Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladmm kuzumm. Ama bence ayrılıkzor olsada iyi geliyordur yani..hiç değilsr özlemi bölmüş olurdunuz.ama hayırlısı.aynen kuzum bzde. Baya zorlandık dayandık.. Bu arada hatay sınır baya gergin bu ara seninki orda değil dimi sınırda aklıma geldide geçen

İyi yapmışsın, zaten yol yorgunu olur..

Hadi bakalım güzel geçer inşallah mahtabınız

Alıştım artık aramız iyi olsun da o zaman süper hızlı geçiyo ço şükür bu günümüze de.Yok bebeğim benmki İskenderunda orda pek olay olmuyo şükür yoksa kat kat zorlaşcaktı beklemek

saol kuzucum bende aslınd aherkes çöpe atıo die çok maliyetli şeyler secmedim ztn

tesadüf işte kuzucum bende cok beendim

Alıştım artık aramız iyi olsun da o zaman süper hızlı geçiyo ço şükür bu günümüze de.Yok bebeğim benmki İskenderunda orda pek olay olmuyo şükür yoksa kat kat zorlaşcaktı beklemek

Aynen cnm kavga olmayınca ciddi ii geçio.inanımısın bana bu ara jet gbi geçti ya..230dan sonrası özellikle..
He ii ttlım o zmn bn yanlş hatrlamışmm

Artvinde havaalanı yok cnm.gürcistan yada trabzon aktarmalı gelmesi lazımdı. Ha birde uçak fobisi var tek sebebi o zaten.. uçak bileti birde daha ucuzdu düşün kendi çekicek o kadar yolu valla

Gece yolculuğu yapılan anlaşılan...
Uyur uyur , sonra bi bakmış memleketinde :)

Aktarmalıda çok sıkıntı olur be, keşke olsaymış..
Rahat ederdi

Kızlaaaaaaaarrrrrrr :)
Ben geldiiiiiim :)
Dün giremedim malum, eşim geldi Allaha şükür sağ salim ... Darısı başınıza inşallah...
Çok mutluyum, hala şaşkınım izne gelmiş gibi hissediyorum ama zamanla kalıcı olduğunu da idrak ederim ben :)

Dün eşimi çok kalabalık bir grup yolcu etmis, ilk defa bu kadar kalabalık bir şekilde asker uğurlandı Kulelide beni ağlattılar dedi. Akşam üzeri ben de eşimi almaya gittim arabayla, evimize geldik, birlikte mutfakta yemek yaptık, yedik, ne güzeldi özlemişiz yaa....

Bugün de gezmelere gidicez, hepinizi çok çok öptüm, gelirim ben yine böyle vakit buldukça, görüşürüz canlarım...

Ablacımmm yaa maşş sizee maşş mutlu günler sizibeklerr darısı hepimiize :)

ayyy gozun aydın gezın gezın eve gırmeyınnnn :):) ozlem gıderın bol bolllll

cnmmm tekrar gözün aydın çok sevindim, maşallah size

Canımmm yaa çok sevindim, kavuştunuz demek nihayet Bu son ayrılığınız olsun, Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın size
Tadını çıkar şimdi, zamanla inanmaya başlarsın Arada tutup tutup yüzüne bakarsın sarılır öpersin, sanki kaçacakmış gibi elini 1 dk bırakmazsın fln öyle böyle günler geçer ve inanırsın artık gitmeyeceğine

kırma benii
Ben de senin kıymetini bilirim EBruşumm

Teşekkür ederm cnm 100lere inmenin sevinci var tabii :)

Ohh 200 lere vedaaa
Ha bir de mehtap yani süperrr...

Sennn Deryaa kavga gürültü geçirip ayrılıp sonra birleşip mutlu olan Deryaa
Aaaa hamilesn sen bir deee

Ay çok sevindim harika yaa aksi haber beklemiyrduk zatenn..mutluluğunz daim olsun ablacımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…