkacağım şimdi zaten, askerle konuşayım bi özledim keretayı
Hee bu arada benim ki kantinci olmuş sence nasıl yavrum ?
La ezgi telefondan geldi çıktın birden mikrofonu kapatıp..
Öküz insan bi haber verir
Kendi kendime konuşuyorum iki saattir..
Meğerse sen düşmüşsün
hahaha geldımmm geldımm
EzgiÇenen batsın lan Az susta ben konuşayım
Somali şehidi, oturamadığı evinin karşısına defnedilecek - ZAMAN
kızlar siz bu haberi duymuş muydunuz
hahahahhahahaD: ıcımı doktum
İçini döktün resmen , sifonu çek üstüme
sendeeee aynısınnnnnn
Hoşgeldin
Kahve fallarıda benden olsun o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?