Bende özledim derim bu benim en dogal hakkım tabikide ama bak canım anlamıyosun tek taraflı bakıyosun beni kim kısıtlayabilirki, yalnızca devamlı dile getirmiyorum anlayabiliyomusun?Özledım dıye halden anlamadı halıne gelmez canım kızse ben goruyorum şahsen oda destek verdıgı ınsanlar oluyor. Güzel gelecek gunlere sayılan şlafak kutsaldır canım sayın gıtsınbattı balık yan gider Dostluklarınız daim olsun inşallah
Özledım lafına takılan kışi senın kısa kesıp anlatmana veya az cok goruştugunden haberdar oluyor lar onada takabılır canım o özledım dıyınce kotu oluyor insanlar / ama sen goruştugunu anlatıyormuşsun kısa kesıp anlatmak veya bılmelerı bu ondan yani özledım demek lafından daha cok rahatsız edebılır dımı canım bırde buradan bakın olaya sen ve topic arkadaşların :-d :-d :-d
opuyorum canım hepınızı fazla uzamadan bıtsın bu konuda
Ayyy Allah konuşturduu hiloşşHayırlısı kardeşim
Eeee sen nasılsın, neler yapıyorsun? Zafer'le nasıl gidiyoor ?
İnmesin inmesinn burdayımm bennnnnn :)
Ama başka topikte olucağuz hatuunnnn :)
Tabiki bende zaten başında farkettiysen çok şanslı olduğunuzu ve bunun kıymetinizi bilmenizi söylemiştim ama burda aylarca görmeyen insanlar varken 2 haftada veya ayda 1 görüpte özledim diye tutuşmakta inan bana ters geliyo empati yapmak lazım bence.
Tmam heran berabersin bende heran beraberdm tmm aynı evde yaşamıyorduk ama burda eşi doğuda olan da bi sürü kşi var onlar da heran dibdibeydiler bilmem anlatabiliyomuyum..
Herkesin de doğrusu kendine.
Canım bende senin gibiyim 20 günde bi görüyorum nisanlımı fakat, topic arkadaslarımın hicbirine özlemimi yansıtmıyorum. Cünkü biliyorum, onlar o kadar cok zorluktan geciyolar ki onlara destek olmaya calısıyorum.Hallerinden anlayamasamda sadece susarak desteğimi veriyorum kimi zaman.
Coğu zaman söylemiyorum bile nisanlımın evciye geldiğini, kendimi onların yerine koyuyorum çünkü. Evet bu bize verilen cok büyük bi ödül farkındayım ama arkadaslarım büyük zorluklardan geciyor, ben burda 15 ayı cabucak yer bitirirken onlar gözyasları içinde bekliyor. Benim özlemim özlem degil onlarınkinin yanında benim bekleyişim beklemek değil.
Özledim demeye cekiniyorum, kimse bize özlemeye hakkınız yok demiyo zaten, yalnızca biraz anlayıslı olmamız gerekiyo.cünkü gercek zorlukları yasayan biz değiliz. Gerçek zorluğu yaşayan onlar.
Kızlar haklılar bence sakin bi anında düsündüğünde anlıycaksın.
Geldi cnm bnm 7 gbi 18 saat sürdü yoL ya... yarın buluşucaz inşş
Özledım dıye halden anlamadı halıne gelmez canım kızse ben goruyorum şahsen oda destek verdıgı ınsanlar oluyor. Güzel gelecek gunlere sayılan şlafak kutsaldır canım sayın gıtsınbattı balık yan gider Dostluklarınız daim olsun inşallah
Özledım lafına takılan kışi senın kısa kesıp anlatmana veya az cok goruştugunden haberdar oluyor lar onada takabılır canım o özledım dıyınce kotu oluyor insanlar / ama sen goruştugunu anlatıyormuşsun kısa kesıp anlatmak veya bılmelerı bu ondan yani özledım demek lafından daha cok rahatsız edebılır dımı canım bırde buradan bakın olaya sen ve topic arkadaşların :-d :-d :-d
opuyorum canım hepınızı fazla uzamadan bıtsın bu konuda
herkez şükredıyordur emınım bıtmesını gormöeyı dort gozle beklıyordur ama bu lınk altında toplanıyorsak bunlarıda yapmak herkezın doğal hakkı
benım ılk geldıgım heldekı topıcı gorsenız ne yapardın acaba canım gzmchngr
Herkese selam kızlar,konuyu baştan sona okumadım ama yazmadan duramadım yine de.Kimsenin mutluluğunda tabiki de gözümüz yok,herkesin kavuşması da özlemi de kendine.Ama göze sokar gibi yazılan bazı şeyler sahit olmak üzücü gerçekten.Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermiyor,312 gündür sevdiğim adamı görememiş ona dokunamamış olmak inandırdı beni buna.Görüşmek için zaman ve mekan uymuyor bazen.Ama burda herkesin istedği şey anlayış.Bzı şeylerin abartılarak, 'göze sokularak' anlatılmasına kimsenin tahammül edebileceğini düşünmüyorum.Anlatırsınz ama 15 günde 1 göüyorum hoff poff demek cidden birz abes..
Cerencim, topiğimzn yavru ceylanı kızlara katılıyorum sen hiç bi zaman detaya inmedin bazı şeyleri anlatırken ve derdimize hep ortak oldun.Ve yakınlığn kıymetini de hep şükürler olsun diyerek anlattın.Öpüyom senii
Kız edaaaa gözün aydın yavrruuu
Kuzum benim tsk ederiim uzun zamandır yoksun özlettin vallaHerkese selam kızlar,konuyu baştan sona okumadım ama yazmadan duramadım yine de.Kimsenin mutluluğunda tabiki de gözümüz yok,herkesin kavuşması da özlemi de kendine.Ama göze sokar gibi yazılan bazı şeyler sahit olmak üzücü gerçekten.Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermiyor,312 gündür sevdiğim adamı görememiş ona dokunamamış olmak inandırdı beni buna.Görüşmek için zaman ve mekan uymuyor bazen.Ama burda herkesin istedği şey anlayış.Bzı şeylerin abartılarak, 'göze sokularak' anlatılmasına kimsenin tahammül edebileceğini düşünmüyorum.Anlatırsınz ama 15 günde 1 göüyorum hoff poff demek cidden birz abes..
Cerencim, topiğimzn yavru ceylanı kızlara katılıyorum sen hiç bi zaman detaya inmedin bazı şeyleri anlatırken ve derdimize hep ortak oldun.Ve yakınlığn kıymetini de hep şükürler olsun diyerek anlattın.Öpüyom senii
Kız edaaaa gözün aydın yavrruuu
Hilal şuan hiç heyecan yok..
Merve sağol kuzum darısı başınaa olsun inş
esintoşummm hayırlısı cidden de inşallah sorun olmazz
Ben iyiyim yaa bu ara napayım aç aç dolanıp akşam uyuyup iftara uyanıp kalkıp ödev yapıp 2 ye doğru tekrar uyuyorum kalkıp işe gidiyorum hopp baştan
Zaferle iyiyiz çok şükür tatlışımm keyfimz yerinde, sizz nasılsınz bakalım sne neler yapıyosunn??
Hangi topikk gıııı
Canım benm haklısın ben anlıyorum seni şu an ben de özlüyorum mesela ama sizinkilerle bir değil susuyorum o yzdenama sakin ol Gizemcimm gerilme boş yereee..
Canım ne kadar güzel yazmışın Cerencim yaa ben valla 20 günde 1 gördüğünü şu an öğrendm valla helal olsun bence de sana
Ayyy çok heyecanlı kızıımm :18:
Hiloşşşş bız şimdiye kadar göze soka sokamı yaşadık kız aceppp :-(( şimdi üzüldüm heee :-((( ben geldıgımde bu topic daha fenaydı bız onun cezvıne ugrayıptamı boyle davrandık acepp bende paylaşan bırı olaraktan soruyorum hiloşşş
Mervee nasılsın göremiyordum seni bu sıralarrr ne alemdesin bakayımm??
Sizin topiğin kızları bizim topiğin kızları olmasın ama lütfen bak ayrı gayrı yapmayın dalarım topiğinize çıkmam ha
Kuzucum seni sahab görücem ben o ilk karşılaşma anındaa.Hilal şuan hiç heyecan yok..
Kuzum benim tsk ederiim uzun zamandır yoksun özlettin valla
Sagol güzel yorumun için hilalim
Canım ne kadar güzel yazmışın Cerencim yaa ben valla 20 günde 1 gördüğünü şu an öğrendm valla helal olsun bence de sana
Neyi anlatmakta aşırıya kaçmak?? Sen mesela özledim özleidm çok özledim derken şaka yollu ben san alaf atıyordum bak ben 7 aydır görmedim diye.. ama ben tatilimi anlatırken kimsenin yanlış anlıycanı düşünmedim, ben burdkai dostlarım sayesinde o 8 ayı yedim ve meyvesini herkesle paylaşmak istedim, kimse de bence en azından ben böyle düşünüyorum aman geldi de gözümüze sokuyo demedi, kızların anlattığı o değil çünkü yaniii..ama ben şu an da özleidm mesela 2 hafta olcak görmedim, ama şimdi yani özlemden kafam döndüğü dönemle şimdiki özlemim bir olabilir mi sadece onun anlayışını beklemiş kızlar bence haklılar da..
Ayrıca herkes mehtabını güzelce anlatsn ben gene dinler gene mutlu olurum fazlasıyla olay yanlış anlaşıldı sanırm..
Bende özledim derim bu benim en dogal hakkım tabikide ama bak canım anlamıyosun tek taraflı bakıyosun beni kim kısıtlayabilirki, yalnızca devamlı dile getirmiyorum anlayabiliyomusun?
Ben halden anlayıp mesafemi bildikten sonra herseyden önce karsımdakinin halini anladıktan sonra kim bana takabilirki..
Özledim diyince kötü oluyor insanlar yazmıssın hayır aslı o değil; devamlı görüseceğini dile getirmek yaralıyor insanı anladınmı aynı acıyı yasamıyolar cünkü aynı sabırdan geçmiyolar.
Dalga geçer gibi konuşmussun olaya birde burdan bakın sanada takabilirler demişsin hiçbi zaman topic arkadaslarımdan böyle bi tepki görmedim,kendileri neyse bende onların gözünde o oldum ayırmadılar beni...
Dediğim gibi herseyden önce empati yapmak dostunun halinden anlayıp şu durumda onu incitmeden kelimelerini seçerek konuşmak en önemlisi...
Artık anlayan anlamıstır halden daha fazla dillendirmeye gerek yok...
Bu arada adamlar adı üstünde'Askerlik' yapıyo,tatil değil bırakın da 15 20 gunlük özlem olsun.
Merve sağol kuzum darısı başınaa olsun inş[/QUTE]
Görüşünce olur edacım inşallah yarın gelırde bıran once mutlu huzurlu bır şekılde gorurusun sevdiciğini
ayrımcılık yok hatunlar hepımızın derdı bır ayrı gayrı yokkk
bende whatsapp yükliycem kızlar 7/24 ordan konusuyolar kıskanıyorum vallahi gel bizde katılalım onlaraAynen cerencim telden takip ediyorum ama lanet telefondan yazamıyorum,telefonu yenilicem whatsapta takibe gelicem artıkk.Gülşahla'da buluşmuşsunz yahu ne güzeel ,artık bz anca düğünlerimzde görüşcez bu gidişle
İşte senı nasıl ayırmıyorlar o kızıda ayırmamaları gerekmıyor
bakkk sennn goruşuluyor dıye tatilmı yapacak olacak
Merve sağol kuzum darısı başınaa olsun inş[/QUTE]
Görüşünce olur edacım inşallah yarın gelırde bıran once mutlu huzurlu bır şekılde gorurusun sevdiciğini
ayrımcılık yok hatunlar hepımızın derdı bır ayrı gayrı yokkk
Ne yazdım nasıl anladın helal valla yanlış anlamada bir numarasn şuan
Neyi anlatmakta aşırıya kaçmak?? Sen mesela özledim özleidm çok özledim derken şaka yollu ben san alaf atıyordum bak ben 7 aydır görmedim diye.. ama ben tatilimi anlatırken kimsenin yanlış anlıycanı düşünmedim, ben burdkai dostlarım sayesinde o 8 ayı yedim ve meyvesini herkesle paylaşmak istedim, kimse de bence en azından ben böyle düşünüyorum aman geldi de gözümüze sokuyo demedi, kızların anlattığı o değil çünkü yaniii..ama ben şu an da özleidm mesela 2 hafta olcak görmedim, ama şimdi yani özlemden kafam döndüğü dönemle şimdiki özlemim bir olabilir mi sadece onun anlayışını beklemiş kızlar bence haklılar da..
Ayrıca herkes mehtabını güzelce anlatsn ben gene dinler gene mutlu olurum fazlasıyla olay yanlış anlaşıldı sanırm..
Hilalcim bzi anlamana çook sevndimya bak sen de bi örnek askerlk bitti sende görmk istyosun ama olmuyo yani şartlar imkan vermyo bazenn yoksa kim istemezz.. ve evet sende şuanki durumunu bzle kıyaslamıyosun ve susuyosun cnm benmm .. tmm sakinnim zatenn
Hilalcim geziyom habire,baamın tayin işi olduğu için Ankara'daki lojmanın belli olmasını bekliyoruz şuan konyadayım.Sen beni göremiyosun ama ben görüyorm seni tatille yapılmış dönülmüş ohhhhh:)))
Sagol güzel yorumun için hilalimbu konularda sanslıyım arkadaslarımdan biliyorum ama dile getirmeyi sevmiyorum pek
Sağol begümcmm darısı başına inşEdacım gözün aydın canımmm benim ...
Bilmiorm mervecm bakalm heyecan nasl olcakHilalcim geziyom habire,baamın tayin işi olduğu için Ankara'daki lojmanın belli olmasını bekliyoruz şuan konyadayım.Sen beni göremiyosun ama ben görüyorm seni tatille yapılmış dönülmüş ohhhhh:)))
Kuzucum seni sahab görücem ben o ilk karşılaşma anındaa.
Aynen cerencim telden takip ediyorum ama lanet telefondan yazamıyorum,telefonu yenilicem whatsapta takibe gelicem artıkk.Gülşahla'da buluşmuşsunz yahu ne güzeel ,artık bz anca düğünlerimzde görüşcez bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?