Herkezin şafak düşüyo benimki yerinde sayıyo sanki arkadaş yaa
Ebruşum bitiriyorsunuz sizde ya darısı bizim başımıza inşallah az kaldı sevdiğine kavuşmana
Seninkide düşüyorr tatlımm öylee demee
Bitiyorr çok şükür yavrummmm aminn sarısı sizin başınıza
İyiyim bende çok şükür, askerimin sesi iyi geldikçe bende mutlu oluyorumAslında alıştı sayılır ama onları eğitim için başka bir birliğe götürdüler 3 hafta falan orda eğitim görüceklermiş sonra yine Nato karargahına dönücekler, ona kalsa gayet iyi farklı yerler görüyor zaman geçiyor bir şekilde öyle diyo Anlattığına göre güzel bir yermiş zamanla dahada alışıcak oda bende...
Cmm bni çift haneye düşmeyi bekleyenlere alman lazımdııı :) bugün itibariylee
Edacım , şuan 30 temmuzun panosunu paylaştığım için ve pro olmadığım için düzenleyemiyorum..
Ama senin için bugun tekrardan 30 temmuzun paylaşacağım adaşım..
Elime yapışmaz
Selaam kızlar nasılsınız bi selam da buraya çakayım dedimkeyifler yerinde her şey yolunda mı?
Edaaa yavrum iyiym allaha şükürbeni bırak sen nasılsın he? Mehtap gülü seni,çıkıyo dimi bugün yola?
Cnm tekrar paylaşman için demedim yarın için demiştim sorun yk bnm içinn yanii :)
Mervemmm naber baby
Paylaştıktan sonra mesaj düzenleme bir yarım saat sonra kayboluyor benden..
Bundan dolayı güncel halini tekrardan paylaştım..
Seni kıracağıma kafamı kırarım
Haha nie bırakım kız seni özledik zatennn haa !!
İyiyim bebeğm bn şuan yola çıktı 12deydi otobüszorku bi 17 saat onu bekliiyorrr.sizin mehtap kesinleştimi kuzum
Bende seni sevdim mayk
Sende tam benim kafadarsın
Bende istiyorum bana da özelden fotonu at margaaa
Neyy fal bakmayıı biliyonmuuu
Yavrumm ya dün akşam giremedim sağolsun hiloşun çenesi hiç durmadı dırdırdır başımın etini yedi eve kendimi zor attım ve dinlendim
Şaka şaka ablamdaydı pc vermedi bende tw izledim napemm
Hahahha hiloşum ben açlıktan garsonun dedikklerini bile anlamıyordum fotoyu nasıl aklımda tutuyim
Kendi kendimizw işimizi görürüz biz hacıı millete minnet duymayızz
Yok kız ancak biz kendimizi çekiştirebildik
Çok güzel geçti begüşüm sizinlede yapalım birgün
Hiç yabancılık çekmiyorum ben bu kızla görüştüğümde ya sanki yıllardır tanıymuşum gibi..
Bide demediğini bırakmadı bana gözleri sulanıp durdu bu kadar sullanmazmışta bana uğursuz dedi
Makara kikiri yaparak güzel geçti begüşüm
Çok geçmiş olsun tertibimmm gözün aydınnnnn bittii valla bitti erkenden bitirdinizz
Teşekkür ederm cnm 100lere inmenin sevinci var tabii :)
Yavrum yiaa ben de sizi çok özledim valla ,artık daha sık gircem söz amma velakin sen olmıcaksınn çünkü sevdiceğnlesiiinAyyy bunca gün geçti de 17 saat geçmicek gibi dimii,şaka gibi valla mehtap sırası sana da geldi demekki.Kuzum öyle yazdırmadık izin tarihini ama istedğim zaman verirler dedi 15-20 eylül arasnda gelme gibi planları var .Gerçi azck bişi kalıyo ama napak ölek mi özledik yanee
17 saat var cnm yol o kadar sürüo.ama biz zaten hemen görüşemicz o bakımdan daha cok heyecan yk :)Gelmesine saatler kaldı demi :) Hadi gözün aydın..
17 saat var cnm yol o kadar sürüo.ama biz zaten hemen görüşemicz o bakımdan daha cok heyecan yk :)
Bu kadar sık olmasada akşamları bakarm yavrum merak etme senn
Aynen bide sabaha karşı gelcek bz 1 inde görüşcez..aynen kuzum 175 gün falan oldu işte bizim.. Gerçi sizinkinin yanında.. 1 yıl oldumu görşmryeli? İnş yaparsınıx kuzum 10 günde olsa ya.. Pişmansınızdır b kdr beklediğinizee dimi ??
Sağ sağlim gelir inşallah adaşım..
Aaaa o neden ? Neden hemen görüşemeyeceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?