Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gözlerim dolmuş bi şekilde geldim buraya..
Var mı bi gelişme begüş ?
Şu özledim mevzusu..

bak nıye soyluyon ben o kadar ılerlemedım daha D: ben seyden bahsedıyordum carl ogulları vuruluyo hanı cocuga eczane bulmak ıcın shane falan bı sısko adam daha gıdıyo shane bırakıyo adamı orda falan yaaaaaaa aynen o da ne karıymıs be ortalık zombı dolu o orda sevısme derdınde vaay demek rıck shane ı olduruyo hahaha

Ulan desene öyle tüm bölümü döşedim buraya
Zaten az kalmış shane'nin ölmesine..
Bi bölüm izlemeyi verirsin olur biter..

Carl'da tam babasının oğlu ha..
Ama ben derilayncıyım bro

Adam tam bi zombi avcısı..
Okçu varya hani, ondan bahsediyorum

Nazar değmesinn kıskanç ezgi ve nişanlısına

hahahaha ay ben aşırııııı aşırıııı bugun dıyo kı Ankara'da Kızılay'da Burger var orda bulusuruz carsılarda kolay buyuk oldugundan buluruz brbrımızı ben dırek sen gezdınde oralrımı buldunda hahah cene yaptım bı ton hohooh

Gözlerim dolmuş bi şekilde geldim buraya..
Var mı bi gelişme begüş ?
Şu özledim mevzusu..

Büyütülcek bişi değil aslında da ben mi hassaslaştm onuda bilmiyorum regl öncesi böyle bnm meşhurdur ipe sapa gelmeyen şeylere ağlamalarım falan
Onun huyudur beni kızdırmak öyle kızınca ben tepki veriyorum ya o susuo ben deliriyorum gülüo aslında
Gelsin görcez özlemiş mi özlememiş mi ,,özlemese direkt tabura giderdi heralde memleketten sonra istanbula gelcek tekrar ankara yapcak

Ulan çok özledm ya 63 gün oldu ya off off nasıl geçicek bu günler Marga ben bugün çok depresif moddayım yani kış gelmesi lazım acilen ...

motoruda cok guzel hahahah tam marjınal boyle aynen ya D

Durduk yerde kızdırmasın seni be :)

Aynı moddayız şuanda begüş..
Az önce tutamadım kendimi, yatıyordum. Sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok. Yokta yok..
Kendimi hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim..

Büzdüm dudaklarımı , ağladım küçük çocuklar gibi..
Onu görmeyeli bir hafta olacak neredeyse,ama ben şimdiden onu çok özledim..

Bakalım Nilüm ne yetiştircek beyim bi araştırmasını yapsın belki de şimdilik seralara girip çalışcak kısmettt...

Canımmmm ben geldimm mesaj da attım sanaa

Ya bu durumu çok büyütme bebişimm bunda bir şey yok bence benimki de der ki arada sen de benden fena kırılgansın yani ya da ben alıştımmm.. bazen oyy özledim der, bazen de ben çok özledim yaa derim, sen özlemedin mii, özledm de çok demiyim şımarma der, sen de diyorsun genelde diyordu o zman e şaka yollu takılmış bana de geç yahu takılma benc tatlışımm

Huhuuu Ebruşla güzell bir iftar yaptık vallaaaa, 2 adet zorlama çektiğimiz fotomuz var ekleym de görün kendimz çektik de yemek yerken güya çektircektik, o açlıkla nası saldırdıysak unutmuşuz

Bebeğim gezsin ya bırak zaten gittikleri yer bi kızılay sana söyliyim dua et kıbrısta değil turistler ganiii denizede giderdi he kimisi dioki ben güveniyorum gitsin bizde güvenios da ben kıskanıyorum tutamıyorm kendimi böyle konularda

Kızım siz de çok fenasınz beee o kadar da boğmayın birbirinizi, güven meselesi girer işin içine valla kötü olurrr..yani güven varsa neden bu kadar abartıyosunzz tabi sizin ilişkinizde yavrum :44:

Evet büyüttüm bende bu ara çok hassaslaştm ne dese batıyo bana şu anda farkındayım evde uyucam dese batıyo her şey her şey ...bi önyargı var bende şu an atamıyorum üstümden ...

Bebişş fotoğraflara bakamadm ben yüklendimi kii aklımdanda geçti keşke deseydm foto çekselerdi dedm hee

Kızım siz de çok fenasınz beee o kadar da boğmayın birbirinizi, güven meselesi girer işin içine valla kötü olurrr..yani güven varsa neden bu kadar abartıyosunzz tabi sizin ilişkinizde yavrum :44:

Hiloşum bunun abartmayla alakası yok .
Karşındaki insanın duruşu ne olursa olsun bu durum banada tuhaf geliyor..

Erkek erkeğe denize gidince neler oluyo,bilmiyorsun sanki..

Kızlarda çok fena , bakışmalar etmeler falan..
Bakmaları bile insanı delirtiyor..

Margarincim

Canım bize küfür mü ediosun 1 hafta oldu diyerek şaka bi yana yanında da olsa özlüosun ya çünkü gidiceğini biliosun...Bende depresifim kulağmda kulaklık hareketli yabancı parçalar dinliorum radyooo fenomenden azcık keyfm yerine gelsn diye ama yok olmuyo

Kızlar ben napim Antalya'da yani denize de gitcek turist de görcek eve mi hapsedeym çocuğuuu.. eskisi kadar tabi ki çıkmıyor ama gitme de diyemem yani, güvenecem tabi napacamm mecburr

Bak canım koydum şimdii

Büyütme tatlım farkettim o hassaslık özledikçe de çoğalacak daha ne özledin kiii asıl bundan sonra dikkat edecen ama boğma çocuğu bence bir sorun yok dediklerinde yanii

Son düzenleme:

Bir hafta bile çok..
Ben yanyanayken bazen görümcelerimle onu evde bırakıp , dışarı çıkıyorum gezmeye..
Biran önce eve dönmek için can atıyorum..

Oturduğumuz masadan kaç defa erken ayrılmışımdır..

Canım abartmayla alakası yok ben zaten kimsenin dediklerine hayatına karışmam hakkım yok.. sadece istediğin kadar her an konuşmaya çalış yapamazsın, boğucu olur yani..
erkek erkeğe denize gidince de bir şey olmaz adamsa adamdır Margacım nolcak, bakcaklar da nolcak benim adamım da ha biraz da şunla takılıyım mı dicek..en fazla bir gözü kayar bakar, ikinci de üçüncü de aklına mutlaka benm o buruk ses tonum gelcektir.. sahibi olduğu kadını onlar da kolay kolay feda edemez yani..ben de kızkıza denize giderim yanii..

Ha bunları diyorum diye de Zafer de hergün denizde değil yani o da rahatsız olcamı düşünüp akşamları gidiyor arada daha sakin oluyor diye, ama bu kendi tercihi, ben onu boğmayıp da o benm için bir şeyler yapınca çok daha hoşuma gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…