Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet cnm kafa dağıtmak işe yarıyor.. İyi olmana sevindm regl dendr birazda.. Bnde akşm ağladm ağladm şimdi gayet iyiyim yani sakinimde ama mehtap heyecanı yok yani . Değişkniz işte..

Evet cnm kafa dağıtmak işe yarıyor.. İyi olmana sevindm regl dendr birazda.. Bnde akşm ağladm ağladm şimdi gayet iyiyim yani sakinimde ama mehtap heyecanı yok yani . Değişkniz işte..

onlara göre sorun olmayan şeyler bize sorun geliyo onlar takmadıkları için rahatlar biz neden dedi niye böyle nasıl aramaz diyerek deşiyoruz olan bize oluyo işte...şimdi mesela bazen diyorm neden aramadn diyelim işte vaktim olmadı diyo yattım hemen falan diyo hemen insanda bi sorgulama ben olsam arardm ederdm diye erkeklerin mantığı bize uymuyo bizimki onlara geçinip gitmeye çalışıyoruz
görünce heycanın kat be kat artar ...ikimizi mehtap sıkıştırdı =)

Canım bende çıkıyorum bu akşam acıktım biraz bişiler yiycem sıkma canınıı bu 20 gün size çok iyi gelcek ...İyi geceler hayırlı sahurlar ...

Son düzenleme:

Erkekler düz mantık cnm.. Ama bnmki 5.5 ayıdr bir kere bile aramamazlık yapmamıştı biraz ondanda kötü oldum .. En zor şartlarda bile aradı telf yakalattı hattını başka tele taktı haber verdi en basiti.. Bilmiom yani..
Yokyok ben iyiydmde bu olay canımı sıktı şu mehtap bi gelse..

Neyse cnm bn sahur yapıcam öprm seni ii geceler

Son düzenleme:

o zaman kesin geçerli bi sebebi vardır inşallah ...belki telefonu yerine falan koymştr şimdiden falan ...yarın sabahtan hemen arar inşallah

iyi geceler tatlı kızlar gece gec saate kadar oturunca benımkının aklı kalıyomus uykusuz kalırım dıye sankı bende 5 te kalkıyorum anlamadım kı yatıyorum ben optum hepınızıııı xoxo

Ben de yaptım aynı şeyleri ve ailesi hiç de yanlış düşünmedi, güzelce söyledim yani haklı olarak bilseler izin vermezler dedim ama görmeye geldim askerimii annesi evci çıkarıp oğlunu bana verip gitti 2 kere tabi kızım dedi ailenin de aklı kalır ama biz sizi biliyoruz sonuçta dedii..çok tatlıydı maşallah.. seninkiler de öyleyse bence problem yok selencimm..için az da olsa rahatladıysa ne mutlu bana

o zaman kesin geçerli bi sebebi vardır inşallah ...belki telefonu yerine falan koymştr şimdiden falan ...yarın sabahtan hemen arar inşallah

Begşşş dün arayamamş çnk yat içtiması vermiş erkndn komutn binbaşı gelcek die telf gitmem lazm demş göndermemiş mal komutan.. Sabah aradı cıkmıştı karakoldan heyecanlıyım dio bidee bende de başladı tabiii

Günaydın kızçelerrr

Birazcık okudum geçmişi Selenciğim ya askerini çok özledin biliyorum ama gerçekten en azından annen bilse seninde için daha rahat olur diye düşünüyorum. tabiki sen tanıyorsun sonuçta onun ailesinede sen bilirsin yawrucum inşallah hayırlısı olur

Çok sevindim Edacım bakk mantıklı bi açıklaması varmış askerinin yoksa seni habersiz bırakırmı hiç İnşallah mehtabınızda çok güzel geçerrr

Şafak İnşallah 3 ....

Afyonkarahisara selammmm

Kızlar nişanlımın amelıyatı guzel gectı cok sukur suanda bıraz agrısı var geçicek İnşallah perşembe hastaneden çıkartıyolar cuma yanımda İnşallah

Çok sevindim Edacım bakk mantıklı bi açıklaması varmış askerinin yoksa seni habersiz bırakırmı hiç İnşallah mehtabınızda çok güzel geçerrr

Teşekkürler cnm :)) inş güzel geçicekk bakıcazz.sen naslsn? Alışabildi mi askern usta birliğine?

Hahahaha
Efo yeminle tam kafa dengimsin . Sevdim ben seni

Afiyet olsun canım Görüşürüz..
Bende seni sevdim mayk
Sende tam benim kafadarsın

Özelden atarım buraya koymam :)
Bende istiyorum bana da özelden fotonu at margaaa
Hoşgeldin

Kahve fallarıda benden olsun o vakit
Neyy fal bakmayıı biliyonmuuu
Yavrumm ya dün akşam giremedim sağolsun hiloşun çenesi hiç durmadı dırdırdır başımın etini yedi eve kendimi zor attım ve dinlendim
Şaka şaka ablamdaydı pc vermedi bende tw izledim napemm

Huhuuu Ebruşla güzell bir iftar yaptık vallaaaa, 2 adet zorlama çektiğimiz fotomuz var ekleym de görün kendimz çektik de yemek yerken güya çektircektik, o açlıkla nası saldırdıysak unutmuşuz
Hahahha hiloşum ben açlıktan garsonun dedikklerini bile anlamıyordum fotoyu nasıl aklımda tutuyim
Kendi kendimizw işimizi görürüz biz hacıı millete minnet duymayızz

Aynen Hiloşum ...inşallah güzel bi mehtap geçiririz...Ebruşla gününüz nasıl geçti çekiştirdinz mi buraları
Yok kız ancak biz kendimizi çekiştirebildik
Çok güzel geçti begüşüm sizinlede yapalım birgün
Hiç yabancılık çekmiyorum ben bu kızla görüştüğümde ya sanki yıllardır tanıymuşum gibi..
Bide demediğini bırakmadı bana gözleri sulanıp durdu bu kadar sullanmazmışta bana uğursuz dedi
Makara kikiri yaparak güzel geçti begüşüm

Çok geçmiş olsun tertibimmm gözün aydınnnnn bittii valla bitti erkenden bitirdinizz

Hemen arkamdan konuşşş
Haklısın sen garsona bir acayip bakıyordun zaten, çözemedin bir türlü bu adam ne diyorr ikinizin arasında köprü oldum mübarek az kıymet bil

He ya anca kendmizi çekiştirdik ona bile zaman yetiremedik

Ben de öyleyim Ebruşum valla çok rahatık yanyana vallaa güzel gülerek geçiyor zaman..
Ama uğursuzsun kabul et, 1 kere sulandı anladık, 2 de belki ama o 3 neee o 4 neeee

Teşekkürler cnm :)) inş güzel geçicekk bakıcazz.sen naslsn? Alışabildi mi askern usta birliğine?

İyiyim bende çok şükür, askerimin sesi iyi geldikçe bende mutlu oluyorum Aslında alıştı sayılır ama onları eğitim için başka bir birliğe götürdüler 3 hafta falan orda eğitim görüceklermiş sonra yine Nato karargahına dönücekler, ona kalsa gayet iyi farklı yerler görüyor zaman geçiyor bir şekilde öyle diyo Anlattığına göre güzel bir yermiş zamanla dahada alışıcak oda bende...

Nee arkandan konuşcamm bee yüzünede söylüyorumm bak
Napimm hacıı herşeyini yanlış anladım Allahtan ikincisinde ona bişey demedim yoksa adam dicek bu kız kıtmı
Kımetini çok iyi bilirimm
Aynen öyle bebeğimm bizdenn rahatı yoktuu ohhh misss
Taamm bee taamm uğursuzumm senimii kırıcammm

Herkezin şafak düşüyo benimki yerinde sayıyo sanki arkadaş yaa
Ebruşum bitiriyorsunuz sizde ya darısı bizim başımıza inşallah az kaldı sevdiğine kavuşmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…