Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hhaha dimi baskül ailesi olursunuz sonra yakupla haha :!:
oo söz supermiş valla

Canım beniim gelsmeler var dün gece konustuk bakalım bugüne nasıl baslıycaz uyanır birazdan düzelecek gibiyiz
hep destek tam destek canlarım benim sagolun

Tatlım benim yeri geliyo üzülüyorum siz onca sıkıntıyı cekerken keske durumlarımız esit olsa diyorum :44:
Güzel günler gelicekk ilk basladıgımızda safaklar kactı bakın git gide aydınlıga dogru cıkıyoruz ins bu dostlugumuz askerlikten sonrada devam edicek fıstıklarım

aa öylemiiii çok sevindmm cnm ya inşş düzelirsiniz yavaşta olsaa

Bebeğim şans işi bak senin bbzden iyi bzm orta halli bende düüşününce üzülüyorum ya çarşısı olmayan askerlere yazık diyorum . ama dünyanın hiç bişeyde olmadığı gibi bbu konudada adaleti yok malesef. işte bişeklde heppimiz sona yaklaşıyoruz nerden nereye

Devam edicek tabi daha düğün şafağı sayıcaz canım

canım bak ben bu sabah okudum kımdı bılmıyorum özledım demek hakkın değil özledım deme falan yazmış bu kadar olmaz canım bız burada hep goruştugumuz tatıllerıı falan yazıyorum ama daha bugune kadar bu kadar sert cıkıldıgını görmedım bu konu farklı saygı duymak farklı canım burada resım bıle paylaşılınıyor ahanda boyle yapmamı dıyecez ne guzel o mutlu oldu dıye mutlu oluyoruz sevdiğiyle gorüştü dıye hayellerını gerçekleştırdı dıye canım

Sans iste bitanem, gercekten halden anlamak lazım ve herseyden önce sükretmek lazım. Bi sekilde bitiriyoruz bu zorlu yolculugu önemli olan zor günümüzde birbirimize destek olmak ve bu dostlugu iyi günümüzdede devam ettirmek
doğru asker tickerini kaldırıp düğün tickerini koyarız artık birde onun için şafak say işin yoksa

Haklısın tabiki canım kimsenin kimseye özlemek hakkın değil demeye hakkı yok. Herkes sizin gibi düsünemeyebilir ama tatlım, topic arkadaslarımda benim adıma mutlu oluyolar her görüstüğümzde naptınız nasıl gecti diye soruyolar ama ben fazla dile getirmeden kısa kesip anlatıyorum. Benim yaşadıklarımı yaşamayan var çünkü sabreden var aylarla, koskaca 1 yılla sınanan insanlar var canım. Ben pek dile getirmeyi sevmem yani böyle seyleri:44:

canım ben yazmıştım o mesajı . ama özlemk hakkın değil demedim dememde.ne haddime. ben sende dahil bi çok kişide gördüm bayadır da buralardayım herkes yazıyo iznini tartışmasını şuyu buyu ben de yazdım yeri geldi kimseninde mutluluğunda gözüm yok bilen biliyo paylaştım sadece heranlarını.. ama kimsede devamlı sıksık görücem zaten deyip durmadı.. göze sokar gibi. sadece biraz daha anlayışlı olunması lazım empati yapmak lazım.

Öyle bitanem şükretmeyi bilmek lazım.. hepimizde burda zaten birbirimzden destek görmek ve destek vermek için varız şu zor günleri az da olsa daha çekilebilir kılmak için.. ama ne yalan söyliyim bende bu kadar samimi olabileceğini düşünmemiştm başta iyiki tanımısım sizleri
evett daha düğün tickeri var cerennnn

Özledım dıye halden anlamadı halıne gelmez canım kızse ben goruyorum şahsen oda destek verdıgı ınsanlar oluyor. Güzel gelecek gunlere sayılan şlafak kutsaldır canım sayın gıtsın battı balık yan gider Dostluklarınız daim olsun inşallah

Özledım lafına takılan kışi senın kısa kesıp anlatmana veya az cok goruştugunden haberdar oluyor lar onada takabılır canım o özledım dıyınce kotu oluyor insanlar / ama sen goruştugunu anlatıyormuşsun kısa kesıp anlatmak veya bılmelerı bu ondan yani özledım demek lafından daha cok rahatsız edebılır dımı canım bırde buradan bakın olaya sen ve topic arkadaşların :-d :-d :-d

opuyorum canım hepınızı fazla uzamadan bıtsın bu konuda

Okudum ben senin o msjını bitanem haklıydın sen, devamlı dile getirmemesini belirtmissin kendini kötü hisseder insan empati yapıyorumda
Canım benim siz olmasaydınız nasl gecerdi su askerlik hic bilmiyorum bi sıkıntım sevincim oldugunda ilk kostugum sizlersiniz bende iyiki tanısım sizi yüzyüze gelsek hicbi yabancılık hissetmiycem sanki.. Gercektende gülşahla buluştuk biliyosundur tatlım hicbi yabancılık çekmedim yıllardır arkadasımmıs gibi geldi hepiniz cok içten cok sıcakkanlısınız

herkez şükredıyordur emınım bıtmesını gormöeyı dort gozle beklıyordur ama bu lınk altında toplanıyorsak bunlarıda yapmak herkezın doğal hakkı

benım ılk geldıgım heldekı topıcı gorsenız ne yapardın acaba canım gzmchngr

Herkese selam kızlar,konuyu baştan sona okumadım ama yazmadan duramadım yine de.Kimsenin mutluluğunda tabiki de gözümüz yok,herkesin kavuşması da özlemi de kendine.Ama göze sokar gibi yazılan bazı şeyler sahit olmak üzücü gerçekten.Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermiyor,312 gündür sevdiğim adamı görememiş ona dokunamamış olmak inandırdı beni buna.Görüşmek için zaman ve mekan uymuyor bazen.Ama burda herkesin istedği şey anlayış.Bzı şeylerin abartılarak, 'göze sokularak' anlatılmasına kimsenin tahammül edebileceğini düşünmüyorum.Anlatırsınz ama 15 günde 1 göüyorum hoff poff demek cidden birz abes..
Cerencim, topiğimzn yavru ceylanı kızlara katılıyorum sen hiç bi zaman detaya inmedin bazı şeyleri anlatırken ve derdimize hep ortak oldun.Ve yakınlığn kıymetini de hep şükürler olsun diyerek anlattın.Öpüyom senii

Kız edaaaa gözün aydın yavrruuu

Cerencm beni tanıyan bilen ne demek istediğimi anladı zaten. sadece kendi açımdan da yazmadım ben o mesajı.

İnan şuan bnde sizi görsem karşılıklı oturur rahatca sohbet ederim yıllardr tanıyomuşum gibi hissediyorum.. sanal dostluğu sizde gülşahla canlıya taşıdınz keşke imkan olsa her beraber görüşebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…