Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet evet o Derya benim işteee
Evet bir de hamileyim üstelik
sen nasılsın canım, herşey yolunda di mi?

Çok sevindim yaa Allah sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip eder inşallah
Ben de iyiyim çok teşekkür ederimm, her şey yolunda tanışma,söz nişan düşünüyoruz birkaç ay içindee

Edacım bak demiştim geçerli bi nedeni vardır diye o komutanlar yok mu zaten ...Ayy ne güzel...bizimkide bugün pek neşeliydi günler yaklaştıkça herkeste heycan tavan

Hesnoşşş,,çok güzel hareketler bunlar Ne güzelllll hep böyle mutlu olsunnn

aynen öyle canım..
sabrediyoruz karşılığını alırız inşşş
sen nasılsınn ? elbise baktın mı
birde isteme günü söz yapcakmısınız ?? alyans falan

İnşallah tatlımm
İlki sadece tanışma canım isteme bile yok,ikincide isteme söz düşünüyoruzz
Elbiselere şöyle bir gözatıyorum arada ama henüz tam alıcı gözle bakmadım, bayramdan sonra hallederim hemencik

aa doğru canm e tabiiki ilk tanışma olur 2 kere gelip gitsinler
gezdir tabii tatlım önemli bir günnn ikram ediceklerinizi falanda düşün ben olsam elim ayağıma dolanırdı

Çok sevindim yaa Allah sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip eder inşallah
Ben de iyiyim çok teşekkür ederimm, her şey yolunda tanışma,söz nişan düşünüyoruz birkaç ay içindee
İnşallah canım inşallah Darısı başına (biraz erken galiba ama )
Oooo tanışma söz nişan hepsi sıraya koyulmuş, Rabbim güzel günler göstersin inşallah, hasretle geçen günlerin mükafatını en güzel şekilde alırsın inşallah

HERKESE HAYIRLI TESKERELER KIZLAR
Bende eski asker yarenlerindenim, burada 15 ay asker yolu bekledim, çok güzel arkadaşlıklar edindim, birgün ağladık bir gün güldük ama hep birlikte... Bu topik ve o dostlarım olmasaydı zaman nasıl geçerdi düşünmek bile istemiyorum. Ama yine de güzel günlerdi, yaşanması gerekiyordu ve yaşandı...
Biz teskeremizi aldık ve evlendik. Darısı sizlerin başına inşallah

Beni ilgilendirmiyorr margaa bana kendi fotonuu attt
Hahahaha napim hatunn sen nasıl fotonu koyamıyorsan bende şuanlık ekleyemiyorum ama ilerleyen günlerde ekleyebileremm bi gelsin benimki hele

Anammm kıyamam sizee ablammmm Birliktee güzel güzell vakitt geçirin iştee Allahım apız tadınızı bozmasınnn bu mutluluğunuzz daimm olsunn

kırma benii
Ben de senin kıymetini bilirim EBruşumm

aynenn hilalllcimm çifte bayram
200lere veda sevgiliye sarılmaaaacaa

Begümcüm aynen cnm şuan çok mutluyum oda çok heyecanlıydııı sizinde böyle olucak

Gözün aydın edacımmm yaa geliyorr demek seninkiii Bol bol özlem giderinn tatlımm

Son düzenleme:

Tünaydınnn Hiloşş

Kotona da bak şu ara büyük bi indirim var canım ...

teşekkürlerr amin inş..bizde güzel arkadaşlıklar edindik yuvarlanıp gidiyoruz..Bu arada Bebişiniz hayırlıı olsun

deryaaaaaaaaaaa şoklardayım, hamile olduğunu yeni görüorum kuzucum... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım... Çok sevindim, yaşasın teyze oluorummm

aa doğru canm e tabiiki ilk tanışma olur 2 kere gelip gitsinler
gezdir tabii tatlım önemli bir günnn ikram ediceklerinizi falanda düşün ben olsam elim ayağıma dolanırdı

Aynen yavrum bi kere de olur mu öyle hiçççç
Tabi heyecanlı kızzz sadece bayram geçince anlıycam ben dee gelceklerindee.. özenirim tabi ki özenmem miiii

Sağoll Deryaa amin inşallah her şey güzel olurr, bebiş için erken tabi amaa bi seneye kadar evliliği düşünüyoruz biz zaten bakalım inşallah

Güzel dileklerin için de tekrar sağoll bu başlık hakkında hepimz böyle düşünüyoruzz..ben de kavuşmama rağmen kopamadım zaten kopmucam da buralardann

Tünaydınnn Hiloşş

Kotona da bak şu ara büyük bi indirim var canım ...

Bakarım tabi kiii mali krizdeym tatilden ötürü, asıl bayram dönüşü altüst edecm her yeri

hahha dimi ama kahveye tuzuda unutma istemede
istemeyi ne zaman düşünüyorsunuz ??
aynen cnm yaklaşsın heyecan basar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…