- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Canım abartmayla alakası yok ben zaten kimsenin dediklerine hayatına karışmam hakkım yok.. sadece istediğin kadar her an konuşmaya çalış yapamazsın, boğucu olur yani..
erkek erkeğe denize gidince de bir şey olmaz adamsa adamdır Margacım nolcak, bakcaklar da nolcak benim adamım da ha biraz da şunla takılıyım mı dicek..en fazla bir gözü kayar bakar, ikinci de üçüncü de aklına mutlaka benm o buruk ses tonum gelcektir.. sahibi olduğu kadını onlar da kolay kolay feda edemez yani..ben de kızkıza denize giderim yanii..
Kızlar ben napim Antalya'da yani denize de gitcek turist de görcek eve mi hapsedeym çocuğuuu.. eskisi h-kadar tabi ki çıkmıyor ama gitme de diyemem yani, güvenecem tabi napacamm mecburr
Bak canım koydum şimdii
Büyütme tatlım farkettim o hassaslık özledikçe de çoğalacak daha ne özledin kiii asıl bundan sonra dikkat edecen ama boğma çocuğu bence bir sorun yok dediklerinde yanii
Ha bunları diyorum diye de Zafer de hergün denizde değil yani o da rahatsız olcamı düşünüp akşamları gidiyor arada daha sakin oluyor diye, ama bu kendi tercihi, ben onu boğmayıp da o benm için bir şeyler yapınca çok daha hoşuma gidiyorr
Mevzu karşındaki insana güvenmemek değil , çevreye güvenmemek..
Benim ki hayatta müsade etmez, kız kıza denize gitmeme..
Kız kıza denize gitmeyi geçtim , ailemle gitmeme dahi müsade etmiyor..
Bende gitmek için can atmıyorum zaten , ne yaşamak istiyorum nereye gitmek istiyorsam onunla gidiyorum ediyorum..
Gözü kaymıştır düşüncesi bile benim beynimi zehirliyor hiloş..
İnan gelemezdim öyle bi duruma..
Allah Muhafaza !
Margacım net gitti ondan cvp veremedim kusura bakma tatlım.Gerçekten yazın çok sıcak oluyor insan rahat şeyler arıyor bende genelde bol şeyler ve şort giyiyorum yoksa pişiyor bacak aralarım.Kışın siyah ve lacivert birde çok nadir kiremit kırmızısı giyerim..
Ama yazın beyaz pembe tonları turkaz çok giyerim..
Evet renkli pantolon modosı var.
Ben yazlık bol dökümlü ince kumaşlı etek gibi görünen pantolonlardan aldım çok rahat oluyor..
Tavsiye ederim..
Dolgu topukla giyiyorum böyle püfür püfür oh ..
Ne pişiyorsun ne de bitarafların sıcaktan pişik oluyo
Değişik bir kız gerçekten madem sevmiyorsun yanındakine saygı göster dimi
Aynen canikom ben de memnunum halimdenn..
Sorma ya sevmez deli kızz..ben de senelerdir çözemedm, hayır yanyanayken bana da zor alışveriş yaptırıyo yani
Valla benimki de sever, hele bana bir şey alırken hiç dokunmaz sabırla bekler beni
Margacım o göz kayması maalesf herkeste oluyo kabul et çocuk yada sen gözünü bağlaypta mı gezceksiniz,,,bazı tipler oluyo valla ben bayanken bi gözüm kayıo ya çok açık oluyo yada cidden güzel bi hatun yani...Önemli olan bakmamak gördün kafanı çevircen ...
Bende gitmek için can atmıyorum zaten , ne yaşamak istiyorum nereye gitmek istiyorsam onunla gidiyorum ediyorum..
Allah Muhafaza !
Ama Ezgi kıskançlıkta çok fenaaahaklısın cnm ya bunun daha iş hayatı olcak her yerde yapan yapar bakar eder önemli olan gördüğüne bir daha dönüp bakmamak ,adam gibi adam olmak...
Evet hassasım ya bende bunaldm ...her şey üstüme geliyo gibi ...
Of of ilerleyen bölümlerde hani onun abisi vardı ya , sarı çiyan..
O yaşıyo bilgin olsun, o adama uyuz uluyorum..
Bi insanın sesi bu kadar mı itivi olur yov yov
Orda göz tam vücutlara kayıyor ama..
Ben herifimi denize yollamadım, yollamıycam da..
Zaten kendisi denizden nefret eden biri ..
İçim rahat etmez benim..
Elin kızı , herifimin tüm vücut hatlarını görecek..
Bende burda, askerimin keyfi keyiftir şimdi diyip rahat rahat oturucam.. Peh..!
Margacım net gitti ondan cvp veremedim kusura bakma tatlım.Gerçekten yazın çok sıcak oluyor insan rahat şeyler arıyor bende genelde bol şeyler ve şort giyiyorum yoksa pişiyor bacak aralarım.
Değişik bir kız gerçekten madem sevmiyorsun yanındakine saygı göster dimi.Bakalım hiloşum ilerde huyları değişecekmi şuan aşıklar diyemi katlanıyorlar alışverişe yoksa gerçekten sevdikleri içinmi
Margacım net gitti ondan cvp veremedim kusura bakma tatlım.Gerçekten yazın çok sıcak oluyor insan rahat şeyler arıyor bende genelde bol şeyler ve şort giyiyorum yoksa pişiyor bacak aralarım.
Değişik bir kız gerçekten madem sevmiyorsun yanındakine saygı göster dimi.Bakalım hiloşum ilerde huyları değişecekmi şuan aşıklar diyemi katlanıyorlar alışverişe yoksa gerçekten sevdikleri içinmi
Ama Ezgi kıskançlıkta çok fenaaahaklısın cnm ya bunun daha iş hayatı olcak her yerde yapan yapar bakar eder önemli olan gördüğüne bir daha dönüp bakmamak ,adam gibi adam olmak...
Evet hassasım ya bende bunaldm ...her şey üstüme geliyo gibi ...
sen niye askerlik olarak dşünüosun daha yeni gittiler askere ben genelden bahsediyorum bu göz kayma olayından...
He bi' deniz derdine düştükama şunu söyliyim benim fikrim bu tabiki de oturup da ay şimdi gözü kime kaydı diye düşünürsek kafayı yeriz aynısı onlar için de geçerli ay şimdi kim baktı sana diye.. ama aksinin olduğu bir dünya söz konusu değil kendimi kandırmak olurdu diye düşünüyorum, tabi ki de sevgilime kimse bakmasın isterim ben de, ama bakacaklar, bana da ona da,denizde ya da başka yerde, önemli olan o bakışın karşılığını alamıcak ve yoluna devam edecek olması.. benim fikri bu cicim dedim ya herkesin ilişkisi kendine, ben rahat bir insan değilimdir yani çok da kıskancımdır ama benden fenaları da var tabi
Evet canım aynen öyle..
Hassassın belli tatlışım kıyamam ben sanaaa
Sakin ol ve sadece ona huzurla sarılacağın anları düşünnn
kızım bak ızlemem ben bunu yaaaavampır gunluklerıne gectım bı bolum sabahtan berı zombıler ıcımı baydı anlatmasanaaaaaaa uleeen
Allah Muhafaza !
İlla o sıteyfın'ı görmeden edemiycen demi çakma edvırt
He bi' deniz derdine düştükama şunu söyliyim benim fikrim bu tabiki de oturup da ay şimdi gözü kime kaydı diye düşünürsek kafayı yeriz aynısı onlar için de geçerli ay şimdi kim baktı sana diye.. ama aksinin olduğu bir dünya söz konusu değil kendimi kandırmak olurdu diye düşünüyorum, tabi ki de sevgilime kimse bakmasın isterim ben de, ama bakacaklar, bana da ona da,denizde ya da başka yerde, önemli olan o bakışın karşılığını alamıcak ve yoluna devam edecek olması.. benim fikri bu cicim dedim ya herkesin ilişkisi kendine, ben rahat bir insan değilimdir yani çok da kıskancımdır ama benden fenaları da var tabi
Evet canım aynen öyle..
Hassassın belli tatlışım kıyamam ben sanaaa
Sakin ol ve sadece ona huzurla sarılacağın anları düşünnn
hahaha cok fenayımdır ama bılıyorum onu bısey yapmaz bende ondan oyle gulelım falan dıye soyluyorum zaten ondan sorun olmuyo sakalasarak oldugundan
Yahu ben genelden bahsediyorum zaten..
Ben 3 seneden beri askerimin denize gittiğini duymadım görmedim..
Benden habersiz gitmiş olamaz, ten rengi hortlamış zombiler gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?