Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim için yaşamadı , benim için ölmedi..

Ne şarkıymış be

Ezgi seni neye benzettim biliyor musun
Jack Daniels hatunlarına

Al eline bi jack , foto çek aynı o hatunlar gibisin ha

hahahahah dimi tam zaten öyleyim kızım jack daniels olmasa ölcem bu arada yptım profili temem

Hayırlı olsun , en azından rahat eder Zeyno..

Eyvallah devrem
Zaten rahattı ama sevdiceğimin elleri su toplamaktan kurtuldu en azından, hem bende sevdim bu işi habire mesajlaşıyoruz

Bende yeni gördüm. Şehit haberi görünce, duyunca kötü oluyorum ya ailesine Rabbim sabır versin :26:

Bulaşıktamıydı ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerdesnizzz kızlar çok sıkıldım ben ya

Hiloşş Ebruşşşş Esintoşşşşş

Ezgii Margaaa Niloşş Nilüşşşş Seloşşş

Edaaaa Gülşennnn Gizemmm Kamilee Cerenn Gülşahh

Hesnoş demicem o kocasının yanında

Son düzenleme:

hey hye ben geldımmmm marga sagolsun ınternetımı çökertti skype yaparken hahahah

Ezgi sıkaypiye gel cam açıcam sana

internetimi çökerttin beeee dizi izliyorum ben şimdi gece falan açarım olmadı bak hem yetiş diyorsun hem dedikodu dedikodu yandık valla bu dizi 1 senede bitmez saygın gelir ben hala 4 sezona geççem

40 dakika sonra atsın şafaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyyyyyyyy nefret ettım devlettende hepsındendeeee 15 ay ne ya adam mı oldurduler sankı yapsınlar 6 9 neye yetmıyo puf ay ısyana gectım gene

O isyan hep var kuzum tek duamız Ankara valla hayırlara çıkarsın Allah valla bilmiyorum nasıl geçicek bu zamanlar hep olumlu da polyanna gibi düşünemiyoruz ki ya

O isyan hep var kuzum tek duamız Ankara valla hayırlara çıkarsın Allah valla bilmiyorum nasıl geçicek bu zamanlar hep olumlu da polyanna gibi düşünemiyoruz ki ya

oylede boylede bak saat oldu gece yarısı gene atıyor safak napalım ..

cok tav oldum dizide bak ben bu Rick'in kankası Shane mı ne ayyyy dövcem adamı öldürdü kendi canı için

Afedersin ama , Shane 'nin hain planlarından biri Rick'i öldürmekti..
Shane'ni öldüreceklerine , Rick'in karısını öldürselermiş daha iyi ! Shane ile yatıp kalktı..
Ulan kocanın nerde olduğunu bilmiyorsun , bunu fırsat bilip adamla yatıyorsun peh.. !

Rick onu öldürmeseydi , shane Rick'i öldürecekti.
Yazık olacaktı adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…