Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkezin şafak düşüyo benimki yerinde sayıyo sanki arkadaş yaa
Ebruşum bitiriyorsunuz sizde ya darısı bizim başımıza inşallah az kaldı sevdiğine kavuşmana

Seninkide düşüyorr tatlımm öylee demee
Bitiyorr çok şükür yavrummmm aminn sarısı sizin başınıza

Oh cnm ne güzel sevindim.dimi öyle oluypr sesleri ii geldiğinde bizde iyi oluyoruz.güzel bir yerse iyi canım .tabiiki zamanla alışır daha erken bnmkî ustaya 1 ayda anca alışmıştı

Cmm bni çift haneye düşmeyi bekleyenlere alman lazımdııı :) bugün itibariylee

Edacım , şuan 30 temmuzun panosunu paylaştığım için ve pro olmadığım için düzenleyemiyorum..
Ama senin için bugun tekrardan 30 temmuzun paylaşacağım adaşım..
Elime yapışmaz

Selaam kızlar nasılsınız bi selam da buraya çakayım dedim keyifler yerinde her şey yolunda mı?

30 TEMMUZ TESKERECİ DEVRE

TESKERECİ GÜZELLERİMİZ

...kelebekd = 03 AFYON’a selam yola devam ..

...eflatun06 = 09 AYDIN' a selam yola devam ...

...esraa42 = 19 ÇORUM’a selam yola devam ...

...BerrakSudakiKirmiziBalik = 21 DİYARBAKIR’a selam yola devam ...

...nesliiiiiiiiii = 22 EDİRNE’ye selam yola devam ...

...Brrk = 23 ELAZIĞ’ya selam yola devam ...

...OZGEGURUR = 23 ELAZIĞ'ya selam yola devam ..

...dilara1331 = 24 ERZİNCAN’a selam yola devam ..

...Kayra95 = 25 ERZURUM' a selam yola devam ...

...svsaskim = 30 HAKKARİ’YE selam yola devam...

Edacım , şuan 30 temmuzun panosunu paylaştığım için ve pro olmadığım için düzenleyemiyorum..
Ama senin için bugun tekrardan 30 temmuzun paylaşacağım adaşım..
Elime yapışmaz

Cnm tekrar paylaşman için demedim yarın için demiştim sorun yk bnm içinn yanii :)
Selaam kızlar nasılsınız bi selam da buraya çakayım dedim keyifler yerinde her şey yolunda mı?

Mervemmm naber baby

Edaaa yavrum iyiym allaha şükür beni bırak sen nasılsın he? Mehtap gülü seni,çıkıyo dimi bugün yola?

Güncellenmiş Halidir.

30 TEMMUZ 2013

HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ

...414 traublee...

...415 elmaSekeri23 ..

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...329 busra00...

...369 ezgisaygin...

...373 seros08...

...373 mutluluk_06...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...274 zeynepesin...

...274 Margarikotin...

...278 pekmez_akilli...

...278 ilithya...

...278 SelenYusuf...

...271 begushh...

ŞAFAKLARIN YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...204 xxIpekxx...

...205 depresiffpolyanna...

...206 nesilll...

...208 qizem7...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 199 destinyeda...

...109 GRGR...

...112 kskada...

....115 chidoshimedo....

...115 mayamaya11

...115 BerlD...

...115 kmleomer...

...115 nazarboncugu05...

... 123 ED2006...

...113gzmchngr...

...146 Mervens...

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...93 tugbaoguzhan...

..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..

Edaaa yavrum iyiym allaha şükür beni bırak sen nasılsın he? Mehtap gülü seni,çıkıyo dimi bugün yola?

Haha nie bırakım kız seni özledik zatennn haa !!
İyiyim bebeğm bn şuan yola çıktı 12deydi otobüs zorku bi 17 saat onu bekliiyorrr.sizin mehtap kesinleştimi kuzum

Cnm tekrar paylaşman için demedim yarın için demiştim sorun yk bnm içinn yanii :)

Mervemmm naber baby

Paylaştıktan sonra mesaj düzenleme bir yarım saat sonra kayboluyor benden..
Bundan dolayı güncel halini tekrardan paylaştım..
Seni kıracağıma kafamı kırarım

Haha nie bırakım kız seni özledik zatennn haa !!
İyiyim bebeğm bn şuan yola çıktı 12deydi otobüs zorku bi 17 saat onu bekliiyorrr.sizin mehtap kesinleştimi kuzum

Yavrum yiaa ben de sizi çok özledim valla ,artık daha sık gircem söz amma velakin sen olmıcaksınn çünkü sevdiceğnlesiiin Ayyy bunca gün geçti de 17 saat geçmicek gibi dimii,şaka gibi valla mehtap sırası sana da geldi demekki.Kuzum öyle yazdırmadık izin tarihini ama istedğim zaman verirler dedi 15-20 eylül arasnda gelme gibi planları var .Gerçi azck bişi kalıyo ama napak ölek mi özledik yanee

La efo, kendi fotorafımı atmadım..
Yüzüğümde Beşiktaşlı olduğum için nişan tarihinde attırdığım 1903 yazısını attım yahu..

Sizin tayfadan şuanlık için beni gören hatta benimle konuşan ezgi var..
Sıkaypini patlatayım senin ! Eklemiyon bizi

Bu kadar sık olmasada akşamları bakarm yavrum merak etme senn
Aynen bide sabaha karşı gelcek bz 1 inde görüşcez..aynen kuzum 175 gün falan oldu işte bizim.. Gerçi sizinkinin yanında.. 1 yıl oldumu görşmryeli? İnş yaparsınıx kuzum 10 günde olsa ya.. Pişmansınızdır b kdr beklediğinizee dimi ??

Yani bak bizi de ihmal etme Yok yavrum bi sene olmadı işte 312 gün falan oldu,geçen hafta nette görüştük o bile yetti be Eda,çok özlemişiz artık gerçekten.Ya aslında şöyle kullasaydık şimdi yine ayrı olcaktık yine özlicektik o yüzden bazen iyi ki de kullanmadk diyorum çünkü ayrılması çok zor oluyomuş,arkadaşları da biz gittik sen gitmemekle iyi yaptn flan koyuyo gelmesi diyolarmş.Ama yetti yani artıkın:26: Olsun 175i de 75ide özlemeye yetiyo siz de iyi dayandınz bencee

Sağ sağlim gelir inşallah adaşım..

Aaaa o neden ? Neden hemen görüşemeyeceksiniz ?

İNş..çnkü sabaha karşı 5-6 gibi gelicek onca yol o gün dinlen dedim..ailesi bayramda burada yok ilk gün annenle ol dedim. O bnm için gitmio cnkü baya restte cekti annesine 1 gün daha dayanırım 6 Ayın yanında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…