Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah alışır canım ya yakalatması çok kötü ben zaten sürekli aranan bi yerde asla dedm sokmaya çalışma gerekirse konuşmayız dedm onun rahatı önemli şuan kendimi düşünemem

Anneme söylesem asla izin vermez tatlım ya annem askerimi tanımıyor üstelik böyle gideceğim yada hiç gitmeyeceğim bende kararsızım du bakalım ne olacak.

İnşallah alışır canım ya yakalatması çok kötü ben zaten sürekli aranan bi yerde asla dedm sokmaya çalışma gerekirse konuşmayız dedm onun rahatı önemli şuan kendimi düşünemem

çok iyi demişsin canım. zamanla her şey yerine oturur, konuşacağınız vakitler belli başlı olur, o çağrı atar sen ararsın. biz öyle yapıyorduk tel olmadan önce. çarşılarda da görüşürsünüz. zaten dediğin gibi yerlerde daha düzenli oluyor her şey. asker sayısı da azmış

Canlarım saatide baya geç etmişiz düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hepinizin benim iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorum verdiğiniz fikirleri düşüneceğim sonucu size bildireceğim inşallah herşeyin hayırlısı olur kimse üzülmez bu yolun sonunda.Hepinizi seviyorum iyiki varsınız öpüyorum iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün görüşürüz kızlar.

Görüşürüz canım iyi geceler ...sende askerini gör ...

İyi düşün 2 farklı görüş var biri ben diğeri de git diyenler

Margaaaa yazdiklarini okudumda seninki nerde asker bilmiyorum benimki kibrista asker ben carsilarda zorla denize gonderiyorum cunku ben olsam bende gitmek isterdim izin vermesede sinir olurdum en iyisi kendi ellerimle gonderimde anlayisli nisanli oluuyum

iyi geceler bebekkkk sende öyle gitme günlerini say ve ikna et bi şekilde aileniiii xoxo :80:

Heyecan falan yok cnm.. Yarın yola çıkıcak ama.. Bugün hiç aramadı yarın onu büyük biii patlama bekliyor yada çok sakin olurum bilmiorm ama şuan sinirli ve heyecansızım

seninki bildiğim kadarıyla düzenli arardı ya çok yorulup uyumştr yada komutan falan varsa müsait olamamştr ...Aramadklarında bende çok snir oluyorum haklısın diyorum koskoca gün bi 3-4 dk bile mi yok diye ...
Sıkma canını genede geliyo en azından cnm

Aynen cnm düzenli arardı saatlerce.. Neyse öğrenicem yarın .. Sıkmıyrum zaten begümcümde işte.. Sen naslsn öğlen ii değildin

Aynen cnm düzenli arardı saatlerce.. Neyse öğrenicem yarın .. Sıkmıyrum zaten begümcümde işte.. Sen naslsn öğlen ii değildin

Burda vakit geçirince daha iyi oluyorum ya bende bu ara pek hassasım kendimi eleştirdim sanki her şeyden sorun çıkartcak bi haldeym gibi geldi büyütmedm kafamda regl dönemi yaklaşnca böyle ben dokunsalar ağlıcak gibi oluyorum her şey her söz batıyo kaldıramıyorm ya ...şimdi daha iyiyim ya işte bizim psikolojimizde gelir gider oldu valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…