Cnm biz özledim lafından rahatsz olmadık 50 kere 15te bir görücem ama yinede zor ya demesine takıldık anlatabiliormuyum ?
Valla süper olur be kuzumHer gün çikolata cips kola oohhh
İnşallah kuzum, çok olsun istmezdim zaten ya. Ne kadar az görüşürsek o kadar çabuk bitiyor gibi geliyr bana :26:
Sabretmeyene yol, sabredene gelinlik yakışırrr
Canım beniim gelsmeler var dün gece konustuk bakalım bugüne nasıl baslıycaz uyanır birazdan düzelecek gibiyizCanım benimmm
Öyle deme lütfen sizde bu şekilde sınanıyorsunuz inş aranız düzelicek sende hakediyorsun mutlu olmayuı deme öyle
Lütfen en kısa zamanda düzelin cerencim ya
Bizde senii seviyoruzzzzz love youu babyyaynen bizde senin yanındayızzz
Canım mesele tam olarak o değil. ne 15 yeri geldi aynı şehrdeyken yanımızdan ayrıldığı anda bile özlüyoruz. seviyoruz çnkü olanı bu . ama devamlı hatrlatıp 15 günde 15 gün diye devamlı söylemek hoş olmuyo.
Canım benm yerim
Sen cidden bu konuda her zaman çok saygılı davrandın ceren ve seni hep takdr ettim . dediğin gibi yeri geliyodu geldiğini bile söylemiyodun..gözümüze sokmak istemeden biz sormadan söylemezdn..seviliyosunnn çok
Canım beniim gelsmeler var dün gece konustuk bakalım bugüne nasıl baslıycaz uyanır birazdan düzelecek gibiyiz
hep destek tam destek canlarım benim sagolun
Tatlım benim yeri geliyo üzülüyorum siz onca sıkıntıyı cekerken keske durumlarımız esit olsa diyorum :44:
Güzel günler gelicekk ilk basladıgımızda safaklar kactı bakın git gide aydınlıga dogru cıkıyoruz ins bu dostlugumuz askerlikten sonrada devam edicek fıstıklarım
inş bitanem cem geldimi bu sabaha karsı istanbulda olcaktı sanırımaa öylemiiii çok sevindmm cnm ya inşş düzelirsiniz yavaşta olsaa
inş bitanem cem geldimi bu sabaha karsı istanbulda olcaktı sanırım
Canım beniim gelsmeler var dün gece konustuk bakalım bugüne nasıl baslıycaz uyanır birazdan düzelecek gibiyiz
hep destek tam destek canlarım benim sagolun
Tatlım benim yeri geliyo üzülüyorum siz onca sıkıntıyı cekerken keske durumlarımız esit olsa diyorum :44:
Güzel günler gelicekk ilk basladıgımızda safaklar kactı bakın git gide aydınlıga dogru cıkıyoruz ins bu dostlugumuz askerlikten sonrada devam edicek fıstıklarım
hadi yaa yazık baya sarsmıstır yolculuk simdi deliksiz bi uyku ceker sabahada edacığının yanına koşar artıkGeldi cnm bnm 7 gbi 18 saat sürdü yoL ya... yarın buluşucaz inşş
Evet ya sabah camerada görştk sonra yattş o yatş yani haLa ses yokhadi yaa yazık baya sarsmıstır yolculuk simdi deliksiz bi uyku ceker sabahada edacığının yanına koşar artık
Sabredenin halinden anlamak lazım canım, kimse burda saygısını bozmadı zaten. Allah bize bu şansı verdi diye neden bizden daha cok sıkıntı çeken insanların yüzüne bunu vuralım ki. Tek bahsettiğimiz şey halden anlamak.
Bende arkadasla aynı durumdayım, arkadaslarımın cektiği sıkıntının acının binde birini yaşamadım. Tamam ben istemedim böyle olmasını farkındayım ama, biraz insaflı olmak lazım bence. Tabiki özlediğini söyleyecek o benimde onunda en dogal hakkımız ama karsımızdaki insanın durumunu da göz önünde bulundurmak lazım anlatabiliyomuyum:26:
Sans iste bitanem, gercekten halden anlamak lazım ve herseyden önce sükretmek lazım. Bi sekilde bitiriyoruz bu zorlu yolculugu önemli olan zor günümüzde birbirimize destek olmak ve bu dostlugu iyi günümüzdede devam ettirmekBebeğim şans işi bak senin bbzden iyi bzm orta halli bende düüşününce üzülüyorum ya çarşısı olmayan askerlere yazık diyorum . ama dünyanın hiç bişeyde olmadığı gibi bbu konudada adaleti yok malesef. işte bişeklde heppimiz sona yaklaşıyoruz nerden nereye
Devam edicek tabi daha düğün şafağı sayıcaz canım
Aşkınızın bereketi kız o yağan yağmurlar ne üzülüyon sevin sevinEvet ya sabah camerada görştk sonra yattş o yatş yani haLa ses yok
yarında ist sağanak yağışlı ya deli oldummmmmm
Haklısın tabiki canım kimsenin kimseye özlemek hakkın değil demeye hakkı yok. Herkes sizin gibi düsünemeyebilir ama tatlım, topic arkadaslarımda benim adıma mutlu oluyolar her görüstüğümzde naptınız nasıl gecti diye soruyolar ama ben fazla dile getirmeden kısa kesip anlatıyorum. Benim yaşadıklarımı yaşamayan var çünkü sabreden var aylarla, koskaca 1 yılla sınanan insanlar var canım. Ben pek dile getirmeyi sevmem yani böyle seyleri:44:canım bak ben bu sabah okudum kımdı bılmıyorum özledım demek hakkın değil özledım deme falan yazmış bu kadar olmaz canım bız burada hep goruştugumuz tatıllerıı falan yazıyorum ama daha bugune kadar bu kadar sert cıkıldıgını görmedım bu konu farklı saygı duymak farklı canım burada resım bıle paylaşılınıyor ahanda boyle yapmamı dıyecez ne guzel o mutlu oldu dıye mutlu oluyoruz sevdiğiyle gorüştü dıye hayellerını gerçekleştırdı dıye canım
canım bak ben bu sabah okudum kımdı bılmıyorum özledım demek hakkın değil özledım deme falan yazmış bu kadar olmaz canım bız burada hep goruştugumuz tatıllerıı falan yazıyorum ama daha bugune kadar bu kadar sert cıkıldıgını görmedım bu konu farklı saygı duymak farklı canım burada resım bıle paylaşılınıyor ahanda boyle yapmamı dıyecez ne guzel o mutlu oldu dıye mutlu oluyoruz sevdiğiyle gorüştü dıye hayellerını gerçekleştırdı dıye canım
Sans iste bitanem, gercekten halden anlamak lazım ve herseyden önce sükretmek lazım. Bi sekilde bitiriyoruz bu zorlu yolculugu önemli olan zor günümüzde birbirimize destek olmak ve bu dostlugu iyi günümüzdede devam ettirmek
doğru asker tickerini kaldırıp düğün tickerini koyarız artık birde onun için şafak say işin yoksa
Sans iste bitanem, gercekten halden anlamak lazım ve herseyden önce sükretmek lazım. Bi sekilde bitiriyoruz bu zorlu yolculugu önemli olan zor günümüzde birbirimize destek olmak ve bu dostlugu iyi günümüzdede devam ettirmek
doğru asker tickerini kaldırıp düğün tickerini koyarız artık birde onun için şafak say işin yoksa
Haklısın tabiki canım kimsenin kimseye özlemek hakkın değil demeye hakkı yok. Herkes sizin gibi düsünemeyebilir ama tatlım, topic arkadaslarımda benim adıma mutlu oluyolar her görüstüğümzde naptınız nasıl gecti diye soruyolar ama ben fazla dile getirmeden kısa kesip anlatıyorum. Benim yaşadıklarımı yaşamayan var çünkü sabreden var aylarla, koskaca 1 yılla sınanan insanlar var canım. Ben pek dile getirmeyi sevmem yani böyle seyleri:44:
Okudum ben senin o msjını bitanem haklıydın sen, devamlı dile getirmemesini belirtmissin kendini kötü hisseder insan empati yapıyorumdacanım ben yazmıştım o mesajı . ama özlemk hakkın değil demedim dememde.ne haddime. ben sende dahil bi çok kişide gördüm bayadır da buralardayım herkes yazıyo iznini tartışmasını şuyu buyu ben de yazdım yeri geldi kimseninde mutluluğunda gözüm yok bilen biliyo paylaştım sadece heranlarını.. ama kimsede devamlı sıksık görücem zaten deyip durmadı.. göze sokar gibi. sadece biraz daha anlayışlı olunması lazım empati yapmak lazım.
Öyle bitanem şükretmeyi bilmek lazım.. hepimizde burda zaten birbirimzden destek görmek ve destek vermek için varız şu zor günleri az da olsa daha çekilebilir kılmak için.. ama ne yalan söyliyim bende bu kadar samimi olabileceğini düşünmemiştm başta iyiki tanımısım sizleri
evett daha düğün tickeri var cerennnn
canım ben yazmıştım o mesajı . ama özlemk hakkın değil demedim dememde.ne haddime. ben sende dahil bi çok kişide gördüm bayadır da buralardayım herkes yazıyo iznini tartışmasını şuyu buyu ben de yazdım yeri geldi kimseninde mutluluğunda gözüm yok bilen biliyo paylaştım sadece heranlarını.. ama kimsede devamlı sıksık görücem zaten deyip durmadı.. göze sokar gibi. sadece biraz daha anlayışlı olunması lazım empati yapmak lazım.
Canım ınankı üşenmeyıp sayfa sayfa arayıp o lınkını etıketlemek ısterdım
Mutlulugunda gozun var demedık zaten arkadaşım. İmzkanları var goruyor ve sevınçını huznunu paylaşlıyor. keşke herkezın ımkanı olsada gorebılse yalarca hasret kalmasa kımse hattaşu askerlık hiç olmassa kımse sevdıgınden ayrı kalmasauvvv ne güzel olur ama buda bıtıcekomur boyu hayırlısıyla herkez mutlu mesut olur ınşallah.
Öyle bitanem şükretmeyi bilmek lazım.. hepimizde burda zaten birbirimzden destek görmek ve destek vermek için varız şu zor günleri az da olsa daha çekilebilir kılmak için.. ama ne yalan söyliyim bende bu kadar samimi olabileceğini düşünmemiştm başta iyiki tanımısım sizleri
evett daha düğün tickeri var cerennnn
Okudum ben senin o msjını bitanem haklıydın sen, devamlı dile getirmemesini belirtmissin kendini kötü hisseder insan empati yapıyorumda
Canım benim siz olmasaydınız nasl gecerdi su askerlik hic bilmiyorum bi sıkıntım sevincim oldugunda ilk kostugum sizlersiniz bende iyiki tanısım sizi yüzyüze gelsek hicbi yabancılık hissetmiycem sanki.. Gercektende gülşahla buluştuk biliyosundur tatlım hicbi yabancılık çekmedim yıllardır arkadasımmıs gibi geldi hepiniz cok içten cok sıcakkanlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?