- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İnan bende pek sevmem yazı çok sıcak kış daha romantik geliyor bana düğünümüde kış düğünü yapmayı düşünüyorum yada bahardaİnce kumaş, bol kesimli pantolonlar tercihimdir
Şort giymiyorum ben kuzu..
Yaz'ı hiç sevmiyorum şu sıcaklık olmasa güzel olcak..
benımde ıznım yok ulen solaryum bıle yasakyazlıga gıdemıyorum aılemle yzlıgımda kalamıyorum degılkı arkadaslarımla gıdıcem falan ama aynen katılıyorum bende aynııym ıcımden gelmıyo alısmısım bazı seylerı onunla yapmaya yarım ve eksık hıssedıp daha cok uzulcegıme hıc yapmamak en ıyısı gelınce zaten hep yapcagımız seyler oldugundan amaaan dıyorum
hahahah cok tatlı kızım saygında dıyo ılla vampır mı olalım falan haahhaha
İyi gecelr kızlar.Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.Askerim arife günü 4 gün evciyata çıkıyor tüm ailesi gidiyor benimde gelmemi istedi bende bugün annemlerden izin istedim ama askerimin yanına gideceğimden haberleri yok en yakın arkadaşım 5 sene önce oraya okumaya gitti şuan iş buldu ve artık orada oturuyor annemlerde bunu biliyor ona gitmek için izin istedim annem verdi ama babam pek taraftar değil büyük ihtimal ikna ederim gibi ama ben biraz endişeliyim onlara bu konuda yalan söylediğim için sizce kötü birşeymi yapıyorum fikirlerinizi bekliyorum:26:
İnan bende pek sevmem yazı çok sıcak kış daha romantik geliyor bana düğünümüde kış düğünü yapmayı düşünüyorum yada baharda
benımde ıznım yok ulen solaryum bıle yasakyazlıga gıdemıyorum aılemle yzlıgımda kalamıyorum degılkı arkadaslarımla gıdıcem falan ama aynen katılıyorum bende aynııym ıcımden gelmıyo alısmısım bazı seylerı onunla yapmaya yarım ve eksık hıssedıp daha cok uzulcegıme hıc yapmamak en ıyısı gelınce zaten hep yapcagımız seyler oldugundan amaaan dıyorum
Aynen Hiloşum ...inşallah güzel bi mehtap geçiririz...Ebruşla gününüz nasıl geçti çekiştirdinz mi buraları
İyi gecelr kızlar.Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.Askerim arife günü 4 gün evciyata çıkıyor tüm ailesi gidiyor benimde gelmemi istedi bende bugün annemlerden izin istedim ama askerimin yanına gideceğimden haberleri yok en yakın arkadaşım 5 sene önce oraya okumaya gitti şuan iş buldu ve artık orada oturuyor annemlerde bunu biliyor ona gitmek için izin istedim annem verdi ama babam pek taraftar değil büyük ihtimal ikna ederim gibi ama ben biraz endişeliyim onlara bu konuda yalan söylediğim için sizce kötü birşeymi yapıyorum fikirlerinizi bekliyorum:26:
İnan bende pek sevmem yazı çok sıcak kış daha romantik geliyor bana düğünümüde kış düğünü yapmayı düşünüyorum yada baharda
Marga bacım sen denize takıldın ya şu an krize girdim sağol güldürdn benisanki sırf denizdeki kızlar bakıo adamla yürürken bile bakan kızlar var benim otobüs durağında beklerken otobüsün içindeki kızın bize bakmasından ötürü ne bakıosun demişliğim var yanii
Ezgicim ,biliyorum ya alınma kıskanç fena diyorum diye çok tatlı yazıosun ondan takılıyorum bende
Marga bacım sen denize takıldın ya şu an krize girdim sağol güldürdn benisanki sırf denizdeki kızlar bakıo adamla yürürken bile bakan kızlar var benim otobüs durağında beklerken otobüsün içindeki kızın bize bakmasından ötürü ne bakıosun demişliğim var yanii
Ezgicim ,biliyorum ya alınma kıskanç fena diyorum diye çok tatlı yazıosun ondan takılıyorum bende
ben bu aileyle gidilen yerlere niye izin verilmez ben bunu anlayamıyorum ya çok saçma geliyo bana anneye babaya saygısızlık gibi düşünüyorum ama benm kendi fikrim bu ...
ne bılıyım annemde sordu geldıgınde neden dedı yanı bızımle olmasına kadar karısıyosun falan sızden degıl sonucta bende gıtmıyorum o da gıtmesın ozlesın oyle seylerı gelınce beraber yapalım o ozlemı bırlıkte atalım ıstıyorum bu yuzden falan dedı mesela aıle vs degıl o genel yapılmasından dolayı ıstemıyormus bebegım annemde sordu geldıgınde dagıtım ıznınde
Gündüzleri arkadaşımda bizimle olacak canım annem pek arkaşımla konuşmaz zaten.Babam neden bayramda gidiyorsun diye sordu bende arkadaşım bayramdan sonra işe başlıyor dedim bayramdan sonra gitsem kız işte olacak dedim canım.canım hadı bakalım gıdısı atlattın dıyelım ararlarsa falan ne dıceksın yanı bı anda arkadasınla konusmak ısteme durumu falan olursa aılenı sen daha ıyı bılıyorsun ama sonucta 4 gun ıdare edebılcegın durumsa ve yakalanmıcaksan gıt yalan soylemen sorun degılde yakalanırsan o zaman baya kotu olur gercegı soylesen ne tepkı verırler aılende bayram oldugundan dolayı bayramda arkadasına gıtme sonrasında gıdersın falan dıye dusunebılır ama baban falan belkı oyle dusunmustur hanı bayramda neden gıdıyo daha sonra olabılır falan gıbısınden yada daha az gun vs vs. ıyı saglam bıseyler sallamalısın askına sorunsuz kavusman ıcınnnn
Bazen bende öyle diyorum hiloş ama bir tarafımda huzursuz oluyor askerim çok istiyor gelmemi bende istiyorum gitmek çok özledim çünkü kafam karıştı birazda.
İnşallah Begüşümm inşallahhh
Selencimmm benceee bunu yapmak zorundasın başka çare yok, ben de ne yalanlar söyledim şu 2 senedir ama napalım elimiz mahkum her şeyi söylersek zaten izin vermezler verseler de bu kadar heyecanlı olmazgenciz kızım biz birazcik toz pembe yalanlar olcak kendimizi bildikten sonra bizz
Ayrıcaaa yaz sevilmez miii yaaa ben çok seviyorumm
Doğruyu söylesem hayatta göndermez annem tatlımBence doğruyu söyle..
Allah korusun kötü birşey olur kaza bela, ailene karşı zor durumda kalırsın..
Askerimin ailesi öyle insanlar değiller canım 3.5 senedir hiçbir kötülüklerini görmedim tam tersi hep iyilik yapmışlardır.Daha önce bu kadar uzak biryere gitmediğim için biraz tedirğinim zaten bayramda gitmesem 16 mutlaka gideceğim kuzenime diye işte evci izni diye gitmek istiyorum.seloşşş valla aile yapını bilemiyorum ama bazen zora sokmıcak yalan oluyo yaa olmuo dersem Allah bilio yani ...Ama bu seni zora sokmıcaksa yani git şöyle iki gün sonra nişan düğün olcak karşı tarafın ailesi bunu ailene söylerse falan o zaman senin için kötü olabilir aklıma bu geldi bide kayınvalideler der mi bilmiyorm ama bak gelmek için yalan söyledi falan nasıl bi izlenm olur ben biraz 2 taraflı düşündm
Bazen bende öyle diyorum hiloş ama bir tarafımda huzursuz oluyor askerim çok istiyor gelmemi bende istiyorum gitmek çok özledim çünkü kafam karıştı birazda.
Doğruyu söylesem hayatta göndermez annem tatlım
Askerimin ailesi öyle insanlar değiller canım 3.5 senedir hiçbir kötülüklerini görmedim tam tersi hep iyilik yapmışlardır.Daha önce bu kadar uzak biryere gitmediğim için biraz tedirğinim zaten bayramda gitmesem 16 mutlaka gideceğim kuzenime diye işte evci izni diye gitmek istiyorum.
Gündüzleri arkadaşımda bizimle olacak canım annem pek arkaşımla konuşmaz zaten.Babam neden bayramda gidiyorsun diye sordu bende arkadaşım bayramdan sonra işe başlıyor dedim bayramdan sonra gitsem kız işte olacak dedim canım.
Dimi hiloş ay sen böyle konuşunca içim azda olsa rahatladı özledim çünkü 4 gün süper olacak ailesi çok iyi insanlar daha önce denize pikniğe bile gittim onlarla bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı ama uzak mesafe kafamı karışırdı tatlım düşüncelerin için teşekkürler canım.
Canım tabiki bir huzursuzluk oluyor ama doğruyu söylesen gidemezsin zaten yani keşke hiç söylemesek ama normal görüşürken bile görüştüğümüzü söyleyemiyoruz ki zaten, hem o arkadaşınla da görüşcekmişsin en azından...sen bilirsin ama bence değer ve ailesiyle ilgili de kafanda sorun yoksa ben olsam risk alır giderim yani alıp gittim de acemiyken mecbur yani çare yok..
Ben kaçıyorum şimdilk kızlar hepinize iyi gecelerr
Canım tabiki bir huzursuzluk oluyor ama doğruyu söylesen gidemezsin zaten yani keşke hiç söylemesek ama normal görüşürken bile görüştüğümüzü söyleyemiyoruz ki zaten, hem o arkadaşınla da görüşcekmişsin en azından...sen bilirsin ama bence değer ve ailesiyle ilgili de kafanda sorun yoksa ben olsam risk alır giderim yani alıp gittim de acemiyken mecbur yani çare yok..
Ben kaçıyorum şimdilk kızlar hepinize iyi gecelerr
Doğruyu söylesem hayatta göndermez annem tatlım
Askerimin ailesi öyle insanlar değiller canım 3.5 senedir hiçbir kötülüklerini görmedim tam tersi hep iyilik yapmışlardır.Daha önce bu kadar uzak biryere gitmediğim için biraz tedirğinim zaten bayramda gitmesem 16 mutlaka gideceğim kuzenime diye işte evci izni diye gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?