Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende özledim derim bu benim en dogal hakkım tabikide ama bak canım anlamıyosun tek taraflı bakıyosun beni kim kısıtlayabilirki, yalnızca devamlı dile getirmiyorum anlayabiliyomusun?
Ben halden anlayıp mesafemi bildikten sonra herseyden önce karsımdakinin halini anladıktan sonra kim bana takabilirki..
Özledim diyince kötü oluyor insanlar yazmıssın hayır aslı o değil; devamlı görüseceğini dile getirmek yaralıyor insanı anladınmı aynı acıyı yasamıyolar cünkü aynı sabırdan geçmiyolar.
Dalga geçer gibi konuşmussun olaya birde burdan bakın sanada takabilirler demişsin hiçbi zaman topic arkadaslarımdan böyle bi tepki görmedim,kendileri neyse bende onların gözünde o oldum ayırmadılar beni...
Dediğim gibi herseyden önce empati yapmak dostunun halinden anlayıp şu durumda onu incitmeden kelimelerini seçerek konuşmak en önemlisi...
Artık anlayan anlamıstır halden daha fazla dillendirmeye gerek yok...

Son düzenleme:

Ayyy Allah konuşturduu hiloşş Hayırlısı kardeşim

Eeee sen nasılsın, neler yapıyorsun? Zafer'le nasıl gidiyoor ?

esintoşummm hayırlısı cidden de inşallah sorun olmazz
Ben iyiyim yaa bu ara napayım aç aç dolanıp akşam uyuyup iftara uyanıp kalkıp ödev yapıp 2 ye doğru tekrar uyuyorum kalkıp işe gidiyorum hopp baştan
Zaferle iyiyiz çok şükür tatlışımm keyfimz yerinde, sizz nasılsınz bakalım sne neler yapıyosunn??

İnmesin inmesinn burdayımm bennnnnn :)
Ama başka topikte olucağuz hatuunnnn :)

Hangi topikk gıııı

Canım benm haklısın ben anlıyorum seni şu an ben de özlüyorum mesela ama sizinkilerle bir değil susuyorum o yzden ama sakin ol Gizemcimm gerilme boş yereee..

Canım ne kadar güzel yazmışın Cerencim yaa ben valla 20 günde 1 gördüğünü şu an öğrendm valla helal olsun bence de sana

Geldi cnm bnm 7 gbi 18 saat sürdü yoL ya... yarın buluşucaz inşş

Ayyy çok heyecanlı kızıımm :18:

Bn söylediğim herşeyde abartıya kaçmadan anlattım(herkes ne kadar anlatıyosa o kadar anlattım zaten ve sadece izinlerimiz vardı bunda rahatsz olunulacak bi durum yoktu ) ve şu güne kadar da yanlış anlaşıldığımı düşünmuyorum o konuda şayet öyle olsaydı zaten tepkisini söylerdi herkeste..
Senin ilk geldiğinde ki topic nasıldı bilmiyorum ..bence de uzatmaya gerek yok bence ne demek istediğimz gayet net.

Son düzenleme:
Bu arada adamlar adı üstünde'Askerlik' yapıyo,tatil değil bırakın da 15 20 gunlük özlem olsun.

Hiloşşşş bız şimdiye kadar göze soka sokamı yaşadık kız aceppp :-(( şimdi üzüldüm heee :-((( ben geldıgımde bu topic daha fenaydı bız onun cezvıne ugrayıptamı boyle davrandık acepp bende paylaşan bırı olaraktan soruyorum hiloşşş

Mervee nasılsın göremiyordum seni bu sıralarrr ne alemdesin bakayımm??
Sizin topiğin kızları bizim topiğin kızları olmasın ama lütfen bak ayrı gayrı yapmayın dalarım topiğinize çıkmam ha

Kuzum benim tsk ederiim uzun zamandır yoksun özlettin valla

Hilalcim bzi anlamana çook sevndim ya bak sen de bi örnek askerlk bitti sende görmk istyosun ama olmuyo yani şartlar imkan vermyo bazenn yoksa kim istemezz.. ve evet sende şuanki durumunu bzle kıyaslamıyosun ve susuyosun cnm benmm .. tmm sakinnim zatenn

Neyi anlatmakta aşırıya kaçmak?? Sen mesela özledim özleidm çok özledim derken şaka yollu ben san alaf atıyordum bak ben 7 aydır görmedim diye.. ama ben tatilimi anlatırken kimsenin yanlış anlıycanı düşünmedim, ben burdkai dostlarım sayesinde o 8 ayı yedim ve meyvesini herkesle paylaşmak istedim, kimse de bence en azından ben böyle düşünüyorum aman geldi de gözümüze sokuyo demedi, kızların anlattığı o değil çünkü yaniii..ama ben şu an da özleidm mesela 2 hafta olcak görmedim, ama şimdi yani özlemden kafam döndüğü dönemle şimdiki özlemim bir olabilir mi sadece onun anlayışını beklemiş kızlar bence haklılar da..
Ayrıca herkes mehtabını güzelce anlatsn ben gene dinler gene mutlu olurum fazlasıyla olay yanlış anlaşıldı sanırm..

Hilalcim geziyom habire,baamın tayin işi olduğu için Ankara'daki lojmanın belli olmasını bekliyoruz şuan konyadayım.Sen beni göremiyosun ama ben görüyorm seni tatille yapılmış dönülmüş ohhhhh:)))

Hilal şuan hiç heyecan yok..
Merve sağol kuzum darısı başınaa olsun inş
Kuzucum seni sahab görücem ben o ilk karşılaşma anındaa.

Kuzum benim tsk ederiim uzun zamandır yoksun özlettin valla

Aynen cerencim telden takip ediyorum ama lanet telefondan yazamıyorum,telefonu yenilicem whatsapta takibe gelicem artıkk.Gülşahla'da buluşmuşsunz yahu ne güzeel ,artık bz anca düğünlerimzde görüşcez bu gidişle

Yüreğine sağlık kardeşlerin hası

İşte senı nasıl ayırmıyorlar o kızıda ayırmamaları gerekmıyor

Bu arada adamlar adı üstünde'Askerlik' yapıyo,tatil değil bırakın da 15 20 gunlük özlem olsun.

bakkk sennn goruşuluyor dıye tatilmı yapacak olacak

bende whatsapp yükliycem kızlar 7/24 ordan konusuyolar kıskanıyorum vallahi gel bizde katılalım onlara
Evet geçen hafta buluştuk hiç ama hiç yabancılık çekmedim inanırmısın kac yıllık arkadasımmıs gibi oldu
bulusalımda düğünde olsun hiiic farketmez canım benimmm

Ağzınn bal yesin

Hilal şuan hiç heyecan yok..
Merve sağol kuzum darısı başınaa olsun inş

Kız hala mı yokk..heyecan basar sabahaaa

Nasıl anlamam Gizemcimmm, o özlem başka bir özlem.. ben sabah da yazdım yani ben dedm yanyanayken tuvalete gidince de özlerim o başka ama o içini kavuran artık yapamıyorum diye kafayı yedirten bir özlem var ki yani aşırı sabırr istiyorrr
Aynen km istemez yanımızda olsunlar hep ah ahhh..

Ben niye görmüyom kıııızz saklanıyonmu Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Mervecimm İstanbul'a da gel madem
Tatil yaptım döndüm aynen Allah hepinizin başına versnnn sırada tanışma söz möz var hep fikir alcam sizden hepp

Sagol güzel yorumun için hilalim bu konularda sanslıyım arkadaslarımdan biliyorum ama dile getirmeyi sevmiyorum pek

Canım benm ya anlıyorum seni şu an artık ben de öyleyim yani o kavuran hasret bitti en azından,, Allah herkese sabır versnn

Edacım gözün aydın canımmm benim ...
Sağol begümcmm darısı başına inş
Bilmiorm mervecm bakalm heyecan nasl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…