- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Kalbimin sesini dinlersem o hemen git diyor mantığım senin gibi düşünüyor begümümRica edrm cnmm ayy teşekkür ederim sende öyle ...
Kalbinin sesini dinle o zaman en iyi o bilir ...
olmaz olmaz korkma
serapcım rahatı yerindeymiş en azından, tel kullansa yakalatsa...zamanla alışır ankesörlü kullanmaya da. başlarda tuhaf geliyor onlara milletin içinde öyle uzun uzun sohbet etmek; ama zamanla alışır. bizim konuşmalarımız dillere destandı askeriyede...
Anneme söylesem asla izin vermez tatlım ya annem askerimi tanımıyor üstelik böyle gideceğim yada hiç gitmeyeceğim bende kararsızım du bakalım ne olacak.İnşalllah canım sabırla o günleri bekliyorum :)
Sana gelince canımm bencede annen bilmeli bu durumu bende yemin törenine ailesiyle gittim iki gün kaldık gizliycektm sadece onun ailesi bilicekti ama yanlış olduğunu düşündümm ve anneme söledim baştan kızdı falan ama bana da hak verdi ve gittiim..Ama bizim durum farklı annem ailesini çok iyi tanıyo hergün gördüğü insanlar o yüzden pek sorun olmadı senn durumu tam bilmiyorum ama gizli bişey yapma derim ortaya çıkınca fena oluyo
İnşallah alışır canım ya yakalatması çok kötü ben zaten sürekli aranan bi yerde asla dedm sokmaya çalışma gerekirse konuşmayız dedm onun rahatı önemli şuan kendimi düşünemem
Selam kızlarr..muhabbetiniz bol olsun
Gel beraber olsunnnn EdacımAkşam girdim nete hepinizin adını bilem yazdım kimseler yok diye
Canlarım saatide baya geç etmişizdüşünceleriniz için çok teşekkür ederim hepinizin benim iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorum verdiğiniz fikirleri düşüneceğim sonucu size bildireceğim inşallah herşeyin hayırlısı olur kimse üzülmez bu yolun sonunda .Hepinizi seviyorum iyiki varsınız öpüyorum iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün görüşürüz kızlar.
Öylemi cmm. Girmedm akşam görmemişim
ne var ne yok heycan durumları
Canlarım saatide baya geç etmişizdüşünceleriniz için çok teşekkür ederim hepinizin benim iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorum verdiğiniz fikirleri düşüneceğim sonucu size bildireceğim inşallah herşeyin hayırlısı olur kimse üzülmez bu yolun sonunda .Hepinizi seviyorum iyiki varsınız öpüyorum iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün görüşürüz kızlar.
Heyecan falan yok cnm.. Yarın yola çıkıcak ama.. Bugün hiç aramadı yarın onu büyük biii patlama bekliyor yada çok sakin olurum bilmiorm ama şuan sinirli ve heyecansızım
Heyecan falan yok cnm.. Yarın yola çıkıcak ama.. Bugün hiç aramadı yarın onu büyük biii patlama bekliyor yada çok sakin olurum bilmiorm ama şuan sinirli ve heyecansızım
seninki bildiğim kadarıyla düzenli arardı ya çok yorulup uyumştr yada komutan falan varsa müsait olamamştr ...Aramadklarında bende çok snir oluyorum haklısın diyorum koskoca gün bi 3-4 dk bile mi yok diye ...
Sıkma canını genede geliyo en azından cnm
Aynen cnm düzenli arardı saatlerce.. Neyse öğrenicem yarın .. Sıkmıyrum zaten begümcümde işte.. Sen naslsn öğlen ii değildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?