Burda vakit geçirince daha iyi oluyorum ya bende bu ara pek hassasım kendimi eleştirdim sanki her şeyden sorun çıkartcak bi haldeym gibi geldi büyütmedm kafamda regl dönemi yaklaşnca böyle ben dokunsalar ağlıcak gibi oluyorum her şey her söz batıyo kaldıramıyorm ya ...şimdi daha iyiyim ya işte bizim psikolojimizde gelir gider oldu valla ya
Evet cnm kafa dağıtmak işe yarıyor.. İyi olmana sevindm regl dendr birazda.. Bnde akşm ağladm ağladm şimdi gayet iyiyim yani sakinimde ama mehtap heyecanı yok yani . Değişkniz işte..
onlara göre sorun olmayan şeyler bize sorun geliyo onlar takmadıkları için rahatlar biz neden dedi niye böyle nasıl aramaz diyerek deşiyoruz olan bize oluyo işte...şimdi mesela bazen diyorm neden aramadn diyelim işte vaktim olmadı diyo yattım hemen falan diyo hemen insanda bi sorgulama ben olsam arardm ederdm diye erkeklerin mantığı bize uymuyo bizimki onlara geçinip gitmeye çalışıyoruz
görünce heycanın kat be kat artar ...ikimizi mehtap sıkıştırdı =)
Erkekler düz mantık cnm.. Ama bnmki 5.5 ayıdr bir kere bile aramamazlık yapmamıştı biraz ondanda kötü oldum .. En zor şartlarda bile aradı telf yakalarrı hattını başka tele taktı haber verdi en baaiti.. Bilmiom yani..
Yokyok ben iyiydmde bu olay canımı sıktı şu mehtap bi gelse..
Dimi hiloş ay sen böyle konuşunca içim azda olsa rahatladı özledim çünkü 4 gün süper olacak ailesi çok iyi insanlar daha önce denize pikniğe bile gittim onlarla bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı ama uzak mesafe kafamı karışırdı tatlım düşüncelerin için teşekkürler canım.
iYİ GECELER CANIM
İyi geceler canım kardeşimmm
Seloş ben valla bu şartta gitmezdim askerimn ailesi doğruyu bilcek kendi ailem yalan olarak bilcek bana pek mantıklı gelmedi..ya zarar gelmezde bi şekilde duyulursa itibar sarsılabilir yani benm kendi fikrim bu ...Ben böyle yapamazdm ...mesela bnde acemideken sınava gitmştm şehrdışna dönüşte askerime gitmştm ailemin bilmediği tek nokta askerime uğramam oldu ...onunda ailesi bilmiyo bnm ailemde bilmedi bunu zaten sınav için gitmştm...
o zaman kesin geçerli bi sebebi vardır inşallah ...belki telefonu yerine falan koymştr şimdiden falan ...yarın sabahtan hemen arar inşallah
Begşşş dün arayamamş çnk yat içtiması vermiş erkndn komutn binbaşı gelcek die telf gitmem lazm demş göndermemiş mal komutan.. Sabah aradı cıkmıştı karakoldan heyecanlıyım dio bideebende de başladı tabiii
Çok sevindim Edacım bakk mantıklı bi açıklaması varmış askerinin yoksa seni habersiz bırakırmı hiçİnşallah mehtabınızda çok güzel geçerrr
Bende seni sevdim maykHahahaha
Efo yeminle tam kafa dengimsin . Sevdim ben seni
Afiyet olsun canımGörüşürüz..
Bende istiyorum bana da özelden fotonu at margaaaÖzelden atarım buraya koymam :)
Neyy fal bakmayıı biliyonmuuuHoşgeldin
Kahve fallarıda benden olsun o vakit
Yavrumm ya dün akşam giremedim sağolsun hiloşun çenesi hiç durmadı dırdırdır başımın etini yedi eve kendimi zor attım ve dinlendimNerdesnizzz kızlar çok sıkıldım ben ya
Hiloşş Ebruşşşş Esintoşşşşş
Ezgii Margaaa Niloşş Nilüşşşş Seloşşş
Edaaaa Gülşennnn Gizemmm Kamilee Cerenn Gülşahh
Hesnoş demicem o kocasının yanında
Hahahha hiloşum ben açlıktan garsonun dedikklerini bile anlamıyordum fotoyu nasıl aklımda tutuyim
Huhuuu Ebruşla güzell bir iftar yaptık vallaaaa, 2 adet zorlama çektiğimiz fotomuz var ekleym de görün kendimz çektik de yemek yerken güya çektircektik, o açlıkla nası saldırdıysak unutmuşuz
Yok kız ancak biz kendimizi çekiştirebildikAynen Hiloşum ...inşallah güzel bi mehtap geçiririz...Ebruşla gününüz nasıl geçti çekiştirdinz mi buraları
Şafak İnşallah 3 ....
Afyonkarahisara selammmm
Kızlar nişanlımın amelıyatı guzel gectı cok sukur suanda bıraz agrısı var geçicek İnşallah perşembe hastaneden çıkartıyolar cuma yanımda İnşallah
Yavrumm ya dün akşam giremedim sağolsun hiloşun çenesi hiç durmadı dırdırdır başımın etini yedi eve kendimi zor attım ve dinlendim
Şaka şaka ablamdaydı pc vermedi bende tw izledim napemm
Hahahha hiloşum ben açlıktan garsonun dedikklerini bile anlamıyordum fotoyu nasıl aklımda tutuyim
Kendi kendimizw işimizi görürüz biz hacıı millete minnet duymayızz
Yok kız ancak biz kendimizi çekiştirebildik
Çok güzel geçti begüşüm sizinlede yapalım birgün
Hiç yabancılık çekmiyorum ben bu kızla görüştüğümde ya sanki yıllardır tanıymuşum gibi..
Bide demediğini bırakmadı bana gözleri sulanıp durdu bu kadar sullanmazmışta bana uğursuz dedi
Makara kikiri yaparak güzel geçti begüşüm
Teşekkürler cnm :)) inş güzel geçicekk bakıcazz.sen naslsn? Alışabildi mi askern usta birliğine?
Ebrucum Allaha cok sukurler olsun sen de bende bıtırdık canım darısı diğer kızlara olsun İnşallahhh
Hemen arkamdan konuşşş
Haklısın sen garsona bir acayip bakıyordun zaten, çözemedin bir türlü bu adam ne diyorrikinizin arasında köprü oldum mübarek az kıymet bil
He ya anca kendmizi çekiştirdik ona bile zaman yetiremedik
Ben de öyleyim Ebruşum valla çok rahatık yanyana vallaagüzel gülerek geçiyor zaman..
Ama uğursuzsun kabul et, 1 kere sulandı anladık, 2 de belki ama o 3 neee o 4 neeee
Ebrucum Allaha cok sukurler olsun sen de bende bıtırdık canım darısı diğer kızlara olsun İnşallahhh
Nee arkandan konuşcamm bee yüzünede söylüyorumm bak
Napimm hacıı herşeyini yanlış anladım Allahtan ikincisinde ona bişey demedim yoksa adam dicek bu kız kıtmı
Kımetini çok iyi bilirimm
Aynen öyle bebeğimm bizdenn rahatı yoktuu ohhh misss
Taamm bee taamm uğursuzumm senimii kırıcammm
Evettt tatlım benim şükürler olsunn bittii
Aminn sarısı bütün asker yarenlerin başınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?