Yani bak bizi de ihmal etmeYok yavrum bi sene olmadı işte 312 gün falan oldu,geçen hafta nette görüştük o bile yetti be Eda,çok özlemişiz artık gerçekten.Ya aslında şöyle kullasaydık şimdi yine ayrı olcaktık yine özlicektik o yüzden bazen iyi ki de kullanmadk diyorum çünkü ayrılması çok zor oluyomuş,arkadaşları da biz gittik sen gitmemekle iyi yaptn flan koyuyo gelmesi diyolarmş.Ama yetti yani artıkın:26: Olsun 175i de 75ide özlemeye yetiyo siz de iyi dayandınz bencee
İNş..çnkü sabaha karşı 5-6 gibi gelicek onca yol o gün dinlen dedim..ailesi bayramda burada yok ilk gün annenle ol dedim. O bnm için gitmio cnkü baya restte cekti annesine 1 gün daha dayanırım 6 Ayın yanında :)
Anladmm kuzumm. Ama bence ayrılıkzor olsada iyi geliyordur yani..hiç değilsr özlemi bölmüş olurdunuz.ama hayırlısı.aynen kuzum bzde. Baya zorlandık dayandık.. Bu arada hatay sınır baya gergin bu ara seninki orda değil dimi sınırda aklıma geldide geçen
İyi yapmışsın, zaten yol yorgunu olur..
Hadi bakalım güzel geçer inşallah mahtabınız
Canım çok güzel olmuşlar ben çok davetiyeye önem vermiyorum çünkü herkes çöpe basıyo içine sindiyse gerisi önemli değil...
Yalnız kına davetiyesinde Begüm & Kuzey yazıyo ya çok güldümmm
Hesna ablacımm hayırlısıyla kavuş inaşallah hemenn...çok özlücez senii şimdi kocacına doyana kadar gelemzsin tabii
Raziş ablacım güzel gelişmeler var hayatımda..okursn zamanla, ilk fasıl tanışmaya gelecekler Ağustos sonuna inşallah
Görüşecezz saatler kaldıı
Ayy ne de güzel anlatmışsın Hesna ablacım valla çok duygulandım yaa..
ne günlerden geçip geldin buralara di mii.nostalji de yapmışsın süper olmuş, harika duygularr
Bence de en mantıkısı o ben hep diyorum ayrı şehir olunca sorun yani alsak nereye koycaz sonra neyle taşıcaz gııı
Ben de Antalya'da evim belli olsun, Zafer'e göre belli gerçi ama..netleşsin yani o zaman gidip alıp koyarız beraberr
Kız Allah canını almasınn nasıl da düşmüş zedelemiş kendini, oku üfle bir yerini kaşı öyle zamanlarda
Anaa inanmıyorum geçenlerde evlenen arkadaşımın aynılarıydı davetiyeler ve ben çok beğenmiştimmmm ikisi de nasıl aynı olur ya çok şaşırıdm
Direk tene temas edenleri ben yıkamadan giymem zaten ama ayakkabıya yapacak pek bir şey yokk
Selammm ancak oturdum yerimeee şükürr
Alıştım artık aramız iyi olsun da o zaman süper hızlı geçiyo ço şükür bu günümüze de.Yok bebeğim benmki İskenderunda orda pek olay olmuyo şükür yoksa kat kat zorlaşcaktı beklemek
Aynen yol 8-10 saat olsa neysede çokk uzun... İnş cnm
Uçakla gelse daha iyi olmazmıydı.. :44:
Artvinde havaalanı yok cnm.gürcistan yada trabzon aktarmalı gelmesi lazımdı. Ha birde uçak fobisi var tek sebebi o zaten..uçak bileti birde daha ucuzdu düşün kendi çekicek o kadar yolu valla
Uçakla gelse daha iyi olmazmıydı.. :44:
Gece yolculuğu yapılan anlaşılan...
Uyur uyur , sonra bi bakmış memleketinde :)
Aktarmalıda çok sıkıntı olur be, keşke olsaymış..
Rahat ederdi
Aynen cnm uyuya uyuya msjlaşa msjlaşa hoop burda
Aynen oda sıkıntı zaten
Kızlaaaaaaaarrrrrrr :)
Ben geldiiiiiim :)
Dün giremedim malum, eşim geldi Allaha şükür sağ salim ... Darısı başınıza inşallah...
Çok mutluyum, hala şaşkınım izne gelmiş gibi hissediyorum ama zamanla kalıcı olduğunu da idrak ederim ben :)
Dün eşimi çok kalabalık bir grup yolcu etmis, ilk defa bu kadar kalabalık bir şekilde asker uğurlandı Kulelide beni ağlattılar dedi. Akşam üzeri ben de eşimi almaya gittim arabayla, evimize geldik, birlikte mutfakta yemek yaptık, yedik, ne güzeldi özlemişiz yaa....
Bugün de gezmelere gidicez, hepinizi çok çok öptüm, gelirim ben yine böyle vakit buldukça, görüşürüz canlarım...
Tekrardan gözün aydın adaşım..
Banada müsade, rahatsızım bugun ..
Başım çatlıyor, biraz dinleneyim..
Gelirim yine..
Dün giremedim malum, eşim geldi Allaha şükür sağ salim ... Darısı başınıza inşallah...
Çok mutluyum, hala şaşkınım izne gelmiş gibi hissediyorum ama zamanla kalıcı olduğunu da idrak ederim ben :)
Dün eşimi çok kalabalık bir grup yolcu etmis, ilk defa bu kadar kalabalık bir şekilde asker uğurlandı Kulelide beni ağlattılar dedi. Akşam üzeri ben de eşimi almaya gittim arabayla, evimize geldik, birlikte mutfakta yemek yaptık, yedik, ne güzeldi özlemişiz yaa....
Bugün de gezmelere gidicez, hepinizi çok çok öptüm, gelirim ben yine böyle vakit buldukça, görüşürüz canlarım...
Tekrardan gözün aydın adaşım..
Banada müsade, rahatsızım bugun ..
Başım çatlıyor, biraz dinleneyim..
Gelirim yine..
Canımmm yaa çok sevindim, kavuştunuz demek nihayetKızlaaaaaaaarrrrrrr :)
Nee arkandan konuşcamm bee yüzünede söylüyorumm bak
Napimm hacıı herşeyini yanlış anladım Allahtan ikincisinde ona bişey demedim yoksa adam dicek bu kız kıtmı
Kımetini çok iyi bilirimm
Aynen öyle bebeğimm bizdenn rahatı yoktuu ohhh misss
Taamm bee taamm uğursuzumm senimii kırıcammm
Teşekkür ederm cnm 100lere inmenin sevinci var tabii :)
Canımmm yaa çok sevindim, kavuştunuz demek nihayetBu son ayrılığınız olsun, Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın size
Tadını çıkar şimdi, zamanla inanmaya başlarsınArada tutup tutup yüzüne bakarsın sarılır öpersin, sanki kaçacakmış gibi elini 1 dk bırakmazsın fln öyle böyle günler geçer ve inanırsın artık gitmeyeceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?