evet evet o Derya benim işteee
Sennn Deryaa kavga gürültü geçirip ayrılıp sonra birleşip mutlu olan Deryaa
Aaaa hamilesn sen bir deee
evet evet o Derya benim işteee
Evet bir de hamileyim üstelik
sen nasılsın canım, herşey yolunda di mi?
Begşşş dün arayamamş çnk yat içtiması vermiş erkndn komutn binbaşı gelcek die telf gitmem lazm demş göndermemiş mal komutan.. Sabah aradı cıkmıştı karakoldan heyecanlıyım dio bideebende de başladı tabiii
Kızlaaaaaaaarrrrrrr :)
Ben geldiiiiiim :)
Dün giremedim malum, eşim geldi Allaha şükür sağ salim ... Darısı başınıza inşallah...
Çok mutluyum, hala şaşkınım izne gelmiş gibi hissediyorum ama zamanla kalıcı olduğunu da idrak ederim ben :)
Dün eşimi çok kalabalık bir grup yolcu etmis, ilk defa bu kadar kalabalık bir şekilde asker uğurlandı Kulelide beni ağlattılar dedi. Akşam üzeri ben de eşimi almaya gittim arabayla, evimize geldik, birlikte mutfakta yemek yaptık, yedik, ne güzeldi özlemişiz yaa....
Bugün de gezmelere gidicez, hepinizi çok çok öptüm, gelirim ben yine böyle vakit buldukça, görüşürüz canlarım...
Ohh 200 lere vedaaa
Ha bir de mehtap yani süperrr...
aynenn hilalllcimm çifte bayram
200lere veda sevgiliye sarılmaaaacaa
Süper canımm keyfine bak valaa bugün ohh inşallah çok güzel geçer mehtabınızz
aynen öyle canım..
sabrediyoruz karşılığını alırız inşşş
sen nasılsınn ? elbise baktın mı
birde isteme günü söz yapcakmısınız ?? alyans falan
İnşallah tatlımm
İlki sadece tanışma canım isteme bile yok,ikincide isteme söz düşünüyoruzz
Elbiselere şöyle bir gözatıyorum arada ama henüz tam alıcı gözle bakmadım, bayramdan sonra hallederim hemencik
İnşallah canım inşallah
Çok sevindim yaa Allah sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip eder inşallah
Ben de iyiyim çok teşekkür ederimm, her şey yolunda tanışma,söz nişan düşünüyoruz birkaç ay içindee
Beni ilgilendirmiyorr margaa bana kendi fotonuu atttLa efo, kendi fotorafımı atmadım..
Yüzüğümde Beşiktaşlı olduğum için nişan tarihinde attırdığım 1903 yazısını attım yahu..
Sizin tayfadan şuanlık için beni gören hatta benimle konuşan ezgi var..
Sıkaypini patlatayım senin !Eklemiyon bizi
Anammm kıyamam sizee ablammmmKızlaaaaaaaarrrrrrr :)
Ben geldiiiiiim :)
Dün giremedim malum, eşim geldi Allaha şükür sağ salim ... Darısı başınıza inşallah...
Çok mutluyum, hala şaşkınım izne gelmiş gibi hissediyorum ama zamanla kalıcı olduğunu da idrak ederim ben :)
Dün eşimi çok kalabalık bir grup yolcu etmis, ilk defa bu kadar kalabalık bir şekilde asker uğurlandı Kulelide beni ağlattılar dedi. Akşam üzeri ben de eşimi almaya gittim arabayla, evimize geldik, birlikte mutfakta yemek yaptık, yedik, ne güzeldi özlemişiz yaa....
Bugün de gezmelere gidicez, hepinizi çok çok öptüm, gelirim ben yine böyle vakit buldukça, görüşürüz canlarım...
kırma benii
Ben de senin kıymetini bilirim EBruşumm
aynenn hilalllcimm çifte bayram
200lere veda sevgiliye sarılmaaaacaa
Begümcüm aynen cnm şuan çok mutluyumoda çok heyecanlıydııı sizinde böyle olucak
İnşallah tatlımm
İlki sadece tanışma canım isteme bile yok,ikincide isteme söz düşünüyoruzz
Elbiselere şöyle bir gözatıyorum arada ama henüz tam alıcı gözle bakmadım, bayramdan sonra hallederim hemencik
Gözün aydın edacımmm yaa geliyorr demek seninkiii Bol bol özlem giderinn tatlımm
İnşallah canım inşallahDarısı başına (biraz erken galiba ama )
Oooo tanışma söz nişan hepsi sıraya koyulmuş, Rabbim güzel günler göstersin inşallah, hasretle geçen günlerin mükafatını en güzel şekilde alırsın inşallah
HERKESE HAYIRLI TESKERELER KIZLAR
Bende eski asker yarenlerindenim, burada 15 ay asker yolu bekledim, çok güzel arkadaşlıklar edindim, birgün ağladık bir gün güldük ama hep birlikte... Bu topik ve o dostlarım olmasaydı zaman nasıl geçerdi düşünmek bile istemiyorum. Ama yine de güzel günlerdi, yaşanması gerekiyordu ve yaşandı...
Biz teskeremizi aldık ve evlendik. Darısı sizlerin başına inşallah
Oooo tanışma söz nişan hepsi sıraya koyulmuş, Rabbim güzel günler göstersin inşallah, hasretle geçen günlerin mükafatını en güzel şekilde alırsın inşallah
Bende eski asker yarenlerindenim, burada 15 ay asker yolu bekledim, çok güzel arkadaşlıklar edindim, birgün ağladık bir gün güldük ama hep birlikte... Bu topik ve o dostlarım olmasaydı zaman nasıl geçerdi düşünmek bile istemiyorum. Ama yine de güzel günlerdi, yaşanması gerekiyordu ve yaşandı...
Çok teşekkür ederim, evet insan burda birbirine yoldaş oluyorteşekkürlerr amin inş..bizde güzel arkadaşlıklar edindik yuvarlanıp gidiyoruz..Bu arada Bebişiniz hayırlıı olsun
Çok teşekkür ederim, evet insan burda birbirine yoldaş oluyorhayırlı teskereler
aa doğru canm e tabiiki ilk tanışma olur 2 kere gelip gitsinler
gezdir tabii tatlım önemli bir günnn ikram ediceklerinizi falanda düşün ben olsam elim ayağıma dolanırdı
Tünaydınnn Hiloşş
Kotona da bak şu ara büyük bi indirim var canım ...
Teşekkürler ebrucum geliyor şükürler olsun..seninde teskereye ne az kalmış maş.yarın şafak artvin desene
Aynen yavrum bi kere de olur mu öyle hiçççç
Tabi heyecanlı kızzz sadece bayram geçince anlıycam ben dee gelceklerindee.. özenirim tabi ki özenmem miiii
Bakarım tabi kiiimali krizdeym tatilden ötürü, asıl bayram dönüşü altüst edecm her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?