Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya onlarda sadece bızım anlattıgımız kadarıyla neler yaptıklarımızı ettıklerımızı bıldıklerınden cok fazlada suc bulmuyorum aslında yanı haklılar bı yerde bız onların oyle bızde gormesekte egıtımdır nobettır sureklı orda olup farklı bısey yapmadıklarını bılıyoruz ama onlar burda olan bıtenlerı hep merak edıp sureklı akıllarında bızle yatıp kalkıyorlar bak bız burda orda konusup edıp bı sekılde gunu bıtıyoruz onların o da yok erkenden yatıp kalkıyorlar falan ondan bı de erkek mılletı cok cok ınce dusunemıyorlar duygusal olsalar bıle

aynen canım hepsinin içine yeri gelince kalas kaçıyo resmen kaldı ki erkek erkeğeler her dakka

Tutar inşallah ezgicim bazen bazı şeyleri göze almak lazım diye düşünüyorum bakalım ne olacak daha tam izin alamadım yarın babamla tekrar konuşmam lazım.

ya sey de ıste moralı bozukmus arkadasımın falan fılan ne bılıyım bıseyler soyle hanı destek olmam lazım ısede baslıcakmıs gorusemem bı daha cıdden uzun zaman boyle bısey olmucak etmcek falan gıbısıne hehe bıraz ıste acıtasyon yap bebegım ızın koparırsın bısey olmaz bıraz surat yapar annende konusur falann halledılır

Bir bakıma haklısın tatlım ama böylede yapmayınca daha sonra pişman olacağım gibi geliyor şu süreçte ne zorluklar çekiyoruz annem birgünden birgüne açımı paylaşıyormu üzgün olduğumu görünce hemen o çocuk yine üzdü seni dimi diyor halbuki özlediğim için üzgün olduğumu anlayamıyor bazen bunalıyorum yalana sarılıyorum begümcüm dağıtıma geldiğinde 2 gün izin verdi diğer günler karşı çıktı ama ben yinede gittim kaç günler suratıma bakmadı onlarda haklı ama azıcıkta benim tarafımdan baksa keşke olaylara.

selen'cim yalanın büyüğü küçüğü, pembesi mavisi olmaz; ama bazen şartlar ona mecbur bırakıyorsa insanı Allah'tan af isteyip gidivereceksin

ben de gitmiştim aynı sen gibi 5 günlüğüne İzmir'e, benim de ünivden bir arkadaşım var orda çalışıyor, kızın izni varmış memleketine gitmeyecek benim için dedim ve gittim benim de annem izin vermişti; ama babam kem küm etmişti. üstelik ben arkadaşımla sadece bir gün görüştüm ve mehmetlerde kaldım arkadaşımla falan konuşmak istemeleri gibi bir durum bile olmadı begüş demiş ya ilerde ailesi ailene söyler mi. ben de işte en çok bundan korkuyorum. seninkinin ailesi yapmazmış; ama ben benimkinin ailesinden emin değilim :18:

ayy ne güzel örnek oluyoruz birbirimize

Son düzenleme:
Bugün annem beni inanılmaz şaşırttı zaten canım normalde asla izin vermez bu sefer ne olduysa gitsin dedi halen şoklar içindeyim.Bugün zaten surat yapmaktan yüz mimiklerim ağrıdı ezğicim.

Hepimizin anneleri bitane Allah eksikliğini göstermesin ama bizi bu askerlik konusunda özellikle hiç düşünemiyolar bizi nasıl bi özlem nasıl bi duygu falan burdan başka anlayan yok en yakın arkadaş bile anlayamıo aa ne çabuk geçti dio bi günden bi güne askerin nasıl demiolar yani oo saysak şimdi yani...

Canım o zaman inşallah hayrlsııyla gider gelirsn ...

Çesaret vermek iyidir canım bende senin kopyan gibi olacağım yani.Ailesi konusunda asla yanılacağımı sanmıyorum canım çok iyi insanlar annesi beni çok seviyor sağ olsun bende öyle haftada 1 kez mutlaka arar o konuda korkum yok sadece aileme yalan söylediğim için biraz endişem var oda çok mecbur kaldığımdan

Bugün annem beni inanılmaz şaşırttı zaten canım normalde asla izin vermez bu sefer ne olduysa gitsin dedi halen şoklar içindeyim.Bugün zaten surat yapmaktan yüz mimiklerim ağrıdı ezğicim.

ahhaha supermıs ıyı o zaman bakalım ıns bı sorun cıkmazdaaa ayy az kaldı desene haftaya berabersınız yanıııııı oyle mı oluyor tarıh tam nasılll

Kesinlikle Allah onları başımızdan eksik etmesin zaten canım.Ben sadece beni anlamadıkları için üzülüyorum.Bakalım beğümcüm inşallah öyle olur saol fikirlerin için tatlım

sağ salim gider gelirsin inşallah canım, hasret giderin... bazılarının ailesi nelere nelere izin veriyor hiç ses etmeden; ama bizimkilere ters geliyor bazı şeyler, onları da anlamak lazım

biz duygularımızla yaklaşıyoruz olaya; ama begüş'ün söyledikleri de çok doğru. tubik de beni böyle uyarmıştı; ama ben dinlememiştim canım arkadaşımı

ahhaha supermıs ıyı o zaman bakalım ıns bı sorun cıkmazdaaa ayy az kaldı desene haftaya berabersınız yanıııııı oyle mı oluyor tarıh tam nasılll
Öyle olacak kısmetse ezgicim yaa inşallah sorunsuz geçerde herşey mutlu mesut dönerim ankaradan.

Öyle olacak kısmetse ezgicim yaa inşallah sorunsuz geçerde herşey mutlu mesut dönerim ankaradan.

bayramda herkes ankarada deseneee bende ankaraya gıdıp donucem gunubırlık ama belkı kalırım bellı degıl o tabkıde :))
o zaman bekle ankaraaaaa gelıyoruuuz hihihih

Beğüm kesinlikle haklı canım bende zaten onun gibi düşündüğüm için karar veremiyorum içimde şüphe oluşuyor ama bazende ufak yalanlar lazım oluyor bu gibi durumlarda bakalım inşallah izin alırım ve sorunsuz gidip gelirim canım düşüncelerin için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…