Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Napıyosunuzzz canlarrr :) Giremedim yine iki gündür net yok gip gidp geliyo sinir oluyoruuuumm

Hemen kısadan size olaylarımı anlatıyııımm :) Bizimkinin şuanki rahatı pek iyi bileckten sonra cennete düştüm diyo yemek temzlk hersey süpermişş ancak tk sorun telefon teskereci devre de bile telefon yokmuş çünküü çok fazla rütbeli varmş ve askeriyesnn bahcesnde paşanın evi varmıs hep gözönündeler Bende dedim boşver teli rahatın iyi olsun da gerisi boş :) İşte böyle canikleer ama ankesörlüden arama özürlü olduğu için biraz kavgacılık yapabilirmm :) Dün aramıştı ama bugün aramadı ilk günü diye bişey demiyorm bakalım yarın naapcak :)

Siz napıyosunuzz nasılsınzzz hesnoş teskereyi aldı mıı yahuu o gece de giremediiiimm

Cmm bni çift haneye düşmeyi bekleyenlere alman lazımdııı :) bugün itibariylee

Nilü allah iyiliğini versin ya yemin ederm koptummmm

begüşşş

rica ederim canım, güzel bi macera olacak senin için güzel anılar da bırakır inşallah...

cok cok dovız bırakıp sevgılılerımızı alıp donsek daha ıyı olurduuuuuu

o daha iyi olur canım; ama korunmaya da ihtiyacımız var dermişim

Oda bir nevi yalana giriyor canım pembemi mavimi bilmiyorum ama güzel fikirmiş

hehehe, canım burdaki en önemli ayrıntı iki ailenin de gerçeği bilmeyecek oluşu

Oda bir nevi yalana giriyor canım pembemi mavimi bilmiyorum ama güzel fikirmiş

seloş sen şu an tek gidicem deseydn ben sana kol kanat fena hadi gitttt derdim ama onun ailesiyle gidiceğin için diyemiyorum ya dilim varmıyo yani ...

bazen risk alınır ama bu 2 kişiyken senin durumun değişik onun tüm ailesi bilcek onlarla gidicen ama ailen arkadaşnda bilcek ben bu riske giremiyorum ha desenki ben gidicem tek gidicem o zaman daha cesaret geliyo ben kendimi senin yerine koydum ...

Tabi sen kendin karar ver cnm herkes farklı düşünüo neticede

İyi olması çok iyi canım yemek temizlik en önemlisi zaten canım tlfon ankesörlü olsun sorun değil bence öyle daha iyi benimki girdirdide ne oldu birbirimizin sesini duydukça kavga ediyoruz böyle olursa özleminiz büyük olur tatlım

Nilüüüşşş iki ailede bilmese sorun yok ama karşı tarafın bilmesi çeldirici ben o riske giremezdm görmemeye razı olrdm olduda anne duydu ya bi şekilde ortaya çıktı ne dicen çok fena bi durum...ama onun ailesi bilmese senin ailende bilmese bi tek kendinle sorun o da artık Allaha emanet yani

Ne macera ama korku filmi olmasında tatlım

Bilmiyorum canım iyi mi kötü mü bizim ankesörlüden aramayı pek sevmiyo da ondan Artık alışıcaz daha dün bir bıgün iki zaman ne göstercek bakalımm..Bende ilk önce rahatını düşünüyorumm hepp

mantıkta katılıyorum sana canım; ama duygusallık ağır basıyor bende :26: ben ne olursa olsun giderdim sanırım, benim ablam biliyordu en azından tabii anne ve babanın bilmesi çok ayrı. tubik de o zamanlar aynen bunları demişti bana; ama... döndükten sonra tubik'ime hak verdiğim şeyler oldu

Ailesinden yana bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım ilerisi için bana hep derler istemeye geldiğimizde biz seni tanımıyoruz ilk defa göreceğiz diye tek gitsem yine halasında kalacağım ki halasıda benden 5 yaş büyük çok anlayışlı biri.Bakalım daha belli birşey yok zaten tatlım.

çok sevindm seroşşş bak gördün mü inşallah daha da güzel olur her şey...

canım bu telefon olayına çok takma bence en son sorun o olsun =)

ya diyorum ya sen daha iyi biliosun sonuçta hayrlısı olsun bakalmmm

Başlar herzaman alışma devresi canım şuan bilmediği bir yerde alışma evresinde zamanla herşey rayına oturur dahada rahatlarsınız her saatini bilirsin.

çok sevindm seroşşş bak gördün mü inşallah daha da güzel olur her şey...

canım bu telefon olayına çok takma bence en son sorun o olsun =)

Takmıyorum begüşüm ya takar mıyım hiiiçç haftasonu konuşuruz dedm boşver sen rahat ol yeterki dedim..Bilecikte neler cektiğimizi Allah biliyo yani bir kere yemek yemedi orda pis kötü berbattı yani şimdi Allaha şükür temiz güzel 60 kişi asker varmıs 80 tane rütbeli askeriye çarşıdaymış kızz caddede nöbet tutucak daha ne isterim ki :)

ya diyorum ya sen daha iyi biliosun sonuçta hayrlısı olsun bakalmmm
Öyle canım herşeyin hayırlısı ama sen her bakımdan haklı söylüyorsun bunuda yazdım bir kenara begümcüm düşüncelerin için teşekkürler iyiki varsın

çok güzel inşallah hep böyle devam eder cnmm o iyi oldukça sende daha iyi olursun zaten ..

Ne macera ama korku filmi olmasında tatlım

olmaz olmaz korkma

serapcım rahatı yerindeymiş en azından, tel kullansa yakalatsa... zamanla alışır ankesörlü kullanmaya da. başlarda tuhaf geliyor onlara milletin içinde öyle uzun uzun sohbet etmek; ama zamanla alışır. bizim konuşmalarımız dillere destandı askeriyede...

Öyle canım herşeyin hayırlısı ama sen her bakımdan haklı söylüyorsun bunuda yazdım bir kenara begümcüm düşüncelerin için teşekkürler iyiki varsın

Rica edrm cnmm ayy teşekkür ederim sende öyle ...

Kalbinin sesini dinle o zaman en iyi o bilir ...

Başlar herzaman alışma devresi canım şuan bilmediği bir yerde alışma evresinde zamanla herşey rayına oturur dahada rahatlarsınız her saatini bilirsin.

İnşalllah canım sabırla o günleri bekliyorum :)

Sana gelince canımm bencede annen bilmeli bu durumu bende yemin törenine ailesiyle gittim iki gün kaldık gizliycektm sadece onun ailesi bilicekti ama yanlış olduğunu düşündümm ve anneme söledim baştan kızdı falan ama bana da hak verdi ve gittiim..Ama bizim durum farklı annem ailesini çok iyi tanıyo hergün gördüğü insanlar o yüzden pek sorun olmadı senn durumu tam bilmiyorum ama gizli bişey yapma derim ortaya çıkınca fena oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…